|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
19.8.2008 7:51:17   
neela
Dobro jutro! Hitro vsaki eno dišečo user posted image , potem pa v nove boje!

špelka - topel pozdravček borki! Kar pridruži se nam, boš hitro ugotovila, da smo klomifenke čisto nore...user posted image ...user posted image user posted image user posted image

lučka - mene je v trenutku primlo, da si malo zamenjam avatar, da vas malo nasmejem. Moram pa priznat, da me je za tematiko navdušila zadnjič Fargi, ko nam je iz youtube poslala link za tistega svetovnega hippo-ta.

miška - ti očki ubijajo.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
19.8.2008 7:55:00   
sonček85
NEELA TALE TVOJ AVATAR mi je pa tako všelžč,ko noro pleše

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
19.8.2008 8:02:21   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

NEELA TALE TVOJ AVATAR mi je pa tako všelžč,ko noro pleše

Ja, sonček...sej me malo pa res že boli desna noga...user posted image user posted image user posted image ...bom morala kmalu premenjat nogo. Kako si, srečka nosečka??? Že veš, kdaj imaš prvi pregled???

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
19.8.2008 8:12:02   
sonček85
nene ne vem še saj sem že včeraj klicala svojo G in je na dsopustu do konec meseca.no potem bom pa že itak po mojih izračunih v 6 tednu in bo po moje pregled hitro tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image Samo da bo vse potekalo kot mora.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
19.8.2008 8:16:41   
miska73
Da še tule eno kavico popijem. Hvala neela, da si jo skuhala.
Zdaj pa šibam malo delat.

špelka, user posted image user posted image user posted image user posted image vabljena da do onemoglosti smetiš na naši temi.

lučka, a je kaj novega s stvojo svakinjo. Kako se drži?
Ti pa greš jutr spet foliklčke kazat, a ne. Držim pesti, da bodo taki kot morajo bit.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 19.8.2008 8:20:27 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
19.8.2008 8:46:02   
dana
Hoj punce,

sem vas prišla mal pozdravit. Sicer nisem velik sodelovala, pa tudi v 2. ciklusu mi je uspelo zanosit, tako da prav dolgo tudi nisem bila pri vas.
V glavnem prišla sem vam zaželet vse dobro.

Je blo pa z mojim K tako, da mi je G predpisala kar 2 tableti na dan. In ko sem jih prvi mesec jemala je blo grozno, tako da sem za  2. ciklus kar sama določila samo eno na dan. In je ratalo.

V četrtek sem imela prvi pregled (skoraj že 10. teden) in zaenkrat vse OK.

Mejte se in srečno !

dana

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
19.8.2008 8:48:29   
neela
sonček - valda, da bo vse ok. Ti se sedaj samo sprosti, saj sta vidva uspešno 'zamesila' in dala v pečico, G bo še 'naštelal' še uro in to je to. Uživajta!!

miška - pazi, da ne boš pretiravala s kavicami...da te ne stisne srček, tako kot tvojmu mišku na avatarju...user posted image

ja lučka, kako je s tvojo svakinjo? Je doma?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
19.8.2008 8:52:46   
neela
dana - čestitke za prvi pregled!!! user posted image Kar se pa klomifenk tiče...enkrat klomifenka, vedno klomifenka! Ti se pusti pridno razvajati in nas občasno le pridi pogledat. 

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
19.8.2008 8:57:42   
miska73
dana, lepo da si nas prišla pogledat. Tudi me ti želimo vse dobro.
Le pridi nas še kaj pogledat. Prou paše, ko priletijo gor naše nosečke...
nam dajo malo več upanja

neela, virtualne kavice mi pa je ne bojo škodvale. Ta pravo sem pa danes samo eno - za zdaj user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
19.8.2008 9:50:39   
lučka 25
Jutro punce.

