|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
30.4.2008 10:05:45   
pina-1
jutro.

PUNCE HVALA ZA LEPE ŽELJE.

Meni se želja od včeri ni izpolnila. Še vedno me vse boli in še vedno mam 10 kg viškauser posted image user posted image user posted image  Ampak kaj čmo.

Buči prov si dešifrirala.

Midva sva se včeri dostojno poslovila od 2. JE ena dobra jota padlauser posted image user posted image user posted image  Danes sta mi pa moji princeski privoščili spanje do 7:30user posted image user posted image user posted image  Skratka dan se je začel kar dobro.

Dolenjka, suzi in vse ki greste proti morju, princeske so narejene, mafinov je neki še ostalo, mami je še belo pito spekla. Samo še kavico pristavim in lahko zapijemo..user posted image user posted image
Grem po mojo Anči zdej. Se pri noni carta.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
30.4.2008 10:06:26   
dolenjka
Anaja vse naj naj user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
30.4.2008 10:25:41   
srečka nosečka
pina - vsenajboljše za RD, dobrodošla v 30+ user posted image

user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
30.4.2008 10:29:32   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, mi smo zaspalai malo pred 21. uro in spali do 4.15, popapcali in spali do 8.15.

pod tole se lahko itak sam podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image ti si še mojo zojo neki začarala, da je k Tara user posted image user posted image

pina user posted image user posted image user posted image za rojstni dan, pa čim več lepih in najmejanih trenutkov

zdej grava pa mal vn hitro, predno zaspi user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
30.4.2008 10:37:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

No, mi smo zaspalai malo pred 21. uro in spali do 4.15, popapcali in spali do 8.15.

pod tole se lahko itak sam podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image ti si še mojo zojo neki začarala, da je k Tara user posted image user posted image

Pa sej ne morem verjet user posted image  Mide morva pa mal rodbinsko drevo prečekirat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
30.4.2008 10:37:54   
mesecnica
Pina - user posted image  inuser posted image .

Anaja - user posted image za mini RD.

Mala pikica - user posted image  - kako ste pa sploh prišli do tega, da ima user posted image  alergijo?

Suzi - kje si pa našla hiško? Kje v bližini?

Ej punce, mene nekaj zanima...tiste ki uporabljate Pamperske iz Müllerja...katere uporabljate: Baby dry ali Aktiv fit ali kakšne druge? Ste zadovoljne? vam ponoči zdržijo celo noč?

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
30.4.2008 10:40:26   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Ej punce, mene nekaj zanima...tiste ki uporabljate Pamperske iz Müllerja...katere uporabljate: Baby dry ali Aktiv fit ali kakšne druge? Ste zadovoljne? vam ponoči zdržijo celo noč?

mi imamo baby dry iz mullerja in jih ne zamenjam za nobene druge user posted image zdržijo celo noč, 12 ur user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
30.4.2008 10:40:42   
dolenjka
Mesečnica, mi imamo Baby dry in je suha celo noč user posted image  Ne res, plenička je mokra in se u 0 napihne, čez pa ne pride nič user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4008
30.4.2008 10:41:37   
ella79

Pa sej ne morem verjet user posted image  Mide morva pa mal rodbinsko drevo prečekirat user posted image

user posted image user posted image user posted image ti še neki povem user posted image včeraj preberem kaj ste imeli vi za kosilo, pa itak ne boš verjela da smo mi tudi jedli njoke v smetanci user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
30.4.2008 10:44:03   
dolenjka
A ti neki zaupam? Pri nas je ostalo samo pri ideji, sam tole je vseen že mal skeri user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
30.4.2008 10:47:03   
ella79

A ti neki zaupam? Pri nas je ostalo samo pri ideji, sam tole je vseen že mal skeri user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da jih danes ne boste imeli user posted image user posted image user posted image
naša je kar v košari zaspala, k se jaz tok dolg vn odpravljam user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
30.4.2008 10:52:41   
dolenjka
Naša pa še spi user posted image  Spet ne bomo šli pred 12h od doma user posted image  Moj je šel še na banko, pa loto vplačat, da tist miljonček pokasirava user posted image  Pol mormo pa spotoma v vrtec vlogo odnest, ker je danes zadnji dan user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
30.4.2008 10:53:58   
mesecnica
Hvala obema user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
30.4.2008 10:55:33   
larisa
Mi imamo pa čez dan aktiv fit, ponoči pa baby dry. Danes smo prvič imeli suho pa je spal od 20.30 do 10h torej brez previjanja 13 ur in pol user posted image . Je pa res da danes prvič nisem ponoči previjala, ker smo imeli vneto rito in sem skos previjala, pa je blo vseen vedno premočeno user posted image .

Sicer sem pa končno dala nekaj fotk v album, in si lahko ogledate kako nam drekec vedno ven uide user posted image user posted image  do vratu! Geslo pa je ime našega malega user posted image .

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
30.4.2008 10:55:59   
dolenjka

Sorči, tega si ne morem na kruh namazat! Informacija je vredna vsaj 100 EUR user posted image  user posted image  user posted image

Ni panike bejbi, še kdaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4015
30.4.2008 10:58:35   
dolenjka
O hudo Larisa user posted image  Zdej sem mal Nejčka gledala in ti je kar podoben user posted image
Slikice so pa fenomenalne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
30.4.2008 11:05:48   
mesecnica

Sorči, tega si ne morem na kruh namazat! Informacija je vredna vsaj 100 EUR user posted image  user posted image  user posted image

Ni panike bejbi, še kdaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobiš vsaj za kavo.

