|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
20.3.2008 20:19:17   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

sem mela 2,5 letnega načaka popoldan in potem grem zojo kopat, nakar še on hoče v banjo in se začne slačt... v galvnem sem potem še njega mogla skopat, mala se je na previjalni že drla.. ludnica user posted image user posted image upam da nikoli več user posted image user posted image

Si imela pa res pestro  user posted image user posted image . Je pa res tako z otroci. Jaz sem zadnjič tudi oba hkrati imela na kopanju in je bilo toliko sopare v kopalnici, da je kar od stropa teklo user posted image .

buči, jaz sem iz Idrije. Saj ni panike, sam sem bolj za take stvari, kot smo se že dobilev LJ. 1x na večerji , drugič na kosilu v Kavalu, tretjič se bomo baje pri pini na rojstnem dnevu user posted image . Če si pa na volji, se pa pripelji v Idrijo na čvek user posted image  in na kavico seveda, pa tudi kaj drugega se najde.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
20.3.2008 20:24:33   
buči
bamby, z veseljem, ne boš pa verjela, da sem bila do sedaj 1x ali 2x v Idriji, pa še to, ko sem še v OŠ hodila, tako da najbrž sploh ne bi znala do tja user posted image  - brez zeljevida. Sem pa imela bivšega sodelavca iz vašega konca (Samo, prof. fizike - čega poznaš  in če ga kaj vidiš, ga lepo pozdravi user posted image ). Ej, se lahko dobimo v Logatcu ali pa na orju. A ni pina z morja?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
20.3.2008 20:25:30   
ella79
bamby sem še pozabila napisat, da sem danes dopodlan kopalnico v nulo spucala, potem pa cel raztur user posted image user posted image pa točno pet brisač ponucal, pa ne vem kok plenic. To ni zame, al pa rabim še mal prakse user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
20.3.2008 20:25:53   
buči
Kdaj pa ima pina rojstni dan? Da ga nimava slučajno skupaj, ker se spomnim, da je že nekajkrat omenjala zabavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
20.3.2008 20:27:18   
buči
ella, vsi mali so isti, ampak kaj, ko tako uživajo v vodi. ko boš imala svoja 2, boš že navajena vseh for.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
20.3.2008 20:28:07   
buči
mary_lou, vidim te ... A si dobila ZS, je vse razumljivo?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
20.3.2008 20:32:24   
mary_lou
Vse razumljivo....smo ze nabavli navadnega AC in se unga za lahko noc sam ga bom dala sele ko bojo krci izginli 

sej zdej je kr bl mirn je ze dobil 2 obroka AC tko da se je tud naspal zdej se pa smejcka pa kr ene glasove spusca ful je dobre volje jest pa tud zraven :-) :-)

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
20.3.2008 20:35:07   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Kdaj pa ima pina rojstni dan? Da ga nimava slučajno skupaj, ker se spomnim, da je že nekajkrat omenjala zabavo user posted image user posted image user posted image

sem poškilila k njej user posted image user posted image user posted image 30.4. - bo treba neki ušpičit user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
20.3.2008 20:39:02   
buči
mary_lou, ne mu dat titega nočnega, midva sva se čisto zajuser posted image , je revež spil 160 ml ob 11ih zvečer, pa bil bogi do 3 zjutraj, ker ga je ful napenjao. Ta je res za kasneje, ko ni več krčev, ker je pačasi prebaljiv.