Špelka, ti kar še pridi kdaj smetit k nam. samo potem ne odgovarjamo, če boš kdaj tudi ti mal zmešana. user posted image

neela, miška. Z mojo svakinjo je pa tako, da bo do poroda ostala v bolnici pod kontrolo, se pravi maksimalno še 3 mesece. Če jo bo psiha najedla jo bodo za kakšne dva dni poslali domov, drugače pa nič. Ima pa še vedno izcedke (ne vedo zakaj), od znotraj lijakasto zmehščan maternični vrat, pa še trebuh ji trd ratuje in zato ima obliž proti popadkom. Sedaj je noseča 28 tednov. nočem pa preveč pisat, ker so tu še nosečke, da ne bo njih panika zagrabila. tako, da vse nosečke, nič naj vas ne skrbi, da bo pri vas enako, ker vsaka nosečnost je razred zase. ve samo uživajte! Mi smo optimistični.

dana, a že 10 tednov. supe. samo, da je vse O.K.

sonček, sšč, sšč s user posted image . Zdaj naj ti pikica dovoli, da uživaš.

mene je pa spet hrbet zagrabil. Lahko, da je moja psiha tako ven udarila, zaradi tega postopka, ko se vse tako vleče in ni tako kot sem si zamislila. Na ven se delam sproščeno, veselo,... na noter me pa grize. pa je res čist možno, da me je zato spet usekalo v hrbet.

Folikelčki upam, da rastejo, samo kaj ko nič špikanja ne čutim. Samo vsa sem taka popoldne, kot da bi imela trebušno gribo. Saj bo. Optimizem na rame in gremo veselo naprej.

Zdaj pa grem veselo na delo. se beremo in pišemo popoldan. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
19.8.2008 11:37:45   
Anonimen
Kje ste vse? Je takšno zatišje..

Meni so se pa podrli vsi plani za morje. user posted image    user posted image  Sem nekako planirala, da bi šla za par dni, pa moj user posted image  noče. Pravi, da ima ful dela. user posted image  Kao. Tako, da bom očitno kar v službi.

Drugače je pa danes tak čuden dan, ni? Jaz sem ful utrujena, brez volje...user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
19.8.2008 12:10:59   
neela
suzi, jaz sem tle.... Nič ne maraj, če pač ne bosta mogla iti na morje. Ampak ti si pa le vzemi kakšen dan dopusta in se pojdi razvajata - počitek, kavica s prijateljico, masaža, sprehod, šoping....kaj hočeš še več? user posted image Saj na morje bosta tud lahko še šla. Midva greva tud kasneje - septembra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
19.8.2008 12:31:58   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Vi smetite našo temo ,pol bomo pa me tud vašo user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image .
Lep pozdrav vsem klomifenkam, sploh pa tistim, ki so se pridružile naši borbi pa veliko uspehov pri user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
19.8.2008 12:41:00   
spelka12
Tako, smeti sem popucala za sabo, da me ne boste zatožile pri big bossihuser posted image .
Bom samo na vsake tolk časa pokukala k vam da vas polupčkam pa poobjemčkam pol pa šibam dalje.

Ampak zdej mi pa razložte tole s klomifenom. Zakaj ti ga sploh predpišejo in a kaj učinkuje pa a je sploh kej uspešen. A so to tabletke? Celotno razlago prosim.
Če bi prej vedla da obstaja tale stvar bi pa mogoče prej s tem probalauser posted image . A ima kaj stranskih učinkov?
Matr sem firbčna a ne?
fargi kaj se pa ti smeješ user posted image . Pri nas gorenjkah gre "milo za žajfo". One so popackale nas in jest packam njihuser posted image user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
19.8.2008 13:06:06   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ampak zdej mi pa razložte tole s klomifenom. Zakaj ti ga sploh predpišejo in a kaj učinkuje pa a je sploh kej uspešen. A so to tabletke? Celotno razlago prosim.
Če bi prej vedla da obstaja tale stvar bi pa mogoče prej s tem probalauser posted image . A ima kaj stranskih učinkov?
Matr sem firbčna a ne?

uf....user posted image ....katera se bo upala ta prosti spis napisat, da bomo potešili špelkino firbčnost???? user posted image user posted image user posted image
Jaz bom samo v alinejčkah...
K so: -  tablete, ki ti jih predpiše G (največkrat zaradi SPCO ali pa puncam, ki nimajo svoje O)
        - vzpodbujajo O oz rast foliklčkov
         - jemlješ jih 5 dni v prvem delu ciklusa - z različnimi dnevnimi dozami
        - ko jih jemlješ je zelo zelo dobro, da te G spremlja z UZ, da vidiš kako se odzivaš na K - ali se sploh
        - ja, če greš malo na naš seznam, boš videla, da je kar lepa četica članic zanosila s pomočjo K...al pa tud vmes user posted image

Sem bila kratka, a??? user posted image user posted image user posted image

Fargi, ciao! Kako je šlo? Že kaj novic?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
19.8.2008 13:34:52   
spelka12
neela kratko in jedrnato. Ja mogoče bi prišlo v poštev tud to probat pred umetno. Bom mal g. predlagala naj premisli v tej smeri.
Kakšne novičke o fargi pa čakamouser posted image . Sem kej zamudila?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
19.8.2008 13:46:33   
neela
punce, to si morate prebratihttp://www.njena.si/zdravje/medicina/od_jajceca_do_krvavitve/menu_id_53.html
meni je predvsem tisto všeč...'največje zmote o menstruaciji' in pa menstrualni e-koledarček....ko te po mailu spomnijo, da boš dobila M....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
19.8.2008 15:02:21   
Fargesia
neela, nič še ni novic. pomoje tud ne bo dobrih...

