|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
17.4.2008 21:22:48   
Februarka08
Da vas na hitro pozdravim, punce.

Tiste, katerim user posted image zvečer hitro zaspijo sploh ne veste kaj imate. Jaz se lahko še tako trudim in prizadevam pa mi včasih rata, največkrat smo pa do kakšne polnoči pokonci, potem pa spimo. user posted image Imam že kronično utrujenost. Ves čas je samo mami na sporedu, očija pa nič doma ni.user posted image No, danes je celo zaspala malo pred 21. in upam da bo tole trajalo nekaj časa. Da vsaj enkrat normalno zaspim. Jem tako da vase zmečem ker tamala non stop vrešči, kaj ji je, ne vem. Ampak o tem kdaj drugič, grem pod tuš in v posteljo.

Bamby, mi imamo pa kontra probleme. Če lahko temu tako rečem. Naša Larisa je pa sodček brez dna.user posted image Non stop bi jedla, pila, jedla, pila...  Upam da tudi vaša čimprej začne mal več papcat.user posted image

Mirno nočko vsem, se kaj beremo...
Pina, še tebi hvala za slikice!!!user posted image

Punce, vse ste super na fotkah.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
17.4.2008 21:49:41   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

No larisa pol gremo pa drug teden kej vozickat po mengsu prideva midva s Taijem tja pred oranzarijo pa zagrizemo v hrib ....

jaz tudi pridem user posted image user posted image user posted image sem se fajn spomnila a ne? Najprej v hrib potem pa v oranžarijo na sladoled user posted image user posted image user posted image a se da kje od zadaj na vrt k njim priti, da ni treba po stopnicah dol lest?

bamby, dej probaj nehat računat in seštevat kok poje. Kaj če bi jo dojila, se ti tudi sanjalo nebi kok poje. verjetno še kater februarček tok mal poje al pa še manj, pa sloh ne vemo. Pa ti boš manj napeta, k jo boš hranila. Jaz sem bla prvi mesec zvečer vsa živčna, k nisem vedla a ji bo ziza dovolj al ne. Potem mi je pa pediatrinja sam rekla, da je una flaška čist po nepotrebnem in sem odklopla da sploh obstaja in je sedaj mleka ne samo dovolj, ampak hvalabogu tok, da je na dan še za flaško viška user posted image user posted image to je samo moj predlog, verjetno pa ti najbolj veš kaj je za tvoje dete dobro.

user posted image user posted image sem mela sedajle bivšo sošolka na obisku. Se sploh nisem dala motit, sm rekla zdej je pa ura za kopanje, pa ker sem vidla da se ji ne gre domov, sem jo kar zrevn v kopalnico povabila, potem je še počakla da je user posted image popapcala, pa da sem jo v postlco nesla... je rekla da ne more verjet, kok jaz to vse na izi speljem user posted image user posted image user posted image da majo ponavadi polne roke dela, jaz pa to z nasmeškom zrihtam user posted image pa njen jo je pomoje najmanj 5x klical, da kje da je da naj že domov pride user posted image user posted image njej pa nikamor mudil. Tako, zdej grem pa še jaz v banjo, pa neki sem lačna user posted image sej kdaj pa nisem user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
17.4.2008 22:02:03   
dolenjka
Sam da se javim, da sem še živa - komaj user posted image

Cel dan mi je internet štrajku, brala sem vas lahko, ko sem pa kaj napisala je pa ven vrglo user posted image

V glavnem ne vem kaj dogaja, ampak našo pomojem luna zaj***** ker je čez dan spet samo 3x po pol ure odšlafala in zvečer zaspala ob njeni uri 20.15 pol se je pa ob 21h zbudila in celo jokala user posted image  Sem ji dala dudo in je blo takoj boljš, zaspala pa ni user posted image  Pol sem šla pa v hladilnik po zalogo user posted image  in je popila 45 ml user posted image
Mogoče je napaka, ker ji dam zizo pred kopanjem in to je cca 18.45, potem pa ob 19.30 al pa še al kasnej še tadrugo in je mogoče preveč razmaka in ji je pramal ratal user posted image  No, ma pa na riti tanovo (original) Pampersko - včeraj kupila v Müllerju, pa da vidim kakšna bo današnja noč. Včeraj se je tbudila že ob 00.30, potem pa ob 3h45 in nato zjutraj kot običajno user posted image  Resno sumim luno user posted image

