Eva2008
|
Se vidi, da že zelo dolgo nisem bila na RR. Mi je kar prikazalo sporočilo. Mi smo ok, mali dve sta pridni, čeprav zelo veliko brcata. Včeraj sem imela pregled, ker sem imela krče v spodnjem delu maternice in me je zelo bolelo. Pa sem kar šla k g., da sem se pomirila. Pravi, da ni nič hujšega, da pa moram več počivati. Ker sem res polna energije in delam v službi in doma s polno paro. Dvojčici sta težki okrog 6oo g, kar je za dvojčke ravno prav. Sta pa res zelo živahni in je vse ok. Zredila sem se za 4,5 kg in mi je rekla, da moram jesti bolj kalorično hrano. Saj jo jem, ampak imam pač takšno zgradbo telesa, da se vse porazgubi. Poleg tega pa je rekla, da sta dvojčici dovolj težki za 25t in me ne skrbi. Kako ste ve ? Že komaj čakate, da boste držale štručke pri sebi? Midva že komaj čakama, ampak do takrat je še daleč. Čeprav se mi zdi, da bom že maja rodila. Pripravljeno imava že skoraj vse, samo še v C&A moram malo skočiti za kakšne cunjice. Danes greva na poroko, se bo moja sestrična poročila. Sem si kupila res lušten kompletek in pravi moj možek, da prav žarim od lepote. A ni srček?! Naslednji vikend se greva spet malo razvajati v toplice, ko bo pa bolj toplo pa mogoče zavijema še na vikend na morje. Odvisno od tega, kako se bo nosečnost razvijala. Trebuh imam že kar povešen in nosim zelo nizko, zato je možnost prezgodnjega poroda. Kakor bo, pač bo, samo da bo vse ok. Zdaj pa moram iti še k frizerki in kozmetičarki, se oblečt in potem že šibava. A imate ve že velike trebuščke? Ker moj je zelo majhen in so vsi začudeni, da sem že v 25t, ko imam tak mali trebušček. Punce, obljubim, da se vam večkrat oglasim. Sploh kadar bo slabše vreme, takrat sva ponavadi doma, drugače pa urejava okolico okrog hiše ali se sprehajava ali pa greva na kakšen izlet. Zdaj je treba izkoristit, ko se še lahko premikam in ko sva sama. Potem bodo že samo priprave na izlet, čeprav kratek, trajale tudi do 2 uri. Uživajte, čeprav vreme ni ravno lepo. Eva