aleksandra silvija
|
Didlinaa- ja, sem hodila na preglede od 30.t naprej kar nekako na teden, mogoče 10 dni. In delali so mi CTG-saj je itak vseeno, ali te dajo na "paske" ter posnamejo morebitne popadke poleg srčka ali samo poslušajo----če ne upoštevaš zavarovalnice. Ampak nič se bat. Boš videla, da bo vse o.k.. Zagotovo te ne bodo pustili čakati čez rok, kar je pa tudi . Kak teden 2, 3 če pa prej rodiš, je o.k.. No, še prej ti pa ravno ni treba,....Pa saj ne boš! Princeske? mmmmmm ste mi naredile lušte. Aha. Glede vozička se posipam s pepelom . Naročila sva PP Pilko modularni sistem. Ker: - ne bova letala po Slo zaradi vozička(hartan) - 3-kolesnik--kdaj pa bom sploh rolala???? Pa po naših cestah????? Pri nas ni ravno Tivolija ali česa podobnega in sprehajalnih poti. Žal. - V PPGT3 in Qinniju bi morali dokupiti še košaro--tako pravi , da ne bo pustil malega spati na takšni podlagi. Mislim??????? Je pa res, da bomo poleti veliko zunaj, pa na morju in Navetta košara je res posteljica. - enostaven za zlaganje Če bomo pa potem rabili kaj bolj športnega, bomo pač kupili, ko bo že sedel ali bil dvignjen. Pa naročili smo posteljico. Za starejša pa, če je že nekaj dobil, kupili Lego DUPLO živalski vrt in za deklico Barbiko . Koliko imaš šele stroškov, če čakaš na 4. otročka? Pa mi je uspelo spokat k zdravniku. SPET ima vročino, pa ni ravno prehlajen. Pa ne moreš pri 30-ih biti non stop nekaj bolan, se slabo počutiti, imeti vročino zdaj 2 dni, pa čez nekaj dni spet,.....Pa nikoli se še ni tako počutil. Ampak spravit moškega k zdravniku. To je pa že umetnost . zame Tako. Grem kuhat. Kaj? Nimam pojma,..... Menda kar sadno solato . Šala. Včeraj popoldan sta naša otroka pojedla 2 košarici jagod, 1 grozd, nekaj kivijev, ananas, nekaj sliv, pa jabolka so bila na sporedu, hruške,banane....sploh nista nehala,... Pa imata vsak dan sadje na razpolago in različno, ampak včeraja sta pa postavila rekord Sploh ne vem, kam sta dala... Uživajte srečke
|