Kdaj je oranžerija v igri user posted image

Bamby, sem vprašala v našo lekarno in opisala vajin problem, pa je gospa svetovala Novalac AR in ne AC user posted image  Pravi, da ji Aptamil te krčke dela user posted image

Larisa, a ti maš tut fešto s PAP oz CIN? Kako te bodo pa zdravili? Mene tudi verjetno akcija čaka. Čakam izvide - 7.5. user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
17.4.2008 22:04:11   
mesecnica
Dolenjka - kako vama s Taro ratuje po kopanju - a še joka ali ji duda pomaga?

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
17.4.2008 22:23:19   
ella79
dolenjka glede oranžarije smo se kar tako neki spomnile, pa zakaj pa ne, če imamo željo, da ne vozičkamo same user posted image jaz sem takoj za en dan drugi teden, sam da bo stabilno sončno vreme user posted image user posted image user posted image sej vem, da sem zahtevna user posted image user posted image user posted image mah, mal sem pa lahko user posted image a bi vidve tudi prišli?
a si ji dala danes kapljice D3? kaj pa ti meti?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
17.4.2008 23:11:55   
dolenjka
Mesečnica, duda po kopanju ni palila, samo 1x, pol pa nič več. Smo pa v soboto kupili v Bušiju super brisačko, ki je namenjena če 1 sam kopa otročka, da si jo zapne okrog vratu in potem otročka vzame iz banjice in samo k sebi stisne in ovije s preostankom brisače (je kar velika) in to ful pali. 2x smo se kopali in 2x brez joka user posted image  user posted image  user posted image

Ella, jaz sem najslabša mama in otroku pozabim dat kapljice, pa ne vem al zavestno al res pozabim user posted image  Jutri jih definitivno ne bom dala, ker mojga cel dan ne bo in pride sred noči 1x in ne bi rada, da me v norišnico odpeljejo, tamalo pa ....
Zadnjič sem ji jih dala, pa ni bilo nil, je pa res, da je bilo to samo 1x user posted image
Ja, midve bi tut v Mengeš prileteli user posted image

No, grem pod tuš pa ajat, nočko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
17.4.2008 23:42:21   
ella79
dolenjka super da brisačka še pali user posted image user posted image no fajn da še vidve prideta user posted image ti ji daj kaplice, pa ne met v glavi, da si ji jih dala user posted image user posted image user posted image pa je ne bo zvijal user posted image user posted image user posted image vsaj pri meni to pali user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
18.4.2008 6:39:35   
srečka nosečka
dobro juuuutrooooo,

user posted image user posted image user posted image  jaoooo, kako zgodnja sem. Pa ne zaradi Lane. user posted image  Ona še lepo spančka, jaz pa sem že z mojim kavico spila in ga odpravila v službo. Sem se mogla prej vstat, da pripravim stvari, ker greva ob 9,00 na slikanje kolkov. Upam, da je vse OK. Široko sem jo povijala samo en mesec. Je pa imela pri odpustu kolke 1A.
Sem računala na to, da bo šla moja mami sabo, pa je včeraj v bolnici pristala. Uffff, pa ta njen križ. user posted image  
Se bova morali sami znajt. Samo, da ne bo tulila tam.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
18.4.2008 7:46:03   
mary_lou
Evo punce ne boste verjele ampak jest sm ze nazaj iz lj sm sla ze ob sestih plavat v tivoli za eno urco zdej pa ze rogljicke pecem za zajtrk pa kavico kuham pa cakam da se moja fanta zbudita. Mi je lubi kupu mesecno karto za plavat ker me boli kriz za umret. Ze med nosecnostjo me je ful bolel k sm Taija cist zadi nosila zdej me pa boli ker ma mulc ze skor 6 kil. No in sem dons ze eno uro plavala pa je ze boljse user posted image user posted image user posted image dobr se je spomnu moj lubi.

