|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
3.4.2008 12:29:38   
*Mojca*
Jaz se vozim samo s kolesom. user posted image Vsak dan grem do službe (iz Most do KC), pa če je treba it do centra tudi grem. Nisem še slišala da bi škodovalo, pa tudi po kolesarjenju se počutim ok. Samo da migam user posted image

Jaz še ne vem kako je moj obrnjen. G je rekla da misli da je že na glavi, na 3D pred 3 tedni še ni bil. Bomo videli 21.4. ko imam spet UZ.

Zuni se je naredil lep sonček user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
3.4.2008 12:35:10   
Rosali
Še enkrat jest...

Eno od punc, ki ste ta mesec začele s predavanji na materinski v stari porodnišnici bi lepo prosila, če mi sporoči kdaj ta mesec predava psiholog, ker sm prejšnje predavanje izpustila. Hvala.

LP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
3.4.2008 12:35:48   
cv3rklic4
Mojca, hvala za odgovor - tudi jaz se vozim samo s kolesom - razen če ful dežuje. Malo imam sicer že narazen noge user posted image , ker me moti trebuh, ampak dokler bo šlo, bo šlo.
Ja, sonček se je res prijazno začel razdajati, tako da čez kako uro spet skočim na bicikl pa do mesta. Imam pa tudi nekaj takega razdalje - iz Rožne do mesta si res en-dva-tri, pa migat je itak treba. Če hodim peš, mi ful hitr trebuh otrdi, pa še počivat se da na kolesu bolš user posted image malo poženeš, pa se že pelje ... Za kakšne luknje pa malo vstanem s sedeža, da mali ne dobi kake buške v glavo user posted image
Pridne bodite, pa božajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
3.4.2008 12:39:25   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: Rosali

Še enkrat jest...

Eno od punc, ki ste ta mesec začele s predavanji na materinski v stari porodnišnici bi lepo prosila, če mi sporoči kdaj ta mesec predava psiholog, ker sm prejšnje predavanje izpustila. Hvala.

LP

Psiholog bo predaval 24.4. ob 16.00 in ob 18.15 v predavalnici stare porodnišnice na Šlajmerjevi 3.

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
3.4.2008 14:33:40   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima, ker sem  zasledila, da ste nekatere tako zelo mlade, al ste načrtno zanosile, al se je zgodilo,...sama sem namreč med mlajšimi, pa sva s fantom načrtno naredila dojenčka, pa se mi zdi da me vsi tako postrani gledajo!

no pa sej jst se sama seb sploh ne zdim tok mlada,tko me najrajš vidjo tisti ki me ne poznajo! navsezadnje grem proti 30user posted image user posted image user posted image -hec, vsi smo še mladi, stari bomo pol k bomo za vnuki letaluser posted image !
zanosila pa nisem načrtno, ampak po tem k sva tist natrpan mesc uspela cele 2x sexat, pa še takrat sva pazila sicer brez kondoma ampak to vsekakor ni blo prvičuser posted image  -je pa res da sem prej skos tabletke jemala potem pa sem jih mogla prenehat ker so mi delale težave, ampak da bi se odrekla otroku ni šans!je že mogl tko bit sploh pa imam že vse in sva se o taki situaciji že pogovarjala,če se zgodi se,načrtno bi ga začela čez kakšno leto delat- moja mati pa je itak rekla da je to že pričakovala k sva že 5 let skup in ker sva oba samostojna, pa še vesela je bla da bo dobila dva vnukca skor naenkrat- s sestro sva namreč 2 mesca razlike-ona je lih rodila...folk je pa itak skos povn predsodkov pa kaj pol če men paše pa če se počutm zmožno jih bom mela za cel bususer posted image -to se ni za bat,razen če iznajdejo kej da bi lahko dragi nosu in šel rodit,mene že pr taprvem orto panika grabuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 3.4.2008 14:37:24 >

