|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
22.3.2008 9:25:56   
Februarka08
Jutro...
Danes pa nisem skor nič spala.user posted image Včer sem tko prehvalila malo, da mi je pol dala vetra ponoč. Jo nič več ne hvalim.user posted image Sicer je bla pa res pridna - cel dan je samo spala... Ja, potem pa mora ponoč not prnest. Ampak to je blo zadnjič. Ne bom jo pustila spat čez dan. Naj se pa mal dere, če ji ne bo všeč.user posted image Ponoč mi radi spimo.user posted image Zvečer od 8h do polnoči bi ona rada non-stop jedla.user posted image user posted image user posted image user posted image Najprej je pri men vse pojedla, potem sva ji dala 2x mal nadomestka pa bi še kar neki vlekla. Mislim, jest sem bla čist preč. Nisem več vedla, a me zajebava a je res lačna?user posted image V glavnem, noč je več ali manj prespala pri meni na joški, sedaj pa spi od ene 7h v zibki... Kozica majhna, bi jo kar po nagi ritki... Samo kaj, ko te potem tako lepoooooo pogleda... Kako bi ji kaj hudega hotel, ves čas jo sam lupčkam.user posted image
Nič, grem sedaj mal za delom, danes bomo sam pospravlal, cunj mam tolk, da ne vem če bo 5 strojev dost za dons... Groza, dobr da je še v garanciji.user posted image
Lepo velikonočno soboto vam želim, lepe pirhe in uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
22.3.2008 9:43:19   
Janey
Dobro jutro.
ste dobro spali? Mi smo danes. Hvala bogu, da vsaj malo pridem k sebi.

buči
ja tudi jaz sem zbolela...grlo, uhe, nos...sem si včeraj pol lekarne domov prinesla. Upam, da bo kaj bolše.
Ti si pa spet pridna s tem kruhom. jaz sem zadnjič prvič pekla in mislim da zadnjičuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj češ...pač eni nismo za to. Upam, da bo tilen danes papcal pri atiju kot je treba. Da je pa aljažek vesel snega pa moraš razumetuser posted image user posted image jaz sem tut kar srbeče podplate dobila ko sem zjutraj ven pogledala...me je melo da bi se oblekla in  šla en krog.
Mi tut spimo do pol 7 in pol se gremo previt in ga stisnem k sebi in spi še kako uro. Jaz pa z njimuser posted image je prav lušno si ga dat malo v postlico.
lepo praznujte danes. za prafume se pa ne sekiraj...vse zgineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
22.3.2008 9:46:13   
katka37
Se javljam, da vas po dolgem času pozdravim, želim vam prijetne, vesele in polne dobrot velikonočne praznike ter čim več veselja z vašimi sončki, pa pocartatjte ostale člane vaših družinic.

Mi smo v redu, trenutno je pri nas moja mama, dnevi bežijo kot za stavo, ves čas se nekaj dogaja. Tin uživa, ker ga ves čas nekdo carta, pridno raste in se je kar poredil.

Se moram potruditi in vas začeti spet malo bolj spremljati, pa kaj, ko se mi kar nekako ne da vklopiti računalnika.

Uživajte v praznikih, kljub takšnemu čudnemu vremenu.

< Sporočilo je popravil katka37 -- 22.3.2008 9:47:18 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
22.3.2008 9:59:15   
kati kati
tudi jst se javlam po dolgem času...ko bom mela čas malo peberem za nazaj...
najprej vesele velikonočne praznke..

Vglavnem ker imamo pridnega fanta, js že veselo delam cel mesec..
Imeli smo malo problemov z krči, ampak odkar imam Antiflat-iz avstrije je neprimerljivo z našimi kapljicami proti krčam...je spet priden in spi-se pa pozna da manj kaka in se blato spreminja iz rumenega v rjavkasto in ni več tako tekoče...