Ja ELLA dobr si se spomnla evo takoj nasledn teden k bo soncek se dobimo pred oranzarijo. Sam upam da ne bo pol Tai se ves naslednji dan blesav k bo spet Zojo vidu tko k je bil vceri. Ma vceri je bil res ena driska sitna. Ampak ob 8 je pa lepo zaspanckov in se zdej pancka.

evo BAMBY sam da se Tai zbudi greva v lekarno in ti takoj sporocim ce majo.

grem se se mal k lubiju stisnt pol pa na kavico in rogljicek z gozdnimi sadezi njamika

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
18.4.2008 7:52:53   
Suzi*
Jutro!

Moja marmelada in mleko sta v trebuščku, sem vas v miru zraven prebrala. Mi smo včeraj zaspali ob enajstih. je bla pa  ob pol desetih v postli, pa uro in pol ni zaspala. Mal je stokala, jokala, mal zadremala, se prebujala,.. user posted image  ne vem kaj ji je zvečer. Pol je spala do petih, jedla in še vedno pančka.

...pridem nazaj.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
18.4.2008 7:53:16   
srečka nosečka
mary_lou - vsaka čast, da zmoreš takšen jutranji podvig. user posted image user posted image user posted image  Jaz bi verjetno ob takšni uri potonila v bazeni. user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
18.4.2008 8:08:10   
pina-1
dobro jutro.

Mi smo tudi že pokonci. Ati in Mia sta odjadrala novim dogodivščinam na proti, ANa pa je v deželi palčkov. Sem jo danes zopet ob 6 zbudila, da se je najedla. POnoči sem pa dvakrat šla mleko stiskatuser posted image .
user posted image
Včerajšnji dan sva midve preživeli brez bruhanja. BRavo za nas. Upam, samo da sva končno našli sistem in da je bruhanje le še preteklost.

mary lou, javi če si za bamby dobila Novalac. Jaz grem malo kasneje danes proti Kopru, pa da se zorganiziram.

Danes mam spet an pospravljanja. Uff kako to sovražim. JE dosti lepše kavico pit in čvekat.

grem kavo skuhat in gres pojest, pa se nazaj vrnem.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2937
18.4.2008 8:14:18   
Suzi*
mary_lou, kapo dol za tako zgodnje plavanje. mene niti z žerjavom ob taki uri ne premaknejo iz postle, če ni res nujno.user posted image

Jaz pa danes mojga Anžeja že pred dvanajsto dobim domov, bo treba zdej dopoldne kej naredit po bajti, pol bo spet raztur, pa moj bo spet norel, ko bo domov prišel v štalo od stanovanja. user posted image  Ga moram prav pohvalit, ker je včeraj zvečer ful pospravil stanovanje! user posted image  Je rekel, da ga bom lahko za kaj tukej na RR pohvalila, ker drugač ga sigurno nikol ne. user posted image user posted image user posted image  

Dolenjka, jaz tud moji pozabim dat kapljice. user posted image  Mal nazaj sem ji dajala en teden, pa takrat je imela še krče in sem pol nehala. Zdej me pa nekak ni volja spet začet, ker se mi je ne da spet nosit če se bo zvijala zvečer. user posted image  kako je originalna Pamperska zdržala noč? Je razlika al ni??

Ela, ti pa res lahko zvečer vse z nasmehom spelješ, ker maš tako pridno dete. jaz bi se tud smejala, če bi naša tako pridno hodila spat. Se nisem spomnila v sredo, da bi Žano mal k Zoji nesla, če bi se hotla kej od nje nalest. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2938
18.4.2008 8:19:52   
Suzi*
Pina, a nimaš ti danes G???? pa bravo, za nebruhanje. user posted image  Midve sva tud včeraj parkrat sprobale Metijin način podiranja kupčkov, pa nama je 1x celo ful lepo ratalo, čeprav mi na rami ga ni hotla podret. Mi je pa v tej pozi tud 1x bruhala včeraj.user posted image

Lastnice mirene (Bamby, pa še ena), kakšno je kaj stanje pri vas? Je vse ok??? Krvavite, kej bolečin???

