|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
28.8.2008 22:06:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Fargi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za seznam. Meni lahko popraviš 39m, pa čaka 2.IVF.

Pa nič bat, jaz sem že bolje. So me danes tako nafilali vsi spozitivno energijo, da je kar pokalo user posted image  Bo še kakšen dan prišel, ko bo malo krize, ampak se ne dam. November bo en dva tu in se je treba pripravit na nov boj, katerega pa bom dobila jaz. user posted image  user posted image  user posted image

Lučka pa ti prav prekipevaš od pozitvne energije.
Tako je prav.

Saj počasi postaneš pravi strokovnjak, kako prebrodit težave, bolečino,... user posted image

Pa še domači in punce na RR znate potolažit, pa dvignit človeka. važno je, da daš hitro iz sebe, se o tem pogovarjaš, pa hitreje mine vse skupaj.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
28.8.2008 22:14:01   
lučka 25
Vam moram skopirat en post z druge tem. Jaz sem se nasmeja do solz. Pa to se vsakič znova, ko preberem njegove izjave.

CIMEROTIČEVE IZJAVE  J - JAGODNI IZBOR :    

1.Boli me koleno in to na nogi.    

2.Jaz, Zahovič in Karič smo najboljši duo!    

3.Pozdravljam svoje starše, predvsem očeta in mamo!    

4.Preselil sem se v trosobno garsonjero!    

5.V mariborskih termah Habakuk bazen visi, zato sem teško plaval proti toku!    

6.Velikokrat sem samokritičen, včasih tudi do sebe!    

7.Igrali smo taktično zelo dobro ,ampak naša tehnika je bila zanič     

8.Imeli smo teškega nasprotnika vendar je bil nasprotnik boljši ! 

9. Tekma je bla dobra, na začetku smo bol slabo začeli, pol smo pa mal popustili!       

10.Danes nismo imeli sreče, ker smo imeli nesrečo.    

11.Jaz sem sicer zadel žogo v mrežo in dal gol, vendar so jih dali norveški nasprotniki iz norveške na drugi strani več.  

12.Malo sem se na koncu igre znesel nad sodnikom. Pa to ni bilo samo verbalno! To sem mu tudi povedal!!   

13.Rad bi se zahvalil mojim soigralcem, še posebej tistim, ki igrajo zraven mene!!!!!    

user posted image

:)))))  ... res car....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
28.8.2008 22:18:01   
andre3a
Lučka zelo žal mi je zate,ampak ne obupaj.November bo kmalo tu,do takrat pa si naberi moči.user posted image user posted image user posted image
Sonček ti pa pridno počivat in pazit svojo pikico.
neela tudi ti ne obupaj,vem da je to zelo hudo,saj sem bila tudi jaz nekoč zadnja od prijateljic ampak sem prišla za njimi čeprav pozneje.Zdaj v drugo pa že spet zaostajam za njimi ampak jih bom dohitela.

ANDREJA

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
29.8.2008 8:54:58   
sonček85
Sonček, ti si pa tolk pridna s pisanjem in razdajanjem pozitivne energije.
Drugi so jo dajali meni ko sem potrebovala ,sedaj vračam in to z veseljem ,saj vem kako je to ,če si vsak mesec na tleh.Ni mi hudi ,saj imam vsako rada pa čeprav ne poznam vseh .
andre3a.počivam ,hvala  in kako je s tabo?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
29.8.2008 8:56:22   
Anonimen
Dobro jutro.

Neela, ne se sekirat zaradi takih stvari.. Ko bodo prijateljice mele ful problemov s svojimi otroci k bojo šli v šolo, boš ti še vedno med plenicami. Nič skrbet in nič se sekirat pa bo. Verjemi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lučka, mene tud zanima kako zgleda punkcija, tako, da če ti ni težko, prosim če še meni napišeš.

Mene je pa danes začel bolet križ - kakih 5 minut, zraven pa slabo. To se mi je že parkrat zgodilo par dni pred M, tako, da očitno nismo bili uspešni.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
29.8.2008 8:59:47   
Rakica_80
Drugi so jo dajali meni ko sem potrebovala ,sedaj vračam in to z veseljem ,saj vem kako je to ,če si vsak mesec na tleh.Ni mi hudi ,saj imam vsako rada pa čeprav ne poznam vseh .

