|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
28.8.2008 15:27:06   
sonček85
sonček jaz pa ti želim malo slabosti moraš dat zdaj res vse skozi ko pa si tako dolgo čakala
ja res je ampakl slabo mi ne ne vem kaj in tudi bruham ne.user posted image user posted image samo ,da je s pikico vse v redu in da raste kot morauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
28.8.2008 15:28:52   
Fargesia
punce, mal za dušco...

http://www.tisizakon.com/

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
28.8.2008 15:32:15   
miska73
Fargi, preveč superlativov... ni ravno po mojem okusu...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
28.8.2008 15:38:59   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Fargi, preveč superlativov... ni ravno po mojem okusu...

men tu ni všeč...sem dobila po mailu pa sem morala z vami delit.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
28.8.2008 15:54:43   
miska73
Evo nekaj za čudit se:

http://www.24sata.hr/video/ludaci-ostavili-mozak-kod-kuce-i-sjeli-za-volane-/73175/

Pa še nekaj za razvedrilo:

http://www.youtube.com/watch?v=qGguuI0fUdQ

< Sporočilo je popravil miska73 -- 28.8.2008 15:59:32 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
28.8.2008 17:22:07   
lučka 25
Punce, zlate ste.user posted image

Jaz sem že veliko bolje. Se ne dam. Jutri začnem z dieto, da še malo shujšam, pa pozitivno mislit naprej. Si naberem moči, optimizma, ....ker november bo kmalu tu. user posted image  Trikrat se bom obrniloa, pa bo že tu. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
28.8.2008 17:24:09   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica30

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.
A če ne prideš ne prvič, ne drugič
do krova in pravega kova,
poskusi: vnovič
  in zopet
  in znova.

(Tone Pavček)

Želim ti vse lepo, a najbolj od vsega ti želim pogum. Ne glede na to, kaj se zgodi, verjemi vase in pojdi naprej.
(Ta misel ti je znana, kajne? Ena od boljših na tem forumu, meni velikokrat pade v oči in da misliti.)

Hvala za prečudovito pesmico, misel. user posted image  Sem si jo že skopirala, sprintala in obesila na tablo poleg računalnika.

Misle pa mi je zelo dobra in znana, jo imm zato v svojem osebnem podpisu na RR. user posted image

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
28.8.2008 17:25:46   
miska73
Lučkica moja user posted image
Kolk je lepo, da si polna pozitivne energije.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
28.8.2008 17:32:09   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

Pozdravljene punce

Spet ste full načvekale, sm rabla cel dopoldne spet, da sem vas prebrala. Za vse vas držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka 25 žal mi je, da nisi nič pridelala. Pa tolk sem navijala zate. Sm komaj čakala, da pridem do neta, da vidim kako je šlo. Joj, me kar mal skrbi, da se mi ne bo enako zgodilo, ko bom šla v postopek. A je potem možno, da si imela tudi s K prazne folikle? Ti je mogoče kaj povedal zakaj pride do tega?Pa tega ne morejo prej ugotovit in  moraš vseeno na punkcijo? Upam, da vsaj ni bila boleča user posted image .
Oprosti za vsa ta zoprna vprašanja, bi mi pa res osvetlila ta problem še z drugega zornega kota. Mogoče imam pa tudi jaz prazne folikle in mogoče še katera druga, na podlagi česa pa to lahko sklepaš? Če še katera druga kaj ve o tem, naj nam prosim napiše.
Lučka ti pojdi samo optimistično naprej user posted image user posted image user posted image
Če je začetek slab, je potem konec dober. No, vsaj v filmih je zmeri tako user posted image user posted image user posted image   Drug ciklus bo že boljš! Kdaj pa začneš z inekcijam, al boš mela zdej kakšno novo kuro? Navijam za november user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček85 ti pa samo lepo počivaj in čuvaj svoj zaklad user posted image

