|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
25.4.2008 23:12:43   
Janey
Dober večer

misar Lana je faca...lepo da je že tak na trebušku...da kravice pase...sem prvi to slišala

dolenjka da bo hitro bolše

srečka nosečka seveda se bo plazila, nič ne skrbi...še ma čas

Meti tiščanje rokic v usta je raziskovanje

buči bravo za aljaža...ponavadi je kadar nas skrbi tak najboljše potem pa vidimo da je vsaka skrb odveč . zda

bamby smo zelo veseli za anajo...velikokrat se spomnem na vaju ko naš tolko pohrusta

Jaz sem bla pa danes po dolgem času spet na vajah...ma je blo sitno...sem misla še  jutri it pa sem si kar premislila. Jakec je bil z atijem popldan in že 2 dni ga ni čist nič zvijalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi le tako ostaloooo. ker ko ga ne, je pravi cuker..se veliko smeji in se kar sam zamoti.

lepo pančite

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
25.4.2008 23:56:57   
dolenjka
Čer user posted image

Ne, to ni javljanje v živo iz Polja, sem še doma user posted image

Najprej nama je računalnik shodil, pa zdaj že dela, potem sem jaz takoj za carico, ki je zaspala ob 19.30 user posted image  še jaz dol padla in spala do 23.15 user posted image  Zdele sem si pa joške spraznila, da ne bo kake raznesl (spet 170 ml ozimnice user posted image  - še bom po svetu šla user posted image  )  in grem naprej spat!

Aja, moj je še živ, jaz tudi, govorili nismo nič, nekaj me je božal, pa noge hotel masirat user posted image  in to je to user posted image  Ena navadna rit je, kadar jaz po mizi usekam! No, kot sem rekla, tko ne gre več, je pa zgodba dolga in ni samo to, da sem veliko sama s tamalo, to bi še šlo... bom naslednjič nadaljevala.
Aja Meti, jaz sem tudi otrok ločenih staršev, pa še 3 sestre imam in vem kaj to pomeni. Vem tudi, kako je, če sta starša skupaj samo zaradi otrok in kako potem ti otroci trpijo, ko gledajo in poslušajo nesrečne starše user posted image

Nočko

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
26.4.2008 7:30:18   
pina-1
Jutro.
Pa ne da sem jaz prva.user posted image
Sem se že supela stuširat in glavo oprat, pa kavo skuhat. Sedaj se z Mio na kavču crkljava, medtem ko druga dva člana družine še veselo drnjohata. Sem vklopala baby fon, pa se mojga čuje kako piliuser posted image user posted image

Danes se pri nas kaže lep sonček. Tako da se en žehta že pere, pa še kera se bo. Danes bo mel pralni stroj svoj dan. Pa saj ga ma skoraj vsak danuser posted image

Gremo pa mi danes na slikanje za osebne, pa še kako družinsko fotkico bomo zraven nardili. Pa mami dobi uro za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka, dbro premisli kaj boš nardila. Ker najlažje je spokat pa it. Veliko teže je razbiti jabolko spora. ČE je ljubezen živa in je dobra, potem se splača zanjo potrudit. En big user posted image  zate. Drži se.

Grem sedaj kavo spit in pa lase posušit. Moram bit lepa danes na slikahuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
26.4.2008 7:59:59   
dolenjka
Jutro, druga! user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
26.4.2008 8:08:42   
dolenjka
No tkole, big mama se je mal naspala user posted image

Otroček je spal v kosu do 4h user posted image  user posted image  user posted image  Ob 7h se je pa smejala ko pečen maček, pa prstek cucala user posted image  NO, zdaj je pri očiju, jaz pa kofetkam in ne morem verjet, da sem z 2 presledki spala 9 ur user posted image  user posted image  user posted image

