|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
26.3.2008 20:36:32   
Anonimen
Ja boš videla ko boš v drugo nosečauser posted image . No, pa v tej nosečnosti se zredila nisem tolk ampak trebuh imam pa tak kot da bom šla že jutri rodit.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
26.3.2008 20:39:55   
Anonimen
Joj bejbe, jaz sem tud tukaj - sam grem mal ležkat pred tv. Gledam zdej bb, pa moram rečt, da mi gre tale Marko ful na jetra. Kr neki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
26.3.2008 20:40:33   
*Mojca*
a veš da meni se zdi da se pa sploh nisem zredila toliko. Ok, sej imam +7kg, ampak še vedno dam gor stare hlače, samo pač v trebuhu jih ne zaprem. Zadnjič me je G tako nadrla da sem se preveč zredila da sem samo gledala...ko tukaj berem so ene na +11 ali 12 in sem mislila da sem pridna, potem pa taka reakcija user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
26.3.2008 20:44:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

a veš da meni se zdi da se pa sploh nisem zredila toliko. Ok, sej imam +7kg, ampak še vedno dam gor stare hlače, samo pač v trebuhu jih ne zaprem. Zadnjič me je G tako nadrla da sem se preveč zredila da sem samo gledala...ko tukaj berem so ene na +11 ali 12 in sem mislila da sem pridna, potem pa taka reakcija user posted image

Moj g pa nič ne teži - ker itak same nosimo te kg, pa itak ti ne more nič - ker če bi šlo zarad zdravstvenih razlogov, bi povedal, zdej ko sem ok, pa mi ne teži, pa sem tudi na +10

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
26.3.2008 20:44:43   
Anonimen
To je po moje čisto odvisno od G, ker sem pred časom govorila z eno, ki ima rok maja pa se je zredila 18 kguser posted image ampak ji G ni nič rekel, da je kaj narobe.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4130
26.3.2008 20:47:30   
*Mojca*
ooo nya, pridruži se čveku user posted image user posted image

ma sej se ne sekiram zaradi tega kar je rekla, ker dokler se počutim ok...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
26.3.2008 20:52:44   
Anonimen
Ojla pupe. Jaz sem šla na vago danes: računica je huda.user posted image  + 16 kg.user posted image  Se ne čudim, da imam take težave ko otekam in podobni problemi.user posted image
Čeprav mi vsi govorijo, da ni za verjet, da sem že na koncu 7 meseca.user posted image  Res ne vem kam semse tako zredila. Ala, ne rečem, v stegna imam malo več špeha, pa pri rebrih je vidno.user posted image Pa rit je bolj okrogla.

BB mi gre pa prav na **** s tem družinskim kreganjem.user posted image

*Mojca*, kaj ko bi ti pisala taglavnemu na mail od kjer imaš pralni stroj in mu vse razložiš, potem pa poveš, da ga boš dala v medije in odšla k konkurenci?user posted image  Ponavadi to pali.user posted image  Se pa res že predolgo vleče tole servisiranje.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
26.3.2008 20:55:52   
*Mojca*
O Didlinaaaaauser posted image user posted image user posted image Vedno več nas je. Super user posted image

Danes sem klicala nadrejenega od mojega serviserja pa ne je klical nazaj s takimi bednimi izjavami, kot sem jih že prej napisala. Potem sem rekla naj to uredijo kot vejo in znajo, da me ne briga kdo je kriv in da če ne poštimajo bomo šli pa preko kake pravne poti. In kaj mi odgovori? Da bo po mailu kontaktiral mojega serviserja in naj se on ubada s tem user posted image Tako da spet ne vem pri čem sem...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
26.3.2008 20:58:55   
*Mojca*
Didlina BB ti gre na živcem gledaš pa user posted image user posted image , kot vsi user posted image

Glede kil pa: ti si bila prej drobna in in nič narobe če si se toliko zredila. Jaz sem bila ža prej malo bolj buckasta in mogoče bo to to. Moja znanka, ki je imela 120kg se je zredila samo za 3kg, tako da...don't worry be happy!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
26.3.2008 21:03:16   
Anonimen
Ma sej se ne sekiram tolk zarad kil.user posted image  Bolj se sekiram drug teden, ko imam pregled, pa bom full kregana, že zaradi diagnoze, ki jo imam. Placenta previa.user posted image  
BB pa samo malo špegam, sam so tako dolgočasni s tistim kreganjem.user posted image