A maste kaj problemov z temencami?...moj mali je dobil eno tekočino za temence-zakon je sam 2 sem namazala pa se pozna da izginjajo!Jo je pa zelo težko dobit!

lp

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
22.3.2008 10:12:41   
larisa
Tudi jaz vam vsem želim eno lepo in dobrot (ki jih lahko jemouser posted image ) polno Veliko Noč.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
22.3.2008 10:13:15   
larisa
BUČI, hvala za recepte, zlata si!

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
22.3.2008 11:36:41   
buči
Punce za znoret! Priden od žegna in Tilen spet ni hotel jesti pri atiju! Pa tega res ne razumem! Pol ure je lizal cucel in spil 10 ml, potem pri meni pa v 10 minutah do konca 160 ml. user posted image  Pa sem upala, da bom šla lahko zvečer za eno uro na pijačo, ker ima kolegica rd ... user posted image

Janey, a si probala kruh spečt v kruhomatu. Jaz ga ne znam pečt v pečici, da ne boš mislila, da mi vse rata, nikakor. V kruhomatu je pa prav enostavno, čeprav sem ga tudi jaz na začetku parkrat zajuser posted image , da je bil le za ptičke krmit ...

Lepe praznike, dobro jejte, ker prihodnji mesec sledi dijeta in telovadba - vsaj za nas, ki ne dojimo ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
22.3.2008 12:24:53   
dolenjka
Dan user posted image

Ljudje božji, pri nas je že več kot 10 cm snega user posted image  Že pred 10 dnevi bi mogli začet škarpo delat, zdej pa zgleda, da jo bomo novembra user posted image  Mah, kaj čmo, proti vremenu se ne da borit, a ne? user posted image

Mi smo drugače OK, mal sem začela razmišljat, da imava mogoče v spalnici pretoplo ponoči in se carica zato zbuja za hranjenje na 2 uri in pol do 3 ure user posted image
Bomo sprobali in ohladili za ene 2 stopinji, počakali ene par dni, pa da vidimo če je to razlog user posted image  Sej vem da je pridna, sam jaz bi si želela mal več spat v kosu user posted image  Včeraj je zaspala ob 21h, pa do 00.30, pol pa od 1h do 3.30 in od 4.15 do 7h in pol smo kar vstal. No midva, carica je po dojenju zaspala user posted image
Nič, zdej grem pa še tadrugo žehto speglat, pol pa jajčka barvat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
22.3.2008 12:33:09   
ella79
buči sam kako to, da noče pri atiju jest user posted image a Aljaž pa je jedu pri njem?

Ti naštejem kar mi sedajle pade na pamet glede brezmesnega kosila:
- zelenjavna lazanja (brez bešamela, sam omaka taka k za testenine)
- špinačno - skutna lazanja
- musaka, no ni musaka k ni mesa user posted image dam pa med plasti krompirja na tanko narezane bučke in prej malo prepražene
- kuhana zelenjava in domači sojini polpeti
- rižote na 100 načinov
- zelenjavna juha, palačinke
- ribice, jaz mam najraje morskega lista, k je hitr pečen user posted image
- vse sorte zelenjavne omake (pač tist kar je doma zelenjave), pa zravn testenine al pa njoke
seveda bi se še kaj našlo user posted image

Pri nas je pa šele sedaj začelo snežiti user posted image sem že vsa tečna, ko pomislim, da bomo par dni sam notr. Pa še sama sem spet cel dan, k je šel moj kolegu pomagat stanovanje zbijat, k bo neki renoviral. Sem tok jezna, k je že med tednom bolj mal doma, pa danes spet, jutri itak obiski, naslednji teden ga pa sploh cel teden ne bo, k gre v tujino user posted image sem čist depresivna zdele user posted image user posted image bom šla kar piškote pečt, pa par jajc bom v barvo vrgla, da se mal zamotim, k drugač je za popuser posted image . Evo sem pa še jaz danes mal pojamrala user posted image user posted image user posted image

Pošiljam vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče

in kuharico lisico, da vam speče potico.

