|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
3.4.2008 21:26:26   
alea01
mojček, bi se pa res mogoče lahko jutri okoli enajste ure dobile. Kaj praviš?

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
3.4.2008 21:34:50   
*Mojca*
cv3: ja enkrat po MŠ bi se lahko dobile kje v bližini KC. Kdaj kaj hodi največ junijčic? Ob 16h ali 18h?

alea01: mislim da bi lahko pobegnila za kake pol urce ja user posted image  Za zihr pa se slišiva ok?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
3.4.2008 21:55:51   
alea01
OK! Pošli sms, če boš utegnila. cv3rklic, lahko se nama pridružišuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
3.4.2008 21:58:40   
*Mojca*
Ok, zmenjeno, okrog 11h sporočim. Najboljše kar v Santani na eni dobri čokoladi user posted image

cv3 če hodiš tudi ti dop z aleo01 na MŠ se nama definitivno pridruži user posted image

Zdaj pa spat...nočko vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
3.4.2008 22:04:16   
cv3rklic4

cv3rklic, lahko se nama pridružišuser posted image

Hvala za vabilo - ti zdajle pošljem ZS user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
3.4.2008 22:10:57   
cv3rklic4
Sori - alea, tebi sem poslala ZS, pa bova Mojco poiskali skupaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4556
3.4.2008 22:31:55   
lunca14
ninazwerina - strinjam se z vama z mojco - rumena bi bila super

Jaz bi ti pa predlagala bolj umirjeno barvo,rumena je preveč živahna,bi prišla prav v igralnem delu,tu kjer naj bi pa mala spala ,jo mora barva umirit,barva sonca pa veš da te poživi,jaz bi dala,glede na to da bo pupa,raje barvo marelice,modra pride še vedno lepo do izraza in prevladuje,marelica pa jo samo osveži in je še vedno dovolj nežna,da ne prevlada-umirja.Samo moje mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 4557
4.4.2008 6:39:19   
lunca14
Dobro jutrouser posted image ,danes pa jaz kuhamuser posted image ,postrezite si jo,zdraven pa paše še en dober svež krosan..............jutro,jutro............

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
4.4.2008 7:08:45   
lonapo
DOBRO JUTRO!user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
4.4.2008 7:34:33   
babysolza
ojla vsem!

Jaz danes uživam doma user posted image . Že cel teden perem cunjice - najprej tri stroje cunjic, potem pa še en stroj plenic, pa en stroj odejic, pa posteljnina. user posted image  Jaz uživam in sm čist naspidirana, moj user posted image  se mi pa sam smeji in že user posted image , ker so vse povsod te cunjice - me čaka še likanje, preden jih pospravim. user posted image  user posted image  user posted image

Ja, spet smo začele mal bl čvekat. Ko 'poškilim' na aprilčice, so že kr aktivne user posted image , pr majčicah se bo tud kmal začel dogajat,... Potli smo pa že me!

Eno vprašanje: a vas kej bolijo sramne kosti? Jaz mam mojo user posted image  na sumu, da se je obrnila navdol - drugače miga in te kosti so me začele bolet, oboje hkrati. A proti temu kej pomaga?

Aja, moj popek je še kr noter. user posted image

Kaja08, pa še za seznam: kilce (zaenkrat) +11user posted image , naslednji pregled 14.4.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
4.4.2008 8:01:45   
Anonimen
Dobro jutro po dolgem času.user posted image  Komaj vas dohajam čveke.user posted image

Mi še vedno kolebamo za stanovanje in ta vikend fiksno izvemo kaj in kako.Upam, da se selimo.user posted image
Posledica je, da nimam časa na RR, pa tudi veliko počivam doma pri starših, ker sem trenutno v 3 štuku in rabim stalno spremstvo.user posted image  Za vsak slučaj.user posted image

Cunjice in vse te zadeve so v vrečki, ker si ne upam zdaj dat po omarah, če se bomo selili.user posted image  Bomo videli kaj bo drug teden. Me je kar malo strah kako bo to potekalo, čeprav ekipa bo tako hitra za vse skupaj.user posted image

Sem se pa nasmejala vašim škarjam in nožem.user posted image  In vam prav zavidam, ko se tako dobite v Rustiki, sama sem žal kot pingvin in ne morem nikamor. Sem čisto zakrnjena.user posted image  Sramne kosti in dimeljske vezi bolijo za znoooret.user posted image

Fajn opravite pregledein ostale zadeve. Jaz moram samo še plače vpisat in potem imam za oddat papirje na csd.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
4.4.2008 8:11:25   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Didlinaa, user posted image user posted image user posted image - da se kar se stanovanja tiče izteče naj naj!

