|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
31.1.2008 21:00:28   
alea01
No, bejbe, dala sem svojega bušija v album in si ga lahko ogledate. Pa ne se prestrašituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 526
31.1.2008 21:04:01   
Anonimen
Kok je lep.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lonapo,mislim, da moraš tik nad sramno kostjo, pa proti jajčnikom.user posted image

Jaz imam pa nov ticker.user posted image

Če ga še katera hoče, si ga naredite TUKAJ user posted image  Na isti način kot ostali.Skopiraš.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
31.1.2008 21:22:17   
annnna
beyba me sam zanima za s-maxa kake barve je/je bil user posted image ko boš utegnila. pa upam da mi ne bo potem žal ker te nisem prej vprašalauser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 528
31.1.2008 21:25:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Živjo,
samo na hitro da vas pozdravim. Mi je kolegica posodila Angelsounds, sem sprobala, dala celo druge slušalke gor, pa se sliši samo šumenjeuser posted image .
Direkt tja sem ga nastavla, kamor me je mali brcnu!Kakšna ideja mogoče?1user posted image

Tam k je brcnil, ma noge, tko da mora bit srček nekje nadrugi strani. user posted image  Sej jst sm tud zadnč pr g rekla, da ga skoz čutim na desni, k mi je srček poslušal na levi. Ma kaj čmo, take smo.

Drgač pa na morfologiji nič posebnega, vse ok. Sm pričakovala več, ampak mi je vseen, glavno da je vse kul. Morm rečt, da komaj čakam naslednji uz, ko pregledajo roke, noge,... Za spol - moj želi, da je presenečenje, pa nismo hotli vedeti. Kar se podatkov tiče, pa še sama nič ne štekam. Sej ni važno, sam da je vse ok.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
31.1.2008 21:26:37   
*Mojca*
evo,šele zdaj iz službe in šele zdaj sem utegnila vse prebrat. Glede tašče se ne bom več sekirala in za vikend gremo po nov voziček user posted image user posted image hvala vsem za spodbudo user posted image

alea01 in nya ful lepa bušita user posted image user posted image alea01 samo ti si res suhica user posted image

beyba srečo jutri

upam da nisem katere izpustila. Midva greva jutri v porodnišnico na predavanje o EA in ogled. Komaj čakam. Bom poročala, obljubim user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 530
31.1.2008 21:26:58   
Anonimen
alea01 - ja maš prav, ampak morš vedt, da si ti proti meni prava suhica. Prav lušna si s tem trebuščkom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
31.1.2008 21:32:03   
tteeaa
Spet imam toliko za odgovorit, da upam, da ne bom kaj pozabilauser posted image . No, pa gremo:

Aleksandra_Silvija - na NS sem jaz dobila dve slikici in filmček, za katerega sem morala reči preden se je začel pregled. ampak je bila potem težava s finalizacijo DVD-ja, na katerega je snemala, tako da ga doma žal ne morem gledat. Plačala sem pa 60€ (v MB).

zp- moja motivacija za učenje je bila to, da sem se želela znebit teh izpitov, preden pride user posted image , tako da se bom lahko potem res posvetila samo njemu oz. njej.

babysolza - jaz izkušenj z blazino še nimam, razmišljam pa o tem, da bi si jo kupila, sploh zato, ker me vedno bolj križ boliuser posted image

pikica_30  - hvala za čestitke, ja, filing je res enkraten, ko se rešiš izpitov, me še danes drži veselje, bi se samo smejala in skakalauser posted image  

lonapo - držim pesti za morfologijo jutri user posted image  javi, kako je bilo.

beyba - tebi pa vso srečo jutri na izpituuser posted image  saj bo šlo!!!!

A sem kaj pozabila?user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 532
31.1.2008 21:32:30   
Anonimen
beyba - držim pesti za jutri

A katera ve, kje je kaj naša Eva2008?

Pa še kr nekaj se jih več ne javlja. Preveč čvekamo, vam povem, pa se pol nbeni ne da brat. Jih popolnoma razumem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
31.1.2008 21:33:19   
*Mojca*
pa da se še pohvalim user posted image

v nedeljo imam rojstni dan pa mi je že danes dragi prinesel darilo. Phillipsov mešalnik za hrano (samostoječ) in majčka pridem junija user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
31.1.2008 21:36:54   
*Mojca*
nya tudi jaz sem večkrat razmišljala o Evi ker se res že ogromno časa ni javila...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 535
31.1.2008 21:37:55   
tteeaa
Sem gledala te vaše super luštne trebuščke, pa sem ugotovila, da imam jaz res malega. Sem si zdaj obseg pasu izmerila, sem komaj na 80 cm. Pa bi jaz tudi že imela rada malo večjega, se mi še sploh ne pozna nekaj ekstra. No, ja, je pa nekaj prednosti pri majhnem trebuščku - zanekrat recimo nimam še nobenih težav z obuvanjem, pripogibanjem, osebno higieno, itduser posted image .