Ker imate zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte
Veliko noč! 

< Sporočilo je popravil ella79 -- 22.3.2008 12:35:57 >

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
22.3.2008 14:17:07   
MetiLu
Čav punce, tudi jaz vam želim lepe praznike, midva z malim jih bova večinoma sama preživela user posted image  ker je atek v službi user posted image

Mi ga pa mali že 4 dni in noči serje... skoz bi frajer na joški visel, jaz sem pa spet omagala v boju z dudo user posted image  ne vem, ali je že povečal svoje obroke, pa jih zize ne dohajajo, pa se potem tok dolgo hrani user posted image  user posted image  user posted image  v glavnem, me je ponoč že zaskrbelo, da zmanjkuje mleka, no pa so se zjutraj vseeno napolnile user posted image  se bom pa dones spet malo več s tekočino nalivala, zadnje dni sem bila precej lena za pit user posted image

Smo pa začeli z AD3 kapljicami, pa je zaenkrat ok oz. krči niso nič močnejši, res pa smo šele pri eni kapljici na dan user posted image  punce povejte mi, kako ste jih ve dajale oz. kako hitro ste povečevale št. kapljic?

Nohtek na enem palčku nam je že prerastel in bo ok, zdej se mi zdi da se bo pa še tadrugi vnel user posted image  ga zdej skoz umivam, pa kožico mehčam, pa z eno kremco mažem... Mater, mam tok dela pri previjanju, da si bom mogla kar seznam narest, kaj vse mu moram uštimat user posted image

Učka se tudi izboljšuje odkar mu dajem kapljice, se ne paca več toliko oz. skoraj ne več user posted image  upam, da tudi to kmalu pocajtamo.
Kožica na ličkih je pa kar trda od tega "čiščenja kože", mozoljčki so se posušili in je prov grozno na otip, tako, da sem mu jih dones malo z olivnim oljčkom namzala, pa po ušeskih tudi. Da vidim, če bo kej boljš, ker ima tako izsušeno, da se kar lušči user posted image

Ella, tisto lazanjo z bučkam bo treba pa enkrat probat user posted image  user posted image  si mi dala idejo, pa imam še eno jed na seznamu user posted image
Se pa jest že dva dni "bašem" z nektarinami in je ok, nič zvijanja user posted image user posted image user posted image  vsaj nekaj od sadja user posted image  si pa že tako želim jagod, a jih je kera probala jest?

Buči, tale s parfumi je pa dobra user posted image  te čist štekam, jaz tud včasih tok težko gledam že ko ga vsi za rokice prijemajo, pol pa itak v usta zanese, ga skoz z robčki brišem.
Sta me pa moja dva bratrančka (5 let in 1,5 let stara) maksimalno presenetila, kok sta navdušena nad tamalim. Sploh Matevž  (tastarejši) ga tako lepo boža in ogovarja,pa kar sam od sebe si je šel zadnjič roke umit, preden ga je šel božat. In to oreng, z milom, je kar pridišal zraven user posted image  user posted image  user posted image  (ker drugače ga je treba prov prosit, da si jih umije...) Res sta posrečena user posted image  user posted image  user posted image  upam, da se bojo enkrat lepo skupaj igrali user posted image

Zdej grem pa mal na kavč k mojemu malemu možu, k tko lepo pančka. Si grem še jest mal energije nabrat user posted image