No, potem imam pa jaz pred pino rd, pa lahko pridete k meni, vas peljem v Kavala na kavo user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
20.3.2008 20:44:56   
buči
user posted image joj, kako sem smotana. Namesto da bi šla spat, čakam Tilna, da se bo zbudil, da bo jedel. Je jedel ob 17ih , zaspal malo pred 19, pa kar vleče. Danes je spet povečal količino obroka (iz 130 na 160 ml), zato je pa zdaj zadovoljen.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
20.3.2008 20:45:48   
buči
Vidim, da imam spet samogovore. Grem raje spat, se slišimo jutri. Mirno nočko vam želim! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
20.3.2008 20:51:20   
ella79
buči kje si bla pa decembra k smo se dobile v kavalu user posted image
naša je tudi zadnjič kar spala, k sem pričakovala da bo že ob sednih vstala, tako da sem jo potem ob pol devetih kar dvignila in zrihtala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
20.3.2008 21:40:42   
Janey
mary_lou pričakuj, da bo mel trd kakec...ampak bo mimo.
buči pikica...ti si tak pridna...ne morem verjet kaj vse ti doma nardiš...z 2 malima sončkoma. Jaz mam enga, pa še postelje zjutraj ne posteljem. Naš mali za 10 min zaspi, pa se raje na kavč vsedem in si muziko naredim, kot da bi šla kaj delat.Za starce te pa res čisto razumem...s tem da jaz tu še nič rečt ne morem/upam/se mi nezdi vredno/ ker niso moji stari...čeprav sta super je zelo zoprno. Ma sej nima veze...lepo pančite

lahko noč babike

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
20.3.2008 22:18:21   
mala_pikica
Dober večer punce!
Sem pogledala malo vaše albume in so vsi user posted image  ful luštni. Mi smo zaenkrat vredu, vsak dan se pridno sprehajamo, v vozičku vedno spi, bi lahko tudi 5 ur, če bi bilo treba. Čez dopodan je ponavadi zelo priden in prespi, popoldan pa je malo bolj razdražljiv in takrat je najrajši na rokah. Noči pa so čisto različne, brez vsakega ritma.
Jaz edojim vedno en obrok ena dojka, drugi obrok pa druga dojka. Dojim pa leže ali pa sede, čisto odvisno. Naš user posted image  zaspi med 19- 20 uro in spi do 24-1 ure, potem pa se včasih zbudi tudi vsako uro ali pa lepo na 3 ure. Kopamo se pa 3x na teden, ko pa bo topleje pa se bomo vsak dan. Plenice imam jaz pampers iz Avstrije, pa mi nič ne premočijo so pa baby dry od 3-6kg, pa ima Luka že približno 4500g.

Itata, tudi mi se dojimo čisto različno pogosto, jaz sploh ne gledam na uro. Se pa Luka kar lepo redi, je že pravi mali bajsi. Drugače pa mi nimamo nič krčov, pa tudi mozoljčkov nimamo, ima res lepo kožo.

Bambi, lepo vožnjo z novim avtom. Glede hranjenja pa mislim, da se ne rabiš sekirat glavno, da se redi in, da je zadovoljna.

Buči, se ne splača sekirati zaradi staršev, saj imaš dve ušesi. Pa ti to kar na avtobus šibaš z malim, dobra si. Jaz se nisem peljala z avtobusom že ..... ma se sploh ne spomnim.
Drugače pa sem tudi jaz imela danes športni dan. Sem si spumpala mleko, potem pa sva šle z Lano v interspar, H&M, Hofer. Sem pa prav razočarana nad našim H&M, za male fantke imajo ful slabo izbiro, nič mi ni bilo lepouser posted image . Lana pa je dobila kapo, špangice,nogavice in majčko vse od kitty.
Evo zdaj pa grem počasi v posteljo. Nočko.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
21.3.2008 7:46:38   
buči
Dobro jutro punce, kako ste? Smo ok spali, no saj zdaj tudi spimo, le mami ne ... user posted image  

ella, decembra žal nisem bila sposobna sedet za računalnikom, tako da nisem bila na tekočem, kja dogaja pri februarkah. Ja, se bomo pa aprila kje na toplem dobile, a ne. Vas bi prav rada v živo spoznala.