Dobro jutro!!!
Kako lepoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je čuti zgodaj, tako lepe besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Sonček in hvala, ker si z nami!!!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
29.8.2008 9:01:48   
Rakica_80
Suzi, nikoli neveš, dokler ne dobiš tečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
29.8.2008 9:27:34   
sonček85
z veseljem drage moje.
BEBIII:naj se jutro začne veselo,najmejano in s soncem obsijano.Saj potem ko bo pa zima vam bom pa jaz svetila in vas nebo nič zeblo.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
29.8.2008 9:29:26   
Anonimen
BEBIII, a tvoja user posted image  je že prišla ali jo še čakaš?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
29.8.2008 9:59:38   
sonček85
je še kar ne čaka.upajmo da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
29.8.2008 10:24:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

lučka, mene tud zanima kako zgleda punkcija, tako, da če ti ni težko, prosim če še meni napišeš.

Sem ti že poslala ZS.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
29.8.2008 10:28:55   
nf
Ufff klepetavke moje! user posted image  Zadnje dni, ko imam malo več dela v službi, vas res komaj dohajam. user posted image
Lučka to mi deli! Ful mi je všeč tvoja pozitivna energija!!!!!!!! Go girl, go girl! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Točno to, november bo takoj tukaj, vmes pa imaš domačo nalogo, da fajn fajn uživaš, v sončku, morju, hribih, khm dragemu seveda, prijateljih, greš kam na potovanje, itd. Skratka privošči si, ker sej kako je potem, ko dobiš otroka? user posted image
Neelika ti si pa tudi meni enkrat razlagala o 3 metodah za boljšo voljo, se spomniš? Tisto kričanje je pri meni še skoraj najbolj zaleglo, sem pač glasna kaaaaj user posted image
Fargi, super da delaš seznamček! Sem se pa še jaz potrudila in sem si zračunala datum, kdaj je ne pričakujem. Torej, pri meni prosim popravi: 26 mesec user posted image , ne pričakujem je 7.9.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
29.8.2008 10:30:20   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Sem ti že poslala ZS.user posted image

A lahko pliz pliz še meni?
Aja hotela sem pa pohvalit Reša! Pri tebi se je pa res neverjetno zavzel in potrudil!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
29.8.2008 10:44:03   
Anonimen
lučka, hvala.user posted image

Drugače sem pa sedajle kar malo jezna. Zadnjič, ko sem mela ful stranskih učinkov zaradi klomifena, so v službi to itak tud videli. In potem me je sodelavec vprašal kaj je in itak nisem hotla lagat, zato sem rekla, da jemljem neke tablete, ker imam ginekološke probleme. In to je blo to. Prejšn teden sem pa povedala, da grem drug teden v bolniško (imam neko drugo manjšo operacijo, nič povezano z ginekologijo) in prejle me kliče neka sodelavka in po parih minutah vpraša če grem res v bolniško in kdaj. In ji tud povem. Potem mi pa začne razlagat, da njena sestra je tud bla ful v bolniški, kar po 3 mesece, pa take. In ji rečem, da mene max. 4 dni ne bo, nič več. In ona še kr naprej, da te umetne oploditve so sranje, pa d si pol ful v bolniški... Jaz sem kar gledala. In pol mi je uštekalo, da očitno vsi mislijo, da grem na umetno. Pa nisem nikol niti omenila, da delava na user posted image . Skratka, vidi se, da je majhen kolektiv (6) in se stvari hitro razvedo, hitreje pa še sklepajo neresnične ugotovitve. user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
29.8.2008 11:00:24   
nf
Hahaha Suzi, tko pač to gre. Vsi tvoji sodelavci si zaslužijo en velik šamar po radovednih njuškah! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Je pa zanimivo, kako hitro se razpletejo kr ene čudne zgodbice.
btw na kakšno operacijo pa greš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
29.8.2008 11:03:59   
Anonimen
Eno brazgotino mam, pa grem k kirurgu, da mi bo presadil kožo gor.

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4666
29.8.2008 11:06:31   
sonček85
a veš kaj naj si mislijo kar si čejo.Tudi sama sem na blniški in že govorijo vse svašta o meni,pa sploh nimajo pojma ali je res ali ni.Sem glavna tema na šihtuuser posted image user posted image user posted image user posted image Res pa je da si jih večina res misli da sem noseča -kar je res,a naj jih firbec matra do torka ko imam pregled.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
29.8.2008 12:06:26   
PENCA
Pozdravljene punce

Sonček85 tudi jaz se ti zahvaljujem za pozitivno energijo. Te ni nikol preveč, ane?