Mater, kok pri nas sneži user posted image  noro...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
22.3.2008 14:33:04   
ella79
meti bova pa na RR visele, k sva sami z user posted image doma user posted image user posted image user posted image
jaz sem začela z eno kapljico D3 na dan, naslednji tedne potem dve, potem tri, sedaj smo na štiri in tako ostane do enega leta.
očitno imava iste probleme s kožo. Naša ima tudi po ušeskih, pa se sedaj to suši in noro grdo zgleda user posted image ji pa tudi kar z oljčkom namažem, pa se mi zdi da je bolje. A so se tebi mazoljčki kej na vrat in rame razširili? No, ne tebi, ampak Janezku user posted image user posted image
jaz bi tudi jagode, sam pomoje so od sadja še najbolj problematične user posted image jaz bom zagovoto še počakala z njimi
pri nas tudi noro sneži. Jaz bi pa tako nekam šla, sam v tem vremenu nimam energije še user posted image sabo vlačt.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
22.3.2008 14:49:17   
MetiLu
Ja Ella, sva kar na istem, samo tvoja pupa pomojem več spi kot naš, tako da bolj lovim tele minutke miru user posted image

JA, našmu so šli mozoljčki tudi na vrat in zgornji del hrbta in trebuščka user posted image  sicer je pa najhujše po ličkih in bradici, pa malo po ušeskih in se je res začelo noro luščit. Je dones kar godu, ko sem mi s toplo vodico in vatko z ušesk tiste luskice stran spravila, pomojem ga je ful srbelo user posted image  upam, da bo oljček kaj pomagal...

A potem si ji eno kapljico dajala en teden, pa potem naslednji teden po dve in tako naprej? Jaz imam AD3 pa mu jih moram po 8/dan dajat, začnem pa postopoma.

Jaz bi tud kam šla, kakšen šoping bi se mi res že prilegu, samo z mojim kričačem ne morem nikamor, sploh zdej, ko ga krčki matrajo, da o vremenu ne govorim... Malo me že firbec matra po teli supernovi na Rudniku, samo bo očitno še malo počakala user posted image  Me je pa mami dones razveselila, mi je prinesla nov spomladanski plašček, smetanaste barve, ki ga je zadnjič kupila v Italiji, pa ji je premajhen user posted image   no, pa imam sedaj jaz nov trenčkot user posted image  user posted image

Je pa moj začuda v ponedeljek in torek frej, pa mi nekaj obljublja izlet na morje, samo če bo vreme kaj lepše user posted image user posted image  joj, komaj že čakam eno kavico ob vodi, pa sprehod, pa ene široke rezance s škampi user posted image  
Mogoče pa še Pino kje srečam ...

user posted image  kako se je moj mali polhek zdele "namontiral" na sedežni. Spančka na trebuščku, pa je čist rito dvignil, pa nogice k seb potegnil ... bošček, ga tako zvija (user posted image ), samo če tako leži se vsaj malo naspi, če ga dam pa na bok, da pa preveč zaščipa, potem pa skoz jokca v spanju in se seveda zbudi in potem je več ali manj cel dan pokonc user posted image  ah, sej bo tud to minilo, pol bojo pa zobki začel rast, bo pa spet novo veselje, ko bomo cele noči pokonc user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
22.3.2008 15:16:25   
ella79
dobr maš ti tole, k zna tvoja mami tok dobr kupiti user posted image user posted image
mi tudi komaj čakamo da bo vreme, in da gremo na sprehod na obalo. Jo že tok pogrešam, k z user posted image sva kar pogosa gostja dol. Zdej k bomo pa vozičkali bo pa še tok boljše user posted image user posted image user posted image mislim, da pa vreme do srede ne bo nič kaj drugačen od današnjega user posted image
jaz sem našo sam enkrat na trebušček obrnila, pa je bla sam par sekund tako, k je vse kosilo vn vrgla. Sam zdej pa jih bo pa treba že počas mal kravce naučit past user posted image
naša je bla zdele tudi ene dve urci pokonci, no v kašku je okrog gledala, ji ni bilo pomoje nič jasno kaj se dogaja, k sem ji obrobo in baldehinček dol vzela in oprala. Pa še pod strešin oknom je, pomoje misli, da sneg kar nanjo pada user posted image user posted image user posted image grem pogledat, če jo je že zamedlo user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
22.3.2008 15:32:23   
Janey
buči ne morem verjet, da tilen ne je pri atiju. Pa čudno. Upam, da čimprej to uredite. Kar pusti ju naj vedno ko je ati doma najprej poskusita. Se more pač navadit. Pa tut kako nočno naj ati prevzame, da se lahko ti malo spočiješ.
a tak si ti...švinglašuser posted image user posted image user posted image jaz sem v pečici pekla...pa vse sama skup zmešala (ker tašča peče z ono hoferovo moko za kruh ko samo vodo dodaš in pokneš v pečico). nimam kruhomata.a se splača kupit? Samo baje da je dober kruh ne? Te raj ne kupim, ko da kipnem ko onuser posted image user posted image user posted image kr ta moj še za ptiče krmit ni...s škorjo si zobke zlomijo, z onim noter se pa najejo do konca živlenja ko je tak stučenouser posted image user posted image user posted image
ne morem verjet kolko stvari se nama istih dogaja.moja prijateljica ima tudi danes rduser posted image user posted image mi2 sma si kar varstvo naročila (mi je tak žal ker mi je tašča spet pamet solila, ampak sej nima veze) in grema za kake 2.3 urce.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
22.3.2008 15:38:07   
buči
ella, kako narediš sojine polpete? Ja, Aljaž je jedel brez problema pri komerkoli, samo da mu kdo držal stekleničko. Ne vem, sva še enkrat poskusila pred eno uro, sem bila jaz zraven, pa spet nič. Ga gleda kot boga, se mu smeji, pa cucelj liže. Ko ga primem jaz, pa zaug potegne. user posted image user posted image user posted image