Janey, prav imaš, da uživaš, in nič ne delaš. Jaz tudi pri Aljažu nisem. Zdaj me pa že malo emšo zajuser posted image , pa se mi zdi, da sem tako bolj uporabna, če kaj naredim. Pa tudi fino mi je, da med vikendom z možem ne delava cel dan, ampak da greva z user posted image  ven, pa zdaj se obiski napovedujejo (prazniki, pa rojstni dan), pa nisem res že od jeseni sistematično pospravljala, ker nisem mogla.

Upam, da bo vreme vsaj še dopoldne zdržalo brez dežja, da greva s Tilnom vsaj do trgovine, pa jaz na kavo.

Zdaj grem pa jajca iz čebule pobrat, da vidim, če so cela ostala.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
21.3.2008 8:41:46   
mala_pikica
Dobro jutro!
O buči, a ti že jajčka barvaš. Pa tvoj drevešček z jajčki sem pogledala user posted image user posted image . Jaz imam tudi poslikane moje dreveščke, imam celo 3, bi tudi jaz dala kakšno slikico gor, pa se mi ne da zraven spraviti, mogoče danes, ko je zanič vreme. Midve z Lano bova jutri barvale jajčke, potem pa greva z mojimi in nečakom k žegnju. Imata pa z nečakom vsak svojo košarico, noter pa sladkarije. Jaz pa nič ne nesem, ker gremo vedno k mojim na zajtrk. A ve vse košarico delate za k žegnju? Pa kaj vašim user posted image  prinese zajček? Jaz sem čisto brez ideje kaj ji naj prinese zajček. Moja user posted image  bi imela tako samo avte, pa mi je brezveze, ker jih ima res ogromno. Potem pa je ta avto modern samo kakšen dan, pa bi imela že drugega. Za Lukca pa  že imam, na srečo še ni zahtevno za njega kupovati.

Drugače pa je bila naša noč danes vredu. Smo pa vsi nekaj bolani. Začela je Lana s polnim nosom, zdaj je ona že vredu, pa mene boli grlo, pa še Luka se mi zdi, da ima že malo zamašen nosek. Upam, da bo vsaj on zdrav. Jaz mu zdaj čistim nosek s fiziološko raztopino, tako, da mu z eno roko stisnem skupaj eno nosnico in usta, v drugo pa mu špricnem večjo količino raztopine, tako da on to gor potegne, sicer mu steče kar v grlo, pa potem ni pravega učinka. Potem pa to ponovim še z drugo nosnico. Potem pa s pumpico in vatico ven očistim sluz. lp

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
21.3.2008 9:05:03   
buči
mala_pikica, moj komaj čaka, da bo ponedeljek, da bom pospravila grmovje. Jajčka so uspela vsa, se tudi eden ni razbil. Prvič, da mi ni nič počilo! user posted image  Sem jih dala v čebulo. Zdaj grem pa še par jajc kupit, pa jih bom dala v peso. Bomo videli ...

Jaz bom letos prvič imela svojo košaro, ker ne grem več k našim na zajtrk, ker to traja v nedolgled, da sploh kdo domov pride, da se damo skupaj, potem pa gre pol dneva v nič za brez veze. Pa še mi imamo raje svoje stvari, po svoje.  Pri nas zajček nič ne nosi. Aljaž in ostali otroci dobijo le čokoladnega zajca ali pa kakšno čokoladno jajce, pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 1217
21.3.2008 9:08:12   
buči
mala_pikica, vidim, da si tudi ti ugotovila, da se pri nas za fante ne da dobit lepih cunjic. Jaz sem vedno besna, ker imajo za punčke ni da ni stvari, za fante pa tudi 3 modelov kavbojk ne. Ko najdem trgovino, kjer imajo kaj robe, ti sporočim. Mi je še ni uspelo odkriti. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
21.3.2008 9:13:48   
mala_pikica
tipkam samo z eno roko, ker se luka doji, zato bo vse z malo pisavo pisano.
buči, a ti tako hitro pospraviš drevešček. jaz bom moje imela še sigurno en teden ali pa več, se mi jih ja ne splača delati drugačeuser posted image user posted image . kako pa barvaš jajčka v pesi, v čebulni vodi mi je poznano, ker tako jih barvamo tudi mi. s peso pa še ne poznam. lp

