|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 9:09:13   
mala_pikica
misar, mleko sigurno ne boš izgubila. So pa obdobja, ko user posted image  naenkrat zahteva večjo količino mleka normalna. In takrat normalno pač večkrat pristavljaš in med enim podojem tudi večkrat zamenjaš strani, s tem pa se tvorba mleka ponovno prilagodi potrebam user posted image . Pa tudi mleko se nigdar ne dela na zalogo, ampak sproti, in tudi tisti trenutek, ko user posted image pije se mleko tvori in ravno to mleko je najbolj kalorično. Tako, da kar brez skrbi. lp

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 10:27:14   
*Naja
Naša pupa tudi že od včeraj tako pridno pančka, da mi je že kr mal dolgčas. Ponoči je prvič ful spala, samo 2x sva jedli, tako da prvič zjutraj ni imela pokakane plenice....user posted image user posted image user posted image . Zdej pa tudi drnjoha že od 08.00...jst pa čakam, kdaj se bo zbudila, da jo pocrkljam, pa tud joške me že bolijo. Res je pa tudi to, da sva noč prespali kr v dnevni, ker ko mi je po dojenju zaspala, sem imela le dvoje na izbiro. Da se vležem zraven nje na kavč in lepo spiva, ali pa, da jo odnesem v posteljco, kar jo bo verjetn zbudilo in potem preživim še nadaljnih nekaj ur pokonci....po toliko neprespanih nočeh, se ni bilo težko odločiti in zdej sem vsaj naspanauser posted image . Pa tako sem govorila v nosečnosti, kaj vse jst ne bom počelauser posted image ....otrok strogo v svoji posteljci....no, sj v večini primerov pančka v njej.

Sem ji pa včeraj prvič uspešno spravila iz noseka nekaj smrkeljčkov...kar z ročno pumpico. In je bilo detece čisto pri miru..res je potrpežljiva. Samo, vsak dan ji pa tega verjetno ne bom počela, če bo nosek na zunaj videti čist. A ve to vsak dan prakticirate?

Glede dojenja se je pa tudi meni že nekajkrat zdelo, da imam premalo mleka...sploh ob dnevih, ko je vsako uro visela na joškah in se mi zdi, da mi jih je do večera že čisto spraznila. Ampak potem se ravnam kar po polulanih in pokakanih pleničkah in teh je več kot dovolj.

Povejte, a ve tudi v tem slabem vremenu vozičkate s svojimi user posted image ? Pa kako jih oblečete za ven?


_____________________________

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 10:32:10   
bamby
Pozdravljene mamice!

Vidim, da nekaterim otročki lepo spančkajo, druge imate pa z njimi malo manj sreče user posted image . No, saj se bo stanje hitro popravilo.
Mi smo ponoči spet kar solidno spali. Jedli 2x ob 23.30 in 3.30 in se zbudili ob 6.45, pol sva pa najprej jedli, se nato preoblekli ker je bila pokakana in še polivala je pri tem zadnjem hranjenju. Sva komplet zamenjali vse oblekce. Se je pa tako predramila, da ni več hotela nazaj zaspat. Pa sva mogli še malo pojest in čez uro in pol do dve uri je šele zaspala. No, sedaj pa še vedno spi.

Ste morda dobile že Neckermannov katalog DOJENČEK? Ful so lepe stvari noter user posted image .

Nocoj ponoči je ena moja srednješolska sošolka povila 4. otroka- punčko user posted image . Od prej ima pa 2 fanta in 1 punco. Je pa v KR rodila.

Je šla nocoj  elma rodit??? Vso srečo želim in čimhitrejši porod!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 11:02:48   
itata
jutro,
danes sem spet dežurala od 2h do 4h. jakob se skor vsakič ko se doji tudi pokaka. in potem občutljiva ritka noče seveda spat v pokakani plenici! tko da sva se najprej na eno joško dojila, previla, še na drugo joško dojila... pol pa še sprehajala 20 min, da je omagal... madona. moj pa spet k zombi pokonc od 3h zjutri. je prav rekel, da naj ga grem v P zamenjat, da je ta preveč siten ponočuser posted image  sam on je šel v službo, midva sva pa lepo spala do 9h pol... hja kaj čmo.
zdej sicer spančka kar klele zraven mene na kavču, sam ga bom odnesla v posteljico pa tud če se zbudi, ker itak ga ne morem kar pustit kle. pa še sumim ga, da je sam mal zakinkal po dojenju...
sem mu pa dala danes prvo AD3 kapljico. pa da vidimo kako bo.
včeraj tudi po pojedeni skledi motovilca z jajcem ni imel krčev, tko da zmeri bolj dvomim, da je to povezano s prehrano. mu pa dajem preventivno kapljice Koroških lekarn. so fajn sladke in se pol oblizuje še 10 min... škodijo mu pa zihr ne.