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
3.4.2008 15:07:11   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image   89 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   UZ 31.3. / spol:user posted image  / +8 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image     UZ 11.4. / spol:user posted image   / Ljubljana / +12 kg / O: 102 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +10 kg / O: 100 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image  UZ 8.4. / spol: user posted image  / +6 kg / O: 97 cm

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image UZ 16.4. / P 21.4. /cukr test 22.4. / spol: user posted image  (Liam) / +12 kg / O: 93 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image   tweetek
1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +9 kg / O: 90cm

user posted image    cv3rklic4
('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   spol:user posted image   / + 10 kg 

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image   spol:user posted image  / Nemčija / +8 kg / O: 110 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image  Pikica_30 ('77) 1.user posted image  P 9.4. /  spol :user posted image  / Kranj - Jesenice / +8 kg

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +10 kg

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image P 14.4.  / spol:user posted image (Mai)  / +10 kg / O: 93 cm

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +6 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +13 kg /

9. junij 

user posted image   I.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 15.4., UZ 16.4. /spol:user posted image user posted image  / +11 kg / O: 111 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image   CTG 21.4. / P 6.5. / spol:user posted image / + 16 kg / O: 97 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 88 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image  P 17.4. / spol:user posted image  / Ljubljana / +7 kg / O: 98cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image    spol: user posted image  / +6,5 kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +7,5 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )user posted image / spol :user posted image user posted image  / Ljubljana / +4,5kg

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image )  spol:user posted image   / Novo mesto / +8,5 kg 

user posted image   rozica984
1.user posted image   P 4.4. / spol:user posted image   / +5 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 10.4. / spol:user posted image   / +8 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 21.4. / Novo mesto / +10 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22 P 17.4.  / spol:user posted image / +8 kg / O: 102 cm

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image    NS:user posted image  / Kranj / +7,7 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  UZ in P 21.4.  / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +7 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +8 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  UZ 30.4. / spol:user posted image  / +10 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image     spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image  P 17.4. /  spol:user posted image  Ptuj / +8 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image   MORFO: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny  P 10.4. / +2,5 kg / Jesenice / O: 110 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
rozica984              P 4.4.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
3.4.2008 18:33:39   
alea01
Kaj je zdaj? A bodo junijčice izumrle?user posted image  Jaz bi se pa menila in menila in menila in....user posted image . Packe!!!! Kje le se potepate?user posted image
Puže, če ne boste nič čvekale, bom jaz padla v depresijo. Spet. To pa ne bi radauser posted image user posted image ...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
3.4.2008 18:45:24   
cv3rklic4
Živjo, sem že nazaj iz mesta, pa me je bilo kar malo strah, da bo dež, no k sreči sem suha doma. Sem se šla za eno stanovanje menit, pa sem celo pot domov razmišljala kako bo fino, ko bo spet ful za prebrat. Pa ste očitno res vse poniknile ... user posted image
A veste, da nam manjka še manj kot 20 strani, pa bomo že v 3. delu? No, glede na "zgovornost" bomo tam čez 1 teden - se mi zdi, da naklofamo kaki 2 do 3 strani na dan, ne?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
3.4.2008 18:46:35   
cv3rklic4
No, aprilčice so resno začele svojo "sezono", pa tudi ene majčice imajo že popadke ...

Neposredna povezava do sporočila: 4509
3.4.2008 18:49:37   
aleksandra silvija
No, aprilčice so resno začele svojo "sezono", pa tudi ene majčice imajo že popadke ...

Ups.
Ampak me moramo še mal počakat. Je pa blizu, tale stvar,.....user posted image
Ampak naše ta prve iz seznama morajo počakat še recimo kakšen mesec,....