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
21.3.2008 9:22:28   
mala_pikica
ja buči, za punčke lahko ful denarja zapraviš, ker je vse tako lepo. se tolažim, da bom pa pri lukcu prišparala na coticah. drugače pa imajo meni ful lepe stvari v s. oliverju. jaz tam kar veliko nakupim, na razprodajah seveda, ker mi je drugače škoda dati toliko denarja, pa potem tako hitro prerastejo. pa še v zari, sedaj dosti kupujem za lano. za lukca pa grem ponavadi v c&a, tam še imajo nekaj stvari za tako majhne user posted image  kot so naši. lp

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
21.3.2008 9:37:34   
Februarka08
Dobro jutro.
Mi smo danes spet kar fino spali... Zvečer ji morm dat mal dodatka, in potem spančka kot angelček. Je zaspala okrog 22h tako da sva se lahko po dolgem času spet z očijam mal pomuckalauser posted image , no muckal se je bolj on, mene itak ne sme ničuser posted image , potem se je mala zbudila okrog 4h, sem jo še nahit previla ker je bila ukakana, naslednja runda pa okrog 8h. Sva se podojile, zdej pa pančka. Naj kar pančka, da bo mami lahko kaj naredila. Sem ravno po zajtrku in se mi še nič ne da.user posted image
Učer smo šli potem še enkrat ven, da je še očka sprobal voziček, ga je blo prav zanimiv opazovatuser posted image . Samo smo kmal obrnil, ker naši bejbi očitno nekaj ni bilo všeč in je bil alarm. Zdaj pa spet vreme za popuser posted image in bomo lahko not čepeli vse praznike... Naša je še premajhna, da bi okrog hodili. Bodo pa k nam prišli po pirhe. Sam jest jih letos ne bom delala, drugo leto šele. Zdaj me še crklajo in mi ne pustijo nič kuhat. user posted image Se nič ne branim.user posted image
No, zdaj bo pa treba kaj narest, ni kaj. Če ne bo mala prej zbujena...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1221
21.3.2008 9:56:22   
Janey
Jutro

mi pa nebomo nič jajc barvali...jih nihč nebo pojedel, pa se mi zdi škoda.

mala_pikica jaz pa tut če nič ni v trgovini najdem nekaj za našega škrata da lahko dinarčke zapravljam. Imam za njegovo omaro že ene 5 polnih vrečk cotik za pol leta in več (do 2 letauser posted image user posted image user posted image ). Je pa res da majo v zari in h&m tako lepe cotike za pupike...sploh zdaj poletne ko so take lepe oblekce in majčke in je vse tak sladko, za fantke v h&m sploh niti enih kratkih hlač nisem našla, v zari pa samo neke tak trde, da jih pol letniku ne morem dat na rito. V c&a pa res še nisem bila tako da morem malo pokukat. Ampak zdaj raje ne...smo bol na knap z denarjem.

Naš pikec je pa dobil neko alergijo po celem telesu ma izpuščajčkeuser posted image user posted image pa nisem ne menjala mleka ne šampona, ne mehčalca, nič.Zdaj fa nebom nič mazala pol bom pa kupla od mastele mleko. Pa bomo videli. Jaz mislim, da je od niveine kreme. Ne vem. Upam, da mu čimprej zgine, drugač gemo kar k zdravniku.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
21.3.2008 10:05:19   
MetiLu
Jutro punce user posted image user posted image  že tri noči je pri nas uzbuna... Revčka so tako začeli krčki matrat, da včeraj cel dan ni skoraj nič spal. 2x je dremal po pol urce v vozičku user posted image  sploh ne vem več kako naj mu pomagam. Dones bom šla še komarček in kumino kupit in bom s čajčkom probala, za kapljice sem že izgubila upanje... Sva se pa zvečer skopala (spet sama, ker moj ima tako "čudovite" šihte, cele dneve dela popoldan in zvečer user posted image  user posted image  user posted image ), pojedla in je spal od 21 - 1, potem do pol petih, pol pa do zjutraj na eno uro, problem pa je v napenjanju in zvijanju user posted image  user posted image  user posted image  no, zdej mi ga je pa uspelo dat v posteljico in je zaspal. upam, da bo vsaj kakšno urco pančkal, včeraj je bil revček zvečer že čist zdelan ...