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
30.4.2008 11:06:59   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Mi imamo pa čez dan aktiv fit, ponoči pa baby dry. Danes smo prvič imeli suho pa je spal od 20.30 do 10h torej brez previjanja 13 ur in pol user posted image . Je pa res da danes prvič nisem ponoči previjala, ker smo imeli vneto rito in sem skos previjala, pa je blo vseen vedno premočeno user posted image .

Sicer sem pa končno dala nekaj fotk v album, in si lahko ogledate kako nam drekec vedno ven uide user posted image user posted image  do vratu! Geslo pa je ime našega malega user posted image .

Larisa - katere plenice pa so to?

Mesečnica

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
30.4.2008 11:13:25   
dolenjka
Men je pa dolgčas, ker naša še kar spi user posted image  Razmišljam če bi si mlek sčrpala, da jo pol po flaši nahranim preden gremo, ker bo hitrej. Če bo šlo tko naprej, bomo šli ob 1h od doma in se vračali po največji gužvi user posted image
Mah, grem še neki pojest, pol bom pa vidla kaj bo dogajal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4019
30.4.2008 11:23:38   
mesecnica
Larisa - vidim da sem tako trapasto vprašala... user posted image  A so to Pamperske iz Müllerja in ven uide? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
30.4.2008 11:28:33   
larisa

Larisa - vidim da sem tako trapasto vprašala... user posted image  A so to Pamperske iz Müllerja in ven uide? user posted image

Ja pamperske iz mullerja. user posted image  Ampak jih ne zamenjam, ker pri ostalih je še precej večja katastrofa! Te so kar zelo kul!

Neposredna povezava do sporočila: 4021
30.4.2008 11:31:37   
larisa

O hudo Larisa user posted image  Zdej sem mal Nejčka gledala in ti je kar podoben user posted image
Slikice so pa fenomenalne user posted image  user posted image  user posted image

Bejbi dobiš za kavo, ma ne kaj boš s kavo. user posted image  Dobiš za kosilo in to tisto ta pravo, od začetka do konca, s taveliko sladico, pa še kavo za povrhu. user posted image  Si prva, ki je rekla, da mi je vsaj malo podoben! Drugi vsi pravjo če sem ga ukradla user posted image . Torej kosilo velja, samo da naslednje srečanje pade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
30.4.2008 11:31:56   
bamby

kaj če bi šle midve mal k bamby v šolo user posted image user posted image user posted image
pa sej ta testo pomoje ni dost drugač za narest kot kruh, sam men ful trdo rata, sem sam enkrat buhtljne delala pa je moj reku, da taka bi pa tudi on znal spečt user posted image user posted image

A veš, zakaj ti trdo rata? Ker daš premalo vode, pa premalo časa verjetno vzhajaš. Na kilo moke se da kar 6 dcl tople vode, pol pa eno uro vzhajaš, vmes testo malo poteftaš,da ponovno vzhaja, ko pa že zvaljaš, nadevaš in zviješ, pa spet 45 minut vzhajaš in daš pečt v vročo pečico. Simpl k pasulj user posted image user posted image user posted image !!!

s srečko nosečko pa kar pridita v šolo, pa dolenjka tudi. Za vas, ker ste moje prjatlce, so ure brezplačne user posted image

dolenjka, a zdaj sem pa že bivša prijatelca user posted image . Jaz sem pa tako mislila, kako te bom razveselila user posted image user posted image user posted image

mala pikica, joj kako ste vi ubogi user posted image . Da le ne bi bilo to, kar sumite da je user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

pina, od naše celotne familije tudi vse najboljše za okroglih 30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Želimo ti največ zdravja in sreče doma, pa da boš še naprej tako dobra prjatlca za čvek na RR!

bajsa, naj te potolažim, tudi moja mama bi najraje videla,da bi le mi okrog nje skakali, ona se pa kar ne spoka, da bi prišla, razen, če jo prosim za pomoč user posted image . Tašča je tudi tam tam, samo ona tudi še v službo hodi, tako da njej še vseeno bolj odpustim. Pa za mamo naj bo čimboljše user posted image user posted image user posted image

buči, ej bejba, zdaj pa res ne smeš zbolet, ker imate krst v nedeljo user posted image . Pij čajčka, pa med, pa kakšne zdravila (lekadol, coldrex....), da bo čimprej boljše!
Čipka je pri nas doma in imam vse v čipki: zavese, prt na mizi je pod šipo, (ker drugače si ga ne predstavljam na mizi imet user posted image ) nekaj jih imam pa tudi po steni v okvirju. A ti kaj poslikam?

larisa, ta kakec vam pa res noro ven prileze user posted image . Je pa krasen fantič ta tvoj Nejc user posted image !

tuna, vse najboljše Anji za mini rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Vsem ostalim se pa tudi zahvaljujem za čestitke! Mi smo spet spali do pol šestih, popapali in šli spat še do 9h, spet popapali, ampak samo malo več kot pol user posted image . Sva čez dve uri spet nadaljevali, ko se je odpravila v deželo palčkov user posted image . Zdaj pa na kavču dremucka. Aha se že oglaša! Najbrž ji Tim ne da miru user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
30.4.2008 12:35:47   
mlavla
oj punce se vam sam na hitro javljam..se mi namreč ful dogaja..včeraj smo dopolnili 2. meseca..jst pridno delam za faks..pa eno staro hišo rušimo, v nedeljo imamo krst ( je moja mami kupila fletno oblekico..obljubim bom poslikala)...pa svak je na počitnicah (star 14 let)..skratka pestro...

vsem lep pozdravčekuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
30.4.2008 12:39:51   
bamby
mlavla, saj res, čestitke za vaš včerajšnji mini rojstni dan user posted image user posted image !

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?