lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA Pozdravljene punce Spet ste full načvekale, sm rabla cel dopoldne spet, da sem vas prebrala. Za vse vas držim pesti Lučka 25 žal mi je, da nisi nič pridelala. Pa tolk sem navijala zate. Sm komaj čakala, da pridem do neta, da vidim kako je šlo. Joj, me kar mal skrbi, da se mi ne bo enako zgodilo, ko bom šla v postopek. A je potem možno, da si imela tudi s K prazne folikle? Ti je mogoče kaj povedal zakaj pride do tega?Pa tega ne morejo prej ugotovit in moraš vseeno na punkcijo? Upam, da vsaj ni bila boleča . Oprosti za vsa ta zoprna vprašanja, bi mi pa res osvetlila ta problem še z drugega zornega kota. Mogoče imam pa tudi jaz prazne folikle in mogoče še katera druga, na podlagi česa pa to lahko sklepaš? Če še katera druga kaj ve o tem, naj nam prosim napiše. Lučka ti pojdi samo optimistično naprej Če je začetek slab, je potem konec dober. No, vsaj v filmih je zmeri tako Drug ciklus bo že boljš! Kdaj pa začneš z inekcijam, al boš mela zdej kakšno novo kuro? Navijam za november Sonček85 ti pa samo lepo počivaj in čuvaj svoj zaklad PENCA, nič naj te ne skrbi. Pri umetnih postopkih s pomočjo hormonov pridelaš več foliklov, ki pa sevda niso vsi polni, se pravi nimajo jajčne celice. Več foliklov, kot jih imaš, več je možnosti za jajčne celice. Nobena nima enako število foliklov in jajčnih celic. Meni je rekel, da imam pač zeloooo zaspane jajčnike, da počasi reagiram na hormone. Bomo naslednjič povečali dozo, pa mlo naj še shujšam in verjetnost uspeha bo veliko večja. Pri prvem postopku dajo vsaki mjhno dozo hormonov, ker se bojijo hiperstimulacije. In če imaš močen PCO je pač zato doza manjša. In prav zato so veliko bolj uspešni nsalednji postopki, v prvem postopku pa resnično uspe zelo malo puncam. Zakaj sem imela jaz prazne folikle ne vem. Od vsake stvari malo. Ampak jaz verjamem, da bo naslednjič bolje, da bo več uspeha. Da so folikli prazni pa ugotovijo šele, ko jih spunktirajo in oluščijo. In če je prazen poči in ostane samo tekočina. In to sem jaz danes videla na ekranu. Sta mi Reš in njegov sin (on dela v laboratoriju) pokazala, je bila samo tekočina. Je bil tako vstrajen Reš, da je posrkal vso tekočino, tudi premajhne folikle, če bi pa vseeno kaj našli. Se tudi on ni mogel sprijazniti z neuspehom, miu je bilo kar malo hudo in zato je kar takoj rekel, da ne bomo obupali, da naj prideva kar takoj novembra v ponovni postpek in to na koncesijo. Sva bila kar malo presenečena. Seveda pozitivno.
|