|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
28.4.2008 23:36:19   
ELMA
bamby  kako lepotičko pa ti imaš , pa kok sta si z bratcem podobna ..user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
28.4.2008 23:43:49   
ELMA
Mi sva dons našo slikali za potni list , ko bi jo vidle kak je glavo pokonci imela , 
user posted image  tko lepe slikice mamouser posted image .

Buči  user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4**** se vidi da neč nisi delala čez vikend user posted image  , si sam čvekalauser posted image user posted image
Gdaj bom jaz dobila tretjo *  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
28.4.2008 23:44:49   
ella79
kok sem jaz smotana, sem dala prepozno cunje prat in morm sedaj še skor eno uro počakat, da se operejo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
28.4.2008 23:46:22   
ella79
pri nas je tudi na slikanju glavo pokonc držala, pa je še vedno kot sumoborec user posted image user posted image

tretjo * boš da dobila k boš mela 500-tko user posted image tako da jutri ti zagotovo ne uide user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
28.4.2008 23:55:07   
ELMA
Jaz zvečer vklopim pralni stroj in grem spat nič ne čakam,odvisno kak se navadiš .Aja za 3 *** se bom jutri bolj potrudila user posted image  .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
29.4.2008 7:29:46   
srečka nosečka
Dobro jutro,

prva med čvekuljami user posted image . Me je dragi prebudil s tako prijetnim vonjem iz kuhinje po kavici, da sem morala vstati. user posted image  On v službo, jaz pa hitro na RR. Pikica pa itak še pančka.

bamby - uaaaauuuuuu kakšna lepotička je Anaja. user posted image user posted image user posted image  Pa take lepe očke ima. user posted image  Sploh ne bi rekla, da slabo papa, saj čudivito zgleda s temi polnimi lički. Pa bratec je tudi en velik frajer.

buči - hvala za opozorilo glede sonca. Res zna bit hinavsko in te kaj hitro opeče. Sem na sebi opazila.

janey - uživajte na morju še za nas.

eno ?
Lana ima že nekaj časa na obeh nogicah, spodaj na mečih tako suho kožo. Pa ne samo,da je suha - prav takšen flekec je. Kot, da bi bila ožgana koža. Sem pokazala P, pa pravi, da je samo suha koža. Pogledala pa jo je samo na daleč in na hitro. Kakšna vaša izkušnja s tem?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
29.4.2008 8:35:36   
Suzi*
Jutro!

Srečka nosečka, hvala, ja, mislim, da ima Žana prvič tud nekaj rdečih pikic po ritki..to je torej to. Bomo mazali na vseh koncih.

Mary_lou, ma kaki kreten od človeka...zafrustrirano in bolano je to, kar ti je naredil. user posted image

Dolenjka, Tarica carica pa ful veliko pančka. user posted image  Ti lahko mal Žano ripeljem, da se bo od vaše spanja nalezla?? Ta naš otrok kar nič ne bi spal čez dan in zvečer. user posted image  majstre pa pošlji v tri krasne.user posted image

Bamby, kakšni nasmeški! user posted image user posted image user posted image  kak je luštna Anaja. user posted image

Elma, se mi je zdelo, da si ti govorila o soru. Hvala za odgovor. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

eno ?
Lana ima že nekaj časa na obeh nogicah, spodaj na mečih tako suho kožo. Pa ne samo,da je suha - prav takšen flekec je. Kot, da bi bila ožgana koža. Sem pokazala P, pa pravi, da je samo suha koža. Pogledala pa jo je samo na daleč in na hitro. Kakšna vaša izkušnja s tem?

A je kokr en lišajček?? Naš anžej je imel čez zimo nekaj tazga po rokah. Semmu mazala z ognjičevo kremo, pa je pomagalo.

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ja zdej pa vids da ne vozm po omejitvah mam ze kr lepo zbirko svojih slikc iz radarjev, ampak sm se znajdla pa policaja ozenila zdej je pa bols user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janey, uživajte na morju še za nas.