Praviš, da si kot pingvin?user posted image  Ja, se mi zdi, da tole počivanje še najbolj škodi---splošnemu počutju,...user posted image
Pa saj je še malo. No, ti imaš malo manj kot jaz,.....

Današnjo noč sem skoraj prebedela. Deklica je prišla spat v spalnico, ker je imela hude sanje in bolelo jo je grlo, potem pa je neverjetno glasno dihala in smrčalauser posted image user posted image . Pa še naš user posted image  je z gibanjem, prevračanjem nadoknadil za kar nekaj dni nazaj lepo ponoči. Včeraj ga skoraj nisem čutila čez dan, ponoči pa,.....in če si že buden, ne moreš zaspati, če ti nekdo dela "prevale" v trebuhu.

Sicer sem šla potem v dnevno, pa je prišel fantek in jokal, ker me ni bilo v spalnici,...user posted image
V glavnem. Spalne navade so na višku in me prav zanima, kaj bo poleti?
Bomo potrebovali posteljo  vsaj 3m krat 2m?user posted image  Ah, ne vsaj 4, 5 m široko,....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
4.4.2008 8:24:41   
čbela
dan punce!
kako?jaz bl tako....ne spiv več ničuser posted image noro je to.....boki bolijo....sploh ne vem kkao bom še....
še delate?jaz še 14dni....pol pa ne bom več , ne morem več....

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
4.4.2008 8:37:43   
Anonimen
čbela, moje spanje je kriminalka že lep čas.user posted image  Sploh se ne naspim več kot bi se mogla, ležim lahko največ 5 ur skupaj, potem se pa sprehajam.user posted image  Vsaj čez dan potem lovim počitke za 2 uri.user posted image  

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4564
4.4.2008 8:54:46   
Kaja08
Dobro jutro!! Joj, ko berem vaše štorije s spanjem, sem lahko le hvaležna - spim ko dojenček. Mogoče me 1x na teden ponoči lulat in moram it na WC, drugače pa zvečer zaspim in spim ko top do jutra! No, res, da me včasih zjutraj potem vse boli, ampak zbujam se pa ne sredi noči.
Je pa včeri moj ugotovu, da se mi je trebuh že povesil in da mi zdej raste navzdol. Sem misnla, da to potem čist na konc rata, ampak očitno že prej...
Jaz grem pa samo še 3x v službo, potem pa dopust. Jeeejjjj! Pa dons bom tud po vsej verjetnosti že prej šla domov, ker morm ure ponucat. Pol bom pa jst tud z vami hodila na kafetke in vroče čokolade, če me boste vzele. Pa na telovadbo morm začet hodt....ojojojjjj....sem čist že zakrnela. Da ne omenim, da me štenge čist uničijo - diham ko slon!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
4.4.2008 9:05:54   
čbela
sam kok je šlo tole vse hitro....zdej še ta april....pol pa maja peremo, likamo....kupujemo....in že bo .......

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
4.4.2008 9:13:14   
Anonimen
Dobro jutro. Ja, jaz tud kr dobr spim, z manjšimi težavami sem ter tja. Drugače pa sem naveličana spat na levem boku, kje je še junijuser posted image  Včeraj sva bla na materinski, smo se samo razdelili v dve skupini, drug tedn začnemo, traja 4 dni, pa konc. Super, ne? Pol pa še dve predavanji, o dojenju in ea. Sej bo. Jaz delam še 3 tedne, potem pa tudi dopust, čeprav se mi, moram povedat po pravici, že zdaj nič ne da. Joj, sem se spomnila, da je danes že plača - juhu. Bom šla lahko malo zapravljat.user posted image

No, vsem en lep dan

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4567
4.4.2008 10:58:50   
babysolza
nya, lepo za plačo. Jaz jo sicer dobim naslednji teden, sam se mi zdi, da sem jo že vnaprej zapravila. user posted image  Ko je pa vse tolk luštno in vse nujno rabim! user posted image  user posted image

Mal heca mora bit. Jaz sem že pregledala vse kar mam in sem šla včeraj sam še dokupit - posteljnino in par bodijev. Zdej pa rabim sam še posteljnino za zibiko in kozmetiko. user posted image  user posted image  user posted image

