|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
8.4.2008 9:29:38   
Anonimen
Dobro jutro še od mene. Ste pa čist resno vzele tole poslanstvo prit na 3.del. UPa, da se boste pol kaj umirile, kre vas ne sfolgam brat. Namreč še delam ta mesec, sej pol bo pa več časa.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4801
8.4.2008 9:30:27   
Anonimen
No, jaz sem posesala, prah pobrisala, postelje slekla za novo posteljnino...

Zdaj pa v trgovino na malico, si jo zaslužim.user posted image

user posted image pa skače od smetane, to je samo izgovor.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4802
8.4.2008 9:31:31   
Anonimen
si bila pa res že pridna da si že zaslužiš sendvič in kakšen sladoled s smetanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4803
8.4.2008 9:32:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

si bila pa res že pridna da si že zaslužiš sendvič in kakšen sladoled s smetanouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kopalnica je tud fertik.user posted image  ajd čao, zdej pa res kruli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4804
8.4.2008 9:35:39   
Anonimen
no le pejduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4805
8.4.2008 9:43:38   
alea01
Jaz se pa bašem s princeskamiuser posted image user posted image user posted image user posted image .- fula je še mal topla, ampak kljub temu. In pol se čudim, kam gredo kileuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
8.4.2008 10:27:06   
alea01
Cel dopoldan jih kličem, da bi se zmenila za UZ-samoplačniški. Rečejo, da stane 35eur, pol ko pa dobim termin, pa reče: aja, za plačat je pa 60euruser posted image user posted image . A je pol sploh vredno it?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
8.4.2008 10:28:43   
Anonimen
user posted image user posted image a so kar ceno skoraj podvojili? Jaz bi na tvojem mestu poklicala še kam drugam.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4808
8.4.2008 10:46:15   
aleksandra silvija
Didlinaa- ja, sem hodila na preglede od 30.t naprej kar nekako na teden, mogoče 10 dni. In delali so mi CTG-saj je itak vseeno, ali te dajo na "paske" ter posnamejo morebitne popadke poleg srčka ali samo poslušajo----če ne upoštevaš zavarovalnice.
Ampak nič se bat. Boš videla, da bo vse o.k..
Zagotovo te ne bodo pustili čakati čez rok, kar je pa tudiuser posted image .

Kak teden 2, 3 če pa prej rodiš, je o.k.. No, še prej ti pa ravno ni treba,....Pa saj ne boš!

Princeske? mmmmmm ste mi naredile lušte.

Aha. Glede vozička se posipam s pepelomuser posted image user posted image user posted image .
Naročila sva PP Pilko modularni sistem.
Ker:
- ne bova letala po Slo zaradi vozička(hartan)
- 3-kolesnik--kdaj pa bom sploh rolala???? Pa po naših cestah?????
Pri nas ni ravno Tivolija ali česa podobnega in sprehajalnih poti. Žal.
- V PPGT3 in Qinniju bi morali dokupiti še košaro--tako pravi  user posted image , da ne bo pustil malega user posted image  spati na takšni podlagi. Mislim??????? Je pa res, da bomo poleti veliko zunaj, pa na morju in Navetta košara je res posteljica.
- enostaven za zlaganje

Če bomo pa potem rabili kaj bolj športnega, bomo pač kupili, ko bo user posted image  že sedel ali bil dvignjen.

Pa naročili smo posteljico.

Za starejša pa, če je že user posted image  nekaj dobil, kupili Lego DUPLO živalski vrt in za deklico Barbikouser posted image user posted image user posted image .

Koliko imaš šele stroškov, če čakaš na 4. otročka?user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image  mi je uspelo spokat k zdravniku. SPET ima vročino, pa ni ravno prehlajen. Pa ne moreš pri 30-ih biti non stop nekaj bolan, se slabo počutiti, imeti vročino zdaj 2 dni, pa čez nekaj dni spet,.....Pa nikoli se še ni tako počutil. Ampak spravit moškega k zdravniku.user posted image  To je pa že umetnostuser posted image .user posted image zameuser posted image user posted image user posted image

Tako. Grem kuhat. Kaj? Nimam pojma,.....user posted image user posted image user posted image
Menda kar sadno solatouser posted image . Šala. Včeraj popoldan sta naša otroka pojedla 2 košarici jagod, 1 grozd, nekaj kivijev, ananas, nekaj sliv, pa jabolka so bila na sporedu, hruške,banane....sploh nista nehala,...user posted image Pa imata vsak dan sadje na razpolago in različno, ampak včeraja sta pa postavila rekorduser posted image  Sploh ne vem, kam sta dala...user posted image

Uživajte srečke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
8.4.2008 10:48:39   
D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

ojla čvekle

ko ste glih pri hrani, jest nikol nisem oboževela viki kreme, je ponavadi prej spleselna kot da bi jo pojedla, po tanovem jo pa pojem na tone.

