|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
13.3.2008 15:31:55   
Anonimen
Ampak eni zdravniki res komplicirajo glede teže.user posted image  Se križajo mnenja glede tega in potem si ves zmeden, kaj je prav in kaj ne.user posted image
Ne se sekirat zaradi cukra, ker živčki lahko pospešijo vse skupaj.Od narvoze cuker naraste.
Lepo dieto, na netu jih je dovolj in mirno, nič stresno življenje.user posted image

Danes je pa tako lep dan. Tako lepo toplo in sončno.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
13.3.2008 15:38:18   
Anonimen
In bolniško imam podaljšano do konca, do nastopa porodniške.user posted image So bili natančni z datumom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
13.3.2008 15:46:02   
aleksandra silvija
In bolniško imam podaljšano do konca, do nastopa porodniške. So bili natančni z datumom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
13.3.2008 15:52:57   
pikica_30
čestitke didlina za podaljšanje! user posted image  

sem se odločila, da se ne bom več sekirala zaradi tega cukra, ker s tem sebi in user posted image  čisto nič ne pomagam. pač bo treba skenslat določene stvari in se malo bolj pazit, ampak še veliko punc je na slabšem kot jaz (recimo ležijo po bolnicah in čakajo na PDP). bom počakala na tisti dolgi test drug teden, potem se bom pa spet naprej ukvarjala s tem problemom. še dobro, da je nosečniški diabetes (če se tako izkaže še drug teden) prišel tako pozno, nekatere ga dobijo že veliko prej. sigurno je pa itak vsaka stvar za nekaj dobra, recimo da s to dietno prehrano ne bom več nabrala veliko kg do konca user posted image . pa itak bo ta dietna hrana sigurno bolj zdrava kot moje vsakodnevne čokoladice! user posted image  hvala vsem souser posted image  za spodbudne besede, ko bom pa spet v user posted image  (saj veste, nosečniško nihanje razpoloženja) vam bom pa spet malo pojamrala!

lep dan vsem še naprej! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
13.3.2008 16:02:15   
Anonimen
No vidiš pikica_30, samo sekirat se ne smeš. In sem vesela, da si prišla do tega spoznanja.user posted image user posted image  S tem boš naredila veliko uslugo sebi in tvojemu user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Ob tem branju sem še sama sebe začela opazovat, če me kaj daje cukr.user posted image  Žeja, žeja, žeja user posted image
Malo za hec, pa vendar.user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
13.3.2008 19:04:24   
lonapo
Pikica-kolikor vem za povišan sladkor v nosečnosti niso krive samo sladkarije, tudi sadje itd.

Manko- kdaj pa imaš rok, pa dobrodošla.

Punce moje-še en mesec pol pa dopust končno...vsak dan tolk utrujena pridem iz službe,  da ob devetih že spim, svežega zraka že dolg nisem vidla-še dobro da gremo v soboto mal do morja pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
13.3.2008 19:53:43   
manko
jaz imam pregled  25.3.,a vsaki naredijo to za diabetes??v tem obdobju?27tin2dni bo takrat...fino se naspimouser posted image user posted image pa pa

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
13.3.2008 19:54:45   
manko
eh sem pozabla odgovorit-sem kr neki zmedenauser posted image rok mam 23.6.user posted image user posted image mmmmm se veselim!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
13.3.2008 20:14:54   
manko
se enkrat jst!!!a ma katera številko od 3d ja v dobrni?če ima bi se toplo priporočla;)hvala..

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
13.3.2008 22:19:03   
annnna
jaz sem pa mela pregled danes...vse je vredu. mali je težki 1147 g tak da je lahko že izgovor user posted image sem pa dobila že razpredelnico za štetje plodovih gibov tak da morem od jutri dalje štet če se desetkrat obrne in mislim da nebo težko ker se itaq nonstop mečeuser posted image

midva z mojim pa se grema ta vikend razvajat ma morje malo kopat malo jest user posted image mmm papicauser posted image user posted image user posted image user posted image

nič lepo se mejte pa lahko noč

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
14.3.2008 7:48:44   
Anonimen
Dobro jutro. Pa sem prva, čeprav že eno uro nekaj glumim po stanovanju.user posted image

user posted image user posted image user posted image  kuham kavo za vse.