a ve hodite ven na sprehod tud zdej k je bolj mraz?? pri nas so 2-3 stopinje pa se meni kar mal preveč mraz zdi... ne vem...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 11:10:32   
Janey
Jutro...za mano je peklenska noč..ob 2 je namreč naš pikec kar naenkrat tako zacvilil..v sekundi sem ga imela v rokah in ga celega pregledala..potem pa na previjalno in je imel kri na plenički in na tem trdem kakcu. PANIKA. In smo klicali v bolnico in so rekli, da je pač nabrž tako pritisnil, da mu je počila kakšna žilica, ampak jaz sem se tako vztrašla da sem ko sem ga položila nazaj v posteljico do jutra gledala vanj. Zdaj sem kot zombi...zaspala za ene 2 ure to pa je tudi vse...umrla bi če bi se mu kaj zgodilo.

Važno, da je zdaj ok..najbrž res ni bilo kaj hujšega, je namreč takoj zaspančkal in tudi naslednjič je že kakal in to normalno mehko. Zdaj sem šele videla kako zelo rada ga imam in kako je ko je nekaj tvojega in odvisnega samo od tebe..kar koli boš naredil je odločilno. Pač mogoče sem res malo paniko naredila...ampak kri v plenički? Kdo pa nebi.

itata mi gremo na sprehod...se pač bolj zadekamo pa debelo oblečemo.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 11:15:13   
itata
janey: sem že 2 dni doma pa sem že mal sitna... tko da res gruntam na to temo...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 11:18:25   
mala_pikica
Ja Itata, jaz grem danes na sprehod, sedaj, ko se podojiva. Je pa pri nas tudi oblačno in 4 stopinje. Grem pa največ za eno uro, če je bolj mrzlo. Jaz ne grem ven samo, če je megleno in rosi. Oblečem pa ga v bodi, majčka, jopica, žabice, zokenčki, žametne hlače, kombinizonček, kapica, pa pokrijem ga z zimsko dekico. Potem pa ga dam v košarico od vozička in smo pripravljeni za sprehod. lp

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 11:26:39   
mala_pikica
Joj Janey bogica, ti verjamem, da si se vstrašila. Da še jaz povem mojo zgodbo, ko se ravno bliža Velika noč. Pri Lani, takrat je bila stara 6 mesecev in se je še dojila, sem jaz pametna za Veliko noč požrla 6 jajc in je ona imela tudi kri v blatu in to kar 2 dni. Tako, da tiste, ki dojite, da ne boste preveč grešile za praznike!user posted image user posted image lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 11:28:01   
Lanchy
Ja, midve bova sli tudi ven. Saj se mi lahko se zmesa, ce bova samo doma viseli.

Punce, je ze katera imela pregled pri G? Jaz ga imam danes, pa me je kar malo groza, da mi bo sarila tam spodaj. Ma, se cist deformirano pocutim zaradi teh sivov. O joti nic kaj dosti ne razmisljam, zato mi je se tok bolj grozno, ko pomislim da bomimela danes vaginalni pregleduser posted image

