Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 7:21:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Pa hvala za kavico. Lunca, dobro opravi. Boš videla, saj bo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 7:25:47
|
|
|
|
Bety upa
|
Pozdrav vsem, ki se me spomnite! Jaz sem bila vaša in je decembra bila žalost... No.....zagledala sem ta mesec in se selim med Novemberke 2008 in upam na najboljše!!! Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 7:29:05
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
No.....zagledala sem ta mesec in se selim med Novemberke 2008 in upam na najboljše!!! Srečno vsem! Bety ! Uživaj in čim manj skrbi ti želim. Vidiš, 2008 pa le si!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 7:35:57
|
|
|
|
tancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa Pozdrav vsem, ki se me spomnite! Jaz sem bila vaša in je decembra bila žalost... No.....zagledala sem ta mesec in se selim med Novemberke 2008 in upam na najboljše!!! Srečno vsem! ČESTITAM!!!!!!!! držim pestke, da bo tokrat šlo vse po planu in lepo od tebe, da si nam sporočila tako lepo, veselo novico! še tole ti pošiljam: za srečo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 7:43:39
|
|
|
|
tancho
|
Dobro jutro vsem Kavico že pijem...Hvala alea in pa za luliko Danes greva v šolo za starše, pa me zanima če katera ve koliko časa traja predavanje (V Ljubljani)? Pa nakaterem predavanju (prvem,tretjem, zadnjem...) mora nujno bit, če želi biti pri porodu? A katera mogoče ve... Kaja08?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 7:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Za mano je ena taka morasta noč, spala slabo, na wc 3x... Zdej grem pa Beti upa čestitat na novemberke.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 8:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa Pozdrav vsem, ki se me spomnite! Jaz sem bila vaša in je decembra bila žalost... No.....zagledala sem ta mesec in se selim med Novemberke 2008 in upam na najboljše!!! Srečno vsem! Želim ti vse vse najboljše - bom stiskala pesti zate in za
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 8:34:01
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro... spet ena noč z bolj malo spanja, me bosta do junija natrenirala v piko aleksandra silvija, daj povej prosim, kako je s tvojo sodelavko oz. z njeno punčko? to me skoz nekje v podzavesti matra... alea, to se bojo junijčki tepli za tvojo junijčico no zdaj pa eno resno vprašanje: ali že in katere prsne blazinice uporabljate (pralne ali za enkratno uporabo)? pri meni ne bo šlo več brez njih, moram it danes v šoping...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 8:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Bety upa čestitke še tukaj Lunca dobro opravi pregled danes. Alea čestitke za pupo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 8:38:24
|
|
|
|
beyba
|
Beti upa Tolk sem vesela zate. Lepo da nam sporočaš tako lepo novico. Full držim pesti da se bo tokrat izšlo po načrtih in do konca. Vsem ostalim da ne bom naštevala za preglede. Jst ga imam šele drug teden. Sem pa od ariela(trgovina) dobla eno zloženoko ki je tako kot nek seznamček kaj potrebuješ za novorojenčka. Bom enkrat prepisala da ga boste mele ve tut je tak fleten sem po njem ugotovila da še full nimam čeprav sem mislila da skoraj vse že mam...Velike in drage stvari res, prčkarij pa full nimam še....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 8:44:55
|
|
|
|
babysolza
|
la, sam mal se na hitro javim. Dej beyba, prlimi res ta seznamček. Da dobim izgovor spet za mal u šoping... Ne, saj se hecam. Sam bi pa res pršel prav en seznam 'prčkarij' - pa da katera izkušena še da zraven komentar, katero rabiš in kaj res ne.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 8:45:59
|
|
|
|
Rosali
|
Dobro jutro ! alea hvala za in čestitke za ! tancho, danes ob 18h greva tudi midva v materinsko v Lj., ampak ti ne znam nič povedat katera predavanja so nujna za naše in koliko jih je. Bomo danes zvedeli, pa tud to kako bo vse to potekal. Mojca, oblubla sem ti da ti sporočim za uro, kdaj gremo na materinsko, če se spomniš. No, včeraj smo se domenili, da tud mi gremo ob 18h, tako da nas bo res veliko junijk . Bety upa čeprav te ne poznam, pa to sploh nima veze, ti iz srca želim veliko sreče in užitkov v !!! Pa še eno taveliko ti pošiljam, da bo res držal: !