Ja Pinči, vem, da je najlažje (pa ne čist) spokat in it, ampak da imam jaz na 5 dni pranje mozga se mi pa ne da. Sej nismo v vrtcu user posted image  Zdaj je počlo zaradi tega, ker je on en navaden Kramberger kadar so majstri okrog bajte. Je un sam mignu, da rab mal dnarja, pa je letu na banko, ko bi pa jaz kaj mal dražjega pkrog bajte dala, so pa prec komentarji user posted image  Pa da ne govorim, da je predračun kar naeknkrat višji za 5.000 EUR!! A jaz mogoče dnar serjem, pa tega ne vem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Itak da tega denarja nimava, ker sva komaj teh 6.000 na kup spravla za škarpo in potem so bli drugi plani. Rada bi dala komarnike na nekaj oken, zaradi Tare! In za hišo na vrtu bi rada po treh letih končno 12 kvadratov pločic kupila in položila, ker sem si to zaslužila user posted image  Sem se odločila, da bo majster dobil razliko denarja enkrat, ko ga bomo imeli, beri jeseni, ko bomo olje kupili. In kaj je moj rekel? Da bo svoj avto prodal user posted image  Ko sem pa jaz njegov avto hotla zamenjat in kupit tega, pa zame nekaj majhnega zraven se je pa skor razpoču user posted image  Zdaj zarad ene škarpe in majstra bi ga pa prodal user posted image  Fa* of! user posted image  Ko spije naslednje pivo al pa slivovko s tem tipom jaz grem, pol nej pa začne razmišljat s kom on prijateljuje user posted image  user posted image  user posted image

No, fino se je razkadit na vse zgodaj user posted image

Drugač sva pa midva v sredo popoldan vložila za osebno za Taro in ne boste verjele, včeraj je njena osebna že prišla user posted image  user posted image  user posted image  Rabili so 1 dan! user posted image  Je že varno v moji denarnici user posted image

Zdaj si bom pa tudi jaz laske umila, ker gremo mogoče na trg in na en rojstni dan, vmes gre pa oči na nego obraza,ki mu jo je mami za valentinovo kupila. Mogoče mu bo pa kej pomagal user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
26.4.2008 8:56:15   
buči
Dobro jutro!

Dolenjka, upam, da si se že malo nakulirala. Če ne drugega, ni dobro za tvojo lepoto, da se na vse zgodaj razburjaš. Saj zato pa pravijo, da je dobro imeti ločen denar. Če ne drugače, slučajno se z nami dobiš na čveku, pa ravno na poti je kaka fajn štacuna zate in za Taro, pa lej ga zlomka, kartica se je kar sama poslipala. Ampak ne kar ena kartica. Tista njegova, za katero si ti pooblščena. user posted image  Saj vem, da ni situacija tako enostavna, ampak sem te hotla saj s kotičkom ustnic nasmejat ... user posted image

Hvala vsem, ki ste včeraj žarele z mano od ponosa. Aljaž je kar drug. No, saj ne vem, koliko časa ga bo držalo ... user posted image  Ful se stiska, naju lubčka, Tilna pa sploh ne spusti izpred oči. Na dieto pa še ne grem, ker je kruh tako dober! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
26.4.2008 9:08:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dobro jutro!

... pa lej ga zlomka, kartica se je kar sama poslipala. Ampak ne kar ena kartica. Tista njegova, za katero si ti pooblščena. user posted image   .

Ja itak stara, sej to je pa redna praksa, a ne? Res, da imava kratek staž, sam moj EMŠO je pa že kar visok in izkušnje so naredile svoje user posted image  Nič bat, jaz svojo kartico v štacunah tko redko uporabljam, da sem že skoraj PIN pozabila user posted image  user posted image  user posted image

AJa, pa hvala za opozorilo. Zdej vem zakaj nič ne shujšam, pa tut če grem vsak dan v hrib. Rit kar raste user posted image  Se bom danes mal manj jezila, pa upam, da mi bojo jutr kake hlače prav user posted image

A lahk sam neki še: zdele sem čez okn opazvala majstre, ki so prišli ob 8h delat. 15 minut so čikal in čičal user posted image  In imajo 10 EUR na uro user posted image  Jok brate, zaj***! Zdej bom pa čikanje pisat začela, pa bodo vidl pr kakmu user posted image  škarpo zidajo in iz koga se norca delajo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
26.4.2008 9:13:33   
buči
Dolenjka, jaz sem tako veela, da nimamo več delavcev pri bajti, ker sem bla vedno samo totalno znervirana in bi jih najrajš v k... poslala. Potem pa račun, pa te kap. Zdrži!