Pa se eno vprasanje glede AD3 kapljic. Sem prebrala v navodilih, da ce e dojimo, da niso potrebne. Zakaj nam jih pa potem predpisujejouser posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 11:39:40   
MetiLu
Dan punce, dones sem pa tudi jaz ko zombi user posted image  spala sem zvečer dve dobre ure, pa od štirih do šestih ... joj, ta moj mulček ga res serje, skoz mu neki ne paše ... najbolj srečen je, ko lahko zaspi pri atiju na trebuhu user posted image  to ne moreš verjet, ko ga dam pa jaz k seb tako ležat, se hoče pa raztrgat, samo da bi na zizo prišel user posted image  user posted image  user posted image  in to potem, ko je sit in previt in bi moral samo še zaspat ... tko, da je dones spet skoraj celo noč pri nama spal user posted image  zvečer v svoji posteljici, do enih zjutraj, pol je pa jedu, pol ga je pa zvijalo, pa sva se nosila, pol je končno kupčka podru, se posral, sem ga šla previt in valjda se je čist zudil, tako, da sem spet norela ponoč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  včasih sploh več ne vem kako naj mu še ustrežem??? pol je pa takoj pri atiju zaspal. Pa očitno mu ful paše na trebuščku spat, ker je tako danes preživel noč. Sej vem, da to ni dobr, sem ga skoz kontolirala, da še diha in da ima glavico na stran, zato sem pa čist neprespana... no, zdele mi je pa celo uspelo, da sem ga dala budnega v košek, dudo v usta (je celo tisto tagumjasto sprejel), sem ga mal rukala in je zaspal user posted image

Mojga spet ni doma, tko, da z mojimi opravki dones očitno ne bo nič user posted image

Ne vem katera mi je rekla za ležalnik v Rutarju za 25 €, sem pol šla pogledat v reklamo in sem ga res najdla. Ga bi šla kupit, samo ne bi rada tamalda sabo vlačila...

Jaz sem šla tudi včeraj na sprehod, pa je bilo kar precej mrzlo. Sem ga malo bolj oblekla in ni bilo nobene panike, samo men so roke zmrznile, ker sem rokavice pozabila user posted image  user posted image  Je bila pa včeraj to zadnja opcija, da je moj Janez zaspal, ker ga je nekaj metalo in cel dan ni zaspal (od osmih zjutraj do petih popoldan...). No, pol ga je pa takoj zmanjkalo.
Dones zvečer se bomo pa kopali, upam, da bomo potem imeli eno super prespano noč, ker sem jaz res že mal skurjena user posted image
Bamby, jaz sem ta katalog ravno včeraj dobila in se mi je že čist mešalo, kake cort zadevce imajo user posted image  ga moram dones malo bolj pregledat, pol bom pa kej naročila za poleti user posted image

Janey, mene bi tud panika zagrabila. Mah za te naše user posted image  bi res vse naredil, samo da jim je vse ok, zdej so oni na 1. mestu. Čeprav me včasih ponoči (npr. donesuser posted image ) zagrabi en tak napad občutka nesposobnosti in jeze zaradi utrujenosti, ga bi zjutraj kar pojedla, ko se tako lepo zbudi in je tak cuker, da ga najprej lupčkam par minut pa se mu opravičujem user posted image  user posted image  user posted image  Sem se pa dones ponoč po dveh urah res mal user posted image , ker nisem mogla več user posted image



_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 660
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 12:03:33   
*Naja
Tudi jst sem včeraj zvečer mal panike zagnala, ker sem tamali, ko sva se podojile, hotela dati še po flaški moje mleko, ki sem si ga načrpala. Se mi je zdelo, da ima mogoče premalo. Potem se je pa tako davila na flaški, da je skor nehala dihat. Ma sem se tolk vstrašila, da sem jo potem še eno uro gledala, če diha.

_____________________________

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 12:19:52   
bamby
janey, ti čisto verjamem, da te je panika zagrabila, ker mene bi tudi user posted image . Je bil revček tako hudo zaprt,da u je kri na blato prišla user posted image . Še dobro,da je potem normalno kakal. Upam,da se vama kaj takega ne ponovi več.

meti ti imaš pa tudi celo štalo doma z Janezkom user posted image . Saj te bo čisto ugonobilo. Pol se pa jaz kdaj sama sebi smilim, ko moram 2x na noč vstat in ji dat jest, pa ona takoj naprej spi brez problema user posted image . Upam, da kmalu vzpostavite kakšen res, da si boš vsaj malce lahko spočila.

lanchy, jaz se h G še naročila nisem. Malo prej sem vzela telefon in poklicala, da se naročim, pa delajo danes popoldan. Upam, da ne pozabim spet poklicat user posted image .

