lučka 25
|
Jutro punce. Špelka, ti kar še pridi kdaj smetit k nam. samo potem ne odgovarjamo, če boš kdaj tudi ti mal zmešana. neela, miška. Z mojo svakinjo je pa tako, da bo do poroda ostala v bolnici pod kontrolo, se pravi maksimalno še 3 mesece. Če jo bo psiha najedla jo bodo za kakšne dva dni poslali domov, drugače pa nič. Ima pa še vedno izcedke (ne vedo zakaj), od znotraj lijakasto zmehščan maternični vrat, pa še trebuh ji trd ratuje in zato ima obliž proti popadkom. Sedaj je noseča 28 tednov. nočem pa preveč pisat, ker so tu še nosečke, da ne bo njih panika zagrabila. tako, da vse nosečke, nič naj vas ne skrbi, da bo pri vas enako, ker vsaka nosečnost je razred zase. ve samo uživajte! Mi smo optimistični. dana, a že 10 tednov. supe. samo, da je vse O.K. sonček, sšč, sšč s . Zdaj naj ti pikica dovoli, da uživaš. mene je pa spet hrbet zagrabil. Lahko, da je moja psiha tako ven udarila, zaradi tega postopka, ko se vse tako vleče in ni tako kot sem si zamislila. Na ven se delam sproščeno, veselo,... na noter me pa grize. pa je res čist možno, da me je zato spet usekalo v hrbet. Folikelčki upam, da rastejo, samo kaj ko nič špikanja ne čutim. Samo vsa sem taka popoldne, kot da bi imela trebušno gribo. Saj bo. Optimizem na rame in gremo veselo naprej. Zdaj pa grem veselo na delo. se beremo in pišemo popoldan.
|