PENCA, nič naj te ne skrbi. Pri umetnih postopkih s pomočjo hormonov pridelaš več foliklov, ki pa sevda niso vsi polni, se pravi nimajo jajčne celice. Več foliklov, kot jih imaš, več je možnosti za jajčne celice. Nobena nima enako število foliklov in jajčnih celic. Meni je rekel, da imam pač zeloooo zaspane jajčnike, da počasi reagiram na hormone. Bomo naslednjič povečali dozo, pa mlo naj še shujšam in verjetnost uspeha bo veliko večja. Pri prvem postopku dajo vsaki mjhno dozo hormonov, ker se bojijo hiperstimulacije. In če imaš močen PCO je pač zato doza manjša. In prav zato so veliko bolj uspešni nsalednji postopki, v prvem postopku pa resnično uspe zelo malo puncam.
Zakaj sem imela jaz prazne folikle ne vem. Od vsake stvari malo. Ampak jaz verjamem, da bo naslednjič bolje, da bo več uspeha.
Da so folikli prazni pa ugotovijo šele, ko jih spunktirajo in oluščijo. In če je prazen poči in ostane samo tekočina. In to sem jaz danes videla na ekranu. Sta mi Reš in njegov sin (on dela v laboratoriju) pokazala, je bila samo tekočina. Je bil tako vstrajen Reš, da je posrkal vso tekočino, tudi premajhne folikle, če bi pa vseeno kaj našli. Se tudi on ni mogel sprijazniti z neuspehom, miu je bilo kar malo hudo in zato je kar takoj rekel, da ne bomo obupali, da naj prideva kar takoj novembra v ponovni postpek in to na koncesijo. Sva bila kar malo presenečena. Seveda pozitivno. 

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
28.8.2008 17:36:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučkica moja user posted image
Kolk je lepo, da si polna pozitivne energije.

saj ne more biti drugačno. poglej mojo slikcio v avatarju. Malo moraš bit norčava, pa je vse lažje. pa najbolje je, da se takoj zjokaš, o tem pogovarjaš z bližnjimi, daš iz seb, pa bo. Imam res zlatega user posted image , ki je super motivator, super brata (in svakinjo), ki me je nafilal s pozitivno energijo in izkušnjami (enako se je zgodilo njemu in ženi v prvem poskusu, v drugo pa jima je uspelo in sedaj komaj čakamo november in user posted image ), super mami in očija, ki sta takoj pridrvela k meni iz službe, zlato taščo, ki zna poslušat. To je tudi velik plus vsega tega, da imaš krog ljudi s katerimi se lahko pogovarjaš. Mi je svetovala svakinja, da naj se o vsem pogovarjam z domačimi, ker je tako lažje. Onav prvo tega ni storila in je tako rabila zelo veliko časa, da je prišla k sebi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
28.8.2008 19:31:26   
sonček85
ko bi le bili vsi tako močni ,odštekani in še kaj kot ti.Svet bi bil lepši in manj agrenjen.Res si lahko marsikateri punci za zgled.BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si moj favorit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
28.8.2008 19:52:51   
neela
Evo drage moje....danes moram tud jaz malo pojokat. Popoldne sem hodila po opravkih po mestu in najprej srečam zelo dobro prijateljico še iz osnovne šole...ki je dober mesec nazaj rodila. Priznam, da sem se jo do sedaj kar malo izogibala, ker sem vedla, da me bo pogled na voziček preveč prizadel. No, in ker se tokrat tega srečanja resnično nisem mogla izognit sva se zaklepetale. In potem mi še pove, da je tud zadnja od klape petih prijateljic noseča....user posted image ...Ostala sem samo še jaz...Jokala sem celo pot do doma...user posted image user posted image user posted image