Naša je pa zaspala včeraj od 23, jedla ob 4.30, pa zdaj še spi. Pri nas je oblačno, veseeno upam, da bo mogoče kaj za ven it. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
29.4.2008 9:05:58   
pina-1
dobro njutro.

pri nas je že dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa z obemi doma. To bo še veselo.
Za nami je še ena super noč. JE Ana spala v šusu do 7:30user posted image user posted image user posted image . Sem se pa jaz zbudila z bolečimi jajčniki in s takim heksenšlusom, da je vseljeuser posted image . Mater se vidi da se staramuser posted image .

ENo vprašanje,  za vse tiste kis te antibiotik pile. Kako so vaši otročki na to reagirali. Jaz sem sedaj 3 dni jemala sumamed in Ano full napenja pred vsakim kakanjem in ko se podela pa tako smrdi, da ni za zraven bit. A je možno da je to od antibiotika???

Drugače je danes pri nas dan peke peciva. Kako bo meni to uspelo ne vem. Upam ds bosta punci pridni.

maryy lou, jaz bi tistemu tipu ziher kako zabrusila nazaj. Ampak ljudje se res vtikajo kamor jim ni treba.

dolenjka, važno da si delavcu povedala kar mu gre, pa čeprav nisi uspela zneska znižat. Ampak do decembra bosta nekako supaj spackala.
Pa pri vas mate isto teorijo kot pri nas. Najprej otroci in pol kosilo pospravljanje,..... BRavouser posted image user posted image user posted image

suzi, kako je blo s parcelo. Sta z Žano kaj našli?
Soor je pa full nadležen. Moja Mia ga je mela. Jaz sem si tudi bradavice z njim mazala, da sem ga tudi tam zatrla. Daktarin pa hitro pomaga. Ubožica, upam da bo kmalu dobro.

bamby, tvoja Anaja in TIm sta prava gospodična in gospodič.

vsem ki sem bla še dolžna slike od srečanja, sem vam jih danes poslala. Se opravičujem za dolgo trajanje

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
29.4.2008 9:29:42   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo tudi pri nas je dež in čeprav sem se imela namen potepat, bova kar lepo doma, ker se mi ne da nikamor user posted image  Je pa oči rekel, da pride danes verjetno malo prej, pa bom jaz malo frej in bom lahko peglo sprehajala user posted image

Suzi, majstor je iz NM user posted image  Moram zdej mal računalnik v roke vzet, pa zračunat kolk morva na mesec na stran dajat, da mu bova decembra dala, ker moram še vse bodoče in že znane stroške vkalkulirat (registracija obeh avtov, kurilno olje jeseni, pa jaz bom 1x verjetno ,mogla v Bruselj urejat zadeve,....)

Pinči, renčala sem ko user posted image  pa ni pomagal. Imela sem 2 možnosti. Da plačava ves material, porabljen do sedaj in se brez njihovega dela spokajo in pustijo razsuto in napol ali pa delajo do konca in jih delno plačava ko naredijo, ostalo pa do decembra. Ja, midva sva včeraj jedla kosilo ob 21h, ker ko je oči domov prišel, smo šli še na sprehod, potem pogovor z majstrom, kopanje, ckljanje in papanje in palčkova dežela, pol sva bila pa midva na vrsti user posted image  Danes je pa slabo vreme in bova verjetno mal prej jedla user posted image

Drugal pa vam moram povedat, da me je včerajšnje sonce res hudo ožgalo, ker sem še zdahj vroča po dekolteju, da o rdečici ne govorim user posted image  No, sej po rokah je ista pesem, sam tam koža ni tako občutljiva. Od zdaj naprej se bom pa s faktorjem mazala pred sprehodi, ker je tole sonce še bolj zahrbtno kot kak majster user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
29.4.2008 9:37:58   
larisa
Jutro,

pre**** dež, spet bomo mogli bit notri user posted image user posted image user posted image , pa gledat kolk mamo razmetano, pa se nobenmu ne da pospravit user posted image user posted image user posted image .

Pina, jaz sem imela antibiotik, sicer Klimicin za vnetje jajčnikov, ampak je Nejca tud matralo in kakal je ful več, pa tako je smrdelo, da je na srečanju še Dolenjkino Tarico carico okužil s smrdljivo ritjo user posted image user posted image . Pa tud ko je prdkal je ful smrdelo, mi je blo kar nerodno ko smo kam šli, pa ga je usekal user posted image .

