|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
10.2.2008 19:33:14   
Fargesia
Stunfek, a ti si večkrat na dan meriš BT? ker pomoje je od dneva do dneva in predvsem tvojega počutja odvisna temperatura zvečer...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 376
10.2.2008 19:42:44   
nf
Živjo!
A ste se imele fajn za vikend? Kej user posted image ? user posted image  
Stunfek, se mi zdi, da ti temperatura prezgodaj pada?? Da ni to mogoče vgnezditveni padec?!!! user posted image  user posted image  user posted image  Vem, da sem nekje prebrala, da bi okoli 6-10 dan po ovulaciji lahko bil padec temperature za 1 dan na račun gnezdenja user posted image  Upajmo, da pes tja taco moli user posted image
Midva sva se spet pojala po hribih, včeri na Dolgem hrbtu, danes pa na Ratitovcu. Zdej so pa res idealni dnevi za v hribe, tak sonček pa toplo, snega ogromno, ma super! user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 377
10.2.2008 19:44:27   
nf
Aja Maša, čestitke za foliklčka! user posted image  user posted image  user posted image  Držim pesti tudi za spermiogram!
Ej Neela, ti si zdej sploh že dobila M ali še čakaš?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 378
10.2.2008 20:18:28   
trinity22
Štunfek jaz sem tudi nekje brala, da pri vgnezditvi lahko pade BT, potem pa spet naraste, tako da s tabo upam na najboljše in navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 379
10.2.2008 20:30:09   
stunfek
jaz osebno ne verjamem v vgnezditveni padec temperature user posted image . Temperaturo pa si v tem casu, ko cakam ce smo kaj zadeli meni se zdi merim "furt na furt" user posted image . Ste pa optimisticne face, moram rect. Hvala bogu! :)\Mogoce mi je temperatura padla, ker sem se 4 ure intenzivno pojala po bazenih atlantisa in nestetokrat prehodila stopnice do toboganov. moja ta mala je kot navita ura in sem se potrudila in bila v iber zabavna mama. mislim, da take afne mame ni bilo danes v atlantisu. sva tauhale koo nore in si plavale pod nogami, igrale morske deklice, spuscali sva se po toboganu in oh in sploh. sem cisto utrujena user posted image
upam, da bo jutri zjutraj temperatura vsaj 36,9 zjutraj sicer vem da pes tace ne moli v zeljeno smer user posted image .

danes sem 7DPO (days past ovulation) in meni ponavadi okoli tega dne ze zacne padat. Najbrz je to nekaj kar lahko omenim ginekologu, saj bi morda lahko tudi slo za prezgodnje popuscanje rumenega telesca in bi bila prava kandidatka za dabrostron ali kaksno drugo obliko dodajanja progesterona.

no, skratka zdaj moram dat ta malo spat. dala mi je zelo specificna navodila, da moram danes lezati ob njej in ji povedati 4 posebne pravljice z usti user posted image kar pomeni, da si jih moram izmisljevati. se dobro da imam nenadkriljivo domisljijo ker sice ne vem kaj bi ji vsak vecer pripovedovala user posted image .

se beremo, ko mikena zaspi.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.2.2008 10:54:47   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

danes sem 7DPO (days past ovulation) in meni ponavadi okoli tega dne ze zacne padat. Najbrz je to nekaj kar lahko omenim ginekologu, saj bi morda lahko tudi slo za prezgodnje popuscanje rumenega telesca in bi bila prava kandidatka za dabrostron ali kaksno drugo obliko dodajanja progesterona.

stunfek, se strinjam s tem, kar si napisala. Če ti res začne že tako hitro padati BT in če dobiš M prej kot v 11 dneh DPo, vsekakor povej G, da ti predpiše progesteron. Jaz sem imela isti problem, zdaj pa jemljem Prometrium.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 381
11.2.2008 13:11:21   
Petra1111
kakšne raglje ste na tem forumu, 2 dni me ni, pa vas že komaj dohajam user posted image
Pri meni nič novega, sem pojedla zadnjo tabletko, sedaj pa čakam na akcijo.