Punce, zapirajo Ariel (LJ in Brežice), zato je na cunje -70%!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
26.4.2008 9:29:17   
ella79
dolenjka a lahko jaz pridem k teb za 10 EUR za uro škarpo delat user posted image  user posted image user posted image user posted image nič se jezit, ti to kar tvojmu prepusti, pa naj on rihta, ne pa da jih ti cel dan 'merkaš'

ariel je sedaj BC prevzel, a ne user posted image sam očitno jih na teh dveh lokacijah ne bo

naša je pridno spančkala od pol devetih do sedmih user posted image user posted image je dobila svojo porcijo user posted image pa naprej spančkala, midva pa joto skuhala user posted image
zdej pa gremo v mesto na kavo, mal povozičkat in potem še na kosilo user posted image sem pa danes noro dobre volje, me kar razmetava user posted image user posted image user posted image zakaj že user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
26.4.2008 9:42:29   
misar
dobro jutro

evo danes smo ponoč pa kar trikrat jedliuser posted image user posted image sam to pa je muka, ko človek ne spi niti dve uri v kosu user posted image user posted image user posted image upam, da ne bo to praksa ratala.v začetku se je zbujala enkrat na noč, pol dvakrat zfdaj pa že trikrat. ja saj spi v enem kosu tud 5,6 ur. sam kaj ko zahrgoli že ob osmih, pol je pa ob polnoči al pa enih pokonc, pol pa na dve uriuser posted image user posted image user posted image . bom mogla tud jaz začet ob osmih hodit spat. ker potem sred noči čist ****is dobim. se kar zjočem, pa sama seb smilim user posted image user posted image user posted image pa vse scenarije uporabim, eden tud ta, da se sama kar odselim nazaj na morje...no saj kak dan bi kar pasalo, če priznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala punce za pohvale moji princeski...ja res je cukr, pa saj ziher vse mame mislimo, da imamo najlepše otroke pod soncem user posted image user posted image user posted image .
ja kravice pase pa že kar dolgo, nič se ne pritožuje preveč, ko jo dam na trebušček. ko se naveliča se pa s trebuščka kar na hrbet obrne sama. sem prav posnela, ko zalet jemlje, da bi se obrnilauser posted image user posted image user posted image

moj je včeraj praznoval rojstni dan, seveda je domov prišel, ko sem jaz že spala pa nakresan je bil...me je prav mal jezilo, rekla pa valjda nisem nič...imam pač en žur v dobrem. sem se že s kolegico dogovorila, da gremo en vikend same ven user posted image user posted image user posted image . to je moja taktika, se nikoli ne jezim, sam vrnem. pa takrat se zrihtam, ko da grem na ta hujš zmenek, pa naj si on doma nohte od straha pogrize.matr sem žleht user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
26.4.2008 11:07:40   
larisa
Ojla čvekice user posted image ,

jaz sem kot nova (sicer zelo zaspana, ampak ne od user posted image , ampak od tega ker sem bila zunaj user posted image user posted image user posted image ) Včeraj sem šla k frizerju (sem skoraj kratkolaska), pol pa še ven zvečer z puncami in verjemite, da sem kot drug človek. Kako paše čvekat o čem drugem kot le o user posted image
Mali vsako noč mal podaljša, tako da imamo zdaj ure tam okrog 2.30 in 6.30 in tud zjutraj nazaj zaspimo, danes celo do 10h. user posted image user posted image  Da bi vsaj tako ostalo.

Dolenjka, ti res najbolj veš kaj z vama dogaja in tudi jaz sem mnenja, da je za otroka huje gledati in poslušati kreg staršev, kot da so narazen. Vseeno pa mislim, da imata vidva mal zunanjih dejavnikov ki vama grenijo dneve in da sta vidva kot taka čist ok, torej imata čist rešljiv problem. Hudo je če bi imela vidva med sabo problem, da se nebi imela več rada itd.... user posted image user posted image user posted image (drugače pa na kak čvek pridi, ti bo ločenka svetovala kako rešiti zakon user posted image user posted image user posted image ; malo črnega humorja user posted image ).

