|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
31.1.2008 15:16:50   
Kaja08
Kaj je pa zdej ratal iz seznama????? svašta.....sori, punce....bomo še preštudiral zadevo! zdej grem pa domov, dost mam službe za dons! Se beremo!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 501
31.1.2008 15:18:30   
Anonimen
Kaja, prejšnji post pojdi na uredi,pa zbriši vse skupaj. Meni javlja isto napako.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
31.1.2008 15:18:33   
Anonimen
Kaja nič se ne sekiraj, saj bouser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
31.1.2008 15:21:04   
Anonimen

Microsoft VBScript runtime error '800a0009'
Subscript out of range: '[number: -1]'
/forum/js/rteclass.asp, line 336

Kva je to? user posted image  Meni isto naredi, niti objavit noče. Kot je videti seja ni mogoča.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
31.1.2008 15:22:46   
Anonimen
Kaja, kar v miru pojdi, bomo že javili napako, ki nam jo dela. user posted image  
Ne se sekirat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
31.1.2008 15:28:25   
babysolza
punce, hvala za počitniške predloge! Žanka, tvoj predlog me je spomnil na najine kratke spomladanske počitnice pred nekaj leti, ko sva konec aprila šla za 4 dni v Rovinj - simpatičen hotel, ful poceni pa še ravno prav toplo je blo za razne sprehode in šetanja. V hotelu pa bazen z ne preveč toplo vodo - in ponavadi precej prazen. Moram mal pobrskat, če se bom spomnila, kje je to blo, ker bi šla kr še enkrat...

Pa še odgovor na zadnjo temo: bodočemu atiju sem povedala za njegov rojstni dan - je bilo kao darilo, čeprav me je že malce sumil, ker sva itak delala na tem. Sam dokler ni pluska, pač to ni to!!! user posted image
Mojemu fotru sva povedala na zabavi za njegov 50. rojstni dan. Največji štos je bil, da je na taisti zabavi tudi njegova prijateljica (moja starša sta ločena) izvedela, da bo prvič babica! In zdaj se jima kr mal meša, skozi neki kupujeta pa nč nočta povedat kaj...user posted image
Moja mama je tud polna raznih idej in priporočil, čeprav se nč preveč pametno ne dela in me kr pusti. Sam teži, če sem predolgo v službi. user posted image  Sicer je pa ful vesela, saj bo prvi vnukec!
Mal sem bla razočarana nad mlačnim odzivom tašče in tasta, čeprav je za razumet, ker bo to že njihov 3. vnukec. Pa mal so še jezni na naju, ker sva se nedolgo nazaj odselila na svoje...user posted image  

Tast je očitno sicer samo doživel prvi šok, ker je zdej ful pozoren in me vsake tolko pokliče in celo pride k nama na obisk 'preverit stanje', tašča pa se nekak ne da. 'Nima cajta'...user posted image  
Ampak po eni strani je tako kr kul - se mojima dvema itak dost dogaja - bog pomagej, če bi se vsem štirim... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 506
31.1.2008 15:29:38   
babysolza
mater, sem se razpisala... user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 507
31.1.2008 15:43:36   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

svojemu očetu: Na praznovanju roj. dne sina. Je rekel, da bi bilo bolje, ko bi hoteli imeti kaj prašičev, ne pa da redimo otroke. Je vprašal, če mislimo imeti farmo otrok.

Ne vem ali naj se zjokam ali naj se smejem?

Ja, ta je bila pa res grda!!
,
Ah, ja.

Od presenečenja nad izjavo najprej sploh nisem reagirala.

Amoak očeta res moti to, da ima kdorkoli več kot 2 otroka.
Še posebej jaz. Saj je itak vedno nekako jezen name. pa če "naročimo" še enega user posted image user posted image , ali pa kupimo nov avto. Ali pa če gremo npr. na dopust. Pa nismo finančno ali kakorkoli odvisni od njega. Niti nam ne pomaga z varstvom otrok ali kakorkoli.

Pač takšna osebnost je. Ni kaj. Nekatere ljudi moramo sprejeti takšne kot so, ker se ne bodo nikoli spremenili. In v njihovih očeh nobena izjava ali mnenje ni tako grozno.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 508
31.1.2008 15:59:09   
aleksandra silvija
Kaja--ne sekiraj se zaradi seznama. Brez tebe in Didline ga sploh ne bi imele?user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 509
31.1.2008 16:03:57   
*Mojca*
Jaz sem mojemu povedala zjutraj da grem delat CB ko je še spal. Ko sem prišla s pluskom v je samo rekel: jeeej in nazaj zaspal user posted image Ko se je zbudil me je še enkrat vprašal če je res ali je sanjal. user posted image

Moji mami sva povedala ko je prišla na obisk in je rekla: se mi je zdelo. Če sta mi rekla da nimata kontracepcije je bilo logično da bosta nosečauser posted image

Mojemu fotru, bratecu, dedku in babici sem povedala ko je babi prišla iz bolnice in so bili ful navdušeni. Bratec mi je rekel: te pokličem čez par dni ko dojamem.user posted image

Tašča je odreagirala najprej mrtvo hladno, v smislu: a imata dovolj denarja (moj je še študent), potem pa se kao izgovarjala da je vesela.