Bamby, midva greva na žur ja user posted image  samo še ne vem kako bom s tamalim zrihtala user posted image  Moja mami se je že javila za varstvo, pa nekaj svojega mleka imam še v zamrzovalniku, samo si kar ne predstavljam ga pustit za ene 3 ali 4 urce "samega" user posted image  user posted image  Najrajši bi ga kar sabo vzela, samo to pa ni glih dobra varianta... Spraševala si za termovelurček - jaz sem mojmu sicer kupila eno tanjšo bundico, sem pa vzela kar št. 68, ki je načeloma za 6 mesecev. Sem mu mogla 2x zavihat rokavček, samo je ful fajn za v lupinco, ker ima še kapuci, pa čez rito mu pride, da ga ne prepiha user posted image  pa lahko ga je oblečt, tisti kompletek kravica iz H&M-a mu je že malo majhna za čez oz. se oba prov namatrava, ko se oblačiva za ven user posted image  

Pina, tud naš se oglaša ko en star atek. Sploh ponoč po dojenju user posted image  včasih sploh ne morem nazaj zaspat, ker tako godeuser posted image

Ella, tud naš je prov grozen s temi mozoljčki. Jaz sem mi obrazek ene parkrat s kamličkami obrisala, pa so se malo bolj začeli sušit, mi je pa zdravnica rekla, da moram pri miru pustit in da se bo samo spucalo. Upam, da kmalu, ker res ni lepo za vidt, pa pomojem ga tud malo srbi...

Buči, jest sem prec za kavo. Samo čas in lokacijo moramo izbrat. Za seznam lahko dam podatke, samo urejat se mi ga pa ne lub user posted image  tko, da če se bo katera tega lotila naj samo pove in pošljem ZS. Aja, pa hvala za receptke user posted image

Na tele preznike se midva letos nič ne pripravljava ker moj itak dela v nedeljo, potice tko ne smem jest user posted image  user posted image  user posted image  kuhanih jajc pomojem tud ne, da ne bo malega razneslo user posted image , kakšna pusta goveja šunkica se bo pa ziher pri tašči na mizi najdla, moja mama (moja babi no) mi je pa že včeraj obljubila pehtranovo potičko user posted image  tko, da bomo malo pri mojih starih starših in malo pri njegovih starših, pa bodo prazniki mimo user posted image

No, zdej grem pa položnico plačat, pa nekaj bi rada pri neckermannu naročila, pa že cel teden iščem čas user posted image  mogoče bo pa zdele uspelo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
21.3.2008 10:10:02   
MetiLu
Še eno ?, najbrž ne bo dobr, če malemu skuham bebe čaj iz filter vrečk ?? Sestavine so kamilice, kumina, janež, komarček in nekaj malega koriandra.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
21.3.2008 10:14:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Še eno ?, najbrž ne bo dobr, če malemu skuham bebe čaj iz filter vrečk ?? Sestavine so kamilice, kumina, janež, komarček in nekaj malega koriandra.

lahko, ampak samo na hitro vrečko pomoči notri in je dovolj- tako je meni rekla patronažna- jaz sem vrečko ene 2x noter potunkala na hitro in je bilo......

(odgovor članu MetiLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?