Misar, naš še pol toliko glave ne dvigne, ampak je pa res en bučman in zato ima zato malo težje delo user posted image . Kak cuker je Lana user posted image .

Ker je tak lep sonček gremo pa danes nekam na kosilce in potem v Arboretum mal tulipančke pogledat user posted image . Kolk je fino ko je vikend in smo vsi trije skupaj doma, jaz sem tako vesela, ko je vikend user posted image user posted image user posted image

Punce uživajte, pa veliko sončka se naužijte.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
26.4.2008 15:51:51   
Suzi*
dan.

naša user posted image  je pa danes spala od desetih do desetih, le ob petih je vmes pojedla in takoj nazaj zaspala. user posted image user posted image user posted image  od desetih pa čuje, edin na zizi zadrema in se čez 5-10 min. zbudi. user posted image  zdele čakam, da se anžej zbudi in gremo mal na sprehod, na pijačko in mogoče tortico z enimi kolegi. možek je pa na snemanju.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
26.4.2008 16:20:10   
jencili
ojla,

pri nas se pa nič posebnega ne dogaja. Ramišljamo al bi se spravili na morje al ne. Nekako kar ni pravega interesa za vse skupajuser posted image
Bomo vidl, kako se bomo odločili-jutri naj bi bil odhod (hehe, sm tko napisala, kot bi šli ful daleč - ne na Hrvaškouser posted image ).

Berem mal tele vaše poste...ne vem al so res vsi moški enaki al kako...sej naš je priden in doma lepo poskrbi za stanovanje, sam ko mu pa rečem, da je treba malega to ali ono, je pa zmer neki...sej previje ga, ko pa rečem, ga boš umil, je pa že krizauser posted image . Ne razumem res...
No, je pa vseeno precej fajn ati ali se tudi zdej ravno cartata skupaj...user posted image

Dolenjka - upam, da se vse dobro izide pri vama. Jst vedno pravim - pogovor je glavna stvar v vezi!

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
26.4.2008 19:16:19   
MetiLu
Mi smo se cel dan potepal user posted image  zjutraj smo šli čez staro lj do tržnice oz. ene trgovinice po krstno svečo in prt, nazaj čez tržnico do zlate ladjice na kavico, kjer smo prvič papcali, mami in ati pa kofetkala na sončku user posted image  potem smo šli pa še v supernovo, smo v Müllerju kupili original pampers, en paket št. 3 in en 4, pa da vidimo, potem je mali dobil puloverček za krst, ati pa žal jakne ni našel user posted image  no, mami je skoraj dobila novo oblekico, pa ji je bila št. 36 žez zize premajhna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  38 pa čez rit prevelika user posted image  user posted image
No, pol smo šli pa na pico v tisti lokalček, kjer smo imele zadnjič srečanje, mali je seveda spet papal user posted image  no, zaključili smo pa z nabavo hrane v Lidlu, res pocen user posted image

Potem smo šli še do tašče in potem še do mojih in smo pred eno urco prišli domov. Mali je bil ful priden user posted image

Zdele se gremo pa počasi kopat user posted image

Jutri nas tudi ni, gremo k tašči na kosilo user posted image  se slišimo zvečer, če ne, pa v ponedeljek user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
26.4.2008 19:21:33   
MetiLu
Aja, Janey, user posted image  za krčke, da ji ni. Tudi nmam so nehali nagajat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dolenjka, pri € znam bit tud jest zatežena, pa bi se pri takem preskoku v ceni pomojem razpočla od user posted image user posted image user posted image   mah, kaj ti čem pametovat, sej se bosta zmenila, pa se bo situacija umirila user posted image user posted image user posted image

