Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako doseči, da ti mački ne s***** pred v... 24.1.2008 13:34:16
|
|
|
|
Bejba
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Baje da pomaga, če z bencinom al nafto poliješ. To naj bi mačkam smrdelo. Ja, sam to na žalost ne smrdi sam mačkam, ampak tut ljudem
|
|
RE: Kako doseči, da ti mački ne s***** pred v... 24.1.2008 21:39:08
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Jaz mačke v času, ko ne zmrzuje in imamo vodo zunaj, pošpricam z vodo. To jih odžene stran. Samo sedaj je mrzlo in je zunanja voda zaprta, tako da spet hodijo naokrog. Sicer pa, voda definitivno pomaga, pa še nič strupenega ni v njej.
|
|
RE: Kako doseči, da ti mački ne s***** pred v... 25.1.2008 7:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA Jaz mačke v času, ko ne zmrzuje in imamo vodo zunaj, pošpricam z vodo. To jih odžene stran. Samo sedaj je mrzlo in je zunanja voda zaprta, tako da spet hodijo naokrog. Sicer pa, voda definitivno pomaga, pa še nič strupenega ni v njej. Jaz jih pa napodim, si me predstavljaš, ko kar tečem za njimi n delam šššššššššššššššššššššc, kot kakšen sajko Pa daj, če se mi jahajo po mizi na terasi, sicer sem jo prav zaradi njih prekrila s polivinilom, samo vseeno. Moram nekaj pogruntat, samo se bojim, da ne bo preveč radikalen ukrep.
|
|
|
|
RE: Kako doseči, da ti mački ne s***** pred v... 26.1.2008 10:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa daj, če se mi jahajo po mizi na terasi, sicer sem jo prav zaradi njih prekrila s polivinilom, samo vseeno. Na mizico dej eno od tistih rož. Al pa limono narezano, oz. z vodo v katero si dala limono pošpricej. To jim ful smrdi. Da ti vsaj na mizo ne bodo hodil no.
|
|
|
|
RE: Kako doseči, da ti mački ne s***** pred v... 27.1.2008 13:59:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas smo okoli hiše polili z cetom za pranje posod. Ampak ne razredčen. Od takrat naprej imamo mir pred psi in mačkami. Poliješ tam kjer ne želiš tujih gostov, pa je mir.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?