Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:50:40
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja jest se že pol ure odpravljam spat, pa še kar tle visim... Bom spet ko zombi zjutri Dolenjka, kaj jutri počneš? Prideš kej v naše konce?
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:50:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Uf Dolenjka, to je že pravo malo bogastvo moja je čist prazna, mam sam potrdilo z bankomata notr ... Jaz pa še tolk plastike, da bi se lahko že kaka igrača naredila iz nje pa mojo in caričino osebno Sam verjetn da je tvoje potrdilo lepše na ogled k moj tošl oz. $ notr
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:51:23
|
|
|
|
ella79
|
bo še jencili kako žmohtno prjavla, pa bo 200-tka padla
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:51:31
|
|
|
|
pina-1
|
nisem šla...sem samo vato v ušesa dala, ker to kar je na kavču ni normalno.. A prinesemo še mi malo primorskh drv s sabo ? meti, moja Mia je tudi skozi samo na trebuhu spala... Ana se pa že rpemika proti "položaju nezavestnega".
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:51:51
|
|
|
|
MetiLu
|
hahaha, pa mi je ratalo! Zdej grem pa res lahko spat
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:53:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ja jest se že pol ure odpravljam spat, pa še kar tle visim... Bom spet ko zombi zjutri Dolenjka, kaj jutri počneš? Prideš kej v naše konce? Kaj pa vem kaj bo jutr Definitivno se bom lotla majstra oz. gospoda šefa in ga po zdravju vprašala, ker škarpo še vedno pacajo, ko da bo iz zlatih zrn, pa je že zdej vsa kriva Pol greva s carico nujno v hrib, ker moram mal rit zmigat, sem danes to opravilo izpustila , pol je pa vse odvisn kolk bo ura
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:53:30
|
|
|
|
pina-1
|
pa jo mamo..sedaj pa lahko gremo vse počasi v mižule... kot zombi bom tudi jaz jutri meti..pa itak vsako dan šele ob 15 zafunkcioniram, vstanem pa ob 5:40
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:54:32
|
|
|
|
pina-1
|
punce jaz grem.... seberemo jturi dopoldne... bodite fajn in mirno nočko....
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:54:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 nisem šla...sem samo vato v ušesa dala, ker to kar je na kavču ni normalno.. A prinesemo še mi malo primorskh drv s sabo ? meti, moja Mia je tudi skozi samo na trebuhu spala... Ana se pa že rpemika proti "položaju nezavestnega". A veš da sva midva ugotovila, da naša najboljš spi na hrbtu pa roke gor, k da se je glih Hitlerju predala Res, še smeji se zraven Ne, drva kar za zimo imejte, mi jih imamo tolk, da bom verjetn S.p. odprla ko se mi porodniška izteče
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:54:57
|
|
|
|
MetiLu
|
bejbe, lepo pančkite, jest grem v mižovce
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:55:00
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu hahaha, pa mi je ratalo! Zdej grem pa res lahko spat no zdej pa res lahko greš
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:56:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Prov, pol grem pa še jaz, sam ne na sladoled, ampak cice spraznit pa palčke preganjat Ella se pa verjetn s sladoledom že baše k je kar zginla a ne? Sama foušija me je
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 22:57:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu hahaha, pa mi je ratalo! Zdej grem pa res lahko spat no zdej pa res lahko greš Jaz o volku.... Si se nalizala?