No mi smo imeli klasično noč. Spanje ob 20h pa do 2h pol pa ob 5h pa do 8.30. Zdej pa spet očke zapiramo, ampak smo zraven še mal sitni, vreme vreme......user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
29.4.2008 9:38:18   
Februarka08
Dobro jutro.

Danes smo spali 8 uruser posted image in končno tudi mi dočakali 2. mini roj. dan.user posted image Po tokih urah sem se zbudila v poplavi mlekauser posted image , vse je blo mokro... Groza, sploh nisem čutila. Tako da sva se šle potem v očijevo pojstlo dojit mal čez 6, je pohrustala desno, spala do 8.30, zdaj pa hrusta levo.user posted image
Sem naspana, sam kaj ko gre dež, in ne bova mogle ven.user posted image Škoda k se še ne zna kartatuser posted image .
Morm pa rečt, da že nekaj dni zdej jem solato in s tamalo je vse tipi topi, že nekaj časa tud kapljic ne dajemo več in je vse ok.user posted image Danes  bo za kosilo pica, zame zelenjavna, in me zanima če lahko vse vrste zelenjave jemo? Sigurno, če je pečena, kajne?user posted image
Grem vas zdej mal prebrat......

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
29.4.2008 9:48:56   
ella79
februarka user posted image user posted image user posted image za mini roj dan in za super noč.
pri nas je bilo spet spanje 12 ur, se pravi do pol devetih user posted image user posted image pa še to sem jaz prej vstala in jo šla pogledat v njeno sobico, ona se pa prav prešerno smeji, tako da sem še kako v miru spila user posted image
vreme je pa res danes za pop*** user posted image očitno bom kar doma cel dan. Mogoče se spravim pečt piškote user posted image ampak res mogoče user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
29.4.2008 9:54:55   
dolenjka
U Ella pa kako pije user posted image  Jaz sem pa danes kavo in grem zdaj na kako user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
29.4.2008 9:58:28   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

U Ella pa kako pije user posted image  Jaz sem pa danes kavo in grem zdaj na kako user posted image  user posted image  user posted image

a zdej si se pa name spravla user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image sem mogla prav 2x prebrat, da sem štekala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
29.4.2008 10:00:59   
dolenjka
Sem navajena da stalno enmu utresam user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
29.4.2008 10:14:03   
ella79
dobr da ni tvojga zdele doma user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
29.4.2008 10:14:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dobr da ni tvojga zdele doma user posted image user posted image user posted image

Dobr zanjga, pa slabo zate user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
29.4.2008 10:20:35   
srečka nosečka
suzi - hvala za info. Bom probala še ognjičevo kremo.
Februarka - user posted image user posted image user posted image  za spanje. Pa user posted image  za mini RD.

ella - a tvoja user posted image  je spala  12 ur, tudi brez hranjenja?

moram šibat - sireeeeeeena

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
29.4.2008 10:24:07   
ella79
ja srečka nosečka, v enem kosu user posted image to pasta najini dečvi fenomen user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
29.4.2008 10:31:10   
mary_lou
Sej pravim da ji ELLa daje pomirjevala pa uspavala v mlek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
29.4.2008 10:31:31   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

a zdej si se pa name spravla user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image sem mogla prav 2x prebrat, da sem štekala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa brez kave šla danes že 2x na kako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
29.4.2008 10:32:56   
Suzi*

Sej pravim da ji ELLa daje pomirjevala pa uspavala v mlek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  men tud ni jasno, kako lahko 12 ur brez hrane spi.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
29.4.2008 10:35:12   
Suzi*
No, sej pri nas je tud dež, bomo kar doma zgleda. user posted image  Mala je po uri in pol budnosti zdej spet zaspala. Pravte, da boste piškote pekle?? user posted image  A ma katera kakšen dober recept, mogoče se tud jaz česa lotim.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
29.4.2008 10:45:08   
srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image

Kako je to fino, da tako spijo naši user posted image  -  user posted image user posted image user posted image
Zato pa ima Ella že 4**** user posted image

Naša je tudi pomalicala, pa že panča.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
29.4.2008 10:46:50   
larisa
To vam bojo tolk punce zrastle, da vam ne bojo nobene cunjce več prav user posted image user posted image . Glede na to da vam tolk časa spijo, kolkrat pol čez dan jeste? Pa na kolk časa?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?