Zdej pa letim, mali se je na polno nadelal v plenico user posted image  se gremo kopat...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
26.4.2008 19:38:31   
Februarka08
Ojla, da vas še jaz dones mal pozdravim...
Noč je bla spet bolj tko tko, se nisem nič ravno naspalauser posted image , čez dan pa itak delavno... 4 stroje cun sem mela, 3-je so že speglani, en se še suši. Tamala je začela ful neki bruhat user posted image user posted image user posted image in jo skoz morm preoblačit, ne vem a preveč poje al kaj nej nardim.user posted image Ne vem več... pa podirava kupčke, včasih jih celo več podre, pa še ni nič...user posted image Pa še sama sem cel dan, pa naj bo petek ali svetek.user posted image user posted image Potem pa peglam, tamalo zabavam, jo guncam, tako da pred peglo z eno nogo stojim ker se dere in jo ne morm več poslušat, v glavnem, danes me še komaj noge držijo. Sem šele pred pol ure začela stanvane pospravlat. user posted image Potem pa spet tamalo na joško in je moj večer zaključen. Men se že meša od vsega, vam povem.
Mah, mal sem mogla pojamrat, ampak sam zato k sem res čist izžeta. Moj je prišel prejle gor, da ma zdej mal tamalo da vsaj kaj nardim, kosilo sem na hit skup zmetala in cune obešala kot zmešana, to je blo pa vse čez dan. user posted image

Nič, grem še naprej mal delat, upam samo da mala čimprej zaspi ker bom sam v pojstlo padla.
Nočko vsemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
26.4.2008 19:39:48   
Janey
Dan
Mi smo se danes tudi potepali. Zjutraj sma šla v mesto na eno kavo in muellera, potem hitro jest in se previt in k mami na kosilo. Pol smo si šli pa pogledat gimnastično tekmo in je pikec dve ure pri atiju čičal in gledal kaj se okoli dogaja in nato zaspančkal do domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bila taka ponosna mama. Ko so kaki otroci jokali, jaz sem si pa mislila poglejte mojga kak je pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image hehe
Zdaj pa je bil tečen že kot sejvestekaj pa sem ga komaj uspavala. Še ko komaj gleda že, še ma odprte očke, da ja nebi kaj zamudil...mislim ej. Pa na miru tut ne more bit. Tolko maha s temi rokicami in nogacimiuser posted image user posted image user posted image faca je taka da dol padeš. Tolkokrat ko me ta mali škrat spravi v smehuser posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka sej so vsi moški isti....vsak ima nekaj svojega. Če je med dvema ljubezen je z malo komunikacije lahko prav lepo. Seveda je komunikacija obvezna da je obojestranska in ne da me samo kimamo in vse požiramo pa smo se samo me pripravlljene pogovarjat in požirat. Me ti stojimo ob strani. Pa samo glede denarja se ne kregat...ker ni vreden NIČ.

Meti me veseli da so vam nehali nagajat...zdaj so tile naši malčki palčki čisto drugi ne?user posted image user posted image user posted image

Zdaj bo pa počasi lubek prišel, grem nardit solatko.
Jutri mamo pa piknik tukaj pride cela familija po lubekovi straniuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
26.4.2008 20:44:26   
larisa
Čer,

danes smo se pa zgleda vsi cel dan potepali user posted image . Sicer nam je vreme vmes mal nagajalo, ampak je bil lep dan in mali je bil ful priden. Če bi blo tako vsak dan, potem mam takoj, ko lahko, še enega, ampak ni glih vsak dan tako user posted image .

Malega smo dali že pančkat, ampak še kar gleda, pa je tiho. user posted image  Sej bo kmalu ugasnil. Me pa čist mori, ker je ga dam spat na bok in itak da se takoj zbrca na hrbet, ampak glavo pa ne da na stran ampak kar v luft gleda, tako da če se mu mlekec dvigne, se lahko zaduši user posted image user posted image , pa ga skos hodim gledat, ampak ponoči pa spim in ga ne morem skos gledat user posted image .

Zdej sva pa sama doma, je šel oči mal žurat. Sej prov, mami je šla pa včeraj user posted image user posted image user posted image .