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
18.4.2008 8:32:35   
itata
jutro, mi zdej mal lepš spimo, ker je tud jakob mal nočne ure premaknil in se doji ob 2h in 5h. tako da td moj ne bedi več pol nočiuser posted image  se mi je zbudil ob 7:45 pol pa ga mal dalj na joški puščam zdejle, ker je bil neki siten... zdej je bolš.
mal kasnej mi sicer spat hodi, ampak ni tečen sam pač počakat je treba, da se zmatrauser posted image  to je pa ob 21:30...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
18.4.2008 8:34:14   
itata
pina, suzi: a pošljeta še men slikice prosim...
mary lou: res svaka čast za tale jutranji podviguser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
18.4.2008 8:35:47   
mary_lou
PINA nisem dobila, ga dobijo sele v roku parih dni 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
18.4.2008 9:01:02   
misar
dobro jutro čveke

danes za nami super noč. princeska je zvečer nekaj štrajkala in ni šla ob svoji običajni uri spančkat (20:00) , je vlekla do 21:30. pol je pa zaspančkala, jaz pa z njo in je šele okoli pol petih sireno vžgala, pa še takrat bolj na pol, sem šla po njo in je še kar v spanju godla user posted image user posted image . no z atijem sva se pa kvalitetno naspala. je samo pojedla in spala do 7:30. kaj bi dala za tak ritemuser posted image user posted image user posted image user posted image . zdaj se je pa naigrala z živalicami na igralni podlogi in zaspala ko top.ful je čez dan ratala bolj pridna in ne rabi bit skoz na rokah. že ful časa lahko preživi v lupinci in me opazuje pri delu, pa tud z vrtiljakom se ubada, igralna podloga je pa res že zakonuser posted image user posted image .
Dolenjka...kar se kapljic d vitamina tiče sem jaz ugotovila, da, če jih dajem vsak dan jo zvija, če pa recimo na 2 dni pa ne user posted image tko, da ne glih opustit, probaj tak sistem, pri nas pali.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
18.4.2008 9:17:39   
itata
evo jakob gleda igračke in se z njimi pogovarja na veliko, jaz pa mal kofetkamuser posted image  vreme je bolj bedno, tko da še ne vem kaj bova danes počela. mogoče buči pokliče za kak kafe, drugače me pride pa domov ob 12h ena kolegica postrižt - ne zanima kako se bo mali obnašal takrat...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
18.4.2008 9:34:36   
Februarka08
Dobro jutro.
Larisa je danes spala skupaj 8 ur.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mogla kar 2x na uro pogledat ko se je zbudila. Pol sva se šle previt ker sem mislila da je plenica čist polhna, pa ni blauser posted image pol pa spet jest in je bil sam do 7h mir, pa spet mal na joško, zdej pa spi.
Sem pa ravno govorila z patronažno in jo mal sprašvala glede tega da tamala tok prejoka in da zahteva 100% pozornost in nošenje. Mi je rekla da verjetno dobi premalo hrane in da naj probam danes pri vsakem obroku ji dat še dodatek ne samo zvečer. Ko sva končale sem kar v user posted image bruhnila. Zdej mam pa tisto idejo in misel v glavi da sem slaba mami, da nimam dovolj mleka, če si še toliko prizadevam in mi je vse dol padlo. Po drugi strani sem pa cel dan na nogah, nimam počitka niti 5 minut in nič čudnega da je tako. Ampak sem še vedno slabe volje in ne morm mislit čist na nič drugega. Kaj mi je?user posted image
Oh, ne bom vam več utrujala, vas grem mal prebrat ker vas že tolk časa nisem in nič ne vem kaj se dogaja z vami...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
18.4.2008 9:49:12   
torcica
Dobro jutro!