Tast je skakal od navdušenja (sta ločena in sta zato ločeno zvedela).

Toliko glede tega. Imam pa še en problemček. Tašča je že enkrat rekla da se preseravam glede določenih stvari (npr. vrata, ki sem jih vrgla ven ker so bila šlampasto narejena in naročila nova). Zdaj sva si omislila GT3ja in rekla mojim in njegovim da bi to pač bilo njihovo darilo za dojenčka. Moji seveda vsi za, tašča pa spet da se preseravam ker imam 10 let star voziček od bratrancev. Jaz sem totalno obupana. Akcija se izteče 5.2., kar pomeni da bo treba v navabo ta vikend. Naj nabavi vse moja mami in taščo slenslamo ali naj da zraven in potem poslušam kako se preseravam? Kaj naj naredim. Pa naj povem da za dojenčka nimam še nič...toliko o preseravanju user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 510
31.1.2008 16:15:03   
aleksandra silvija
GT3 od PP se mi zdi prav super voziček. Sploh glede na ceno in glede na to, da gre v čisto ležeč položaj--ne rabiš košare. Že tu kar nekaj prihraniš. Poleg potrebuješ samo še lupinico. To pa itak. V sklopu vozička ali tako.

Meni se zdi to prav pameten in racionalen nakup!

če se ti zdi, da ti bo tašča ta voziček pod nos metala-če ti ga podari--ga raje sama kupi. Bolje da ti meče pod nos to, da nisi hotela vozička, kot da ti ga je podarila---ker si se kao "preseravala."user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
31.1.2008 16:16:19   
aleksandra silvija
Mojca-pa če ti ga hoče kupit tudi mami---mame pa imajo prednost pred taščami, ni res?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 512
31.1.2008 16:21:28   
Anonimen
Mojca suni jo v rit in kupi voziček. Vsakič ko slišim ali berem tašča mi utripne žila nervoza.

Drugače pa naši sploh niso nič preveč evforični glede moje nosečnosti. Morda tudi zato, ker sama nisem. Delam isti tempo kot prej, ne jamram za vsak drek in ne redim se drugam kot v trebuh. Še poslovni partnerji so pokazali več navdušenja kot domači user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 513
31.1.2008 16:22:57   
*Mojca*
aleksandra silvija: košaro in avtosedež itak dobim od kolegice, tako da ni panike. Je pa bilo nekako zmenjeno da babice skupaj kupita ta voziček, zdaj pa tašča nekaj viha nos. Eh briga me, ga bova kupile pa jaz in moja mami user posted image . Mi pa gre na živce to, da mi nekdo meče ven da se preseravam. Tudi če bi se, je to moj denar in si lahko z njim rit brišem če mi paše. Čeprav se mi zdi da sem daleč od preseravanja in se mi včasih zdi da sem še preveč škrtica...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 514
31.1.2008 16:28:41   
aleksandra silvija
Mojca, glede na vse, se boš morala naučiti, da te razne izjave ne bodo več spravljale ob živce.!!!!
Ti povem, nosečnost ni še nič. Kaj šele, ko se rodi otrok. Pa ni prav to in ono. Kako ga uspavaš, hraniš, kopaš, oblačiš, pa,......Mah, milijon stvari. Zato se kar postavi zase in čez eno uho not, skozi drugo ven.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
31.1.2008 16:30:10   
Anonimen
Jaz bi ga tudi kupila brez nje, sploh tudi zato, da mi ne bi metala pod nos še kakšno leto glede vozička. 

Neposredna povezava do sporočila: 516
31.1.2008 16:35:05   
*Mojca*
Ehhh saj vem. Bomo videli situacijo do vikenda. Definitivno ga bom kupila. Modrega. Če bo punčka bo pa kontrast user posted image

Ampak jaz tega ne razumem. Moja mami je mlada (imela me je pri 22) in nič ne komplicira, nič se ne vtika. Tašča je starejša (mojega imela pri 36) in non stop ima nekaj za povedat, nič ji ni prav. Fora je tudi v temu, da meni osebno nič ne pove. Samo njemu nabija kako se preseravam in podobno. Potem pa moj reče: ti si ji hčerka, ki je nikoli ni imela (moj je edinček)...yeah right....

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
31.1.2008 16:40:39   
Anonimen
Moja mami je mlada (imela me je pri 22) in nič ne komplicira, nič se ne vtika. Tašča je starejša (mojega imela pri 36) in non stop ima nekaj za povedat, nič ji ni prav. Fora je tudi v temu, da meni osebno nič ne pove. Samo njemu nabija kako se preseravam in podobno.