Meni je pa pediatrinja rekla, da le 2 kapljici D3 do 6 meseca. Mogoče zato, ker se ne doji in je v prilagojenem mleku že nekaj vitamina D3.

Danes sem pa po 2 mesecih spet likala. No, mi ni bilo tako zelo zoprno. Le kuhinjskih krp in plenic bi bilo lahko manj.

Razmišljam, da bi počasi nehala sterilizirat stekleničke, ker tako ali tako niso sterilne, ko jih ven vzamem iz sterilizatorja, jih obrišem s čisto krpo, ker se sicer kondenz spremeni v vodo, ta pa stoji potem v steklenički. To mi pa ni všeč.

Sem se pa zadnjič ful nasmjala. Je bila soseda na obisku. Njena hči (ginekologinja) ima punčko staro 4,5 meseca. Jo polno doji in zato nima niti ene stekleničke in ji ne daje ne čaja ne vode. In ko jo babi 8moja soseda) čuva, in mala navije, ji nima kaj dat, da bi jo potolažila. In babi se znajde, pod pipo zmoči dudo in jo povalja v sladkorju, da je mala tiho - baje tudi 15 minut. Smešno mi je pa zato, ker se grejo, kako je nujno dojit, zdravo živet, samo natur natur natur. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
22.3.2008 15:41:22   
buči
Janey, mi zaenkart ponoči dobro spimo, tao da nisem utrujena, je moj bolj bogi, ker ima ful rahel spanec in hodi kot zombi v službo. Bi zaspal s Tilnom, kar pa ne bi bilo najbolje. Nam uspe na vsake 2 / 3 dni celo samo 1x na noč jesti, sicer pa največ 2x. Je ful priden, potem pa tako ali atko takoj zaspi.

