bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa saj to ne more bit res, jaz imam ponovno M. Evo, celo večnost sem imela čiščo, sedaj pa že drugi mesec M, na datum točno. Kljub dojenju. Tako da, februarka, ti delam družbo pri M. In jaz tudi . Pa še vikend je, tako da ne bo nič jote . janey, to je pa lepo slišat, da je pri vas s krčki bolje. Saj je pri nas tudi, ampak čisto brez pa še nismo. Dolenjka, jaz se pridružujem pininem mnenju. Dobro premisli, preden boš naredila usoden korak. Vajina ljubezen je še mlada, zato ne rabita veliko,da jo okrepita. Malo bo treba popustit iz obeh strani in zgladit spore in napake, pa bo šlo. Jah, denar je pa zmeraj problem . Verjemi, ni se vredno zaradi njega pokat. Če hoče zdaj avto prodat, naj ga. Čez par mesecev bo pa novega kupil, ali pa čez leto ali dve. Big deal . Pa lih tolk slabo vam spet ne more it, če si majstre privoščite, pa še kaj drugega... Oprosti, ker vtikam svoj nos nekam, kamor ne bi smela )Tudi komarnike boste kupil, pa ploščice... sam bo to morda šele drug mesec, pač ko bo vam bo zneslo. Jaz vem,da si ne moremo ne vem koliko privoščit, pa z dnarjem mormo kar stiskat, če hočemo še bajto zraven delat. Pa tudi zagusti kdaj, pa se je še zmerom vse pošlo. Pač se odpoveš eni stvari, da spelješ drugo, pol ko je možnost, pa tisto, ki si se ji odpovedal. OK, ne bom se več pametno delala . Še eno ?. So vaši delavci od ure plačani, ali od storitve? Če so na uro, pol bi jim jaz kar povedala svoje, še posebno če si tiste pavzice velikokrat privoščijo. Vsaki dve do tri ure bi jim privoščila . Super, da ste osebno za Taro že zrihtali . Jaz moram Anajo še slikat peljat . Naša je danes do 7h zjutraj spala . Je pa danes že 4x 130 pojedla, še enkrat bo zdaj prav kmalu. Se pa stanje malo popravlja. Je že začela počasi jest tako, da ne kriči, kakšenkrat še zmeraj. Čez dan sem pa tudi jaz prala, sušila in pobirala cunje. Me je kar jezilo, ker je moj spet kemični svinčnik v delovski obleki pustil . Še dobro, da sem opazila in sem enkrat stroj v prazno zalaufala, kot bi samo na mehčanje dala, da se je vse splaknilo, ker drugače bi spet imela fleke na kakih svetlih cotah . Popoldne smo pa šli peš do Tuša s Timom in Anajo, pa nas je že malo dežek lovil. Na srečo potem ni bilo nič. Je pa Tim potem v poštni nabiralnik z glavo usekal, da si jo je malo prebil. Se je takoj kri pocedila. Še malo, pa bi me že panika. In potem sem tako hitela žep odpenjat, pa kot zanalašč ga nisem mogla, da sem še gumb zlomila in nikakor nisem mogla do robčkov pridet . To delajo živčki!! In pol me ta ubogec še vpraša čisto preplašeno, če bo zdaj umrl . Na srečo ni bilo nič hudega.
|