Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:04:32
|
|
|
|
bamby
|
Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:05:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, ženske mate energije. Jest sem pa čist preč, še tipkam komaj. Sem ravno izpod tuša prilezla, glavo posušila, še noge sem obrila in sem čist ready za akcijo. Sam bomo pomoje kar zalegl, ker moja princeska tud že neki časa pančka, mami bo pa pomoje tud kmal zasmrčala. Ja, Bamby, se bom pogovorila z zdravnikom, samo saj veš, vse te skrbi, posebej pa še kaj takega. Lahko nočko vsem, lepe sanje.
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:05:27
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila da ne bo sam vanilijeva palčka
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:06:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, se vid, da zadnje čase štrajkaš RR. Seksamo nič več, za joto je prevroče, zdej se pogovarjamo bamby biliv da je mia tudi z vsemi žaubami podmazana. PO moje bo dolenjko kar minilo da bi nas še kdaj povabla mi smo tudi že v športnem delu vozička. Se naslonjalo spusti do ravnega položaja.
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:07:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dolenjka, kakšne hlače si pa nabavila? ne vem od česa bi to blo? Mogoče od praška Al so kakšni čudni šivi spodaj? Ko ste že pri sladoledu, jaz bašem še mafine od včeraj Ella, men je tud mal bedno, ker je v športnem delu lahko samo kontra obrjen. Sem tud zarad tega košaro nazaj prtrajbala Uf, si pa pridna! Pri nas jih že od včeraj ni več Pa jih je blo 18! A si jih ti kej več spekla, pa so zato še Ja, tole s športnimi deli men ni všeč, to sem ful gledala ko sem voziček kupovala, pa težo tudi in sem si vsak dan bolj hvaležna Mislim da so šivi krivi Pa seveda moja bedrca Pina, itak da lahko prideš v trenirki, sej jaz bi tudi zadnjič k tebi prišla v njej, če bi imela kakšno celo Resno, kar tko prid, boš vsaj komot, sej smo sami domači (če se vidva z vašim še kej poznata no )
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:08:29
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila da ne bo sam vanilijeva palčka ella a to je zdej novo ime za g. Klobaso? Sprašujem da vem mojmga vprašat, kdaj mi bo dal čokoladno palčko
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:09:57
|
|
|
|
dolenjka
|
No, še mal pa bo končno dvestotka padla Dejmo bejbe, še mal
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:10:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila da ne bo sam vanilijeva palčka ella a to je zdej novo ime za g. Klobaso? Sprašujem da vem mojmga vprašat, kdaj mi bo dal čokoladno palčko Jaz bi pa z okusom punča
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:11:11
|
|
|
|
pina-1
|
Pina, itak da lahko prideš v trenirki, sej jaz bi tudi zadnjič k tebi prišla v njej, če bi imela kakšno celo Resno, kar tko prid, boš vsaj komot, sej smo sami domači (če se vidva z vašim še kej poznata no ) mater si to dobro napisala... Danes sva se vidla vsega skupi 5 minut. Sej če bi se več bi se ziher skregala.. Smo biki danes na 10. mestu, kar definitivno pomeni da ni naš dan
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:11:41
|
|
|
|
MetiLu
|
Ne Ella s fasado se pa ne ujemajo mamo fasado tko grde barve, da tok grdih rož ne najdem mamo pa belo ograjo na balkonu, pa potem rožice lepo zgledajo A niste zdej "joto" zamenjale s "pogovarjanjem"? No, pri nas ni nič od tega na programu, ker tud mirelce še nimamo(tko ji moj pravi )... Smo bl pri ustnih zagovorih, ker so moje spodnje sobane še vedno preveč občutljive
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:12:00
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, sem zdele ravno prebrala pri majčicah, da je ena mogla rodit z umetnimi mrtvega sinčka. Boga revca, meni bi se zmešalo. Sem že prej spremljala mal zgodbo in sem jo mela cel dan v mislih...
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:12:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila da ne bo sam vanilijeva palčka ella a to je zdej novo ime za g. Klobaso? Sprašujem da vem mojmga vprašat, kdaj mi bo dal čokoladno palčko a ne obstaja en recept za narest vem da je glavna sestavina vanilijeva palčka, veliko nežnosti in romantike, pa da morš pustit vshajah 9 mesecev
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:13:24
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila da ne bo sam vanilijeva palčka ella a to je zdej novo ime za g. Klobaso? Sprašujem da vem mojmga vprašat, kdaj mi bo dal čokoladno palčko Jaz bi pa z okusom punča ej zdej sva se z mojim do solz nasmejala.....