Čestitke vsem za opravljene včerajšnje preglede.user posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes za spremembo bolje spala.user posted image

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
14.3.2008 7:56:38   
Kaja08
Dobro jutro bejbe! Najprej vsem čestitke - za rojstne dneve, preglede, podaljšanje bolniške... Upam, nisem česa izpustila....
Po kakšnem principu te pa naročijo na cukr test? Jst do zdej še nisem šla, tud G ni nič omenila, teže mi tudi nikoli ne komentira...Sladkarij pa pojem toliko, kot še v življenju ne... user posted image  Jo bom 31.3., ko imam pregled, malo povprašala.
Se mi pa zdi, da se mi je količina izcedka neki povečala....še kateri???
Oh, še dons preživimo, ko imamo popoldne primopredajo starega stanovanja, potem bo pa vse lažje. Preselila sva že skoraj vse - dopoldne bo user posted image  še posteljo in ostale drobnarije odpeljal v novo stanovanje. Potem se pa tam začne nova akcija - pucanje, sestavljanje omar, pospravljanje stvari v omare....bo še pester vikend. Sem si v ponedeljek kar dopust vzela, da si malo spočijem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
14.3.2008 8:00:09   
Anonimen
Kaja08, jaz imam povečan izcedek, spet. Zdaj je bil mir 2 meseca. Imam pa izcedek večinoma zjutraj, se mi kar ulije in to full.user posted image  Čez dan še nekako gre, ga je bolj malo.
Ste pridni in ste se skoraj preselili. user posted image  Super, samo še eno fato najet, pa bo. Da ne boš sama pretiravala.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
14.3.2008 8:01:36   
tancho
user posted image Dobro jutro!Didlinaa ravnokar sem si postregla s tvojo kavicouser posted image ! hvala! Odlična je! sm še mal smetance not vrgla  - mljaskuser posted image

Mene že nekaj časa ni blo tukaj gor... tko, da vsem user posted image  pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za dobro opravljene preglede, nakupe, velike trebuščke ter lepo pozdravljam nove user posted image !

< Sporočilo je popravil tancho -- 14.3.2008 8:03:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
14.3.2008 8:03:31   
Anonimen
Ti pa kar smetanco navsezgodaj?user posted image  Tititi.user posted image

(odgovor članu tancho)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
14.3.2008 8:14:34   
babysolza
ojla bejbe, da se še jst mal javim po dolgem času. ta teden sem šla spet v službo in je prou muka. Seveda me je vse počakalo. user posted image

Sem se tako razvadla v 2 tednih doma, da res ni. Zdej pa spet - vsak dan v Ljubljano, popoldne pa še v MŠ v Postojno. Domov mi je celo enkrat uspelo priti pred 8 uro zvečer. user posted image  Dobro, da je petek. user posted image  user posted image  user posted image  pa še sama sem doma, ker je user posted image  službeno odsoten cel teden.

No, se takoj boljš počutim, ko sm mal pojamrala. user posted image  HVALA!!! user posted image  user posted image  user posted image

Uglavnem, lepo preživite vikend, fejst se pocrklajte in pridno gladite trebuščke! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
14.3.2008 8:17:51   
tancho
Kaja08: jst sm G na prejšnjem pregledu kar sama priznala, da sem čokoholikuser posted image  pa da sem se zaradi tega to000000liko0000 zredila - beri: v 5 tednih za 4 kg! user posted image  za enkrat sem na +8 - no če ni šla še kakšna kila gor. Pa sm jo vprašala kdaj me bo kej na cukr test poslala in je rekla, da lme sicer lahko zdej, čeprav vidi, da mam glukozo ok. Tko, da sm jo kr sama prosila, da me da na test, drugače ne vem, če bi me sploh poslalauser posted image  Zdej se pa probam mal zadrževati pri sladkarijah, pa mi očitno ne uspe vedno
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ti pa kar smetanco navsezgodaj?user posted image  Tititi.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
14.3.2008 8:21:15   
lunca14
alea....super za selitev,imam pa eno vprašanje,ali ti ne pripada plačan dan dopusta če se preseliš????????Drugače pa hvala za kafi..
Moram it mali sam je,pa bo več na tleh,kot pa v ustih.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
14.3.2008 8:28:55   
Anonimen
V glavnem napisala sem vam cele litanije, potem mi je pa napisal, da je potekla seja, bi najraj popizdila.
Vstala sem ob 6.30, bla pridna, pospravila stanovanje, zdejle si grem skuhat kavico, pol pa počas na šiht.
V pon mam pregled, upam, da bo kak uz. Mam pa tud jaz povečan izcedek. Očitno je to normalno??user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
14.3.2008 8:43:34   
tancho
sem pogledala na moj ticker - imam samo še 75 dni do koncauser posted image user posted image user posted image HURAuser posted image  komi čakam, da vidim tole majhno bitjece, ki se mi kobaca v trebuhuuser posted image