Pri nas je danes samo +2°. Ravno na sprehod ne bomo šli, bomo pa šli po opravkih z Anajao, ki bo pa večinoma v avtu. Če je tako hladno jaz ne hodim ven, čeprav ne vem, kaj bi ji lahko škodilo user posted image . Tudi meni mraz ne paše najbolj user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 662
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 13:01:19   
buči
Patronažka je odšla, mali je padel za pol ure dol, potem se lačen zbudil, jedel eno uro, zdaj pa že eno uro noče zaspati. Ga je voda čisto navila! Samo, da ne bo več obiskov patronažke! Saj je čisto prijazna, ampak meni gre malo na živce, ker mi vedno pride v nepravem času in nam malo poruši ritem.

Jaz bom pa danes kar notri, ker pri nas kar fino piha, pa zdaj ko smo skopani - sredi dneva - bom pa, upam, jutri malo šibala okoli. Če bosta tast in tašča spet Aljaža pazila, sicer ne bo nič ...

Zdaj grem pa pripravit material za rožice iz papirja, da jih bova potem popoldne z Aljažem delala za 8. marec.

A se lahko pohvalim, da sem danes tudi že eno žehto oprala, obesila, zlikalo se je spet samo, kruh se peče, kosilo je že skoraj pripravljeno. Saj bo, samo da sem naspana! Le zrak mi manjka!

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 13:03:05   
Marusah
meti se ti še jaz pridružim user posted image  pri nas ga tudi Lovro sračka. Zadnje čase ponoči kr spimo - v najni postelji seveda. Po kopanju ga dam spat v zibelko, potem ko pa se dojiva je pa vsega luštnega konec. Največkrat ne podre kupčka - pa ga premetavam po rokah, da se mi po kake pol ure revež zasmili in ga položim v posteljo, pa lepo pančka kakše pol ure potem pa vik in krik, ker ga v trebuščku tišči - pa se spet nosimo dokler se ne pokak ali včasih celo bruhne. Potem pa je spet za nekaj časa mir.

Čez dan pa imam srečo, če vsaj 2 uri skupaj spi. Jaz ne vem  kaki je to otrok, da je skus buden user posted image  Spi samo v vozičku, če gremo na sprehod. Drugač pa imamo začaran krog: najprej joka, ker je lačen, ko se podojiva joka, ker ne more kupčka podret, pa ga v trebuščku tišči. Ko uspeva podret kupček, ga pa krčki začnejo matrat in spet jok dokler se ne pokaka, pol se previjema in ko je vse mimo in je mali srečen in zadovoljen so pa že 3 ure mimo in je spet lačen...pa gremo od začetka. meni bojo pa roke odpadle, ko ga skus nosim.
Eh, bo že boljš...še malo pa bomo iz "tahudega" mimo. Vsaj upam, ker drugače se mi bo zmešal user posted image

Smo pa včeraj imeli posvetovalnico. Lovro lepo pridobiva na teži. Je težek že 4925 kg in tudi zrastel je za 5,5 cm. Zdej je dolgi 56,5 cm. Sej ni čudno, da me roke bolijo ko user posted image . Križa pa sploh ne čutim več tak me boli. Brez lekadola si sploh ne predstavljam dneva...Pa sem mislila, da je porod boleč user posted image user posted image user posted image

Midva tudi danes ne greva na sprehod, ker se mi zdi premrzlo. Pa mene se nekaj nahod loteva tako, da se boma rajši cel dan nosila user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da je ati danes samo do 12-ih delal, da še on malo "nagvihta" mišiceuser posted image  Imamo doma zastonj fitnes user posted image user posted image user posted image

Jeney boga...pa bogi Jaka. Kuk se je moral namučit, da je kakal user posted image  Naš je imel včeraj malo zamašen nosek in je težko dihal, pa sem ga tut skus gledala. Pa je kr lepo čez usta dihal. Sem pa mu potem s fiziološko raztopino nosek spucala. Zdej pa spet lahko normalno diha.

_____________________________

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 13:03:06   
buči
Janey, upam, da bo čim manj takih šokov v prihodnosti! Mene je poleti skoraj kap od panike, ko je Aljaž padel v svoji sobi na koce in si razbil brado - koliko krvi! Pa noseča sem že bila, pa sama brez avta doma ... Te prigode s krvjo so grozne! Čim manj takih!

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 13:07:14   
buči
Joj, punce, ko berem, kako ste boge, ker se vaši user posted image  ne umirijo, se spomnim na prve mesece pri Aljažu. Je bilo isto. Nujno uspavat na rokah, sicer ni šlo. Poskusite res podreti kupčka po hranjenju, potem pa pač malega / malo v posteljico. Pa naj se dere. Slej ko prej zaspijo. Pri nas to deluje, sicer se ne dere ne vem kako, malo teži. Zdaj že ločim joke, kadar je zaspan, kadar je lačen, kadar ga zvija. No, takrat ga seveda nosim, ker mu pomaga.

