Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.4.2008 21:26:26
|
|
|
|
alea01
|
mojček, bi se pa res mogoče lahko jutri okoli enajste ure dobile. Kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.4.2008 21:34:50
|
|
|
|
*Mojca*
|
cv3: ja enkrat po MŠ bi se lahko dobile kje v bližini KC. Kdaj kaj hodi največ junijčic? Ob 16h ali 18h? alea01: mislim da bi lahko pobegnila za kake pol urce ja Za zihr pa se slišiva ok?
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.4.2008 21:55:51
|
|
|
|
alea01
|
OK! Pošli sms, če boš utegnila. cv3rklic, lahko se nama pridružiš
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.4.2008 21:58:40
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ok, zmenjeno, okrog 11h sporočim. Najboljše kar v Santani na eni dobri čokoladi cv3 če hodiš tudi ti dop z aleo01 na MŠ se nama definitivno pridruži Zdaj pa spat...nočko vsem!
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.4.2008 22:04:16
|
|
|
|
cv3rklic4
|
cv3rklic, lahko se nama pridružiš Hvala za vabilo - ti zdajle pošljem ZS
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.4.2008 22:10:57
|
|
|
|
cv3rklic4
|
Sori - alea, tebi sem poslala ZS, pa bova Mojco poiskali skupaj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.4.2008 22:31:55
|
|
|
|
lunca14
|
ninazwerina - strinjam se z vama z mojco - rumena bi bila super Jaz bi ti pa predlagala bolj umirjeno barvo,rumena je preveč živahna,bi prišla prav v igralnem delu,tu kjer naj bi pa mala spala ,jo mora barva umirit,barva sonca pa veš da te poživi,jaz bi dala,glede na to da bo pupa,raje barvo marelice,modra pride še vedno lepo do izraza in prevladuje,marelica pa jo samo osveži in je še vedno dovolj nežna,da ne prevlada-umirja.Samo moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 6:39:19
|
|
|
|
lunca14
|
Dobro jutro ,danes pa jaz kuham ,postrezite si jo,zdraven pa paše še en dober svež krosan..............jutro,jutro............
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 7:08:45
|
|
|
|
lonapo
|
DOBRO JUTRO!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 7:34:33
|
|
|
|
babysolza
|
ojla vsem! Jaz danes uživam doma . Že cel teden perem cunjice - najprej tri stroje cunjic, potem pa še en stroj plenic, pa en stroj odejic, pa posteljnina. Jaz uživam in sm čist naspidirana, moj se mi pa sam smeji in že , ker so vse povsod te cunjice - me čaka še likanje, preden jih pospravim. Ja, spet smo začele mal bl čvekat. Ko 'poškilim' na aprilčice, so že kr aktivne , pr majčicah se bo tud kmal začel dogajat,... Potli smo pa že me! Eno vprašanje: a vas kej bolijo sramne kosti? Jaz mam mojo na sumu, da se je obrnila navdol - drugače miga in te kosti so me začele bolet, oboje hkrati. A proti temu kej pomaga? Aja, moj popek je še kr noter. Kaja08, pa še za seznam: kilce (zaenkrat) +11 , naslednji pregled 14.4.