lučka, danes definitivno jočem s tabo....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 28.8.2008 19:53:23 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
28.8.2008 20:01:43   
sonček85
neelči:nikar ne user posted image ,saj boš tudi ti prišla na vrsto ,samo čas si daj in ne misli veliko na to ali bo ali ne bo(vem da je težko)a vredno je poskusit.A vedi da si z nami in da smo me s tabo v vsakem pogledu in da te spodbujamo,se veselimo ,jokamo in plešemo s tabo na eni nogiuser posted image user posted image user posted image user posted image (malo smeha)da te spravim v dobro voljo.Draga moja ne daj se .Smo s tabo in smo ponosne na tebe in tvoj trud ter voljo do sedaj ,le tako pogumno naprej in nasmešek na obrazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
28.8.2008 20:30:48   
lučka 25
neela, moja draga. Ti se kar zjokaj. meni je to pomagalo in sem lažje prišla k sebi, pa tudi hitreje. Saj jaz sem tudi zadnje kolo v vseh krogih prijateljic. Pred mano so celo rodile tiste, ki so včasih govorile, da one ne bodo nikoli imele otrok, ker je to brez veze. Ampak sem se pobrala šla naprej, pa je kar šlo.

Ti pa tudi, vzemi si čas, izjoči, potem pa s polno paro optimizma naprej.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
28.8.2008 20:44:27   
Rakica_80
Neelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo se ti zjoči, jaz sem danes jokala kot user posted image user posted image - cel božji dan-KAJ ČEŠ HORMONI ME RAZGANJAJOuser posted image
Se prav lepo počutim ko se zjočem in tudi tebi bo pasalo!!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
28.8.2008 21:10:05   
Fargesia
neela, joj....mah jst sem danes že cel dan slabe volje že od Lučkinega smsja k mi ga je poslala...zdej pa še tole.... LUČKA IN NEELA ZA VAJU!!!!

user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
28.8.2008 21:17:11   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
                      in ex klomifenkuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na IVF)
  • Fargesia - čaka na IUI (26m)
  • PENCA - 6.ciklus
  • lučka25 -  IVF (38m)
  • neela - čaka na OBMP (26m)
  • nf- prestala laparo (24m)
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • skuštrana suzi - 5.ciklus
  • S1902 - 4.ciklus
  • METULJ1 - 3.ciklus  (18m)
  • matejka 78 - 3.ciklus
  • tejčica30 - 3.ciklus (19m)
  • dinasajo - 3.ciklus (skupaj 8)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • HEL36 - 2.ciklus
  • BEBIII - 2.ciklus (čaka na napotnico za OBMP)
  • tinč407 - 2.ciklus
  • Cari - 2.ciklus
  • little angel - 1.ciklus
  • mala važička - 1.ciklus (9m)
  • andre3a - prestala laparo - 24.8. test

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) user posted image ;mmanca - 1.ciklus user posted image ;nosečka maja - 5.ciklus user posted image ;amor real user posted image ;Bety upa user posted image ;Petra1111-5.ciklus user posted image ;Janney -naravno user posted image ;pike -1. ciklus user posted image ;Bimba80 user posted image ;LUNA06 user posted image ;Vesny196 - naravno user posted image ;tasa.m - naravno user posted image ;Detece - 1.ciklus user posted image ;Almera (julijka 08) user posted image ;spabuser posted image
;jenyj - 3.ciklususer posted image ;trinity22 - 4.ciklus  user posted image ;dana - 2 ciklus user posted image ;sanna - 1. ciklus user posted image ;janaja - 1. ciklus user posted image ;pancottina
- 2.ciklususer posted image ;PikaV - 2.ciklususer posted image ;sonček85  -naravnouser posted image

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. Fargesia (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85
12. Hator
13. BEBIII
14. skuštrana suzi (Celje)

RUSTIKA - LJ:(v kratkem)
  • neela
  • lučka25
  • fargi

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
28.8.2008 21:18:19   
Fargesia
tale čreva so bila predolga, tak da sem une k se ne oglašajo kr dol vrgla...če pridejo nazaj, jih z veseljem dam nazaj gor!