Neposredna povezava do sporočila: 4510
3.4.2008 18:55:31   
cv3rklic4
Aja, sem se še nekaj spomnila - no o tem sem že razmišljala pred nekaj meseci, ampak zdaj bo šele v resnici aktualno - a je pri kateri tako, da prihajajo patronažne na obisk tudi pred porodom? Pred časom sem namreč brala, da je pri nas v ZD Vič možno, da pride patronažna na 1. obisk že preden rodiš, da malo vidi stanovanjske razmere in se pogovori z nosečnico o morebitnih težavah in strahovih pa take reči. Ko sem pa o teh obiskih vprašala pri ginekologu, pa sestre niso nič vedele o tem. Ali bi morala vprašati prav patronažno službo? No, pa saj v bistvu ne vem, če bi si že želela obisk sestre, ker itak še nimava nič pripravljeno, razen oblekic. Niti ne veva še točno kje bo posteljica, če sploh bo. Malo sva mislila, da bi kar ob posteljo namontirala tako "provizorično" ležišče, ker nama posteljica definitivno ne gre v stanovanje.  V bistvu bi bila to ena taka dila z obodom in nogami, gor bi dala debelo trdo peno, okrog pa tisto zaščito za posteljico. Samo se zadeve še nisva nekako lotila. Ideja je zaenkrat še v glavi - saj ne vem, če si sploh predstavljate kaj mislim ... Previjala bova pa najverjetneje kar v kuhinji na mizi. Tako da je mogoče bolje, če patronažna ne pride ... Kaj boste pa ve naredile - če sploh imate možnost predhodnega obiska?

Neposredna povezava do sporočila: 4511
3.4.2008 19:12:03   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Kaj je zdaj? A bodo junijčice izumrle?user posted image  Jaz bi se pa menila in menila in menila in....user posted image . Packe!!!! Kje le se potepate?user posted image
Puže, če ne boste nič čvekale, bom jaz padla v depresijo. Spet. To pa ne bi radauser posted image user posted image ...

Ne bit žalostna, sej bo ... mogoče se bodo punce prebudile zvečer ...user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
3.4.2008 19:22:20   
nInAzWeRiNa
midva tut še nimava nč prpravlen,spalnico sva šele začela prenavljat učer sva jo začela pleskat zdej se morva pa odločt za barvo baby kotička- kupla sva že ovčke za na steno pa so take svetlo modre... u glavnem jutri mečemo star parket vn in polagamo laminat,potem naju pa čakajo stvari v harveyu sam na omaro bova pa še čakala enih 5 tednov čene še večuser posted image
posteljice sploh še nimava, to se je teta javla da bo kupla-kar mi je po eni strani kr smotan, k je tole kr drag špas... za enkrat mava neki cunjic-nič še nisem prala kot vas je večina že,zibko k že stoji v dnevniuser posted image  pa voziček,lupinco in košaro to je pa to za enkrat, upam da bo spalnica čimprej fertik...

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 4513
3.4.2008 19:22:31   
*Mojca*
Nič ne bomo izumrle, samo lepe reme je zunaj user posted image Čakajte še kak mesec in bomo klofale po 10 strani na dan. Enkrat smo lovile marčevke, pa poglejte kje so zdaj one user posted image

cv3 (kar malo krajšam): jaz tudi že melo bolj na široko bicikliram, ampak je točno tako kot si rekla, malo se razmigaš, pa še počivaš zraven user posted image

Danes sem bila z mojim 1 uro v Cityju in me je fulll začelo tiščat pod rebri. Hvala bogu da imam večino stvari pripravljenih, ker imam vedno manj volje in energije laufat po trgovinah...še katera?user posted image

alea01: pa še nekaj zate user posted image ta tedne sem dobila 2 napovedi da bo user posted image . Mogoče milka ostane pri meni? user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4514
3.4.2008 19:26:02   
polly80
danes je pa res zatišje spet tu gor.

ja cv3,jaz imam tudi bolj malo postora,ampak posteljica je še šla not,pa previjalno sma dala po meri naredit,ker drugače je ne bi mogla imet,ampak če bi vedela,da bo tako dragauser posted image ,je ne bi dala delat,bi raje na postelji sprevijala.pa kar je,je..