neela- user posted image user posted image malo pozno, ampak vseeno. startamo na drugi mesec,ne?
nf- še zame en kovanček. Kdaj startata v Rim? Mogoče so pa v Rimu bolj rodovitna tlauser posted image
maša- bravo za tvoje foliklčke. Torej so možnosti za dvojčke, ne? Poročaj kako ti bo šlo.
miška73, nejka- zaklenita vrata temu user posted image . In mu povejta naj se oglasi drugo leto.
štunfek- dokler ne pride user posted image je še vedno upanje.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.2.2008 13:33:24   
stunfek
kje ste pupe? :)
jaz sem v služi. ravno uživam trenutke, ko nimam kaj počet...hehehe.
sicer pa me na mojo veliko veselje joškice še vedno malo bolijo. joj, s temperaturo tudi ne vem no. ne tič ne miš. pravzaprav ne vem ali mi res pada ali sem paranoična...user posted image
zdaj pa je res le teden dni pa bom zagotovo vedela pri čem sem. 6 dni pravzaprav user posted image
upam da je kakšna gor, ker se mi klepeče user posted image

Stunfek

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 383
11.2.2008 14:18:58   
stunfek
vidim, da ste vse čisto preveč pridne in nobene ni, da bi kakšno rekla.
jaz sem ravno premišljevala, da še dobro, da nimam toplomera s seboj, ker bi si še v službi merila temperaturo user posted image

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 384
11.2.2008 14:41:52   
pike
Zdravo Stunfek
Kdaj boš pa delala test. Jaz sem v četrtek in petek imela res malo rjavega izcedka a mi je danes in v soboto test pokazal negativno. A mora od vgnezditvene minit 1 teden da se pokaže pravilno?
Lep pozdrav in upajmo na skorajšnjiuser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 385
11.2.2008 15:03:03   
stunfek
ja, najbrž je res potreben dober teden od vgnezditvene, da ti pokaže pozitiven test ampak moram povedat, da je vgnezditvena krvavitev sila redek pojav, ki se menda pojavi pri manj kot 10% ženskah. Jaz bi bila skrajno skeptična, če je to bile vgnezditvena.

jaz bom testirala čez vikend, če bo moja BT še visoka. Če bo nizka itak vem, da ni potrebno testirat, ker bo M nekje za voglom prežala name.

Stunfek

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 386
11.2.2008 17:53:33   
Fargesia
Hej! jaz sem danes dobila stopko pa ni bilo fino...moja reakcija namreč...skor sem skup padla...so ble unedve sestre čist blede ko so me rihtale...no, zdej sem kul in jutri naj bi bila O...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.2.2008 18:00:24   
miska73
Maša, zdaj pa le veselo na delo... user posted image

Jaz pa odhajam v lekarno po novo zalogo CB testov...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 388
11.2.2008 19:30:35   
trinity22
user posted image user posted image user posted image maša akcijauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Miska73 držim pesti za +++++++++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 389
11.2.2008 20:20:25   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jaz pa odhajam v lekarno po novo zalogo CB testov...

...jaz pa po zalogo O testov... user posted image user posted image user posted image  

dajmo Maša dajmo dajmo...akcijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 390
11.2.2008 20:39:58   
lučka 25
Maša, samo da si boljše. Jutri pa le user posted image user posted image user posted image , da bo potem končno user posted image user posted image .

miska in neela, da ne bosta vseh zalog v lekarni pobrale in bo še kaj za nas. A bosta vse to nabavili še za nas? user posted image  Glejta, da bo na koncu pravi rezultat user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Petra, sedaj pa le še malo počakaj, da K začne delovati s polno paro in potem le hitro user posted image . Držim pesti za user posted image user posted image .

