|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
29.8.2008 13:34:26   
sonček85
res lep komad in lepo napisano zraven.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
29.8.2008 13:36:46   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: frula

Pa sem se začela že slabo počutit zarad tega pa nerodno mi je postajal, na konc sem si pa misllila, klinc, sej more bit teb bolj nerodno k nimaš filinga pa kar tko neki v tri dni blebetaš user posted image Little angel - že dolgo se nisi oglasila - kaj je bilo na koncu s tistimi čudnimi znaki? Je prišla user posted image  ali user posted image ? Navijam za zadnje user posted image user posted image user posted image

Hahaha točno to! Kako neumno se mora šele ona počutit, ko govori nekam v tri krasne user posted image  user posted image

Kje pa je res naša Little angel???

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
29.8.2008 14:44:20   
Rakica_80
Moja user posted image  še ni pritekla in sploh nevem kje se je zablokiralouser posted image
Sem delala še enkrat testek BC iz FIRBCA in spet nič,............user posted image
Se pa veselim z vami in važno da ste mi ve tako fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
29.8.2008 14:47:19   
nf
Kateri dan si Bebii?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
29.8.2008 16:09:07   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
                     in ex klomifenkuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na IVF)
  • Fargesia - čaka na IUI (26m)
  • PENCA - 6.ciklus
  • lučka25 -  2.IVF (39m)
  • neela - čaka na OBMP (26m)
  • nf- prestala laparo (26m) -7.9.test
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • skuštrana suzi - 5.ciklus
  • S1902 - 4.ciklus
  • METULJ1 - 3.ciklus  (18m)
  • matejka 78 - 3.ciklus
  • tejčica30 - 3.ciklus (19m)
  • dinasajo - 3.ciklus (skupaj 8)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • HEL36 - 2.ciklus
  • BEBIII - 2.ciklus (čaka na napotnico za OBMP)
  • tinč407 - 2.ciklus
  • Cari - 2.ciklus
  • little angel - 1.ciklus
  • mala važička - 1.ciklus (9m)
  • andre3a - prestala laparo - 24.8. test

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) user posted image ;mmanca - 1.ciklus user posted image ;nosečka maja - 5.ciklus user posted image ;amor real user posted image ;Bety upa user posted image ;Petra1111-5.ciklus user posted image ;Janney -naravno user posted image ;pike -1. ciklus user posted image ;Bimba80 user posted image ;LUNA06 user posted image ;Vesny196 - naravno user posted image ;tasa.m - naravno user posted image ;Detece - 1.ciklus user posted image ;Almera (julijka 08) user posted image ;spabuser posted image
;jenyj - 3.ciklususer posted image ;trinity22 - 4.ciklus  user posted image ;dana - 2 ciklus user posted image ;sanna - 1. ciklus user posted image ;janaja - 1. ciklus user posted image ;pancottina
- 2.ciklususer posted image ;PikaV - 2.ciklususer posted image ;sonček85  -naravnouser posted image

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. Fargesia (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85 (Žalec)
12. Hator
13. BEBIII
14. skuštrana suzi (Celje)
15.miska73

RUSTIKA - LJ:(v kratkem)
  • neela
  • lučka25
  • fargi

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
29.8.2008 18:25:03   
Grethy
Fargy, si dobila paketek?

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
29.8.2008 18:28:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

Čao Lučka
Hvala še za te odgovore, res si hitra.
Ja se strinjam, da je dobro imeti nekoga ob sebi, ki je to že čez dal. Super, da maš tolk fajnga brata, super, da se tako dobr razumete.
Za zdele te ne bom več morila z vprašanji, če se bom pa še kaj spomnila, te pa lahko vprašam.

Še dobr, da mamo tale forum, drugač bi bile čist izgublene, vsaj jaz. Pa tako lepo se potolažimo, pa vspodbujamo,... Punce, vse ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rada vas imam

Pismo, zdej se mi je pa krompir zažgal, čist sem notr padla user posted image

Res dobro, da imamo ena drugo, da se gor držimo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
29.8.2008 18:31:19   
lučka 25
frula, a ne kaj vse opazijo v službi. Miljon znakov nosečnosti. Jaz sem manjkala kdaj zaradi prehlada, pa so že mislile, da zaradi nosečnosti. user posted image  Jaz sem zdaj kar zanaašč tiho in jih mal hecam. Je vse skupaj vsaj malo bolj zanimivo.user posted image  (joj, kolk sem zlobna)

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
29.8.2008 18:32:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

točno, little angel se je čisto izgubila. JAVI SE!!!!