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 8:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro po dolgem času. Komaj vas dohajam čveke. Mi še vedno kolebamo za stanovanje in ta vikend fiksno izvemo kaj in kako.Upam, da se selimo. Posledica je, da nimam časa na RR, pa tudi veliko počivam doma pri starših, ker sem trenutno v 3 štuku in rabim stalno spremstvo. Za vsak slučaj. Cunjice in vse te zadeve so v vrečki, ker si ne upam zdaj dat po omarah, če se bomo selili. Bomo videli kaj bo drug teden. Me je kar malo strah kako bo to potekalo, čeprav ekipa bo tako hitra za vse skupaj. Sem se pa nasmejala vašim škarjam in nožem. In vam prav zavidam, ko se tako dobite v Rustiki, sama sem žal kot pingvin in ne morem nikamor. Sem čisto zakrnjena. Sramne kosti in dimeljske vezi bolijo za znoooret. Fajn opravite pregledein ostale zadeve. Jaz moram samo še plače vpisat in potem imam za oddat papirje na csd.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 8:11:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Didlinaa, - da se kar se stanovanja tiče izteče naj naj! Praviš, da si kot pingvin? Ja, se mi zdi, da tole počivanje še najbolj škodi---splošnemu počutju,... Pa saj je še malo. No, ti imaš malo manj kot jaz,..... Današnjo noč sem skoraj prebedela. Deklica je prišla spat v spalnico, ker je imela hude sanje in bolelo jo je grlo, potem pa je neverjetno glasno dihala in smrčala . Pa še naš je z gibanjem, prevračanjem nadoknadil za kar nekaj dni nazaj lepo ponoči. Včeraj ga skoraj nisem čutila čez dan, ponoči pa,.....in če si že buden, ne moreš zaspati, če ti nekdo dela "prevale" v trebuhu. Sicer sem šla potem v dnevno, pa je prišel fantek in jokal, ker me ni bilo v spalnici,... V glavnem. Spalne navade so na višku in me prav zanima, kaj bo poleti? Bomo potrebovali posteljo vsaj 3m krat 2m? Ah, ne vsaj 4, 5 m široko,....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 8:24:41
|
|
|
|
čbela
|
dan punce! kako?jaz bl tako....ne spiv več nič noro je to.....boki bolijo....sploh ne vem kkao bom še.... še delate?jaz še 14dni....pol pa ne bom več , ne morem več....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 8:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
čbela, moje spanje je kriminalka že lep čas. Sploh se ne naspim več kot bi se mogla, ležim lahko največ 5 ur skupaj, potem se pa sprehajam. Vsaj čez dan potem lovim počitke za 2 uri.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 8:54:46
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro!! Joj, ko berem vaše štorije s spanjem, sem lahko le hvaležna - spim ko dojenček. Mogoče me 1x na teden ponoči lulat in moram it na WC, drugače pa zvečer zaspim in spim ko top do jutra! No, res, da me včasih zjutraj potem vse boli, ampak zbujam se pa ne sredi noči. Je pa včeri moj ugotovu, da se mi je trebuh že povesil in da mi zdej raste navzdol. Sem misnla, da to potem čist na konc rata, ampak očitno že prej... Jaz grem pa samo še 3x v službo, potem pa dopust. Jeeejjjj! Pa dons bom tud po vsej verjetnosti že prej šla domov, ker morm ure ponucat. Pol bom pa jst tud z vami hodila na kafetke in vroče čokolade, če me boste vzele. Pa na telovadbo morm začet hodt....ojojojjjj....sem čist že zakrnela. Da ne omenim, da me štenge čist uničijo - diham ko slon!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 9:05:54
|
|
|
|
čbela
|
sam kok je šlo tole vse hitro....zdej še ta april....pol pa maja peremo, likamo....kupujemo....in že bo .......
