aleksandra silvija
|
Dober tek vsem, ki jeste . Mi smo imeli pire( iz dodatnega bom zvečer naredila češpljeve cmoke-želja otrok), puranje zrezke v omaki in solato. Za sladico pa sadno kupo, pa mož je prinesel sirov burek--sladica? , pa neke čokoladne rogljičke, aha, pa še jabolčnega "štrudla" imamo od včeraj Sploh ne vem zakaj nosi domov pekovsko pecivo. Ga je strah, da ne bo nič za jest, ker sem stalno na RR? D.anna 76-ti imaš pa res malo del. ur Tweetek- za dnevno, spalnico, skorajšnjo študentko porodniško Pa rej je, da imamo še kar časa za gnezdenje . Konec koncev bi lahko že bile v P, pa bi naši dragi lahko pripravili potrebno. Greš po postelčjico, posteljnino, opereš, pripraviš in je,... Pa tudi po kakšno kozmetiko, plenice je možno kar iz P naročit,.... Ampak ko je tak luštno nabirat stvarce,... joj, sem kupila nekaj poletnih pajackov-kratke hlače in kratki rokavi-kot body-pa se mi zdi, da bo 62 skoraj preveliko. Od začetka kakšen teden, dva zna biti še 56 preveliko, julija bi recimo bili ravno za 56-junijski , ki pridejo v 2. polovici junija, potem zna biti pa že malo hladnejše,.... No, o.k., saj imam tudi nekaj 56 ---------kot da ne moreš it v trgovino po rojstvu in kupiš, kar res potrebuješ in kar bo prav,..... Ninny-špageti s tuno-njamsi-samo pri nas jih pa res nihče noče. Pridem k tebi na kosilo Ah, saj tu pa tam si to zase pripravim--ker ni ravno veliko dela.... .
|