Februarka, ti se mi pa prav smiliš user posted image . Kaj pa če bi kak dan cel dan oči skrbel za Lariso, ti bi samo zize dala ko bi blo treba, drugače bi se pa mal odklopla od vsega. Al to ni možno user posted image .  Takole boš res revca pregorela.

Dolenjčica, kako kaj, no?

Janey, Meti, user posted image user posted image user posted image user posted image  za krčke, naj tako ostane.

Mi smo tud danes dali prvič D3 kapljice in ni bilo nobene reakcije, upam da bo tako tudi v prihodnje.

No upam, da pride katera mal čvekat danes sem user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
26.4.2008 21:18:31   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Pa saj to ne more bit res, jaz imam ponovno M. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Evo, celo večnost sem imela čiščo, sedaj pa že drugi mesec M, na datum točno. Kljub dojenju. user posted image  Tako da, februarka, ti delam družbo pri M. user posted image   

In jaz tudi user posted image . Pa še vikend je, tako da ne bo nič jote user posted image  user posted image .

janey, to je pa lepo slišat, da je pri vas s krčki bolje. Saj je pri nas tudi, ampak čisto brez pa še nismo.

Dolenjka, jaz se pridružujem pininem mnenju. Dobro premisli, preden boš naredila usoden korak. Vajina ljubezen je še mlada, zato ne rabita veliko,da jo okrepita. Malo bo treba popustit iz obeh strani in zgladit spore in napake, pa bo šlo. user posted image user posted image user posted image
Jah, denar je pa zmeraj problem user posted image . Verjemi, ni se vredno zaradi njega pokat. Če hoče zdaj avto prodat, naj ga. Čez par mesecev bo pa novega kupil, ali pa čez leto ali dve. Big deal user posted image . Pa lih tolk slabo vam spet ne more it, če si majstre privoščite, pa še kaj drugega... Oprosti, ker vtikam svoj nos nekam, kamor ne bi smela user posted image )Tudi komarnike boste kupil, pa ploščice... sam bo to morda šele drug mesec, pač ko bo vam bo zneslo. Jaz vem,da si ne moremo ne vem koliko privoščit, pa z dnarjem mormo kar stiskat, če hočemo še bajto zraven delat. Pa tudi zagusti kdaj, pa se je še zmerom vse pošlo. Pač se odpoveš eni stvari, da spelješ drugo, pol ko je možnost, pa tisto, ki si se ji odpovedal. OK, ne bom se več pametno delala user posted image .

Še eno ?. So vaši delavci od ure plačani, ali od storitve? Če so na uro, pol bi jim jaz kar povedala svoje, še posebno če si tiste pavzice velikokrat privoščijo. Vsaki dve do tri ure bi jim privoščila user posted image .

Super, da ste osebno za Taro že zrihtali user posted image . Jaz moram Anajo še slikat peljat user posted image .

Naša je danes do 7h zjutraj spala user posted image . Je pa danes že 4x 130 pojedla, še enkrat bo zdaj prav kmalu. Se pa stanje malo popravlja. Je že začela počasi jest tako, da ne kriči, kakšenkrat še zmeraj. Čez dan sem pa tudi jaz prala, sušila in pobirala cunje. Me je kar jezilo, ker je moj spet kemični svinčnik v delovski obleki pustil user posted image . Še dobro, da sem opazila in sem enkrat stroj v prazno zalaufala, kot bi samo na mehčanje dala, da se je vse splaknilo, ker drugače bi spet imela fleke na kakih svetlih cotah user posted image . Popoldne smo pa šli peš do Tuša s Timom in Anajo, pa nas je že malo dežek lovil. Na srečo potem ni bilo nič. Je pa Tim potem v poštni nabiralnik z glavo usekal, da si jo je malo prebil. Se je takoj kri pocedila. Še malo, pa bi me že panika. In potem sem tako hitela žep odpenjat, pa kot zanalašč ga nisem mogla, da sem še gumb zlomila in nikakor nisem mogla do robčkov pridet user posted image . To delajo živčki!! In pol me ta ubogec še vpraša čisto preplašeno, če bo zdaj umrl user posted image . Na srečo ni bilo nič hudega.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
27.4.2008 7:52:09   
buči
Dobro jutro! Tilen je spal 10 ur! Ej noro. Danes sem se ob 7ih jaz zbudila prva. Še Aljaža je totalno zdelalo! Sem kar preveč spočita! Kot kaže bo spet super lep dan, tako da ne bomo visele na RR.