Lučka 25, ja tale Cimerotič je res faca. Morm še mojmu tole pokazat.
Sem ti kar ZS nazaj poslala, hvala

Moje soborke lepo se imejte

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
29.8.2008 12:08:46   
sonček85
penca ,z veseljem pomagam in dajem pozitivno energijo ,saj sem je polna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
29.8.2008 12:10:05   
lučka 25
neela, a si danes že kaj boje? user posted image

nf, je kar treba bit pozitiven. saj je še mao krize, ampak še vseeno dobra volja in pozitivizem prevladujeta.user posted image  A veš, da meni, ko me kaj zjezi, sem pod stresom, tudi pomaga kričanje (seveda to naredim v avtu, ko sem sama, da me ne bi kam odpeljali). 

skuštrana suzi, tako je to s sodelavci. Miljon zgodbic imajo. Saj jaz sem tudi danes slišala od sodelavke, da ta starejše sprašujejo, če kaj ve, kako sem opravila in kdaj mam umetno oploditev. Pa je samo rekla, da nič ne ve, ker nisva nič govorili o te. user posted image  Mal jih pa mora matrat raovednost.

sonček, ti boš pa kmalu imela spet pregled. Boš videla pikico in slišala srček. user posted image  user posted image  user posted image

Fargi, a si v službi? Imate priprave na novo šolsko leto. To pa je enga dela na začetku, a ne? Ti kar bodi pridna, da bodo potem otroci še bolj. user posted image

BEBIII, una tečka user posted image pa vseeno, če nič ne pride.

Vsem ostalim pa en lep dan, naj vas sonček malo poboža, pa petek je user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
29.8.2008 12:26:40   
sonček85
sonček, ti boš pa kmalu imela spet pregled. Boš videla pikico in slišala srček.user posted image user posted image user posted image user posted image
komaj čakam .torek torek torek navijam za torekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
29.8.2008 12:36:29   
PENCA
Čao Lučka
Hvala še za te odgovore, res si hitra.
Ja se strinjam, da je dobro imeti nekoga ob sebi, ki je to že čez dal. Super, da maš tolk fajnga brata, super, da se tako dobr razumete.
Za zdele te ne bom več morila z vprašanji, če se bom pa še kaj spomnila, te pa lahko vprašam.

Še dobr, da mamo tale forum, drugač bi bile čist izgublene, vsaj jaz. Pa tako lepo se potolažimo, pa vspodbujamo,... Punce, vse ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rada vas imam

Pismo, zdej se mi je pa krompir zažgal, čist sem notr padla user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
29.8.2008 12:53:34   
frula
Hola punce! Pozitivne energije pa tu gori res ne manjka user posted image user posted image user posted image
Ja  vem kako je, če ti vsi skos neki za hrbtom govorijo al pa te v trebuh gledajo. Tut men je ene pol leta nazaj sodelavka rekla, če sem noseča, sem se pa samo malo zredila in sem mela bolj napet trebuh user posted image user posted image user posted image . Pa sem se začela že slabo počutit zarad tega pa nerodno mi je postajal, na konc sem si pa misllila, klinc, sej more bit teb bolj nerodno k nimaš filinga pa kar tko neki v tri dni blebetaš user posted image . Sem se kar sama potolažila, čeprav pa ni prav prijeten občutek.
Little angel - že dolgo se nisi oglasila - kaj je bilo na koncu s tistimi čudnimi znaki? Je prišla user posted image  ali user posted image ? Navijam za zadnje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
29.8.2008 13:31:01   
Anonimen
točno, little angel se je čisto izgubila. JAVI SE!!!!

Nič, drage moje. Jaz odhajam domov, se beremo spet v ponedeljek. Do takrat pa velik napišite.

aja, drugač sem pa čist not padla v tale komad
http://www.youtube.com/watch?v=O2wq06wSLFE&feature=related

čao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
29.8.2008 13:33:42   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sonček, ti boš pa kmalu imela spet pregled. Boš videla pikico in slišala srček.user posted image user posted image user posted image user posted image
komaj čakam .torek torek torek navijam za torekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?