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 536
31.1.2008 21:39:39   
*Mojca*
spet jaz: alea01 vidim da imaš ful orhidej. Jaz sem tudi nora na njih in jih imam ene 20 doma user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 537
31.1.2008 21:42:16   
Anonimen
tteeaa - jaz pa 93 cm. Vam povem, se vidi, da je čas pusta, ker hajam kot krof.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
1.2.2008 6:35:40   
nInAzWeRiNa
no nya je končala z mislijo o krofih jaz pa bom začela ker se mi tako luštajo da si ga bom šla sigurno nabavit na poti v zd!
aja dobro jutro drage srečkice, pa čim lepši dan vam želim!
včeri sem bla spet na telovadb-majka res paše premigat zarjavele kostiuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 539
1.2.2008 7:21:37   
nInAzWeRiNa
kakšni zanimivi filmčki so na you tubu, tja pa res svašta gor dajo
če kera hoče pogledat animacijo poroda : http://www.youtube.com/watch?v=Xath6kOf0NE

*najin sonček Teja*

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
1.2.2008 8:12:37   
nInAzWeRiNa
evo zdej sta me nya in alea spomnle da lahko po dolgem času spet mal fotkam svoj trebušček in slikice današnjega trebuščka so že v albumu(da bom za zmeri vedla kakšna sem bla učasih če slučajno ne bom nikol večuser posted image )
zdej pa napad na čokolinotauser posted image  lp

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 541
1.2.2008 8:14:22   
Anonimen
Sem gledala te vaše super luštne trebuščke, pa sem ugotovila, da imam jaz res malega. Sem si zdaj obseg pasu izmerila, sem komaj na 80 cm.

Jaz imam tudi samo 83 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 542
1.2.2008 8:15:54   
čbela
jutro punce....
lepi bušijiuser posted image  
jaz si morm pa hlače kupiti......pa so tok drageuser posted image ampak mormo kupiti....kake kavbojke al pa kej šprtnega.....
voziček sm pa gledala slalom pro(jane)in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 543
1.2.2008 8:21:59   
Anonimen
Že decembra sem kupila dvoje črne nosečniške hlače št. 40 (ene v LaVie - naj bi bile poslovne črne in druge v Kepici - kot neke mehke žametne kavbojke s stranskimi žepi v črni barvi), pa jih nisem nič nosila.

Če katero zanima naj mi piše na ZS.

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
1.2.2008 9:28:54   
mate0ja
Didlinaa, Kaja08, jest veliko delam z objavljanjem na spletu in sm mela enake probmeme. Problem je v oblikovanju besedila. Programu neki ni všeč urejanje zato noče objavit. Dejta kopirat v notepad, ki izniči vsa oblikovanja in nato v urejevalnik na forun in še enkrat oblikujta.

Če še to ne pomaga je možno da nagajajo citroenčki ("). Če je to problem jih je treba zbrisat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
1.2.2008 9:39:36   
l.daisy
jutro...
kakšni lepi trebuščkiuser posted image končno se nekaj konkretnega vidi, kajne?
jaz sem 21t4d, moj obseg (vedno merim čez popek) je 99 cm user posted image .. glede na vaše podatke pa le ni tako majhen, kot mi pravijouser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 546
1.2.2008 9:46:09   
*Mojca*
jaz imam obseg 86 in sem v 20t4/7. Malo majhen?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 547
1.2.2008 9:48:08   
Anonimen
Moj je 94 cm, pa se mi zdi majhen.user posted image user posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
1.2.2008 9:49:50   
l.daisy
ah, ne se ozirat na te komentarje... meni pravijo, da ga skoraj nič ni, glede na to da sta dvojčka... haloooooo..... pa to sploh ni v sorazmerju, ne  vem kaj pričakujejo, da bom imela pri 5ih mesecih takega kot tiste, ki grejo rodituser posted image ... ok, mogoče je malo večji in na koncu precej večjiuser posted image ...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
1.2.2008 10:07:55   
l.daisy
jeeeeeeej, ticker delaaaa.... bravo jazuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.