Janey, vidiš, naši smrkci gredo proti 3 mesecem, in tako se tudi krčki poslavljajo. user posted image  Mogoče si še celo ti zalužna za našo podaljšano noč. Moj pravi, da je avstrijski Novalac sigurno boljši od našega in ga zato bolj nasiti, da tako lepo spi. user posted image

Dolenjka, ste boljše?

Meti, a boš kaj pofotkala stvari za krst? Kaj bo pa imel oblečeno? Mi ga bomo kar v navadne cunje dali, ker se mi ne da ubadat z nekimi belimi oblekcami za fantke ali pa volančki, ker se mi zdi, da bi bil smešen v tem. Ima pa extra prtiček. Mu ga je naredila sestrična od moje mame. Skleklan, pa bistvo je, da ga je ta gospa s ful ljubeznijo naredila. Je stara čez 80.

Bamby, torej ste bolje. Potem ni alergija? Ej, ful dobro! user posted image  Kako zdaj jeste? Kaj pa kupčki? A veš, da ga naš kdaj podre že kar s cucljem v ustih. Malo usta odpre, pa ga spusti. Kot kakšne pijanček! user posted image

Torej, lep dan, uživajte v praznikih! OF pa ta scena ... user posted image  Sigurno se boste partizančke in kurirčke igrali na vrtu ... user posted image  Joj, kje so ta leta, ko smo letali s fračami po vrtu in se skrivali ... Saj sem bila stara malo več kot Aljaž, ampak se še ful spomnim. Ja, ni kaj, stara sem že. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
27.4.2008 8:07:05   
MetiLu
Dan user posted image  sem končno enkrat med zgodnjimi user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
27.4.2008 8:14:06   
MetiLu
Moja dva fanta še spita, tamal je danes jedel 3.15 in pol neki godrnjal in se sam s sabo pogovarjal v posteljici in nato zaspal user posted image  in spet hranjenje ob 7.15 user posted image  user posted image  user posted image  superca user posted image  seveda jest nisem mogla več zaspat, sem dala en stroj prat, zdele pa še šibnem v Tuš.

Grem kupit še en modrc od Lisce za dojit, ker je ta model res zakon!! mam sicer 3, od tega dva skoz nosim in je premalo, ker jih je treba skoz prat user posted image  

Pol pa k tašči na kosilo, pa v gostilno se zmenit za naslednjo nedeljo (krst).
Buči, mi ga bomo tudi čist šponsko oblekli, in sicer je moja mami včeraj kupila cel komplet user posted image  nekak se ni mogla upret user posted image  Torej oblečen bo v bež kombinaciji, hlače z naramnicami (karo) pa jopica, spodaj pa majčka in body, pa še en puloverček smetanaste barve, če bo premrzlo. No, še kapico smo kupili za zraven user posted image  lahko poslikam. Svečo in prt sem pa jaz dala kar delat vtrgovino Zvon, so mi user posted image ime in datum gor z zlatim cvernom izvezli, pa na svečo tudi napisali user posted image  ful lepo zgleda. Si bom jutri vzela čas, pa poslikala, pa ti pokažem user posted image

Nič, šibam v štacuno. Izkoritsite dan, pri nas je noro lep sonček user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
27.4.2008 8:23:12   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, mi smo se včeraj cel dan potepali user posted image  Dopoldan smo šli v LJ, ker je imel oči kozmetiko, midve pa v staro Ljubljano na sončka kofetkat in čitat mamo in mojega malčka user posted image  No, pol so šli pa na vrtno zabavo ene prijateljice in uživali do 19h, prišli domov, se najedli (kao - je res neješča al pa imam zdaj po vnovem v ei zizi dovolj zanjo user posted image  ) in zaspali ob 20.30 user posted image  Pa da ne govorim, da je spala do 5h user posted image  user posted image  user posted image  No, zdaj pa z očijem še eno rundo žagata, jaz bom pa kavico popila, šla mal alelujo poslušat, pol pa po kruhek za zajtrk. Ob 11h pride maserka, da mi hrbet zmasira in potem gremo spet na potem v Larisine konce user posted image