Nič, drage moje. Jaz odhajam domov, se beremo spet v ponedeljek. Do takrat pa velik napišite.

aja, drugač sem pa čist not padla v tale komad
http://www.youtube.com/watch?v=O2wq06wSLFE&feature=related

čao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend, uživaj, spočij se, v ponedeljek pa nov teden, nov začetek. user posted image  Pa hvala ti za komad, sem ga zdajle poslušala, pa ga bom kar še enkrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
29.8.2008 18:35:59   
lučka 25
little angel, kako si? Kaj noveg? Me smo tu zate, v dobrem in malo manj dobrem. user posted image

BEBIII, kateri dan pa si? A ti user posted image zamuja, oz. koliko ti zamuja? Ne bit user posted image , mal dajmo še upat. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
29.8.2008 18:37:54   
sonček85
little angel:javi se  in nam poročaj ?!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
29.8.2008 19:09:47   
Fargesia
grethy, sem ja! hvala.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
29.8.2008 19:19:45   
Rakica_80
Včeraj bi morala dobituser posted image -28 dan,ful me zbada in kakšno naj upanje imam če je testek---user posted image
Pa še se bojim, da se mi ni zopet prolaktin povišal, ker mi zamujauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
29.8.2008 19:22:56   
Rakica_80
Ne ni prolaktin!!!!!!
Zdej sem bila na wc in mi je malo priteklauser posted image user posted image user posted image juhuhuuu sem vesela, samo da se ne rabim spet zdravit prolaktina!!!!!!!
No jaz se selim v naslednji mesec!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4689
29.8.2008 20:07:02   
neela
Ojla drage moje!
Ja, saj veste, da sem se že pobrala...saj se moram, kajne? Moram pa priznat, da me je včerajšnji dogodek res potolkel, kot še dolgo ne.
Iz srca vam hvala za vzpodbudne besede...vsaki posebej - Fargi, nf, lučka, miška in ostale!! Res vas imam tud jaz rada!! user posted image user posted image user posted image

Ja, nf - saj v 90% sem res velika pozitivka in predvsem glasna in smejoča. Ampak to pa še ne pomeni, da nisem neobčutljiva. Zelo zelo sem čustvena, zato pa tudi bolj prizadeta ob takih trenutkih. Včeraj mi žal ni pomagalo kričanje ampak samo solzice. A te so se že posušila, tako da grem z dvignjeno glavo naprej....naprej do DM-a, kjer sem pustila - reci piši 30 €!!! za dve škatlici ovul testa. Ja, spet se grem igrice z minusi....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4690
29.8.2008 20:09:51   
sonček85
tako se govori punca.srečnooooooooooooooooooooooooo

bebii:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
29.8.2008 20:21:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ne ni prolaktin!!!!!!
Zdej sem bila na wc in mi je malo priteklauser posted image user posted image user posted image juhuhuuu sem vesela, samo da se ne rabim spet zdravit prolaktina!!!!!!!
No jaz se selim v naslednji mesec!!!!!!

No, samo da je se O.K. Če že mora priti user posted image , je fino, samo da se ne bo treba več zdravit prolaktina. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4692
29.8.2008 20:25:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ojla drage moje!
Ja, saj veste, da sem se že pobrala...saj se moram, kajne? Moram pa priznat, da me je včerajšnji dogodek res potolkel, kot še dolgo ne.
Iz srca vam hvala za vzpodbudne besede...vsaki posebej - Fargi, nf, lučka, miška in ostale!! Res vas imam tud jaz rada!! user posted image user posted image user posted image

Ja, nf - saj v 90% sem res velika pozitivka in predvsem glasna in smejoča. Ampak to pa še ne pomeni, da nisem neobčutljiva. Zelo zelo sem čustvena, zato pa tudi bolj prizadeta ob takih trenutkih. Včeraj mi žal ni pomagalo kričanje ampak samo solzice. A te so se že posušila, tako da grem z dvignjeno glavo naprej....naprej do DM-a, kjer sem pustila - reci piši 30 €!!! za dve škatlici ovul testa. Ja, spet se grem igrice z minusi....user posted image user posted image user posted image

neela, kot da bi opisovala mene. Tudi jaz sem zelo pozitivna, ampak kdaj mam pa tako krizo, da je joj. Včasih pomaga kričanje, še večkrat pa solzice.