Upam, da bosta uživala, jaz komaj čakam, da grem malo ven, ker sem med nosečnostjo bolj doma visela.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
22.3.2008 15:43:59   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sem se pa zadnjič ful nasmjala. Je bila soseda na obisku. Njena hči (ginekologinja) ima punčko staro 4,5 meseca. Jo polno doji in zato nima niti ene stekleničke in ji ne daje ne čaja ne vode. In ko jo babi 8moja soseda) čuva, in mala navije, ji nima kaj dat, da bi jo potolažila. In babi se znajde, pod pipo zmoči dudo in jo povalja v sladkorju, da je mala tiho - baje tudi 15 minut. Smešno mi je pa zato, ker se grejo, kako je nujno dojit, zdravo živet, samo natur natur natur. user posted image

pa kaj si nor...jaz ji vrat zavijem da to zvemuser posted image user posted image user posted image

ma buči ne vem če se boma mela fajn...mi je tašča dan pokvarila

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
22.3.2008 15:50:16   
buči
Janey, če bo Jakec sit, se nimaš kaj sekirat. Moja mami je, ko sem bila jaz stara pa r mesecev šla žurat za 2 dni, pa prvo poletje me je pustila doma babici 10 dni, s fotrom sta pa šla na morje v Dalmacijo. In, a mi kaj manjka? Ne. Pa je bilo to pred več kot 30 leti (no, zdaj pa veš, da me že emšo amlo zajuser posted image  ... user posted image ), kar je bilo za takrat nedojemljivo. Mislim, da ni nič narobe, če gresta. Z vaju je to fajn, da bosta malo sama.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
22.3.2008 15:53:33   
buči
Se slišimo jutri, gremo zdaj k svaku na rd, se moram še spakirat, potem pa ven. Upam, da moji 3user posted image  polno sodelujejo, da se mami malo sprosti. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
22.3.2008 16:16:07   
ELMA
BUČI poslala sem ti ZS ....

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
22.3.2008 16:19:57   
ELMA
Kaj tolk jamrate vse za tašće , a so vse iste , ali je moja najboljša ??? nobenih težav znjo nimam ...user posted image user posted image user posted image  Vidim jo enkrat letno ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
22.3.2008 18:19:52   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Kaj tolk jamrate vse za tašće , a so vse iste , ali je moja najboljša ??? nobenih težav znjo nimam ...user posted image user posted image user posted image  Vidim jo enkrat letno ....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako bi tut jaz mela najraje...sej moja je bla čist super dokler se  nisma sem vselila

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
22.3.2008 18:32:28   
Februarka08
Ojla, punce. Da vas malo pozdravim...
Danes je bil deloven dan vse od jutra. Sem zmatrana... Ampak je pa vsaj stanovanje čisto, čakajo me še plenice za peglat in cunjice od naše bejbe pa posteljnina. Upam, da mi rata čimprej zlikat. Zvečer bom pomoje sam dol padla. Upam da mala čimprej zaspi da ne bo tako kot včeraj...user posted image Prej mi je  tašča en stroj zlikala, sem kar user posted image pogledala, ko mi je moj prinesel perilo gor iz sušilca... user posted image Danes je cel dan stroj laufal, jutri mam pa še 2 rundi najinih cunj. Ne vem a sam jest perem kot zmešana, a še katera?user posted image

Aja, ali cunje od user posted image še vedno 2x izplakujete? Jaz jih, pa me zanima do kdaj naj bi jih...user posted image

Grem sedaj počas za peglo prijet, mala je zaspala, potem bo pa že večer. Kako gre hit dan okol, sploh ne morm verjet...
Lep večer vsem in lepo cartanje vam želim.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
22.3.2008 18:55:07   
bamby
Sem komaj uhitela po dveh dneh na računalnik user posted image . Avto smo pripeljali domov, pirhe smo pobarvali, spekli kruh in nesli žegnat. Anajo ravno sedaj ati hrani, pa samo preklinjanje slišim zraven user posted image , Anaja se pa vsake toliko časa oglaša user posted image . Ne vem, kako se bosta nafotrala user posted image .

buči, v Logatcu se tudi komot dobiva na kavici, samo reci kdaj in kje user posted image . Za tvojega bivšega sodelavca Samota ne bi vedela, morda če bi ga bolj opisala (koliko je star, kako izgleda...)
Sem pokukala tvoje pirhe. Pa so ti dobro ratali user posted image . Kako si pa naredila tiste temne in z zelenimi vzorci zraven, ali so samo travce, ki jih še nisi pobrala stran?
Pa res čudno,da Tilen pri atiju tako malo popije, pri tebi pa toliko user posted image user posted image user posted image . Na pijačo pa vseeno pojdi, ker Tilena ne bo pobralo user posted image .