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 666
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 13:07:53   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: itata

mu pa dajem preventivno kapljice Koroških lekarn. so fajn sladke in se pol oblizuje še 10 min... škodijo mu pa zihr ne.



Itata kako pa daš kapljice? V čaj ali kr po žlički? Pa koliko kaplic? Ker meni se zdi, da te kapljice nič ne pomagajo user posted image  Ali pa je samo naš tak brezupen primer user posted image

_____________________________

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 13:12:09   
pina-1
pri nas pa naletava sneguser posted image user posted image user posted image user posted image  škoda da se ne bo obdržal, ker bibila Mia vesela snega.

Midve sva ble danes samo z avtom okoli. Pa je Ana vse prespala.  Ko sva se pa podojili je vse tako ven vrgla, da sva bli obe pobruhaniuser posted image  Pa ne vem alis e je preveč najedla, ali kaj. Ji nisem upala pol še joško dat. Pa je pri meni na rokah zaspala in sedaj spi. Pojma nimam kaj ji je bilouser posted image

meti, tale tovj Janezek ga pošteno biksa. Ti sploh ne zavidam neprespane noči. Se mi zdi, da čez dan kar vse nekako laže prenesemo,kot pa da ponoči naši mulčki norijo.  Poskusi se naspat čez dan, ko JAnez spi. Da vsaj malo noter prineseš.

janey tikar verjamem da si se ustraila. Bi se jaz tudi. JE pa res da v takih primerih hitro vidiš koliko nam naši otročki pomenijo. Bi za njih ubijale če bi bilo treba.user posted image

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 668
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 13:12:15   
Marusah
Nimam več veliko časa na forumu bit tako, da ne sledim najboljš. A ELMA se že carta?

_____________________________

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 13:19:09   
Janey
marusha jaz dam kar na dudo kapljice...pomagajo...vsaj tolk da se umiri in pol zaspi, če niso krči premočni

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 13:25:37   
Janey
Sem prej z malim v rokah tipkalauser posted image
ja res sem se vstrašla..in upam, da takih šokov nebo več dosti, ker mi je ta vzel ene par let žilvjenja...sem kar dihat nehala ko se vidla pleničko.
meti in marusah tak je bilo pri nas prvih nekaj dni in potem sma ga malo pustila da se joka v posteljici mogoče mu dala roko in popravila dudo, če jo je pljunu...pa je zdaj super. Ponoči včasih pol ure leži tiho v posteljici preden zaspi. Podnevi pa tudi...s tem da če joka ga ne dama v posteljo ampak če nima krčev se malo zabavamo in pojemo in plešemo in potem ponavadi je miren al na ležalniku al pa v košku. Je blo pa čisto isto pri nas res. Spi pa naš jakec tut zadnje čase čez dan zelo malo...ampak ne joka, razn ko je laćen in ima krče. hduo mravljico sma prepela in preplesala samo danes že 100xuser posted image user posted image user posted image user posted image se mora mami naučit par pesmicuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 671
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 14:07:47   
larisa
Da se še jaz malo oglasim...user posted image

Mi ponoči kar lepo spimo, podnevi pa res bolj slabo in danes sem se poslužila tehnike, da lahko malo pojoka in grem parkrat k njemu in je po mojem tretjem obisku res zaspal user posted image . Ne vem al nas res lahko naši user posted image  že tako majhni mal hecajo, al je samo dones slučajno to ratalo user posted image , bomo videli v prihodnjih dneh.

Vi imate večinoma že vse skoraj enomesečnike, mi smo pa še tako mali in se res še kar malo lovimo. user posted image  

Glede dude se še vedno sprašujem al je fajn da jo ima al ni, ker ko jo vleče in mu pade ven, takoj vklopi sireno in potem to popravljanje dude traja lahko tud 3 ure in tega si ponoči res ne želim user posted image .... Ne vem no...ampak zdej sem mu jo itak že dala..user posted image

Vidim da imate večinoma  vse kar zelo pridne user posted image ...Ful fajn user posted image user posted image user posted image
A se tam okrog enega meseca fajn spremeni ritem z user posted image ??? A če sedaj ponoči spi, to pomeni da mamo šanse da tako ostane al se to lahko tud drastično obrneuser posted image ???

