Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 10:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni za kaj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 10:28:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
Pol nas bo pa ful na MŠ v pon ob 18h
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 10:34:52
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz jo imam v kranju šele aprila (imam občutek, da delajo razpored glede na PDP)... a še katero muči utrujenost?
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 10:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jaz jo imam v kranju šele aprila (imam občutek, da delajo razpored glede na PDP)... a še katero muči utrujenost? O midva tudi začneva 15. ali 16. aprila (?? kako hitro pozabljam imam zapisano v rokovniku, pa se mi ne da pogledati) zvečer pred gin. ambulanto v ZD Kranj. Res je, razpored delajo po PDP (vsaj mene je najprej vprašala kdaj imam rok) in potem povedala datume. Sicer sem se pa sama prijavila, brez napotitve s strani osebne zdravnice ali ginekologinje... V tem primeru se mi je zdelo - pomagaj si sam in zdravnik (drugače je v pregovoru "bog") ti bo pomagal
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 10:39:08
|
|
|
|
alea01
|
Hello lepotičke! spet me je skup vrglo. Pa saj ja jem železove tablete . No, v glavnem sem se pobrala. Jaz sploh ne vem, kdaj bom lahko šla v materinsko, ker moj ima skoz neke konference, pa........ Bom mogla kar sama it . saj vem, da mo ra biti vsaj na enem ali dveh predavanjih, sam še to ne bo mogel . Mi je rekel, da naj jih vprašam da bi mu kar knjigo dali, se nauči in gre zraven rodit . Mascarpone- nor tiramisu. Čeprav vem, da sem še neki delala, pa se zdajle ne spomnim Mojček, mogoče bi se pa v četrtek za kakšno urco lahko zmenile
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 11:28:30
|
|
|
|
alea01
|
pozabila povedat, da je moja študija o vozičkih končana. Imamo izbranca(ta je že tretji - v tretje gre rado ). Včeraj sva še enkrat šla v Mozirje, ker je prišla tista barva, ki sva jo midva želela in je nora . Nazadnje sva se le odločila za trokolesnika Hartan Skater v rdeči-črni kombinaciji . stalo naju bo 670eur. Zraven je še senčnik, torba in mehka torba v kateri lahko prenašaš in jo tudi daš v voziček- se mi zdi boljš kot košara. Naročila ga pa bova enkrat naslednji teden in čakava 4-6tednov. Zdaj pa lov na ostalo za
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 11:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea super za voziček sedaj pa šibam malo na sonček- se beremo kasneje
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 11:58:15
|
|
|
|
anaj22
|
ojla vidm da nas bo ful začel hodt v šolo v pon. sam vse boste pop. midv pa dop. ker moj skor skoz dela pop. sem ravno iz sprehoda pršla in sm čist zmatrana, pa še trebuh mi don že cel dop. otrdeva alea01 za voziček za vikend rzmišlava da bi šla v Terme Dobrna, sam se ne upam koplak probat, se bojim da nom not zlezla
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 12:38:24
|
|
|
|
alea01
|
anaj22- Dobrna je blizu mene pa si ne upam it kopat. Mogoče bi pa le šla
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 12:49:15
|
|
|
|
tteeaa
|
Ojla! Jaz začnem materinsko 7. marca v Žalcu. Alea, a nisi ti nekaj časa govorila,da bi tudi šla v to šolo? Si si premislila, se nočeš smejat pri porodu?
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 12:56:01
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Tudi jaz zečnem v ponedeljek z materinsko šolo v Ljubljani ob 18.00. Mene je G opozorila da bi sedaj bil že čas da pričnem to je pa tudi vse, saj sem se itak sama že prej pozanimala. Ali boste vse partnerje vzele seboj? Moj najverjetneje ne bo hodil z menoj, privatnik mora dnarčke služit :-) Ga bom pa na enkratni tečaj za bodoče očke poslala glih tolk da dobi dovoljenje da je prisoten pri porodu. Sej partner mora bit zraven sam dvakrat - takrat ko so predavanja o porodnih dobah. Takrat jih na koncu pofočkajo. Ostalo jim pa ni treba bit. Je pol pa itak že čist vseen, ali gre dvakrat s tabo na predavanje, al pa potem sam. Je pa rekla, da na tistih predavanjih, ki so za može, žene niso dobrodošle in če slučajno katera pride, more zuni čakat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 12:57:50
|
|
|
|
tteeaa
|
Evo, moj delovni dan se je iztekel oz. se bo čez tri minute . Grem domov počivat, me danes vse nekaj boli in špika. VIKEND!!!!! Uživajte........