Jaz delam sam še 2 tedna, potem pa še mal dopusta. Sam se tud meni že prav več nič ne da. Sem si hvala bogu že zadnje 3 al 4 tedne vzela al ponedeljek al petek fraj, ker drugače je teden predolg. Tako mi pa čist ustreza - 4 dni dela in 3 dni lenarjenja. user posted image  

A greste še kej počitnikovat preden gremo v Rim? Jaz si sploh ne predstavljam kakega daljšega dopusta - bi rabla kombi sam za vse moje blazine - za spat, prsne blazinice, za pod noge... user posted image  user posted image  user posted image

Ampak če bo lepo vreme, nama z user posted image  pa vsaj kak enodnevni izlet ne uide!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
4.4.2008 11:11:03   
babysolza
ja kje pa ste vse danes? user posted image  Spet nobena noče čvekat... user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4569
4.4.2008 11:47:36   
aleksandra silvija
Babysolza--saj sem tuki....user posted image

Punce, povejte prosim, če vas tudi user posted image  "žgečkajo" oziroma ne vem kaj  tik nad nožnico?
Naš je sicer v medenični vstavi, ima nogice dol in danes dopoldan čutim tik nad nožnico nekaj podobnega žgečkanju, ampak občutek je vse prej kot prijeten-pravzaprav boli in moram kar sesti. Ma fuul čuden občutek. Pa vmes malo zapeče. Ampak težko natančno opišem kaj res čutimuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4570
4.4.2008 12:41:28   
tteeaa
Ojla!

Jaz pa danes zadnji dan delamuser posted image user posted image user posted image . od zdaj naprej pa se maksimalno posvetim user posted image  ter psihični in fizični pripravi na novo življenjeuser posted image .

Aleksandra_Silvija - jaz ga tudi čutim včasih tik nad nožnico, po mojem nas malo z rokico pobožajo ali pa s kakšnim drugim delom pritisnejo dol, pa mene tudi zapeče in zaboli. Se pozna, da smo v zadnjem trimesečjuuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

Neposredna povezava do sporočila: 4571
4.4.2008 12:44:15   
tteeaa
Berem, da vse nekaj prenavljate sobice. No, saj jaz tudi začnem naslednji teden. Najprej bomo menjali okno, potem pa prebarvamo stene in nalepo kakšno lepo otroško tapeto ali kako se reče temu šmentu - pač ta trak, ki ima otroški motiv in ga lahko nalepiš na steno. Ampak zaenkrat še ne vem, kje ga bom kupila. Kakšna ideja?

Grem po službi kupit barvo za stenouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
4.4.2008 12:54:52   
aleksandra silvija
Se pozna, da smo v zadnjem trimesečju
user posted image
Končno!!!!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
4.4.2008 13:25:52   
D.anna 76
Jaz sem včeraj opravila 3D/4D ultrazvok pri Šelihovi v Domžalah. Navdušena nad slikcami in DVD-jem, ki je seveda potem navdušil še taščo in tasta ter moje starše. Skratka mali je zelo lepo poziral in brez dvoma je fantek: sta se mošnja in lulek zelo lep videla, ker je imel eno nogico stegnjeno eno pa malce pokrčeno tako da se je od zadaj zelo, zelo lepo videlo. Pa obrazek, že skoraj dober za prvi osebni dokument.

Priporočam vsem ki še niste bile na 3D-ju, da če vam la finance omogočajo to opravite, se splača ampak se priporoča med 22 in 27 tednom. Jaz sem sicer v 32 tednu pa se je še vedno zelo lepo videlo, čeprav imam mali že 2 kg.

Za evidenco, danes sem si izmerila obseg bušija 94 cm, a je pa roditi nameravam v Ljubljani.

Neposredna povezava do sporočila: 4574
4.4.2008 13:26:31   
polly80
pozdravljene user posted image ,

tudi mene včasih user posted image požgečka tik nad nožnico,največkrat pa kar konkretno brcne v mehur in to kar zaboli,mam občutek,da se bom kar polulala...user posted image pa glavno,da brca,četudi malo zaboli..user posted image

tteeaa-trak za steno imajo v BC,če iščeš kaj takšnega???:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162376

me zanima,a si katera že maže presredek,pa če to res pomaga?jaz si ga še ne,bo pa treba it po to olje v lekarno počasi..

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Špela ali?
tweety83

Odločava se med imeni za punčko,in sicer me zanima katero vam je najbolj všeč:

Špela (24%)

Nika (40%)

Zoja (37%)

Število vseh glasov: 432

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!