Moram pa rečt, da se danes slabše počutim, kot včeraj. Imam vse razboleto tam doli. Včeraj sem vzela ketonal proti bolečinam, ampak danes pa nič. Sem šla v ZD po bolniški list (100m stran od doma), pa sem komaj prišla do tja in nazaj. Tako, da danes strogo počivam, ležim. Pa tako sem se veselila, ko imamo danes prireditev 24 ur košarke. Me po 10 letih prvič ne bo. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
29.8.2008 20:35:01   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
neela, kot da bi opisovala mene. Tudi jaz sem zelo pozitivna, ampak kdaj mam pa tako krizo, da je joj. Včasih pomaga kričanje, še večkrat pa solzice.

user posted image user posted image user posted image ...slišim, da imava - poleg velikega pozitivizma še eno skupno točko.....user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Moram pa rečt, da se danes slabše počutim, kot včeraj. Imam vse razboleto tam doli. Včeraj sem vzela ketonal proti bolečinam, ampak danes pa nič. Sem šla v ZD po bolniški list (100m stran od doma), pa sem komaj prišla do tja in nazaj. Tako, da danes strogo počivam, ležim. Pa tako sem se veselila, ko imamo danes prireditev 24 ur košarke. Me po 10 letih prvič ne bo. user posted image

ubogica....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
29.8.2008 20:35:55   
neela
aja, lučka ima pa nov avatar.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo pohvalno

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
29.8.2008 20:53:48   
Rakica_80
Neela, tudi jaz se bom šla naslednji mesec z minusi-OTuser posted image user posted image user posted image se ti kr pridružim!!!
Lučka zanimiv avatarček, nekam napihnjenuser posted image user posted image
Sonček hvala za tako spodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko noč vsem in sladke sanje želimuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
29.8.2008 20:55:28   
miska73
Lučka, pa saj te skoraj nisem spoznala. Sem najprej mislila, da imamo novo čvekico.
Ta tvoj zelenc sicer ni slab, ampak se mi je pa prejšnja smejoča lučka bolj dopadla.
Ampak se pa paše preoblečt...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
29.8.2008 21:23:26   
little angel
evo mene!!!nisem vas se uspelo prebrat za nazajuser posted image ampak se bomuser posted image danes sma glih z dragim sla za vikend v najino stanovanje v tujini ker se je moral dragi it pokazat malo v klub ker je trenutno poskodovan. M se sicer nimam ampak mam filign da bo vsak cas pritekla.user posted image vceraj sem skoraj skup padla tak me je nekaj "Piknilo" v levem jajcniku. dragi je bil cisto prestrasen. ampak je hitro spustilo hvalabogu. vceraj sem vzela zadnjo tableto duphastona. vedno jo dobim 3 dni po zadnji tabletki tako da ce je do pon ne bo smo na zeeeeloo dobri poti ampak niti ne upam na kaj niti malo... samo cakam da pride da gremo hitro v nove boje!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
29.8.2008 21:45:11   
neela
little angel - držim pesti in navijam zate, da vama rata!!! user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
29.8.2008 22:07:25   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

aja, lučka ima pa nov avatar.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo pohvalno

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lučka zanimiv avatarček, nekam napihnjenuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučka, pa saj te skoraj nisem spoznala. Sem najprej mislila, da imamo novo čvekico.
Ta tvoj zelenc sicer ni slab, ampak se mi je pa prejšnja smejoča lučka bolj dopadla.
Ampak se pa paše preoblečt...

Ma ja, sem se mogla preoblečt. Moram malo cunje oprat, da bom bolj sveža. user posted image  Sem si rekla, da moram te dni vsaj eno stvar sama speremnit in vplivat nanjo. če že na druge ne morem. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?