|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
8.4.2008 7:45:16   
Anonimen
dobro jutro, ena kavica za vse user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
8.4.2008 7:48:18   
aleksandra silvija
Doobro jutr. Hvala za kavico. sem si že postreglauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
8.4.2008 7:49:46   
Anonimen
včeraj sva zaključile midve čvek, danes ga pa midve začenjavauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4753
8.4.2008 7:50:45   
aleksandra silvija
kot kaže,....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
8.4.2008 7:52:55   
Anonimen
je pa samo še 9 strani do tretjega dela- mala malicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4755
8.4.2008 7:54:03   
aleksandra silvija
kot kaže,....

Mogoče katere bere, pa še ni uspela kaj napisati,....user posted image

Naš mali je imel ponoči neko moro. Je hotel, da prižgemo veliko luč in poiščemo njegove prstke na rokicahuser posted image . Potem je pa sedel, opazoval prstke, vsakega potipal, z njim pomigal in po dolgem času izjavil:Mami, imam vse. Lahko ugasneš lučko.user posted image
No, še zjutraj si je ogledoval prstke, preden je šel v vrtec. Je rekel, da jih ponoči ni imel, potem jih je pa našel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4756
8.4.2008 7:54:13   
Anonimen
Vidve čveke, ste šle sploh spat?user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro na deževni dan.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4757
8.4.2008 7:55:12   
aleksandra silvija
je pa samo še 9 strani do tretjega dela- mala malica

JA, vidiš-to je namen. Potem bodo pa junijčice samo debelo gledale in iskale,....user posted image
Pa bi bilo fino, če bi še katera pomagala,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4758
8.4.2008 7:56:45   
Anonimen
jaz vem, da je Didlinaa lahko prava čveka, če ima časuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4759
8.4.2008 7:57:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

kot kaže,....

Mogoče katere bere, pa še ni uspela kaj napisati,....user posted image

Naš mali je imel ponoči neko moro. Je hotel, da prižgemo veliko luč in poiščemo njegove prstke na rokicahuser posted image . Potem je pa sedel, opazoval prstke, vsakega potipal, z njim pomigal in po dolgem času izjavil:Mami, imam vse. Lahko ugasneš lučko.user posted image
No, še zjutraj si je ogledoval prstke, preden je šel v vrtec. Je rekel, da jih ponoči ni imel, potem jih je pa našel. user posted image

je pa že moral kaj takega sanjatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4760
8.4.2008 7:57:19   
babysolza
Pa bi bilo fino, če bi še katera pomagala,...

Ja, bom probala kej na pomoč priskočit... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4761
8.4.2008 7:57:29   
alea01
Dobro jutro zvezdice zaspankeuser posted image !

user posted image user posted image user posted image  predvsem za tiste tri, ki so bile zvečer čvekljive.....user posted image user posted image

No, pa še za ostale user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ste veliko naklofale in sem pozabila kaj moram komentirat. A mi zamerite?user posted image user posted image . Saj vem da neuser posted image

Sem danes čisto fuč, vrti se mi ful, spanje pa itak user posted image . Tako, da danes špricam materinsko šolo. Nisem sposobna....

Se bom pa danes naročila za še en UZ in sicer samoplačniški, ker mi ga več ne bodo delali. Zdaj pa naju matra spoluser posted image . Da še kaj pužastega kupim, če je slučajno pužauser posted image

Moj IQ je dosegel vrhunec. Grem včeraj z avtom do trgovine in med tem ko vozim zaženem paniko, da sem ključe od avta doma pustila in kako bom zaklenila avto- pazi, med tem se peljem z avtom....user posted image user posted image user posted image  Svašta. Dobro, da se nisem zaletela, ko sem po torbici kopala in iskala ključe od avta....user posted image

Sem pa najdla idealno posteljico za našega user posted image  v bušiju, ampak cena je pa tudi idealna. Recimo, da v BC dobiš za tak denar ene 5 ali 6 posteljic. Tko, da ne bo nič iz tegauser posted image . Čakam, pa čakam na voziček, ki bi naj kao ta teden prišel, pa na pohištvo za otroško, pa .....MILKO!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
8.4.2008 7:57:42   
aleksandra silvija
Didlinaaa-ja, sem bila v spalniciuser posted image . In spat sem šla. Samo ne za zelo dolgouser posted image .
Se mi zdi, da se je user posted image  ponoči obračal. Občutek imam, da je glavica sedaj nekje spodaj, še včeraj popoldan sem jo tipala pod rebri na l. strani. Me je kar metalouser posted image
Čez dan pa---MIRUJE!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4763
8.4.2008 7:58:25   
Anonimen
alea za ključeuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4764
8.4.2008 7:58:57   
babysolza
HA, pa sem se tud jaz navadla te okvirčke delat. user posted image  Se vidi, da sem pridno brala vaše včerajšnje čvekanje. user posted image  user posted image  user posted image