Vas samo na hitro pozdravim, mi smo namreč ful bogi. Gašper je ful prehlajen, ima non stop poln nosek in je revež čisto hripav, tako da namesto jokanja samo piska user posted image . Pa še papca bolj slabo in se non stop zbuja.

Sicer pa smo imeli v ponedeljek posvetovalnico in so ga samo stehtali. Teža je ok, ima 4.800 g, in je, odkar sva prišla domov, pridobil 2 kg v 2 mesecih, tako da se ne bom več sekirala, ali poje dovolj ali ne.

Sem vesela, da je srečanje uspelo in da ste se imele fino. Upam, da se vam naslednjič pridruživa. Pa če se katera spomni, mi lahko pošlje slikice...

Lep pozdravček

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
18.4.2008 9:56:03   
larisa
Jutro,

Ela, na vrt v oranžeriji se gre komot od spodaj, tako da ni treba stopnic premagovat!

Sem zelo vesela, da pridete v naš konec. Mislim, da bo v sredo ful izboljšanje vremena in takoj, ko bomo vidle lepo napoved se zmenimo, velja?
Dolenjka pridna če boš res prišla v Mengeš! Ja, tud jaz se ukvarjam s temi PAPI-i pa CIN-i user posted image , sej mi je prov muka in bi kar pozabila na vse skup, ker se mi itak vedno vse ponovi, pa vedno govorijo, da zdej pa bo user posted image . Kako bojo zdravli mi bojo pa v ponedeljek povedali, grem na posvet! Kako pa pri tebi kaže, kaj si pa do sedaj že imela?

Kaj pa Itata, ti si tud blizu nas, ne? Pa bi lahko prišla na sprehod in kavico.

Če bo katera rabla prostor za previt al pa zizo dat, gremo pa lahko k meni domov. Sam mamo bolj malo stanovanje, ampak za nas bo že dovolj veliko. user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 2947
18.4.2008 10:01:11   
larisa
Februarka, ko sem prebrala tvoje besede, sem se ful spomnila nase pred par tedni. Vem kako se počutiš in kakšne misli se ti podijo po glavi. Če želiš še mojo izkušnjo mi piši na ZS, pa ti povem kako sem jaz to predelala, pa ti mogoče še kakšno mnenje pomaga....

Pina, Suzi, a jaz pa ne smem slikc videt, ker mi jih nista poslali? user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
18.4.2008 10:02:02   
ella79
mary lou dobra si, da se že tako zgodaj zjutraj od doma spravš. Mene tudi noro križ boli, v nosečnosti me ni nič, prej pa tudi user posted image najboljš da sem skoz user posted image  user posted image user posted image user posted image za naslednji teden pa velja, pa če katera še hoče, naj se kar zraven povabi

suzi pomoje v sredo nisi upala Žane zravn dat, k tvoja je pridno pančkala naša pa bolj sitnarila user posted image user posted image user posted image jaz mam mireno in še vedno krvavim,še bolj kot na začetku, ni pa bolečine

pina user posted image user posted image user posted image za dan brez bruhanja

februarka, jaz sem ji tudi dala po dojenju še flaško, pa se je tako vsaj najedla in pridno spančkala. Zakaj bi se ti matrala in še user posted image zraven. Si super mami, samo user posted image raste in potrebuje vedno več. Ti boš tako bolj spočita in neobremenjnena oz. prav vesela boš, k bo Larisa pridno spančkala, tebi se bo pa zato še več mleka naredil.

prinas noč kot ponavadi user posted image user posted image zdej jo mam pa na zizi user posted image pa kapljice sem ji spet pozabla dat user posted image user posted image bo pa pri nasljenjem obroku. A jih imate ve v hladilniku?

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2949
18.4.2008 10:03:01   
ella79
larisa kako pa zdej tebi laufa dojenje? ritko ste pozdravli?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?