alea,sam ne nit depresivna user posted image ..a imaš še vedno obseg 88?če ja,potem vsaka ti čast..potem bi le jaz morala bit depresivna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4515
3.4.2008 19:27:07   
nInAzWeRiNa
aja kaj sm hotla prašat a je keri že vrgl popija vn-men ga je že revež je kr tak plavkastuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
3.4.2008 19:28:30   
*Mojca*
meni ga je, ampak malo, sem pa prej imela luknjo user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4517
3.4.2008 19:31:36   
polly80
aja ninazverina,tudi meni je prva nosečnost ratala na enak način,s tem da sma samo 1krat,pa še takrat sma pazila in takoj po menstruaciji..me je skoraj kap,ko sem naredila testuser posted image ,ampak potem sem se pa že takoooo začela veselit,pa se je žal končalo s ss..user posted image

tokrat pa manjkata še slaba 2 mesecauser posted image user posted image user posted image in že komaj čakamo...

aja,danes mi je mami kupila ležalnik,ki je v BC v akciji,pa še par cunjic,sem tako veselauser posted image user posted image user posted image

ker imamo tako malo prostora,pa ker user posted image ne bo imel svoje sobice,sem kar na steno,kjer ima svoj kotiček,nekaj narisala,tako da je vsaj malo boljši občutek.saj slikica je v albumu,kot sem že enkrat napisala..

ok,grem se malo prezračit

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
3.4.2008 19:32:44   
polly80
meni ga je tudi ven zabrisalo,pa takšno luknjo kot sem imela user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
3.4.2008 19:41:54   
nInAzWeRiNa
lepo rišeš-midva mava večjo spalnico in za enkrat še nimava sobice ki bi lahko bila Tejčina zato bo vsaj kakšne 2 leti z nama, polly ful lepo rišeš, men so ble pa te ovčke tok ušeč da smo jih mogli kupituser posted image  samo zdej sem v dilemi kakšno barvo naj dam spodaj, če ma kdo idejo sem ovčko slikala...bi bla hvaležna za pomočuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
3.4.2008 19:44:33   
nInAzWeRiNa
ja jst sem še pred kratkimhodila z luknjo pa prej je bil moj trebušček zmeri ravn mišičast zdej je pa tak okrooooguuser posted image veeelik joj kaj še bo, sam strije naj grejo čim dlje stran od mene user posted image user posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 4521
3.4.2008 19:46:54   
*Mojca*
polly80 ne vem če sem ti že povedala, ampak full lepo rišeš user posted image user posted image

nina: jaz bi dala kako svetlo plavo če te ne moti da bo pupika v modri okolici. Drugače pa bi po mojem šla tudi kaka nežna rumena, ampak limona rumena, ne sonce rumena

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4522
3.4.2008 19:48:34   
nInAzWeRiNa
ha mojca točno to sem mela v mislihuser posted image ,sam ne vem kaj bi blo bolš...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
3.4.2008 19:51:30   
cv3rklic4
Jaz imam pa še vedno luknjo - no, v primerjavi z začetkom je že bolj luknjica, ampak nekako ne izgleda, da se bo kej ven obrnil. Saj časa ima še kar precej, samo sem mislila, da se to zna prej zgodit. Mogoče je pa moj trebuh preveč zašpehan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4524
3.4.2008 19:51:53   
*Mojca*
po mojem bi bol pasala svetlo modra user posted image

Najina soba je svetlo modra, tamala soba pa  rumena in se mi nekako zdi da bi te ovčke šle bolj v ta modro

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Stara imena
Ylenia

So stara imena vedno bolj moderna?

da (44%)

ne (17%)

nic bolj kot ponavadi (23%)

nisem opazil/a (15%)

Število vseh glasov: 590

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!