< Sporočilo je popravil Rosali -- 3.3.2008 8:56:51 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:20:40
|
|
|
|
beyba
|
Sej če bi bil za prilimat bi blo idealno, ga moram pa prepisat...to je pa mal več časa potrebno
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan vsem starim in novim Tako! Prvi dan bolniške, pa mi je že dolgčas Hehe, saj ne... Pravzaprav sem bila v laboratoriju na testu za nosečniški diabetes, kjer mi je šlo na kozlanje po tisti osladno sladki vodi Bo jutri ginekologinja povedala a mamo sladkorčka al ne Sicer pa, tiste ki ste na bolniški, dajte malo povedati kaj počnete cele dneve...za idejo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:24:12
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro bejbe! Najprej bety upa: čestitkeeeeeee Joj, kako je to lepo slišat Rosali, midva tudi greva ob 18h, sej to je v predavalnici na kliniki a ne? No, se vidimo Jaz imam danes pregled, dam kri za toxo in vse, o testu za cukr za enkat ni ne duha ne sluha , v sredo pa 3D...komaj čakam Mi je alea01 prav skomine naredila in upam da no tudi naš/a lepo poziral/a. Nič, zdaj pa šibam na primorsko. Lep dan vsem pa se vidimo na MŠ! p.s. alea a pol velja za četrtek? A pride še katera v Rustiko? Vljudno vabljene
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
En lep dobr jutr,vsem ! Je bila noc spet bolj neprespana,kot prespana.Mi noge zatekajo,pa me bolijo ze cez dan,ponoci je pa sploh . Potem pa menda po novem se smrcim,tako da se moj ne spi,ker ga ves cas zbujam . Bety upa: cestitke se od mene,sem zelo vesela zate,pa drzim pesti,da bo tokrat vse OK . Ce jaz ne bi lani imela SS,bi tudi zdaj ze 1m zibala ,sem pa na sreco zdaj ze v 27em t .Samo upanje ne smemo izgubiti. Te bom pa spremljala na novemberkah.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:28:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem pa menda po novem se smrcim,tako da se moj ne spi,ker ga ves cas zbujam . to pa zna biti moteče.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:29:21
|
|
|
|
*Mojca*
|
Kupi mu čepke, meni ful pomagajo
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
AnjaPH: ali mi lahko razlozis kako izgleda to testiranje za nosecniski diabetes,ga imam naslednjic.To tisti sirup,ki ga dobis v lekarni s seboj vzames,potem ga pa tám spijes in ti vzamejo kri.Pa tesc moras biti.A je to to? Kako je doma,sprasujes.Ti jaz povem iz prve roke:dolgcas,dolgcas in se 1x dolgcas!!!!!!!!!!!! .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:34:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sicer pa, tiste ki ste na bolniški, dajte malo povedati kaj počnete cele dneve...za idejo Ja, bolniška v nosečnosti je res en živ dolgčas. Pri nas je tako. Zjutraj mož odpelje otroka v šolo in okoli 7, 7.30 ostanem sama. Takrat je čas za RR do kakih 9-ih(Danes sem malo dlje, ker že dolgo nisem bila tu gor ). Potem počasi pripravim kosilo, malo pospravim in vmes letam na RR, če je kaj novega. Pokličem še kakšno kolegico, 1-krat na teden v službo. okoli 12-13 ure grem po hčerko v šolo, nato je čas za domačo nalogo in okili 14 ure pripeje mož sina iz vrtca, če pa je odsoten, greva ponj s hčerko. Ob lepem vremenu otrokoma kar zunaj pripravim malico, se parkiram na teraso, kaj preberem in pač gledam kaj počneta otroka. Okoli 16, 17 ure imamo pozno kosilo in takrat gremo nazaj v hišo. Mah, smotano je doma. Dan enak dnevu, prav zavzeti se moram, da se uredim-namažem telo z oljem, make-up, pričeska, ampak brez tega bi se mi pa res zmešalo. Rešuje me internet, klepeti s kolegicami, popoldan in zvečer pa otroka in mož.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:35:55
|
|
|
|
l.daisy
|
meni tudi, ko ima moj nočni godalni orkester... se dobijo eni ful dobri od hansaplasta, taki: mislim, da za nekaj okrog 3 € v drogerijah... narejeni so iz pene, pred uporabo ga posvaljkaš med prsti, potem se pa v ušesu razširi... ful ful dobr... pa pralni so... punce, mi pa že cel vikend čakamo sestrično... v petek je bila na pregledu, 3 prste odprta, rok je imela v soboto, pa nič...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:37:47
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
dolgcas,dolgcas in se 1x dolgcas!!!!!!!!!!!! . TOČNO!!!!! Pa ne moreš na sprehode-mene je poleg komisije starh krvavitev in prezgodnjega poroda, zato se noro razveselim vsakega dopolnjenega tedna nosečnosti. Pa ne moreš po trgovinah gledati in nakupovati stvari za . Pa ne otroka peljati na izlete, morda v živalski vrt ali samo nekam na sladoled s kolesom. Res me je kar strah prihahjajoče pomladi. Pa te Anja nočem strašit. Ampak res ni fino. Saj pravim internet me kar rešuje. Pa ve tu na RR!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:38:20
|
|
|
|
l.daisy
|
jap, anjaPH, navadi se... jaz sem doma že dobre 4 mesece... in kakšen dan je res za pop ... aleksandra silvija, kako je od tvoje sodelavke punčka, prosim, povej...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:42:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
aleksandra silvija, kako je od tvoje sodelavke punčka, prosim, povej... Oprosti L. Daisy--dekletce pridno raste . Seveda je na EINT, čaka jo še kar nekaj čas av bolnišnici ampak napreduje. Počasi, ampak gre! Še malo, pa bo dopolnila mesec dni. Glede na to, da je rojena 3,5 mesece prezgodaj, smo me junijčice že nekako na "zeleni" veji.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 9:43:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
navadi se... To je pa tudi res. Po nekaj tednih se kar nekao navadiš tega vsakdana, samo ne smeš previč razmišljati kaj bi če bi, pa bi,......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?