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 23:00:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu hahaha, pa mi je ratalo! Zdej grem pa res lahko spat no zdej pa res lahko greš Jaz o volku.... Si se nalizala? ne ne sem bla firbec in sem k majčicam mal pokukala dobr da je to že za nami
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 23:01:36
|
|
|
|
ella79
|
a ve ful spremljate ostale teme, k ste tok na tekočem? jaz sem zvesta le eni
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 23:02:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Mah ja, jaz sem to zjutraj " po nesreči" našla in brala... še vedno me je strah, da se moji prinčipesi kaj zgodi in tolikokrat imam črne misli, da me je kar same sebe strah Moram nehat s tem, k pol k se mi nasmeje se kr jokam včasih
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 23:24:46
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, zdej pa jaz res grem. Je zgleda pirček včeraj pomagal, sem spet 170 po dolgem času načrpala Ponavad tam nekje 125 do 140 ml načrpam Je moj rekel da še mal, pa bom ko Pina (zaradi količine) Moram jutri kaj iz skrinje za kosilo narest, da bom imela prostor za mleko
|
|
RE: februarski sončki 2008 12.5.2008 23:38:09
|
|
|
|
Bajsa
|
Ojla dečve! Februarka zate en velik in topel , misli pozitivno, pa posluši sam dr. Želim ti vse dobro! Dons sva z našo bejbiko mele posvetovalnico in 1. cepljenje. Velika je že 62,5 cm, težka pa 6180 g. Zala! Mal me je sicer čudn gledala ker se kao ni glih dost zredila, 930 g v 6 tednih Mislem, naša punčara ma prav lepo polna lička in zalita stegnčka, ne preveč, ampak suha pa tud res ni . Pa celo noč mi spi, po moje če bi bla lačna zihr nebi. Ma sej ne vem, me je mal zamorila tale posvetovalnica dons. Itak dohtarci ni blo všeč, ker ji ne dajem d3 kapljic. Kaj a nej otroka matram, da ga zvija in boli . Po vrh vsega sem pa še kao nesposobna mama in morva it z Zalo na nevrofizioterapijo, ker citiram iz napotnice: "Mati uporablja neprimerno vrsto pestovanja" Zdej še svojga otroka ne znam več pestvat al kaj?? Prav, da ma mal unga eks.. neki vzorca, ampak da ni panike, da je sam v men problem, ker jo pokonc nosm ker ji pač tko paše. Pa se tamala res ne nosi velik po rokah. Mah sm slabe volje, sm dons že in se sekirala kako sem lahko tko slaba mati, da delam škodo svojmu detetu. Sva pa dons tud pikico dobile ampak je bla kr dobr pol, je pa ful jokala, ko so jo pičl. Sem jo komaj pomirila revco . Zdej grem pa ajat. Se grem mal k mojmu stisnt, itak da že spi . No pr nas ni ne pogovarjanja, ne jote. Tko da bom začela prjatla klicat , če se moj ne bo zmigu! Nočko!
|
|
RE: februarski sončki 2008 13.5.2008 6:40:08
|
|
|
|
buči
|
Jutro! Čestitke za 200 strani. Pa ste jih pridelale, medtem ko sem jaz spala. Sem pa zato danes prva! Kako ne, če imamo gradbišče v Aljaževi sobi. Že od 5.45 zlaga lego kocke ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 13.5.2008 7:00:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Danes sem pa prva. Vsaj mislim. Tamala je spala dobrih 9 ur in ko se je končno začela mal premetavat in mal gledat, sem jo kar k sebi vzela in dala joško, ker mi je že iz obeh ven teklo, tako da je napol v snu pojedla eno, pa še to ne celo, in zdaj spi naprej. Jaz sem pa vstala, ker sem čist budna in zdaj študiram kaj naj za kosilo nardim, da bi blo že vse narjeno ko pridem iz vozičkanja. Bova šle dons na mal daljšo turo do moje mami pa bo fino, da bi blo vse narjeno ko dam pridem. Zdej grem pa prebrat še do konca kolk ste včer jot skuhale, oz. se pogovarjale oz. različnih palčk probale itd...
|
|
RE: februarski sončki 2008 13.5.2008 7:00:59
|
|
|
|
buči
|
Bamby, koliko je star Tim? Dolenjka, če vabiš gradbince, bi še jaz prišla, Aljaž pa bi vso svojo mehanizacijo s seboj pripeljal, kopal bi kot za stavo, samo en sladoled in jabolčni sok pa 3 čevapčiče mu oblubi. Meni pa kavo pod senčnikom in pepelnik. Ne rabim 10 evrov na uro ... bajsa, ne se sekirat, v razvojni ti bodo pokazal, kako nosiš otroka pravilno (po njihovem) in nekaj vaj. Jaz z Aljažem pri vajah nisem bila prav pridna doma, pa je vse ok, le malo bolj pozen je bil Sem to že enkrat pisala, ne bom še enkrat, ampak ni panike! Nosi jo pa le pravilno ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 13.5.2008 7:01:46
|
|
|
|
buči
|
Februarka, sem te za 20 minut prehitela ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 13.5.2008 7:02:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Buči, si me mal prehtela.
|
|
RE: februarski sončki 2008 13.5.2008 7:03:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Februarka, sem te za 20 minut prehitela ... 20 sekund, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 13.5.2008 7:23:48
|
|
|
|
buči
|
ne, je bilo kar minut ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?