Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 8:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam vaginalni pregled vsakič. Nazadnje je bil MV zaprt. Super za moje stanje. čbela, super za izvid beyba, tako nekako naj bi zgledala garderoba za poletje
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 8:35:19
|
|
|
|
tancho
|
Men je G naročila, da moram na kri, vodo in cukr test pred naslednjim GP, ki ga imam 31.3. tudi meni (še) ni merla MV, sem pa tudi jaz že razmišljala kako to, glede na to, da morajo ene zaradi krajšanja oz prekratkega počivati...hmmm... Drugače pa gre meni tudi na živce, če na predavanjih česa ne slišim kar me zanima, ker se eni pridejo tja zabavat ... pa nism piflarka
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 8:37:00
|
|
|
|
tancho
|
čbela - čestitam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 8:39:14
|
|
|
|
beyba
|
Take ki se pridejo hecat v materinskošolo, pa druge motit bi moral vn vršt, pa štempliko dat v knjižico) tipom potrdilo), pa naj se pol ubadajo z naznanjem pa paničarijo ko bo treba v porodnišnico it rodit, če so tko pametni.... Didlinaa zate....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 8:41:12
|
|
|
|
Rosali
|
Meni je MV meril na morfi, pa na zadnjem pregledu, ker imam otrdevanja trebuha, pa je blo uredu . Upam, da drug teden ne bo takih primerkov na predavanjih, jih glih štartam, pa bi res rada v miru poslušala.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 8:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Take ki se pridejo hecat v materinskošolo, pa druge motit bi moral vn vršt, pa štempliko dat v knjižico) tipom potrdilo), pa naj se pol ubadajo z naznanjem pa paničarijo ko bo treba v porodnišnico it rodit, če so tko pametni.... Mi imamo eno tako pametno tam, da bi lahko kar sama predavala vsem ostalim . Sem gledala bivšo materinsko, kako je zgledala 10 let nazaj. A veste da so ocenjevali sodelovanje matere pri porodu glede na znanje, ki ga je prinesla iz materinske? WTF?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 8:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj te pa dajo na cukr test? Men G ni nikol kej tazga omenila... Ni rečeno, da te bo sploh dala.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 8:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Čbela čestitke za test
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 8:52:25
|
|
|
|
Kaja08
|
Čbela, seveda, čestitke za test .....sori, mal mi je pozn potegnl
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 8:55:23
|
|
|
|
čbela
|
hvala...... joj komi čakam da bi bil spet pregled , šele 25.03
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 9:07:30
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro... čestitke vsem za preglede glede merjenja MV: meni ga je izmerila na morfologiji (v 21. tednu) in je bil zaprt... ni sicer rekla, da ni nevarnosti za kakšno neumnost, ampak da je zelo majhna... trkam na les... mene kar malo panika grabi, ko vas berem, kaj vse ste že kupile... nekaj malega sem sicer že pogledala, kupila pa nič tako ali tako ne morem kaj dolgo okrog hodit, se ekspresno utrudim... kakšne načrte imate za vikend? jaz sem razmišljala o kakšnem bazenu, pa sem ugotovila, da lahko v obe košarici modrca od kopalk lahko dam eno dojko ne bom pa zdaj kupovala novih... itak letos ni planiran dopust... so mi sporočili, da mi prestavljajo 3D/4D UZ iz 5. na 10. marec... datum pregleda pri ginekologinji ostaja... čez 14 dni moram it še po injekcijo zaradi Rh-... pa prej dat kri za ponoven ICT... sem že pravi balonček, še pol kile mi manjka, pa bom na izhodiščni teži... aja, pa še en podatek za na seznam, sem letnik 80... pa ni treba zdaj zaradi mene to popravljat... ko se bo nabralo nekaj podatkov...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 9:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage so . Mam obcutek,da kadarkoli kaj napisem ,me enostavno preskocte.Res da se od lani nisem skoraj nisem javljala,vendar mislim da to ne bi smel bit problem. Evo sem zatezila,ceprav nisem hotla,pa me je ornk pogrelo ,kaj cmo hormoni se kazejo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 9:15:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy kakšne načrte imate za vikend? jaz sem razmišljala o kakšnem bazenu, pa sem ugotovila, da lahko v obe košarici modrca od kopalk lahko dam eno dojko ne bom pa zdaj kupovala novih... itak letos ni planiran dopust... Evo, jaz se pa pogumno dogovarjam s kolegi, da gremo na vikend paket v toplice. Na kopalke sploh pomislila nisem. Manjava je itak nujna, saj so občutno premajhne. Hvala ti za tale nasvet.