Zdaj sem prebrala na Majčicah, da je ena rodila mrtvo punčko, ki jo je nosila par dni že mrtvo. user posted image  Ni čutila gibov in podobno. Me je kar streslo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
26.3.2008 21:04:12   
Anonimen
o groza, jaz raje ne prebiram takih stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4136
26.3.2008 21:05:19   
Anonimen
Ma berem malo majčice, malo avgustovke, vsega po malem, sploh, če kakšna ne napiše kakšen post na junijkah. Pa mi je zdaj žal, resnično žal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
26.3.2008 21:06:06   
*Mojca*
Psihično se pripravi da boš kregana in zignoriraj user posted image user posted image

Ojoj to pri majčicah me je kr streslo...sploh se ne predstavljam. Kako sploh veš? Tudi moj baby se včasih par ur ne premika...joooooj, sploh ne smem tako razmišljat...

Kako si kaj drugače? Ko pridem kaj na tvoje konce se lahko zmeniva za kako kavo user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
26.3.2008 21:07:34   
Anonimen
Lahko bi šle na kavo ja. Kar pridi, bo dolga kavaaaaa.user posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
26.3.2008 21:07:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ma berem malo majčice, malo avgustovke, vsega po malem, sploh, če kakšna ne napiše kakšen post na junijkah. Pa mi je zdaj žal, resnično žal.user posted image

ti kar tukaj kaj napiši, se bo sigurno katera javilauser posted image Jaz večkrat pridem pogledat ampak če se nič ne dogaja, potem grem delat druge stvari

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4140
26.3.2008 21:09:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

ti kar tukaj kaj napiši, se bo sigurno katera javilauser posted image Jaz večkrat pridem pogledat ampak če se nič ne dogaja, potem grem delat druge stvari

user posted image user posted image user posted image user posted image  ma kaj ko kar ugasnem računalnik. Sem vas kar malo zanemarila zadnje čase.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4141
26.3.2008 21:10:25   
*Mojca*
ninny jaz isto. Mislim da ni nobene, potem pa delam druge stvari. Glede te žalostne zgodbe: koliko časa lahko ne čutiš gibov preden je panika? Ker moj baby se včasih po več ur ne premika, potem imamo pa fuzbal turnir user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
26.3.2008 21:10:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Psihično se pripravi da boš kregana in zignoriraj user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  težek projekt.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
26.3.2008 21:11:24   
*Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image user posted image user posted image  ma kaj ko kar ugasnem računalnik. Sem vas kar malo zanemarila zadnje čase.user posted image

ampak si nas res! Boljše zate da začneš spet čimprej čvekat user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
26.3.2008 21:11:28   
Anonimen
Saj se jaz tud ne oglašam več tako pogosto tako kot sem se včasih-včasih smo naredile res maratonski čvekuser posted image user posted image , ker enostavno se mi ne da oziroma nimam prave volje za pisanje. No, preberem pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
26.3.2008 21:12:44   
Anonimen
Gibov moraš čutiti 10 v 10 urah. Sam tale punca jih menda ni par dni čutila.
Še dobro da imam jaz pravega kobacajčka v trebuhu. Včasih rečem naglas, da je že težen(a), potem pa hitro rečem, kar daj, saj si moj.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4146
26.3.2008 21:13:30   
*Mojca*
Večinomo se čveka dopoldne, jaz pa v službi. Ko pridem domov preletim, se pa tudi meni ne da na dolgo in široko pisat. No, tako zvečer pa prav paše. Če ne drugega zato, da naredimo malo dela dopoldankam user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
26.3.2008 21:13:57   
Anonimen
Jaz pa trenutno gledam na a-kanalu eno oddajo, pa sploh ne vem, kaj naj si mislim. Raje ne bi nič komentirala, si pa poglejte, če imate čas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4148
26.3.2008 21:14:27   
Anonimen
Čvekanje je pogojeno z mojo voljo. user posted image  Nene, računalnika ne vzamem več domov sabo in potem zvečer na hitro preberem, pozabim pa napisat, al pa stat več ne morem oz. sedet.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4149
26.3.2008 21:14:43   
*Mojca*

Gibov moraš čutiti 10 v 10 urah. Sam tale punca jih menda ni par dni čutila.
Še dobro da imam jaz pravega kobacajčka v trebuhu. Včasih rečem naglas, da je že težen(a), potem pa hitro rečem, kar daj, saj si moj.user posted image  

No recimo da jih čutiš 10 v 1 minuti (kot jaz), potem pa 9 ur nič....panika ja ali ne?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?