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 9:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Ja, jaz tud kr dobr spim, z manjšimi težavami sem ter tja. Drugače pa sem naveličana spat na levem boku, kje je še junij Včeraj sva bla na materinski, smo se samo razdelili v dve skupini, drug tedn začnemo, traja 4 dni, pa konc. Super, ne? Pol pa še dve predavanji, o dojenju in ea. Sej bo. Jaz delam še 3 tedne, potem pa tudi dopust, čeprav se mi, moram povedat po pravici, že zdaj nič ne da. Joj, sem se spomnila, da je danes že plača - juhu. Bom šla lahko malo zapravljat. No, vsem en lep dan
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 10:58:50
|
|
|
|
babysolza
|
nya, lepo za plačo. Jaz jo sicer dobim naslednji teden, sam se mi zdi, da sem jo že vnaprej zapravila. Ko je pa vse tolk luštno in vse nujno rabim! Mal heca mora bit. Jaz sem že pregledala vse kar mam in sem šla včeraj sam še dokupit - posteljnino in par bodijev. Zdej pa rabim sam še posteljnino za zibiko in kozmetiko. Jaz delam sam še 2 tedna, potem pa še mal dopusta. Sam se tud meni že prav več nič ne da. Sem si hvala bogu že zadnje 3 al 4 tedne vzela al ponedeljek al petek fraj, ker drugače je teden predolg. Tako mi pa čist ustreza - 4 dni dela in 3 dni lenarjenja. A greste še kej počitnikovat preden gremo v Rim? Jaz si sploh ne predstavljam kakega daljšega dopusta - bi rabla kombi sam za vse moje blazine - za spat, prsne blazinice, za pod noge... Ampak če bo lepo vreme, nama z pa vsaj kak enodnevni izlet ne uide!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 11:11:03
|
|
|
|
babysolza
|
ja kje pa ste vse danes? Spet nobena noče čvekat...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 11:47:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Babysolza--saj sem tuki.... Punce, povejte prosim, če vas tudi "žgečkajo" oziroma ne vem kaj tik nad nožnico? Naš je sicer v medenični vstavi, ima nogice dol in danes dopoldan čutim tik nad nožnico nekaj podobnega žgečkanju, ampak občutek je vse prej kot prijeten-pravzaprav boli in moram kar sesti. Ma fuul čuden občutek. Pa vmes malo zapeče. Ampak težko natančno opišem kaj res čutim .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 12:41:28
|
|
|
|
tteeaa
|
Ojla! Jaz pa danes zadnji dan delam . od zdaj naprej pa se maksimalno posvetim ter psihični in fizični pripravi na novo življenje . Aleksandra_Silvija - jaz ga tudi čutim včasih tik nad nožnico, po mojem nas malo z rokico pobožajo ali pa s kakšnim drugim delom pritisnejo dol, pa mene tudi zapeče in zaboli. Se pozna, da smo v zadnjem trimesečju
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 12:44:15
|
|
|
|
tteeaa
|
Berem, da vse nekaj prenavljate sobice. No, saj jaz tudi začnem naslednji teden. Najprej bomo menjali okno, potem pa prebarvamo stene in nalepo kakšno lepo otroško tapeto ali kako se reče temu šmentu - pač ta trak, ki ima otroški motiv in ga lahko nalepiš na steno. Ampak zaenkrat še ne vem, kje ga bom kupila. Kakšna ideja? Grem po službi kupit barvo za steno
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 12:54:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Se pozna, da smo v zadnjem trimesečju Končno!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 13:25:52
|
|
|
|
D.anna 76
|
Jaz sem včeraj opravila 3D/4D ultrazvok pri Šelihovi v Domžalah. Navdušena nad slikcami in DVD-jem, ki je seveda potem navdušil še taščo in tasta ter moje starše. Skratka mali je zelo lepo poziral in brez dvoma je fantek: sta se mošnja in lulek zelo lep videla, ker je imel eno nogico stegnjeno eno pa malce pokrčeno tako da se je od zadaj zelo, zelo lepo videlo. Pa obrazek, že skoraj dober za prvi osebni dokument. Priporočam vsem ki še niste bile na 3D-ju, da če vam la finance omogočajo to opravite, se splača ampak se priporoča med 22 in 27 tednom. Jaz sem sicer v 32 tednu pa se je še vedno zelo lepo videlo, čeprav imam mali že 2 kg. Za evidenco, danes sem si izmerila obseg bušija 94 cm, a je pa roditi nameravam v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 4.4.2008 13:26:31
|
|
|
|
polly80
|
pozdravljene , tudi mene včasih požgečka tik nad nožnico,največkrat pa kar konkretno brcne v mehur in to kar zaboli,mam občutek,da se bom kar polulala... pa glavno,da brca,četudi malo zaboli.. tteeaa-trak za steno imajo v BC,če iščeš kaj takšnega???: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162376 me zanima,a si katera že maže presredek,pa če to res pomaga?jaz si ga še ne,bo pa treba it po to olje v lekarno počasi..
|
|
|
Špela ali?tweety83Odločava se med imeni za punčko,in sicer me zanima katero vam je najbolj všeč:Špela (
24%)
Nika (
40%)
Zoja (
37%)
Število vseh glasov: 432Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!