Ata Jje še bolj ljubeč kot je bil, pogovora še ni začel in jaz ne bom odstopila. Ta človek se "boji" pogovarjat in misli, da bo vse s poljubi in nežnostjo zrihtal user posted image  Jok, je treba rešit, ker drugač bo štala, sej same veste.
Pa sej jaz nisem mislila kar dokončno it, sam tok, da gospod dojame kako in kaj, ker sem se preveč borila zanj, da bi ga kr tkole z lahkoto izpustila user posted image  user posted image

Bamby, prišparanega sva imela 6.000 EUR, toliko kot je bil predračun, naslednji dohodki pa so bili namenjeni za komarnike in ploščice in apartma na morju, ki naju bo za cel mesec stal 900 EUR in plačava v dveh delih user posted image  Zdaj bi pa ta tip rad 5.000 več, ki jih nimam od kje vzet in se ne bom odrekla komarnikom, ploščicam in morju s Taro (drugo leto sigurno ne bomo mogli biti toliko dolgo na morju user posted image  )! Bi mogel on pač prej razmišljat ko je predračun delal user posted image  resno sem se odločila, da bo denar (razliko) dobil ko bova imela, pa če se moj razpoči. Avta pa ne bo prodal, ker je preveč navezanj nanj user posted image  Ziher je to zato rekel, ker je mislil, da bom popustila user posted image  Jok, bo treba mal grizt, pa majstrom zobe pokazat, tega pa on ne zna glih, bom šla pa jaz v akcijo, pa naj temelj od škarpe odpeljejo če jim kaj ni prav user posted image

No tko, zdej veste da sem še doma in so v Polju kapacitete še proste user posted image  Grem zdej mal muziko poslušat v tist prostor s ploščicami (ki jih je majster tut zaj....) pol pa po kruhek  user posted image  

Se tipkamo in beremo user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
27.4.2008 8:41:27   
larisa
Juto,

danes pa je bila slaba noč. Zaspali ob 8h, jedli pa že ob 1h pa ob 5h. user posted image  Pišuka, tako kot en mesec nazaj. Upam, da mu ne pride v navado. Zdaj pa oba z očijem še pančata, mami more pa mal časa za RR izkoristit, ker se bomo potem cel dan potepali, juhuuu.

Dolenjka, super, da puščaš še proste kapacitete v Polju user posted image user posted image . Sej maš prav da ne popuščaš, ker kar tako za 5000 povečat ceno je pa men cela katastrofa, halooo, to je v bistvu pol skor enkrat več. A se vama je čudežno parcela povečala, pa mate zdaj tolk več škarfe za narest user posted image user posted image user posted image . Ta starga pa kr ti mal v roke vzem, da se ne bo preveč muckal user posted image  

Zdaj pa šibam na zajtrk, pol pa mulce zbudit, bosta ves sonček zamudila user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
27.4.2008 8:53:13   
Suzi*
Dan.

Naša je zaspala spet mal pred polnočjo, user posted image  , pa čez dan ni spala praktično nič, user posted image  spala do petih, jedla in zdaj z očitom še drnjohata skupaj, mali je pa itak že pred sedmo bil pokonc in gleda risanke, mami je pa mal na RR skočila.
Danes upam, da bomo čimveč zunaj, ker je ful lep sonček, posebnih planov pa nimamo zaenkrat. Sem ugotovila, da moj user posted image  po eni strani ful organizator, po drugi strani pa nič ne zna za nekaj časa v naprej splanirat...je treba se vse v zadnjem trenutku odločit. user posted image user posted image  tako da danes spet pričakujem kakšno finto v zadnjem momentu.user posted image  ....tako da dolgčas mi ni.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?