A potem ve nč ne mažete presredka? Jaz sem si že kupila neko specialno olje in user posted image  je že čist nestrpen, da on bi pa mazal.user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
8.4.2008 7:58:58   
Anonimen
No, jaz sem tudi šla spat in spala celih 7 uruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4766
8.4.2008 7:59:52   
aleksandra silvija
Alea, tudi proti še eni kavici nimam nič. Prav paše.user posted image

ključi-avtouser posted image user posted image

Kateri voziček sedaj ti čakaš? Iz Bušija ali kakšnega Hartana?

Neposredna povezava do sporočila: 4767
8.4.2008 8:00:05   
Anonimen
Kot sem že napisala jaz ga v prvo nisem nič mazala in ga tudi sedaj ne bom. Če bom rezana pač bom sem se sprijaznila sicer pa ni to nič tako hudega, razen prvih nekaj dni ko te boli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4768
8.4.2008 8:02:34   
babysolza
Kot sem že napisala jaz ga v prvo nisem nič mazala in ga tudi sedaj ne bom.

ja vidiš, nas nove user posted image  pa prepričajo, da rabmo kupit vse sorti neumnosti. user posted image

Ninny, a se še prav spomnem, da maš ti junija rojstni dan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
8.4.2008 8:03:34   
Anonimen
prav se spomnišuser posted image , 1.6. ga imam. Me prav zanima katera bo rodila na moj rojstni danuser posted image

< Sporočilo je popravil ninny -- 8.4.2008 8:04:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 4770
8.4.2008 8:05:59   
alea01
Jaz imam tudi mazilo za mazanje presredka, sam sem preveč lena in se mi ne da...Že tako si komaj bušija namažem

Moj bejbi skoz leži prečno. Enkrat je glavica na levi, drugič na desni strani. Nič ne kaže, da bi se z glavo dol obrniluser posted image

Vozižek? Me je kar sram povedat. Na koncu smo se odločili skupaj z prijatlji za bugaboo-ja cameleonauser posted image user posted image user posted image . Ker sem jaz bolj švoh, bi zelo težko skaterja dvigovala in moj je še enkrat skoraj doktorat naredil in na koncu smo se pač tako odločili. Je pa rekel moj, da na hartana se pa on upa vsest in se iz rogle spustituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
8.4.2008 8:06:29   
babysolza
ja, junija bo kar gužva. user posted image  user posted image  user posted image

Dejte pridno čvekat. Jaz grem mal delat (sem uradno v službi user posted image ), da me ne bo kak za uha. user posted image

Se potem še kej oglasim, dejte, pridte ven s kakimi predlogi, kako in kje preživeti dolgo in toplo poletje z našimi user posted image .

Se beremo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
8.4.2008 8:06:46   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4773
8.4.2008 8:07:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

ja, junija bo kar gužva. user posted image  user posted image  user posted image

Dejte pridno čvekat. Jaz grem mal delat (sem uradno v službi user posted image ), da me ne bo kak za uha. user posted image

Se potem še kej oglasim, dejte, pridte ven s kakimi predlogi, kako in kje preživeti dolgo in toplo poletje z našimi user posted image .

Se beremo!

jaz ti bom težko dala kakšen dober predlog, ker mi bomo po vsej verjetnosti kar domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4774
8.4.2008 8:09:36   
Anonimen
Jaja,sem lahko prava čveka,samo če imam čas.user posted image user posted image user posted image  Zadnja meseca sem lena za vse. user posted image

Ste pa face, sem se ful nasmejala vašim pogovorom.user posted image user posted image

Meni je nos nehal puščat, zdaj imam pa boleče grlo-spet. Če ni to groza,da imaš 2 angini v pol leta.user posted image  Nazadnje angina 10 let nazaj, če ne še več.user posted image  

Veste kaj mene zanima? Zakaj imam jaz tako zgodaj ctg? Pozabila sem vprašat ginekologa.user posted image user posted image

Aleksandra_silvija : mogoče ti kaj veš, ko si imela tako diagnozo prejšnjo nosečnost?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Nosečnost
xtinchy

Ali ste čutili, da ste noseči že pred izgubo menstruacije?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!