l.daisy
|
dobro jutro... evo mene, končno prišla do računalnika... sem samo preletela vaše poste, kaj naj rečem... pikica_30, upam, da že imaš rezultate in da je bila panika odveč... aleksandra silvija, tebe imam cel čas v podzavesti in premišljujem, če je vse ok, pa zdaj vidim, da zaenkrat je... trkam ob les... še kašnih 10 tednov, pa si zmagala... polma, madoniš, je bila pa kar panika, berem... no fino, da sta se pomirila na UZju... pri meni je tudi rekla, da je en faktor za slab pregled premalo plodovnice med obrazkom in steno maternice (čeprav jo je sicer "primerno")... jaz sem imela že včeraj in danes borbe zaradi te moje Rh- krvne skupine.... ne vem, a sem jaz blond, a kaj je na tem, namreč jaz si razlagam 28. teden tisti teden, ki teče po dopolnjenih 27ih tednih... torej konkretno pri meni, ta teden... in v materinski piše, da moram dobit injekcijo v 28. tednu... klicala sem v torek sestro, kdaj lahko pridem, ker naj bi najprej odvzeli kri, potem pa naslednji dan dobim injekcijo.... ji povem, da sem 27t1d, je rekla, naj pridem včeraj po deveti uri... in grem tja, kaj se zgodi??? vpraša me, koliko sem noseča, ji povem, me je pa nap , da sem prezgodaj prišla, da je injekcija za dobit v 28. tednu... ja haloooooooooo, a nisem jaz zdaj v 28. tednu, lepo prosim... ji povem, da sem jo klicala, da mi je sama rekla, naj pridem, mi vsa nejevoljna vzame kri... jo vprašam, kdaj pridem po injekcijo, pravi, lahko jutri, lahko naslednji teden... a ne obstaja pravilo v 28. tednu???? pa pravi, "kokr hočte", jutri vas bo injekcija čakala tukaj... vprašam, kdaj naj pridem, pravi med 8. in 9. uro... pridem danes tja, ura je 8.10, pred mano 6 nosečnic... in se še nabirajo za mano... pridem na vrsto, ji povem, da sem tukaj zaradi injekcije, pa pravi, zdaj nimam časa, počakajte, da bodo vse nosečnice opravile tehtanje, merjenje pritiska in odvzem krvi... aaaaaaaaaaaaa, kar zavrelo mi je... ampak čakam, itak je bilo za mano kakih 5 nosečnic... potem pa malo pred deveto se vsuje novih 20 nosečnic!!!!!!! jo vprašam, koliko časa naj še čakam, ona vsa živčna, da dela, da ima gužvo, blablabla, jaz pa njej, da mi je rekla, naj pridem takrat in da že skoraj eno uro čakam... tako da punce, če je bila slučajno katera tam, meni je zelo žal, če sem katero razburila, prisežem, da sem bila dogovorjena... čez dve minuti je prišla ven in sem šla z njo po injekcijo... mislim, tako težko je to... za pop ... danes je spet sonček, juhu, pomlad je v zraku... vsaj nekaj lepega...