Vse ostale pa: naj bo na testih vidno le user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 391
11.2.2008 21:31:20   
METULJ1
živjo,

glede na to, da me je danes spet obiskala grda user posted image , grem po njen h G. Že pred novim letom mi je namreč G rekla, da naj pridem, da se dogovorimo za začetek jemanja Klomifema.

Zdej me pa zanima, kako to poteka. Kolk tablet v ciklusu poješ, kdaj začneš z jemanjem, kakšni so kej stranski učinki.

Hvala za odgovor

Pozdravčki

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 392
12.2.2008 7:05:39   
stunfek
to je razlicno od punce do punce. ginekologinja ti bo vse povedala in dala recept za klomifen. ponavadi se zacne z eno tabletko in se jo jemlje od 5. do 9. dne ciklusa. Okoli 12. dne ciklusa gres na UZ pokazat folikle, da se vidi kako si odreagirala na klomifen. po potrebi dozo spremenijo, ce reakcija ni bila zadosti dobra.

dobro jutro punce (no, tole bi moralo biti na zacetku) user posted image

Stunfek

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 393
12.2.2008 7:34:27   
janney
dobro jutro punce!

vidim da ste kar čvekice in sem mogla kar tri strani prebrat za vami user posted image -lepo

Jaz sem full uživla čez vikend sva bila z mojim v portorožu jaz bi šla kar na primorsko živet!

No tudi jaz sem včeraj popacala zadnjo tabletko K zdaj pa z akcijo naprej user posted image user posted image user posted image

Punce vse ki čakate na dan D vam želim samo user posted image  user posted image  in vse ki čakate na rast foliklčkov vam želim velike lepo okrogle foliklčke in veliko user posted image user posted image user posted image  da bodo rezultati user posted image user posted image user posted image  .

papa  

janney

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 394
12.2.2008 7:49:29   
METULJ1
stunfek - hvala za odgovor.

Pozdravčki in veliko sreče vsem

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.2.2008 7:54:25   
pandka
Dobro jutro,
saj vas komaj dohajam user posted image user posted image . Mi smo čez vikend urejali sobo za user posted image , sam vse kaže, da jo bomo imeli samo za kabinet.user posted image   No, enkrat bo že.user posted image

Janney jaz se iz primorske, delam v LJ in mi je edina tolažba, da se po končanem delu vrnem na primorsko-čeprav goriško, ker resnično pri nas več sonca sije.user posted image

Midva sva v akciji, upam, da se kaj prime.user posted image user posted image

Čimveč lepih folikelčkov in čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vam želim, naj že kdo odre sezona 2008 z user posted image .

lep pozdravček vsem

user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.2.2008 9:47:19   
stunfek
pandka, kaj si mislila s tem, da sta urejala sobo za user posted image  in da bo kabinet? a sem kaj spregledala?

Stunfek

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 397
12.2.2008 10:07:25   
pandka
ojla štunfek, ja smo urejal sobo za user posted image , samo glede na to, da se noče nč prijet, jo bomo gotov rabili samo za kabinet-študijsko sobo.user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.2.2008 10:12:54   
stunfek
aja. oh, to pa ni potem nič hudega. se bo že prijelo boš videla :) nič bat.

Stunfek

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
12.2.2008 10:14:20   
nf
Ne sej je rekla Pandka, da se boji, da bo sobica samo za kabinet. Veš da ne bo Pandka! Še premejhna bo za vse user posted image , ki jih bosta pridelala! user posted image  user posted image  user posted image
Punce jaz pa jutri odhajam v Riiiiiiiimmmmm user posted image  Komi čakam! In cela že žvenketam, zadnji čas, da se odbacim vsega drobižka user posted image  Jutri imam tudi zadnjo tabletko, potem pa v akcijo!
...Maše pa danes ni na spregled, hmmm le kje bi se lahko potikala user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?