Zdej grem pa še po ta drugo enekcijo

Se pol tipkamo

viki krema je dobra, sploh ta belauser posted image

čokolino in viki krema - že pred nosečnostjo sem ju oboževala!!
Ker pa po kakršnikoli čokoladi dobim preveč mozoljev sem se v času nosečnosti temu odpovedala no ja, ne čisto........ čokolino si za zajtrk privoščim le 1 x na teden, viki kremo sem pa v začetku nosečnosti še 2 x kupila in jo potem seveda pojedla kar ''NA ŽLICO'', zato sem se potem temu čisto odpovedala.

Tako da se mi pa sedaj najbolj dopade sladoled, pa ne katerikoli amoak le Magnum - Almond ali pa Clasic, vedno kadar grem na bencinsko si ga privoščim ali pa na Petrol zavijem tudi samo zaradi sladoleda. Potem če je pa moj zraven pa poje skoraj vso čokolado ker tako ''skrbi'' za mojo kožo in nosečniško linijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
8.4.2008 10:50:04   
Anonimen
Aleksandra silvija  pri nas bo verjetno user posted image tudi prinesel barbiko. Saj jih ima že sedaj veliko ampak je tega še najbolj vesela.

Za voziček in posteljicouser posted image user posted image user posted image

Jaz bom danes naredila bolj hitro kosilo: špagete s tuno

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4811
8.4.2008 10:50:43   
Anonimen
Potem če je pa moj zraven pa poje skoraj vso čokolado ker tako ''skrbi'' za mojo kožo in nosečniško linijo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
8.4.2008 10:50:47   
aleksandra silvija
Tako da se mi pa sedaj najbolj dopade sladoled, pa ne katerikoli amoak le Magnum - Almond ali pa Clasic, vedno kadar grem na bencinsko si ga privoščim ali pa na Petrol zavijem tudi samo zaradi sladoleda.
user posted image user posted image user posted image
Kot bi pisala jaz. mmmmm Magnum,.....user posted image user posted image user posted image
Sedaj si pa naredila še večje lušte,...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4813
8.4.2008 11:00:42   
D.anna 76

prav se spomnišuser posted image , 1.6. ga imam. Me prav zanima katera bo rodila na moj rojstni danuser posted image

Jaz bi lahko ker imam rok 2.6. pa itak imam občutek da bom rodila prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
8.4.2008 11:03:07   
Anonimen
Mogoče boš pa ravno na moj rojstni danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4815
8.4.2008 11:10:39   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Se potem še kej oglasim, dejte, pridte ven s kakimi predlogi, kako in kje preživeti dolgo in toplo poletje z našimi user posted image .

Jaz imam srečo saj ima moj dragi na morju precej velik vikend z dvema ločenima apartmajema in eno garsonjero pod isto streho. Tako da bom najverjetneje večino poletja in jeseni kar lepo na morju skupaj še z eno kolegico, ki je rodila ravno to nedeljo. Nekaj časa bosta z nama najini ''slabši polovici''. pa obvezno tudi čez vikende, pa moja tast in tašča, pa moja mami se je najavila da mi bo prišla družbo delat,....

Skratka letos bom precej na morju z bebiko, vozičkom in rolerji.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
8.4.2008 11:11:45   
D.anna 76

Mogoče boš pa ravno na moj rojstni danuser posted image

Mogoče, čeprav imam občutek da bom prestopila na Majčice - kar se rojstva našega korenjaka tiče. No na čveku bom itak ostala z vami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
8.4.2008 11:35:32   
Anonimen
Ja, ti kar pri nam ostaniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4818
8.4.2008 12:24:59   
lonapo
ja,me prav zanima kdaj bomo rodile.

Pri prvem sem komaj čakal 09.07. ko sem imela rok, rodila sem pa 20.07.-*sem mislila da se mi bo zmešalo od čakanja.