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:14:08
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, sem zdele ravno prebrala pri majčicah, da je ena mogla rodit z umetnimi mrtvega sinčka. Boga revca, meni bi se zmešalo. Sem že prej spremljala mal zgodbo in sem jo mela cel dan v mislih... u groza, to je en mesec pred rokom
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:15:52
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu .. Smo bl pri ustnih zagovorih, ker so moje spodnje sobane še vedno preveč občutljive če bi prišel kak visok obisk, bi bile vaše sobane na strežaj odprte
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:15:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila da ne bo sam vanilijeva palčka ella a to je zdej novo ime za g. Klobaso? Sprašujem da vem mojmga vprašat, kdaj mi bo dal čokoladno palčko a ne obstaja en recept za narest vem da je glavna sestavina vanilijeva palčka, veliko nežnosti in romantike, pa da morš pustit vshajah 9 mesecev Dej probi, pol boš pa povedala kako in kaj, pa bomo še mi probale
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:16:33
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila da ne bo sam vanilijeva palčka ella a to je zdej novo ime za g. Klobaso? Sprašujem da vem mojmga vprašat, kdaj mi bo dal čokoladno palčko a ne obstaja en recept za narest vem da je glavna sestavina vanilijeva palčka, veliko nežnosti in romantike, pa da morš pustit vshajah 9 mesecev Dej probi, pol boš pa povedala kako in kaj, pa bomo še mi probale sej sem pozabla napisat, da ta recept itak že vse obvladamo
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:16:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila da ne bo sam vanilijeva palčka ella a to je zdej novo ime za g. Klobaso? Sprašujem da vem mojmga vprašat, kdaj mi bo dal čokoladno palčko Jaz bi pa z okusom punča ej zdej sva se z mojim do solz nasmejala..... No evo, stanje se zboljšuje, sam ne se zdej skregat dokler ne poližeš do konca
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:17:08
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, se vid, da zadnje čase štrajkaš RR. Seksamo nič več, za joto je prevroče, zdej se pogovarjamo Draga moja, ne boš verjela, čeprav malo manj zadnje čase sodelujem na tem forumu, sem vseeno čist na tekočem, kaj vse se tu gor dogaja. Kje pa piše, da ti vse po pravic poveš? Jaz se tle vsaj nekajkrat zlažem, pa mi vse verjamete, a ne ... Pogovor pa zmerom dobro dene. Nikoli ne veš, kdaj te prime it joto kuhat ella, upam, da bo kol in ne samo palčka pina, verjetno ji je že zdaj postalo žal, da je nas "kmete iz lukne" na njihove hribe vabila. Takih ketn verjetno nima, da bi našega mulca zadržale . Glede na to kar ti praviš za tvojo pupo......a si predstavljaš, da bi se tadva skup dobila? IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila da ne bo sam vanilijeva palčka ella a to je zdej novo ime za g. Klobaso? Sprašujem da vem mojmga vprašat, kdaj mi bo dal čokoladno palčko Uf pina, čokoladne pa jaz raje ne bi
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:19:52
|
|
|
|
MetiLu
|
Sej vas sploh ne dohajam Ja Dolenjka, sej res kar naprej pri šiptarju visim, sam zdej sem s kremšnit na ledeno tortico prešaltala Ko bosta s carico enkrat pri volji, pridita bomo odvozičkali do tja Hm, kakšne palčke so zdej to, men bi pa zdele ena jogurt-amarena pasala, sam tega majo ponavad na kepce
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:22:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, se vid, da zadnje čase štrajkaš RR. Seksamo nič več, za joto je prevroče, zdej se pogovarjamo Draga moja, ne boš verjela, čeprav malo manj zadnje čase sodelujem na tem forumu, sem vseeno čist na tekočem, kaj vse se tu gor dogaja. Kje pa piše, da ti vse po pravic poveš? Jaz se tle vsaj nekajkrat zlažem, pa mi vse verjamete, a ne ... Pogovor pa zmerom dobro dene. Nikoli ne veš, kdaj te prime it joto kuhat pina, verjetno ji je že zdaj postalo žal, da je nas "kmete iz lukne" na njihove hribe vabila. Takih ketn verjetno nima, da bi našega mulca zadržale . Glede na to kar ti praviš za tvojo pupo......a si predstavljaš, da bi se tadva skup dobila? IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz bi tudi zdajle sladoled, ampak ga na srečo nimam v skrinji. Če bom pridna, bom morda kasneje vseeno vanilijevega dobila da ne bo sam vanilijeva palčka ella a to je zdej novo ime za g. Klobaso? Sprašujem da vem mojmga vprašat, kdaj mi bo dal čokoladno palčko Uf pina, čokoladne pa jaz raje ne bi Ej, zadnjič je Buči napisala, da se gre njen z njeno novo prjatlco pogovarjat, zato je zdaj tko Pa naj pride še Tim v soboto, mi imamo že skoraj škarpo končano in rabimo vsaj 2 norca, da bi z zemljo zdaj lukno zasula (zelooo veliko materiala je treba navozit al pa nanosit) Ziher bi se zabavala Itak pa ve ne veste, kaj vse jaz postrežem takim malim in kaj vse je notr umešano
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:23:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Sej vas sploh ne dohajam Ja Dolenjka, sej res kar naprej pri šiptarju visim, sam zdej sem s kremšnit na ledeno tortico prešaltala Ko bosta s carico enkrat pri volji, pridita bomo odvozičkali do tja Hm, kakšne palčke so zdej to, men bi pa zdele ena jogurt-amarena pasala, sam tega majo ponavad na kepce Pol si pa 2 kepici privošči zdele Jaz sem pa na dieti, sladoled in tortice samo pozno zvečer uživam, ker gredo samo takrat sigurno v tazadnjo
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:24:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina, verjetno ji je že zdaj postalo žal, da je nas "kmete iz lukne" na njihove hribe vabila. Takih ketn verjetno nima, da bi našega mulca zadržale . Glede na to kar ti praviš za tvojo pupo......a si predstavljaš, da bi se tadva skup dobila? bamby si sploh ne predstavljam kaj bi to blo ko bi se naša dva skupi dobila. Po moje bi blo najbolje jih v boks zapret. Bi blo najbolj sigurno meti, jogurt amareno pa res samona kepice pridajajo... No ja .. .. kaj bi mi brez domišljija
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:24:39
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj, boga majčica. Groza ... Sem šla Janezka preverit in je dones sam vrgu dudiko ven Bom jest tud počas šla v mižovce, če se čem do prvega papcanja kaj naspat Evo, moj je že pridišal s pod tuša grem se še jest mal očedit ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:26:46
|
|
|
|
pina-1
|
kaj sem pa jaz sedaj skombinirala.... no dolenjka bomo vidli kaj boš začarala v soboto... če bo delovalo prosim recept že v naprej
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?