zdej pa pri sebi poglejte kako in kaj je za popravit, pa mi prosim povejte, da uredimo seznamček...user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
28.8.2008 21:29:12   
sonček85
meni je tudi oblj všeč ta seznam.pri meni je vse ok ,lahko pa dodaš da prihajam iz žalca,na srečanje me pa na žalost ne bo saj moram počivat user posted image -drugič z veseljemuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
28.8.2008 21:38:39   
PENCA
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

neelči:nikar ne user posted image ,saj boš tudi ti prišla na vrsto ,samo čas si daj in ne misli veliko na to ali bo ali ne bo(vem da je težko)a vredno je poskusit.A vedi da si z nami in da smo me s tabo v vsakem pogledu in da te spodbujamo,se veselimo ,jokamo in plešemo s tabo na eni nogiuser posted image user posted image user posted image user posted image (malo smeha)da te spravim v dobro voljo.Draga moja ne daj se .Smo s tabo in smo ponosne na tebe in tvoj trud ter voljo do sedaj ,le tako pogumno naprej in nasmešek na obrazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neela se pridružujem sončku85. Boš pač zadnja, pa kaj user posted image user posted image user posted image One bodo mele že vse otroke iz plenic, pol boš pa ti uživala user posted image . Pa se z vozičkom okoli sprehajala. Vse mi gremo za nijmi, samo vprašanje časa je, kdaj bomo me zibale. Zaenkrat mamo pa še čas, da uživamo. Torej izkoristimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka 25 hvala lepa za izčrpno poročilo. Si me kar malo potolažila, ne čist. Daj še povej, kako zgleda punkcija, kolk boli? A so ti kaj dali proti bolečinam? Sorry, ker sem tako firbčna, rada bi vse vedla ko bom sama na tem. Vseen pa upam, da mi prej rata. Tudi tebi želim, da ti kar nepričakovano rata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj moram pa it, me mojuser posted image že čaka, da greva user posted image , kajti O se bliža in morava bit pridna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
28.8.2008 21:52:18   
sonček85
penca:kar veselo nask... dragega in naj vama uspe naravno in brez zdravniške pomoči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
28.8.2008 21:57:19   
lučka 25
Fargi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za seznam. Meni lahko popraviš 39m, pa čaka 2.IVF.

Pa nič bat, jaz sem že bolje. So me danes tako nafilali vsi spozitivno energijo, da je kar pokalo user posted image  Bo še kakšen dan prišel, ko bo malo krize, ampak se ne dam. November bo en dva tu in se je treba pripravit na nov boj, katerega pa bom dobila jaz. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
28.8.2008 21:58:36   
miska73
Fargi user posted image user posted image user posted image za seznam. Daj še mene dopiši pri seznamu za srečanje.
Vse ostalo je nespremenjeno.

Penca, takoj v akcijo

Lučka, ja mene tudi to zanima kako zgleda punkcija.
Kaj pa s tvojo svakinjo je kej novega?

Bebii, neela user posted image user posted image

Sonček
, ti si pa tolk pridna s pisanjem in razdajanjem pozitivne energije.

Nfka, kje se potikaš? Saj veš da se ne jezimo nata.

Pozdrave še vsem ostalim borkam

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
28.8.2008 22:00:02   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Fargi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za seznam. Meni lahko popraviš 39m, pa čaka 2.IVF.

Pa nič bat, jaz sem že bolje. So me danes tako nafilali vsi spozitivno energijo, da je kar pokalo user posted image  Bo še kakšen dan prišel, ko bo malo krize, ampak se ne dam. November bo en dva tu in se je treba pripravit na nov boj, katerega pa bom dobila jaz. user posted image  user posted image  user posted image

Lučka pa ti prav prekipevaš od pozitvne energije.
Tako je prav.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
28.8.2008 22:03:38   
lučka 25
PENCA, sem ti kar na ZS poslala potek punkcije, če slučajno katera ne mara preveč brati o tem, da jo ni potem preveč strah.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?