špelka ...služba user posted image

iz mene pa kr lije...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
19.8.2008 15:28:55   
miska73
Fargi, kak si? Bolj redkobesedna si danes. Kok ti je kej všeč moj nov avatarček?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
19.8.2008 15:44:15   
Fargesia
miška, superca je tale miška...taka pocukrana...

redkobesedna? hja, moja M se je vlila in mam kr krče in pol sem avtomatično bolj čudna, čeprav sem vesela tele M...pa še dveh bom...user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
19.8.2008 15:46:47   
frula
Spela, hvala, mi je uspelo nekaj narest s slikco.. Mi je tale srcek od miske tok fajn, da sem mogla mal ponavljat user posted image
Suzi - ne sekiri se pa se kar sama pocrkljaj, kot je predlagala neela.
Mene pa v zvezi s tem klomifenom mal skrbi, ker mi G ni nic rekla, naj se pri njej oglasim glede foliklov. Je rekla, naj pac probam 2 cikla K jemat, ce ne bo ratal me bo pa dala na pregled prehodnosti jajcevodov user posted image . Ok, upam, da se je odlocila prav, ker pri meni je bil problem, ker mi je user posted image  precej neredno prihajala..  Danes je 5 dan odkar sem nehala jemat tabletke. Ta mesec se tok vlece, kot se noben ampak, bom ze potrpela. Tok pozitivne energije kot sem jo med vami nasla ze dolg nisem obcutla user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
19.8.2008 15:51:57   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: frula
Tok pozitivne energije kot sem jo med vami nasla ze dolg nisem obcutla user posted image .

user posted image user posted image user posted image

pa seksat pejd če si 5 dni po zadnji tabletki!!!

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
19.8.2008 16:01:33   
sanna
Ojla! Še ena "bivša" klomifenka vas je prišla pogledat in pozdravit. Navijam za vse vas in stiskam pestke! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
19.8.2008 16:24:00   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Tok pozitivne energije kot sem jo med vami nasla ze dolg nisem obcutla user posted image .

user posted image user posted image user posted image

pa seksat pejd če si 5 dni po zadnji tabletki!!!

Se pridružujem izjavi od Fargi.

frula, lepo da si našla in naštimala avatarček.
Pa seveda, da ti je v naši družbi všeč.
Glede tvoje G bom pa rekla, da je malo neodgovorno, da te ne spremlja z UZ med jemanjem K.
Klomifen le ni tako nedolžen, da bi ga kar tako jemali.

Mene je moja G najprej poslala na slikanje jajcevodov.
A tvoj dragi je že dobil napotnico za spermiogram.
Če še ni dobil, le zateži svoji G kako je s tem - recimo ko se boš šla menit za HSG čez dva meseca.

Seveda ti pa želim, da bodo tabletke K uspešne že v teh dveh ciklih, kar se tudi velikokrat zgodi...
in da vama ne bo treba na ostale preiskave.
Držim pesti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
19.8.2008 16:33:44   
neela

Mene pa v zvezi s tem klomifenom mal skrbi, ker mi G ni nic rekla, naj se pri njej oglasim glede foliklov. Je rekla, naj pac probam 2 cikla K jemat, ce ne bo ratal me bo pa dala na pregled prehodnosti jajcevodov user posted image

To je meni ful čudno....saj kot je meni znano, je najbolje, da - preden dajo K, da preverijo prehodnost jajcevodov, ker drugače je povečana možnost hiperstimulacije....kaj ni tako, veteranke?? Frula, daj ti za vsak slučaj kar zateži svoji G, da bi se 12 ali 13 dan ciklusa vendarle prišla pokazat na UZ. In kot je tud miška rekla - definitivno naj gre tvoj tud čimprej dat pregledat tiste vajine podmladke...

sanna, lepo, da nas prideš sem pa kje pozdravit. Kako si?

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?