ella, verjemi, ko ti bo Zoja malo zrasla se boš že vsega navadila. Ko boš imela pa dva taka čmrlja, bo pa že čisto normalno, če bo kopalnica, soba, dnevna in še kaj pravi raztur user posted image user posted image user posted image
Učki se do 6. meseca lahko spremenijo in potem ostanejo take. Lako bo imela pa tudi plave, zakaj pa ne?

buči, vidim,da si me prehitela z odgovorom user posted image user posted image

mala pikica, pri nas načeloma velikonočni zajček ne nosi nič, razen čokoladnih pirhov, ali pa kinder jajčk. Mi bomo velikonočno drevo tudi imeli še en teden, pol pa pospravim.

februarka, je pa Larisa kar pridna, če ti že toliko potegne za spat user posted image . Pa kar pusti se razvajat, kolikor časa te bodo hoteli. Jaz bi se tudi, pa me nobeden noče več user posted image  user posted image .
Perilo perem čisto normalno kot prej, brez dodatnega splakovanja. Pa peglam tudi ničesar ne, samo kar je potrebno. Strojev imam pa ob vikendih 3-4, redko kakšnega čez teden.

maruša, kakšen kozarček smo ga pa tudi že decembra v kavalu ruknile, al si pozabila user posted image .

Če se pina ne bo premislila, potem se bomo konec aprila dobili na obali user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bamby, a je zajček prinesel avtočka?

Yes, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

janey, dej se čimprej pozdravi! Baje razsajajo sedaj eni prehladi. Včeraj je tudi moja mama ful smrkala in imela vročino nekaj nad 37.

katka, tebe sem pa res že en cajt pogrešala. Malo se poboljšaj, pa se bolj pogosto javljaj user posted image .

kati kati kaj pa imaš ti za en zvarek proti temencam user posted image . Od kje ti to???

dolenjka, Jaz v spalnici šele proti večeru malo radiator odprem, pol pa ga zaprem in se zjutraj zbudimo v hladni sobi. Mala spi kot ubita user posted image .

meti, dva dni sem dajala po dve kaplici, pol pa po 4 naprej, ker se ne dojimo.

buči, mi smo stekleničke samo prvič sterilizirali, pa nikoli več. Jih samo z vročo vodo in detergentom vsakič pomijem. Pa fajn se imej na praznovanju user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
22.3.2008 19:33:50   
ella79
bamby si se za razpisala za dva dni nazaj user posted image user posted image pa da bi vas avtoček (no to je že velik avto) čim večkrat popeljal na kak izlet

če pomislim kako so v P delali s stekleničkami... sam pod vodo na hitro splaknili, pa mleko not nalili, pa je blo. Sam mi ni jasno, vedno so meli že naprej pripravljenega, a je bil tok mrzu, da sem ga mogla pod vodo gret, al pa tok vroč, da sem ga hladila. A ni tako, da je potrebno vsak obrok sproti pripraviti user posted image

danes je naše že cel kan čukec. Ni šans, da bi spala, pa se mi zdi da jo sam neki dojim, previjam... Zdej sem jo dala v košek, pa baldahinček nazaj gor, k je že suh, pa pomoje je to pogrešala cel dan user posted image Kaj je mislila da se je nekam preselila al kaj user posted image user posted image

buči polpete delam iz sojinih kosmičev. Jih najprej namočim, ozamem in prepražm z zelenjavo. Potem pa jajca vmešam in naredim polpete. Če pa ni časa za packanje pa kar une naredim, k že kupiš mešanco pa sam vodo al pa jajc dodaš pa je

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?