Imava pa identično situacijo... Tudi jaz imam tak občutek, da moja mami z nasveti pomaga, njegova pa teži oz. sitnari in seveda ne meni ampak samo njemu.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
31.1.2008 16:53:41   
Anonimen
*Mojca*, ne sekiraj se. Ti kar kupi voziček, pa če ti kdo prispeva ali pa ne zraven. Važno, da bo kupljen, če bo to še pred iztekom akcije, toliko bolje. Nekaj boš že prišparala.user posted image user posted image

Pri nas je bilo podobno. Ko je bil kupljen so bili vsi pametni,da so ga oni mislili. Ja seveda, midva bova pa čakala na vas.user posted image Greš, pogledaš, ogledaš, preizkusiš in kupiš. user posted image
Jaz imam tudi samo voziček kupljen. Ta mesec bova počasi začela na ostale zadeve. Previjalna podloga, lupinica, vse ostalo kasneje. Edino za cunjice moram do kolegice,da se dogovorim.In to je to.Brez kompliciranja.user posted image

Včasih se mi kar zdi, da kar malo prehitevamo za vse skupaj. Pa imamo še 4 mesece do konca.user posted image  Luštno pa je, to pa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
31.1.2008 17:27:12   
beyba
Mojca jst ti svatujem da voziček kupita z mamo. Tako ali tako ne bo prav, da si ga kupila potem pa naj ona da zrven denar ali pa ne.

Tele tašče. Pomoje mamo že v genih kromosom ne ugajanja med taščo in snaho. Upam da jst ne bom taka, če jo bom kdaj meal. Se pa zgodi na vsake 100 parov, da se pa dve full uredu zatopita(izjeme potrjujejo pravilo...)

Njegova mama je ravno tako taka, da se meni smeji v glavo pa kima, ko me pa ni zraven pa potem mojega srčija začne zaslišvat. Zakaj pa je to dobro, kako pa sta to kupila, zakaj pa tako drago...Itak za vsako stvar, ki ji ni všeč da jo je njen sine naredil, sem itak jst kriva ker sem ga jst naštimala da je tako naredil.

Itak je blo pri nama ravno tako. Nama je obljubila sedežno ob vselitvi, potem ko je moj reku ok takole, je pa rekla da bo kupila tako kot ona hoče. Mirno sva šla naslednji vikend na oglede in sem kupla sedežno ki je všeč meni. Potem je hotla da imamo pralni stroj skupaj... ja right. Je slišala da bom zdej kupla sušilca je takoj začela da to uničuje cunje, pa elektriko rabi, pa nezdravo za otroka....Da komot lahko pri njej v korilnici cunje obešam .Da je ona dala 2 otroka skoz brez tega pa je šlo...  In Podobno!!!SE razumemo. a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
31.1.2008 17:47:18   
aleksandra silvija
Beyba, si rekl, da te mormo do petka pošibat dol---zarad izpitauser posted image user posted image user posted image .
No, bpojd se učit.user posted image
Držimo pesti jutri.user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 521
31.1.2008 17:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Beyba, si rekl, da te mormo do petka pošibat dol---zarad izpitauser posted image user posted image user posted image .
No, bpojd se učit.user posted image
Držimo pesti jutri.user posted image

maš pa še dober spomin, ker jaz sem to že pozabilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
31.1.2008 18:15:50   
aleksandra silvija
maš pa še dober spomin, ker jaz sem to že pozabila

Saj jaz tud marsikaj pozabim.....user posted image .

običajno si zapomnim kakšne bedarijeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
31.1.2008 18:35:54   
alea01
Ola čvekice user posted image !

Uh, mi je uspelo vas prebrati.
Tašče- moja tašča je zlata vredna(tast se je smrtno ponesrečil takoj po poroki). Ful se štekava in se pogovarjava kot prijateljici. Še nikoli se nisva skregali, vse se fajn pošlihta. Čeprav smo pod isto streho drži distanco in se v NIČESAR ne vtika.user posted image user posted image
Nya- Jaz imam dvakrat večji trebušček, pa sem ful suha in prej imela čist ploh trebuh. Bom dala še jaz slikco gor
Mojca- kupi kar ti je všeč, pa če tudi vse sama financiraš. Ne bo ti žal. Ta tvoja tašča je pa zgleda mal ljubosumna
pozitiven test- midva sva se zelo dolgo matrala za  user posted image  in tik preden bi šla na umetno, je test bil pozitiven- delala sem ga vsakega 5 v mesecu. mož je takoj izvedel in sploh nisva mogla dojet. Tašči sva po parih dneh mogla povedat, ker sem skoz bruhala in bi sama pogruntala. Ful vesela, moji prav tako. Skratka, vsi ki so izvedeli za najino nosečnost so pokazali veliko veseljeuser posted image user posted image
mož- čez mojega nimam kaj jamrat, ker me ful razume in mi pomaga in mi nič.  ne očitauser posted image user posted image user posted image . Če bi bilo po njegovem, bi kar on nosiluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes sem imela pregled. Nizek pritisk, nizek hemoglobin in slab urin. Sem slabokrvna. Tko, da moram mal bolj jest energijske jedi in ne tolk milkuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
31.1.2008 20:37:12   
lonapo
Živjo,
samo na hitro da vas pozdravim. Mi je kolegica posodila Angelsounds, sem sprobala, dala celo druge slušalke gor, pa se sliši samo šumenjeuser posted image .
Direkt tja sem ga nastavla, kamor me je mali brcnu!Kakšna ideja mogoče?1user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?