Anonimen
|
En oddaljen pozdrav vsem junijkam! Kako ste ene pridne ko pecete.Jaz pecem kake zavitke,vcasih piskote,pa torte ob rojsnih dnevih.Pol se pa ze neha.Mi gre na jetra,ker je potem cela kuhinja od moke...iatak smo pa samo trije in nazadnje nam vedno ostane,al pa se jaz basem...pol se pa sprasujem od kot kile. Drugac pa tiste ki ste v sluzbi,ne se sekirat,je 100x bolje kot pa da doma visis,pa gres se sama sebi na zivce. Jaz sem tudi nekaj oblekic kupila,pa je vse plisasto,mi sploh na misel ni padlo,da bi vzela kaj bolj tankega,al pa kratkega.Itak bom pa od sestre dobila,je rodila maja,pa bodo cunce kar prave. Itak pa sploh ne vem ce bom tukaj rodila,al bom sla nazaj v slo., zato pa se ne gnezdimo. Pri taprvi,sem vse urejala zadnji mesec,oblacil pa sploh nisem vedela koliko jih rabim,tako da sem kasneje ko je prvic babca prisla prav trapasto gledala ko je hotla sp.zabice,pa zg.,pa tak bodi,majcko...,v glavnem sem bila cist prec...Sem mela 20let,pa ceprav sem prebrala en kup knjig za nosecnice,bolj malo pojma.Na zalost ni bilo nobenega RRja. Zdaj je pa spet toliko let vmes,da se mi zdi kot da sem prvic noseca. ...Evo,spet sem navijalke zazgala. ..mam pa sreco,jih dam zavret,pol pa grem na kompjuter pa cist pozabim,da se mi nekaj zge... Dobro da ni olje,sem pa imela tut s tem ze ornk akcije...na sreco zadnja leta ne. Tko punce,zdej se grem pa mal postimat,pa ven na sonce,bom sla mogoce v nabavo po balkonske roze.L.P.
|