MetiLu
|
Mi smo se pa dans spet potepali, smo šli v citija v H&M (ker majo moški oddelek) atiju kupit lanene hlače, pol smo pa še mami ene kupili, pa atiju še ene bolj športne 3/4 ker se je ati ponudil tudi za kuhanje, smo papali v šparovi restavraciji. Sem jedla puranji zrezek z žara na rukoli in špargljne zraven, njamsi... Pa še to, sem si včeraj privoščila zeleno solato, se mi je zdel ko da jem ne vem kaj pa ni krize, malega malo napenja, pa to ga tko vsak dan, ne vem več od česa... Aja, pa dones smo šli tudi k men na šiht končno pozdravit in se pokazat, tamal je bil priden 100/h, pomojem smo še kakšno sodelavko navdušili za za eno sem pa tud zvedela, da je že noseča, ima septembra rok šefi pa čist po starem, me nič ne pogrešajo, k majo z ostalimi zaposlenimi tok dela mater tole našo firno nenormalno velik folka zapusti (sami od sebe). Kader se noro hitro menja... bom očitno jest mogla tud kej druzga najdt no, dost o tem... Dudica je še v uporabi pa dones je bil še kar priden v košari, ko smo bluzili po cityparku Zdele pa čakam mojo kozmetičarko da me pokliče, ker grem te kosmate noge podepilirat, da bom lahko kakšno kiklico nataknila, pa kakšne kratke hlače. madonca je že tko vroče zuni, da sem že vse natikače in sandale v omaro naštimala ne vem zakaj sem si tolk najlonk zadnjič nabavila Jest bi tud prišla na kavo, za kdaj se zdej menite? Za petek? Midva samo v sredo ne moreva, ker imava pregled in cepljenje. Pa da ne pozabim, danes smo stari 3 mesece groza, kolk gre hitro. Sva se glih po zaloški dones peljala, pa sem mojmu rekla, evo točno pred 3 mesci sva tlele šibala pa glih tko je sonce sijalo Larisa, da ne pozabim, nosilček za lonček/flaško sem najdla v BC, samo imajo samo bele barve, pa s trakcem se pripne na poljubni del vozička. Stane 3€, samo men ni bil všeč, ker je bil bel, samo pomojem ga bom vseeno kupila, ker je ful praktično imet stekleničko pri roki, al pa flaško zase, ker jest skoz vodo ali pa čaj sabo tovorim, da nisem žejna... Dolenjka, ti vem da imaš ful dober nosilček za stekleničko na vozeku, kje si ga pa ti kupila? Suzi