bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 kaj če bi šle midve mal k bamby v šolo pa sej ta testo pomoje ni dost drugač za narest kot kruh, sam men ful trdo rata, sem sam enkrat buhtljne delala pa je moj reku, da taka bi pa tudi on znal spečt A veš, zakaj ti trdo rata? Ker daš premalo vode, pa premalo časa verjetno vzhajaš. Na kilo moke se da kar 6 dcl tople vode, pol pa eno uro vzhajaš, vmes testo malo poteftaš,da ponovno vzhaja, ko pa že zvaljaš, nadevaš in zviješ, pa spet 45 minut vzhajaš in daš pečt v vročo pečico. Simpl k pasulj !!! s srečko nosečko pa kar pridita v šolo, pa dolenjka tudi. Za vas, ker ste moje prjatlce, so ure brezplačne dolenjka, a zdaj sem pa že bivša prijatelca . Jaz sem pa tako mislila, kako te bom razveselila mala pikica, joj kako ste vi ubogi . Da le ne bi bilo to, kar sumite da je . pina, od naše celotne familije tudi vse najboljše za okroglih 30 !!! Želimo ti največ zdravja in sreče doma, pa da boš še naprej tako dobra prjatlca za čvek na RR! bajsa, naj te potolažim, tudi moja mama bi najraje videla,da bi le mi okrog nje skakali, ona se pa kar ne spoka, da bi prišla, razen, če jo prosim za pomoč . Tašča je tudi tam tam, samo ona tudi še v službo hodi, tako da njej še vseeno bolj odpustim. Pa za mamo naj bo čimboljše buči, ej bejba, zdaj pa res ne smeš zbolet, ker imate krst v nedeljo . Pij čajčka, pa med, pa kakšne zdravila (lekadol, coldrex....), da bo čimprej boljše! Čipka je pri nas doma in imam vse v čipki: zavese, prt na mizi je pod šipo, (ker drugače si ga ne predstavljam na mizi imet ) nekaj jih imam pa tudi po steni v okvirju. A ti kaj poslikam? larisa, ta kakec vam pa res noro ven prileze . Je pa krasen fantič ta tvoj Nejc ! tuna, vse najboljše Anji za mini rojstni dan !!! Vsem ostalim se pa tudi zahvaljujem za čestitke! Mi smo spet spali do pol šestih, popapali in šli spat še do 9h, spet popapali, ampak samo malo več kot pol . Sva čez dve uri spet nadaljevali, ko se je odpravila v deželo palčkov . Zdaj pa na kavču dremucka. Aha se že oglaša! Najbrž ji Tim ne da miru .
|