imam pa eno vprašanje: doma imam veliko vrečo s tetra plenicami, ampak te plenice so še od mene, kar pomeni, da so stare 25 let! Očitno smo jih obdržali, ker pri nas doma velja načelo 'vse še enkrat prou pride'...ampak ne vem, če nebi kar novih kupila? Res pa je, da te plenice niso bile uporabljene za kaj drugega, zgledajo kot nove, poleg tega pa so v MŠ rekli, da če je z kolki vse ok, otroka ni potrebno široko povijati in bi potem plenice uporabila samo za ostale praktične namene - podiranje kupčka, podlaganje, kopanje... Ali bi ve na mojem mestu kupovale nove plenice ali bi samo te dobro preprale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
14.3.2008 8:58:58   
lunca14
tacho....ti kar samo lepo operi plenice,tako dobrih kot so jih delali pred 25 leti,jih ne delajo več,imam stare in nove,pa so tanove,tanke kot gazice,takoj se sperejo naredijo luknjice,skratka samo za uporabo enega otroka,sedaj jih imam za brisanje prahu....tastare so pa res malo flekaste,ampak cele in zelo gost bombaž,so pa vsestransko uporabne.....
nya.....dober dan,si pa pridnauser posted image ,jaz sem se ustala šele ob 7.30,ampak sem imela nočno dežuranje,taveč ima alergijo in sedaj je začelo nekaj cvetet in kašlja,za pop....t,potem pa ne spi ,pa se joka,zdravila nič ne nucajo,ga moramo spet h kakemu alternativcu odpeljat,da bo mir za mesec ali dva,lepo se mej v službi,čao...

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
14.3.2008 9:11:55   
alea01
Živjo lepotičke!

Me že neki časa ni bilo gor, tak da sem imela velikooooo za prebrat.
nya- vse naj, naj,naj ob rojstnem dnevuuser posted image user posted image - sam da ni še deseticauser posted image
aleksandra silvija- user posted image user posted image user posted image user posted image  da nosečnost poteka tko kot treba in bo potekala še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image
I.daisy- user posted image user posted image user posted image  za tvoja korenjaka. Tudi če se ni lepo vidlo na 3D UZ, sam da sta zdrava
Kaja08- user posted image user posted image user posted image  za predajo stanovanja in da začneta uživati v novem stanovanju in da je user posted image  kul (da se je popravil mehuruser posted image )
didlinaa- user posted image user posted image user posted image  za podaljšanje bolniške
pikica_30- nosečniški diabetes ni nič hujšega, če se ga le odkrije. Tko, da sta ti in tvoja bebika varna. V nosečnosti urin uhaja iz krvnega obtoka preko ledvic v urin. Zato imajo nosečnice pogosto nekaj sladkorja v urinu, zlasti po sladki pijači, po izdatnejšem obroku. Ti sam lepo nadzoruj prehrano. Potrebuješ veliko ogljikovih hidratov in vlaknin, omeji pa uživanje maščob in sladkorja. Jej malo in pogosto in ne izpuščaj obrokov. Boš vidla, da se bo vse poštimalouser posted image user posted image

Sem koga pozabilauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
14.3.2008 9:19:18   
lunca14
Sem koga pozabila .

Meeeeeeeeeeeneeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
14.3.2008 9:21:19   
beyba
Nahitro sem vas preletela mal vas pa še bom...

I. Daysy...jst sem te pa vidla.... Ko si včeraj stala pred vrati za odvzem krvi, si mela tako tunniko pa jakno čez a ne...  Pa še hecala si se ko je rekla eno nosečnica naprej, kot da ti nisi noseča....   Asi prava?

Da vam še povem kako je blo na mojem pregledu...Zaenkrat vse ok od prejšnjega prgleda sem se v 4 tednih zredila sam za +1,5 kguser posted image user posted image user posted image jst. Kri in okstalo je super hemoglobina dovolj.... Sem pa pojamrala ker bebico zadnje čase ne čutim več tako intenzivno kot sem jo. Je reklča da je že tko velka, da ima zdej že skoraj v vsakem trenutjku stik z maternico, in potem se brce ne čutijo več toliko, sploh če je bolj nežo bitje. Me je pa za vsak slučaj dala na CTG, pa sem ležala tam  skoti pol ure, se je pa full slišal utrip srčka, pa vse drgnenja po maternici pa vsaka brca se je slišalčla tut če je jsrt nisem čutla....  Tako da sem mal pomirjena. Kri so mi vzel samo iz prsta, in ker je bil cuker ok mi ni blo treba pit sladke vodeuser posted image user posted image user posted image še enkrat zame....   Zdej čakam na odločbo kar se tiče delavnika po 4 ure...Zdej se grem pa še v kadrovsko menit za dopust....

Aja pa še mal vas moram prebrat... 1.5 strani

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
14.3.2008 9:21:50   
beyba
Tako da tisto komentiram kasneje user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?