Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 15:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj trebuh je pa tudi na dotik trd +se mi vcasih zdi da mi ga bo razneslo. Mah,po moje prevec kompliciramo.Ko sem bila pri tavelki noseca,sem pol manj komplicirala,saj sploh nisem vedla,kaj vse me lahko doleti,pa na kaj vse moram paziti...Sem prve mesece se v disco hodila,pa do konca nosecnosti sem bila neverjetno aktivna...energije sem imela ogromno. Zdaj me pa ves cas nekaj boli,ce ne noge,zelodec,al trebuh,al sp.del trebuha,pa zgaga me pece...kg.imam pa tudi ze toliko,da si res ne predstavljam kaksna bom izgledala cez 3m .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 15:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tud pri meni se prva nosečnost razlikuje od te, takrat sploh nisem imela nobenih problemov, ne krčev, ne zgage, niso mi nič noge bolele.... Sedaj pa tudi vse to, pa še vezi me veliko bolj bolijo kot v prvi nosečnost, edin s kg sem na boljšem
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 15:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa da ne govorim,kako zdaj ves cas spremljam,ce brca,pa ce kaksen dan ni toliko aktiven,me ze panika,pa ce brca prevec narahlo,mi tudi ni vsec ,bi najrajs vidla da mi da vsak dan kaksno konv trebuh ... Pol pa se to spanje,spet ce sem na hrbtu,se potem sekiram,da ne bo kaj narobe,pa ceprav sem brala da smo lahko... Mah,cist prevec casa imam,to je to.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 15:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo res drugo nosečnost jemlješ čisto drugače kot prvo. V prvi še marsikaj ne veš in se ne sekiraš
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 15:21:10
|
|
|
|
tancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ja tud pri meni se prva nosečnost razlikuje od te, takrat sploh nisem imela nobenih problemov, ne krčev, ne zgage, niso mi nič noge bolele.... Sedaj pa tudi vse to, pa še vezi me veliko bolj bolijo kot v prvi nosečnost, edin s kg sem na boljšem sej zato je pa meni G prepovedala kakršnekoli forume...je rekla, da potem vse zakomliciramo in dobimo simptome, ki jih drugače ni...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 15:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
a veš da ti je drugač kar dobro predlagala, samo jaz sem kar malo odvisna od foruma tako, da bi težko to opustila. Saj sem že v prvi nosečnosti na rr tud sodelovala, samo se nismo nikoli kaj takega pogovarjale.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 15:24:19
|
|
|
|
Kaja08
|
Punce, ne komplicirajte in ne se preveč sekirat. Tud jst sem bila čist panična, ko mi je začel otrdevat trebuh. Potem sem pa na zadnjem pregledu sem vprašala ginekologinjo, kako je s tem in je rekla, da je popolnoma normalno. Da to pomeni, da mali in maternica rasteta. Priporočala je pitje magnezija. Paniko lahko začnemo zganjat takrat, ko to otrdevanje res boli ko sv****, da se v postelji še obrnt ne morš, pa ko niti stat ne morš več kot minutko ali dve. Tako da, uživajte v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 15:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan čveke. Nova nosečka dobrodošla Preglede boste itak vse fajn opravile, isto "cukr teste" Moj popek je šel tudi že ven. Imamo vsaj čast, da ga prvič vidimo, kako zgleda malo bolj znotraj. Vsaj tiste, ki ga imamo zavezanega na tastari način. Trebuh mi otrdeva konstantno, edino dojenček me zadnja 2 dni brca v notranjost. In seveda smo kar naprej na wc-ju. Se edino zvečer obrne in malo pobrca navzven.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 15:50:28
|
|
|
|
tancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny a veš da ti je drugač kar dobro predlagala, samo jaz sem kar malo odvisna od foruma tako, da bi težko to opustila. Saj sem že v prvi nosečnosti na rr tud sodelovala, samo se nismo nikoli kaj takega pogovarjale. sej verjetno ni mislila čisto resno...je taka fajn G...pa bolj flegmatična...sam se mi zdi, da zaradi tega, ker je ona tako u 'easy', jst vse še bolj zakompliciram...npr.na cukr test me je poslala, ko bom že 31t noseča, pa včer preberm v žurnalu, citiram: presejalne teste obremenitve z glukozo delajo med 24. in 28 tednom al pa jo vprašam glede krčnih žil in tistih najlonk, ker čutim pritisk v nogah, pa mi pravi: ah, sej ne rabiš, dvign noge v luft; pa sploh mi ni zmerila MV...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 15:54:10
|
|
|
|
tancho
|
sm prebrala moj post, pa sm opazila, da sem mal prevelik panik ... se opravičujem!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 16:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 16:28:26
|
|
|
|
alea01
|
Evo, tudi jaz nimam pojma kdaj mi otrdeva trebuh. Je pa bolj ko ne skoz trd . bom v četrtek na pregledu omenila G. Meni tudi še niso merili MV, niti poslali na kakšen cuker test . A ni to čudno, kako so to različni postopki pri različnih ginekologih? dobrodošla nova nosečka *Mojca*- v četrtek bi šlo, sam ne za dolgo. Kak pa ti delaš v četrtek oz.kdaj končaš?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 16:37:54
|
|
|
|
l.daisy
|
no, hvala bogu, da nisem edina, ki ima težave s tolmačenjem otrdevanja in trdega trebuha in napetega trebuha in ne vem česa še vse... moj trebuh je prav tako več ali manj trd, napet, jaz res ne vem, kako naj to opišem, sploh, ko sem pokonci... še ko sedim... valda, gravitacija dela svoje.... sam jaz sem skoz bolj prepričana, da to ni otrdevanje, nič več mi ni jasno... plus tega imam občutek, da imam trd trebuh ko ležim takrat, ko se obračata... svašta , ne vem več kaj si mislit... drugače pa... točno to je... preveč časa imamo... moja mami mi govori, dvakrat sem bila noseča, dvakrat rodila, pa nobenih vitaminov pila, niti magnezija, ni bilo ultrazvoka, noben se ni obremenjeval z otrdevanjem, ne s cukrom, ne z zategovanjem...
< Sporočilo je popravil l.daisy -- 3.3.2008 16:40:34 >
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozabila sem vam povedat, da sem danes prvič čutila brcike, ko sem dala roko gor. Sem bila pridna in sem se nekak poskušala trebuh sliakt- ni enostavno sama sebe bom poskusila v album dat, če se kaj vidi.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pozabila sem vam povedat, da sem danes prvič čutila brcike, ko sem dala roko gor. Sem bila pridna in sem se nekak poskušala trebuh sliakt- ni enostavno sama sebe bom poskusila v album dat, če se kaj vidi. Moje slike pa čakajo, da jih dragi naloži na računalnik. Je posodil USB kabel kolegu.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
uh, niso najboljše , se vidi da sem se v ogledalo slikala , geslo na zs
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny, buhi je prav lušten. Jaz imam samo 97 obsega v trebuhu. Se je dvignil čisto do žličke. Kile pa strmo naraščajo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
si bom šla izmerit obseg, ravno včeraj mi je moj rekel, če imam že marca rok
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
mi je kar žal, da sem si šla merit 103
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny mi je kar žal, da sem si šla merit 103 Sej ni tolk velik obseg.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ko se tako dol v trebuh pogledam je
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak. Jaz si še prstov na nogah ne vidim več čez trebuh.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:28:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ja vem kako to zgleda še težja misija je striči nohte na nogah
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Še večja misija pa zavezat vezalke brez da se vsedeš. Samo jamranje in vzdihovanje.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 3.3.2008 17:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jaz imam čevelje že tako pripravljene, da mi jih ni treba, se samo obujem brez zavezovanja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?