Nehajte s čokolado in ostalimi sladkimi zadevami, ker sem v fazi pojesti cel tovornjak sladkarij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
8.4.2008 12:35:36   
D.anna 76
Mi je ravnokar moj dragi v službo prinesel še tople flancate, ki jih je spekla tašča. Dva oggggrrrrooonna flancata enega za mene in enega za sodelavko, ki sedi nasproti mene. Sedaj sva pa obe site ko dva pujska.

Pol nej pa človek pazi pri hrani in sladkarijah.......

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
8.4.2008 12:41:01   
Anonimen
spet hranauser posted image si grem malo čokolade v kuhinjo iskat

Neposredna povezava do sporočila: 4821
8.4.2008 13:20:14   
anaj22
joj sladkarije men so jih ful odsvetovali, sem mogla it prej k dr. zaradi bolniške (do porodniške sem sedaj doma) in je rekla da zdej k mam strogo mirovanje do naslednjega pregleda da moram ful pazit na prehrano da se nebi preveč zredila. do sedaj sem pridelala +10 kg.
Ob 14h morm it nazaj v ZD (po pikico v rito) sem pozabla da G dons ne dela dop. Joj ta moja pozablivost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
8.4.2008 13:25:03   
tweetek
Sem se pravila za nazaj brat pa sem obupala.... V treh dneh ste načvekale za  več ko uro branjauser posted image user posted image user posted image ....

Ja, cv3 jaz sem drugače v 4. skupini ampak ta četrtek bom pa pri vas na  prvi porodni dobi... Če boš tam, gremo res lahko na kofetek ozr čokolado user posted image .  Se lahko prek zs zmeniva/zmenimo če nas bo več. To bi blo ful fino user posted image ...

Ja, moram sporočit da smo končali s preurejanjem in pospravljanjem  ozr s prvo fazo le tega in zdaj  imava  "dopolnjeno" dnevno (trenutno sedim v svojem novem delovnem kotku  user posted image ) in  spalnico,  ki je po novem mnogo bolje pospravljena in v kateri je zdaj dovolj prostora za našega user posted image .... Zdaj pa sledi še barvanje ene stene, front enega predalnika in ene omare (to bo moje delouser posted image ) pa izlet v Ikeo  in  otroški kotiček bo pripravljen. Aja, pol pa še nekaj  malih umetniških projektov (npr. ustvarjanje  akvarelčkov za  na steno, pa izbiranje fotk za v okvirčke)... Skratka same ful fine, kreativne stvari, ki me bojo vsekakor jaaaako bolj zanimale kot pisanje diplomskeuser posted image user posted image user posted image ...

Za otročka mam pa že kar veliko stvari, ampak jih še nisem sortirala, ker  še nimava omare za  baby stvarce... Pa bla sem ful pridna in sem se pogumno vzdržala nakupovanja  totalno luštkanih malih oblekic, ker me baje čaka še ena ogromna pošiljka...  Sem pa skoz v baby centru na ogledih al pa vsaj na netu... Skratka gnezdim na polno.

Hrana pa - jooj da ne omenjam tud jaz bi skoz samo cukr jedla. Se moram prav kontrolirat. Ampak čokolino  enkrat na dan je obvezen...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
8.4.2008 13:37:39   
lonapo
GNEZDENJE JE ZAKON!

samo pospravljala bi še, se mal šaparam za naslednji teden ko sem doma.

Psst: sem eno Kit kat čokoladko zmazala, njami

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
8.4.2008 13:46:41   
D.anna 76
Gnezdenje, jaz imam recimo vse kar se tiče oblačil za bebiko in voziček. Pa prostor za posteljico imam tudi že pripravljen. Previjalno poličko mi dela mizar in jo bomo montirali kar na komodo, ki jo že imamo.

Posteljico, greva kupit / naročit ta ali najkasneje prihodnji teden. Potem takoj posteljnino ker je vse odvisno od tega kako posteljico bova nabavila.

Potem pridejo na vrsto plenice in kozmetika za bebiko.

Me je včeraj malce panika zagrabila, ker je kolegica v nedeljo rodila 16 dni pred rokom pa par dni pred tem vem, da še ni imela posteljice saj sva bile na eni pijački skupaj in sva se ravno o tem pogovarjali kaj še kateri manjka.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?