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 13:01:35
|
|
|
|
alea01
|
tteeaa- so rekli, da me bodo poklicali in povedali termin, pa me niso . Jih bom kar še enkrat poklicala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 13:02:23
|
|
|
|
čbela
|
mene pa popek napenja....joj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 13:26:57
|
|
|
|
slovenka
|
punce, jaz sem pa bila danes in včeraj ful okrog zdravnikov. Včeraj sem imela v porodnišnici uz srčka - drugo mnenje, ker mi je moja G zgodaj naredila morfologijo in ni bila ziher, ali so vsi prekati na mestu... no, in so. Joj, samo koliko stvari sem izvedela med čakanjem v porodnišnici, ene čakale na carskega... Večino smešnih, nekaj pa tudi ne. Pa že četrta zdravnica je bila včeraj, ki je potrdila punčko Sedaj imava tudi že prve oblekce za pupiko. Samo tako malo za merico, da lahko gledava, kaj naju čaka. Pa moj se sedaj izobražuje okrog vozičkov. Včeraj sva šla v La Vie, sem si kupila eno obleko in krilce, moj pa samo med vozički Bom kar njemu prepustila študij. Samo pri barvi bom povedala. No, danes zjutraj sem imela pa še reden pregled pri moji G, v bistvu sedaj nič posebnega, prihodnjič pa imam testiranje glede Rh-. Danes imam dopust in grem malo pospravljat sobo z mojimi knjigami. Počasi se bova selila in je skoraj za teden dni dela samo s selitvijo knjig in papirjev. Lep dan vsem! Aja, za evidenco, naslednji pregled imam 20.3.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 13:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka za pregled in da je vse v redu pa seveda za
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 15:27:47
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Tudi jaz zečnem v ponedeljek z materinsko šolo v Ljubljani ob 18.00. Mene je G opozorila da bi sedaj bil že čas da pričnem to je pa tudi vse, saj sem se itak sama že prej pozanimala. Ali boste vse partnerje vzele seboj? Moj najverjetneje ne bo hodil z menoj, privatnik mora dnarčke služit :-) Ga bom pa na enkratni tečaj za bodoče očke poslala glih tolk da dobi dovoljenje da je prisoten pri porodu. Sej partner mora bit zraven sam dvakrat - takrat ko so predavanja o porodnih dobah. Takrat jih na koncu pofočkajo. Ostalo jim pa ni treba bit. Je pol pa itak že čist vseen, ali gre dvakrat s tabo na predavanje, al pa potem sam. Je pa rekla, da na tistih predavanjih, ki so za može, žene niso dobrodošle in če slučajno katera pride, more zuni čakat Ja, to je pa tadruga opcija, ker res ne bo vsakič mogu z mano.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 15:34:47
|
|
|
|
D.anna 76
|
Se mi zadnje čase dogaja, da hodim spat pozneje kot v preteklosti, ker kr noče in noče vragolij v trebuhu izvajat. Ponavadi med 22.30 in 24.00 ne da miru, ravno takrat ko bi jaz šla spat. Tako da pred polnočjo ni nič s spanje, zjutraj mi bi pa tko pasal potegnit vsaj do 7.30, pa kaj ko moram vsta že ob 6.30 da pridem do 8.00 v službo. Nosečke, tiste z normalno nosečnostjo bi mogle delat največ 6 ur, men bi pasal delavnik od 9.00 do 15.00, to bi bilo idealno, za fino se naspat in bit še vedno produktiven v službi, vsaj v zadnjih 3 delovnih mesecih. A nebi blo to fino! Pa več popoldanskega časa bi blo za razmigat se na svežem zraku.
< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 29.2.2008 15:35:59 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 17:24:27
|
|
|
|
alea01
|
hej bejbe! Držite pesti, da bo jutri naša bebika na 3D UZ prav obrnjena, da bomo lahko videli obrazek. Vseeno bom mogla dat 110eur, mi si pa želimo videti obrazek. PLEASE!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 18:14:39
|
|
|
|
*Mojca*
|
slovenka čestitke za srčka alea01 srečno jutri na 3d, upam da se ti bo res prav obrnil/a Kaj pol, a boš vprašala za spol? Za četrtek pa se lahko zmeniva ja, jaz imam čas. Glede na to, da se je buši malo povečal, boš lahko zašlogala spol. Bom pa v sredo imela 3D in upam da ne bom videla preveč Če bi se nama še katera pridružila na čveku pa je dobrodošla. No, da vam povem še današnji absurd. V Lesnini sva naročila kavč in ga šla danes plačat. Valda sva naročila tudi prevoz, saj v Polota al pa P206 kavč ne gre a ne No, to stane 12 eur. Ni panike, damo. Potem vprašam če mi ga prinesejo v 3 štuk in mi reče: ja potem pa je treba 2 fanta, se pravi še 12 eur. Ok, tudi to damo. Ampak ne, ni dovolj, ti prasci računaji še 8 eur za vsak štuk, tako da pride vse skupaj okrog 55 eur Ja nič, bova počakala to torka, ko upam da bo moj najdu kakega pomočnika...Pa tej niso normalno no...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 18:21:03
|
|
|
|
alea01
|
*Mojca*- tale s kavčem je pa burleska Mislim, halo? Po štuku računajo... Moj je zdaj čisto paf in bomo vprašali za spol. Sam ne vem, če bom verjela, razen če sama ne bom vidla češpljo ali pa lulija -če bom vedla kaj gledam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 18:25:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ja po štuku, pa pazi še to. Če je lift računajo 4 eur po štuku. Se pravi za dat kavč v lift in prtisnt 5 bojo računali 20eur za prtisnt 10 pa 40....mislim hallllloooooo Ja na 3d boš po mojem luliko al lulija kar lepo videla, razen če bo mala baraba držala nogice skupaj Pa saj tvoj buši je žoga...za punčko a ni?
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 19:07:35
|
|
|
|
alea01
|
Jaz sem 99,9% prepričana da nosim luliko . In tisto, da bi luli zrastel- ni mi jasno, kaj je G vidla. Nekak ne verjamem. Boš vidla, da bo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 19:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
*Mojca*, tile fantje so pa dragi fak no sej ne morem verjet.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.2.2008 19:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Na pop tv se jim pa nekam dogaja danes.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?