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 9:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Drage so . Mam obcutek,da kadarkoli kaj napisem ,me enostavno preskocte.Res da se od lani nisem skoraj nisem javljala,vendar mislim da to ne bi smel bit problem. Evo sem zatezila,ceprav nisem hotla,pa me je ornk pogrelo ,kaj cmo hormoni se kazejo. Ti kar napisano povdari , pa bo šlo. Včasih res kdaj kaj preskočim. Ampak ne namenoma.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 9:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj me pa čaka nosečniški klepet s kolegicami. Se čujemo, kava me že čaka, pa moram it.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 9:22:27
|
|
|
|
l.daisy
|
didlinaa, jaz sem bla že čist notr, da jaaaaaaa, greeeeeem... da si razbremenim mal križ.... hehe, pa pravi moj... kam boš pa te tvoje joške dala, a boš topless
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 9:46:27
|
|
|
|
anaj22
|
ojla vidm da ste že ve v polnem zagonu in sem ta zadna k je dons vstala čbela za test kleopatra28 mene v materinsko ni poslala G ampak kar osebna dr. , greva pa v LJ in začneva v pon.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 9:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleopatra jaz te zmeraj preberem pa sem prejle začela odgovarjat, pa mi je že seja potekla , ker sem toliko časa pacala pa še ta mala je vmes vstala pa da sem ji zatrk naredila... Jaz bi na tvojem mestu naslednjič vprašala G kako imajo glede materinske pri njih.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 9:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšne načrte imate za vikend? pri nas bo bolj delaven, ker sva začela počasi spalnico prenavljat in počasi malo praznim omare pa dajem cunje v vreče(sploh ne vem od kdaj imam tolk cunj in jih bom sigurno ko bom v novo omaro zlagala pol stran zmetala, ker jih sploh ne nosim)
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 9:55:52
|
|
|
|
tancho
|
kleopatra28: ne vem kako je sz šolo za starše v nemčiji. Mislim, da je tudi pri nas različno...recimo meni ni ginekologinja nič omenila, sem se kar sama zorganizirala, glede na to, da smo že nekaj o tem čvekale...glede tiste kreme...pa spet ne vem...nimam pojma...anjaPH pravi, da je za tiramisu LP
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 10:03:58
|
|
|
|
Kaja08
|
kleopatra, v materinsko šolo sem šla sama, me ni poslala ginekologinja. V Ljubljani se itak ni treba naročit, tako da samo prideš na predavanje, se vsedeš in poslušaš. glede kreme pa žal nimam pojma
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 10:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo hvala vsem za odgovore. Za tiramisu vem,vendar je s kavo,pa ga tamala ne more jest,za materinsko moram pa res G.prasat. Sem pa mal po forumih brskala,pa zasledila kako se izracuna al bo ,al .S tisto kitajsko tabelo mi obakrat zadane,nikakor pa ne razumem une matematiocne formule,kjese ciklus spreminja na vsakih 7let. A katera to zna,bi bila zelo vesela ce mi lahko izracuna.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 10:14:16
|
|
|
|
D.anna 76
|
Tudi jaz zečnem v ponedeljek z materinsko šolo v Ljubljani ob 18.00. Mene je G opozorila da bi sedaj bil že čas da pričnem to je pa tudi vse, saj sem se itak sama že prej pozanimala. Ali boste vse partnerje vzele seboj? Moj najverjetneje ne bo hodil z menoj, privatnik mora dnarčke služit :-) Ga bom pa na enkratni tečaj za bodoče očke poslala glih tolk da dobi dovoljenje da je prisoten pri porodu.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 10:17:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny,hvala,sem vidla da je recept tudi brez kave,namoceno samo v mleku.Super,samo piskote moram se kupit.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.