LP vsem

_____________________________

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 14:15:22   
Suzi*
Ojla.

kako kaj? Mi smo tud še živi, čeprav sem malo manj tukaj na RR. Je mož še doma, pa je skor cele dopoldneve na računalniku za službo. user posted image  Danes sva pa sami, popoldne pa spet vsi trije sami. Zvečer bo spet cel kaos, ko se bo treba spat dajat. user posted image user posted image  Ponavadi oba naenkrat vse hočta....pa je ful kriza tavečjega kopat pa spat dajat, pa tamalo vmes previjat, hranit, tolažit, če jo krči dajejo....samo letam od enga do druzga ene dve ure.user posted image  Uh, bo treba še mal bolj oganizirat te naše večere, da ne bom vsakič potem kot ožeta cunja.

Žana je drugače ful pridna, večinoma je in spi, dvakrat na dan ima kakšni dve uri, ko bedi, pa mal okrog pogleda. Edino krči jo zvečer dajejo. Jaz pa več ne vem kaj naj jem. user posted image  Ene dvakrat so nas že kapljice rešile, da se je mala po njih sprdela, pa ful kupčkov podrla, pa je bil potem mir. Je pa tudi pri nas tako, da se pri mojmu ful umiri in lepo zaspi, če jo pa hočem jaz okol nosit, pa čeprav je sita, se pa tud ona hoče strgat, da bi do zize prišla. user posted image  me ovohava kot mali kuža. user posted image  Ponoči pa tudi lepo spi, jo pač podojim in zaspi medtem nazaj, pol jo pa preložim v košek, če ne zaspim tud jaz nazaj. user posted image  Mi je pa ponoči spala tudi že po 5 ur v kosu. user posted image
Me pa malo skrbi, ker ji še vedno (je dobra 2 tedna stara) zakrvavi popek. Ima sicer trenutno takega, ki je še malo ven štrleč, pa vsakič najdem nekaj strjene krvi na njem. Možno da jo plenička nadrgne po njem. user posted image user posted image  Zato jo tudi ne upam še kopat. patronažna jo je sicer enkrat skopala, prejšnji petek, jaz jo pa samo s krpico in vodo brišem. Upam, da je to normalno glede popka, pa da se bo umirilo. user posted image

pri nas pa sneži tudi danes, pa sva kar lepo na toplem noter. Se bomo sprehajali, ko bo lepše, pa ko bo tudi meni za ven it. Čeprav si že ful želim it na zrak, se mi bo kar zmešalo noter. user posted image  Naj bo že enkrat lepo vreme!



_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 14:47:10   
misar
suzi ne skrbi glede popka. mi smo našo prvič kopali šle po treh tednih, ker je isto popek pri strani še mal krvavel. zdajje pa čist super, pa tud notri je že šel- prej je pa ful še ven štrlel.

evo danes sem malce eksperimentirala pa sem motovilec jedla, zdaj pa sam čakam, da se podojiva, pa da vidim kakšno sireno sem si za popoldan uštimalauser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   RE: februarski sončki 2008
6.3.2008 14:55:21   
buči
larisa, ne se mu bat dat dudo. Aljaž je bil odvisen od nje. Je imel kar tri naenkrat, potem ko si jo je znal že sam namontirat. Potem smo jo pa enkrat, ko je bil star 16 mesecev, kar čez noč ukinili. Je bil ravno fino prehlajen, pa ni mogel dudlat, pa sva z možem kar vse stran vrgla. Eno sem sicer še kupila - za vsak slučaj,a je ni nikoli dobil. Pa jo je kar pozabil. Nam je pa milijonkrat prišla pošteno prav. Tilen je pa niti ne mara preveč. Ko je res hudo, ko je noro zasoan, jo dudla, ampak po večini hitro spusti. Ti mu jo kar daj.


_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Spontani splav, nato pa...
MioBambino

Po prvem spontanem splavu sem naslednjega otroka...

ponovno splavila (18%)

rodila nedonošenčka (5%)

rodila donošenega in zdravega otroka (49%)

rodila donošenega in bolanega otroka (4%)

še nisem zanosila (24%)


Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!