|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
8.2.2008 10:35:38   
nf
jaz sem v službi user posted image  Glih prej sem se peljala po Večni poti mimo Zooja in gledala dva čisto mičkana, kako so ju starši posadili na bika (tisti ogromni kip pred vhodom) in sta bila čisto navdušena in ponosna nase user posted image  

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.2.2008 10:41:15   
stunfek
ja, moja mora tudi vsakic obvezno splezat na unga bika hehehe. a ti reva pa v sluzbi? user posted image a si vsaj za vikend frej?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.2.2008 10:50:04   
nf
hihi si jo kar predstavljam user posted image  Ja itak da sem frej. Danes sem v službi, zato ker me potem naslednji petek ne bo, ker bom v Rimu user posted image  

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.2.2008 11:29:51   
neela
Stunfek, Maša in nf - ful vam hvala za mnenja. Jaz se itak vedno odločim potem itak po svoje (kot čutim), vendar vedno rada zvem še kakšno drugo mnenje.

nf - si že zbrala dovolj kovančkov za fontano? user posted image  Da ne boš pozabila na katero od nas!!

Stunfek - lepo se imejta v ZOO. Na Dolenjskem še čakamo sončka - upam, da ga čimprej ugledamo.

Maša - hitro ozdravi!!!

Penca - user posted image user posted image user posted image ... gremo naprej v nove boje!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.2.2008 12:14:50   
neela
Punce, meni ni več ni jasno - včeraj, ko sem prišla domov sem na wc papirju zasledila temen izcedek in napovedala prihod user posted image  - sedaj pa ne duha ne sluha ne o izcedku ne o user posted image ... Drugače mi je danes 29. dan ciklusa (sedaj ko jemljem K imam nekako ciklus na 31. dan, ampak takega izcedka še nisem imela). Je imela katera tako izkušnjo??

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.2.2008 13:41:02   
mmanca
Glede na to, da je 29. dan ciklusa, bi lahko bila napoved user posted image ,
ampak upajmo, da je NE BO.
Mogoče je le posledica hormonskih nihanj..., ne vem.

Držim pesti. Drži se. user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.2.2008 18:43:19   
snežinka7
Kako ste kaj? Tudi ja z imam še samo nekaj dni do user posted image in upam, da je sedaj pa zares nebo. Držim pesti za vse nas.
lp

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 332
8.2.2008 18:45:52   
stunfek
oj. no, zoo je za nami. bilo je lepo - no, malcek dolgocasno ampak ta mala je uzivala. ful stvari prenavljajo tako da ni za videt opic, volkov, macjega pande, zelv...ampak da je bil lep in na zviralih je mrgolelo mladeza user posted image . komaj sem jo zvlekla, da smo sli domov.

mene pa ta mesec res joske ful matrajo. saj me bolijo kdaj pa kdaj ampak tole je pa kriza. saj sem vesela user posted image , ker je to pac znak, da v meni divja progesteron user posted image .

pa ostale? padel je mrak? dejte porocat kaj ste pocele danes...

Stunfek

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 333
8.2.2008 19:55:41   
neela
Jaz pa sem ta lep sončen dan izkoristila za začetek moje tekaške sezone....za štart seveda s hitro hojo. Prav fajn se mi je zdelo, k je bilo ful veliko ljudi zunaj - smo vsi prišli kot martinčki ven iz svojih luknjic... user posted image ...

Pa ostale?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.2.2008 20:13:55   
snežinka7
jaz sem pa malo okna čistila pa pospravljala

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.2.2008 21:28:31   
stunfek
neela, jaz sem tudi tekla user posted image danes drugic letos. zacela sem pravzaprav v sredo. tekla bom vsak ponedeljek, sredo in petek. juhuhu za otvoritev sezone user posted image

madonca si pridna snezinka...jaz se sploh ne spomnim, kdaj sem nazadnje pomivala okna!

Stunfek

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 336
8.2.2008 21:39:55   
trinity22
čer ...
jaz pa sem bila pri mami na obisku in sem skrbela za njo, ker je neki ful zbolela ...upam da bo čimprej bolš

Drugače pa nobenih spremeb, midva mama še kr akcijo, čeprav mislim da ta mesec ni (še) blo O, ali pa je tudi ne bouser posted image  Nimam nobenih znakov, prsi pa so majhne, neobčutljive tako kot že dolgo ne, pa tak občutek, kot bi ble take ne vem spužvaste, kr neki ... štunfek tebe že prsi ful bolijo?

No, držim pesti za vse ostale, ki je NE čakate, za tiste, ki pa jih je grdoba vseeno obiskala pa toleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 337
8.2.2008 21:41:44   
stunfek
jp. mene prsi ful bolijo pri strani. sem pa 6 dni po ovulaciji tko da mogoce je to se povezano z ovulacijo.
kdaj naj bi pa ti imela ovulacijo oziroma kdaj je ne pricakujes? a si ti en dan za mano?

Stunfek

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 338
8.2.2008 21:45:31   
trinity22
ja po tabletah Klomifena sem en dan za tabo, samo meni se še niiiičččč ne dogaja. Je pa res, da imam ful dolg cikle nekje na 35 dni, tako da mogoče tudi to kaj vpliva, ne vem, ker sem prvič na Klomifenuuser posted image

Zate pa držim pesti, da so te bolečine znak zauser posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 339
9.2.2008 8:36:15   
neela
Dobro jutro zaspanke!
Ok, bom jaz skuhala user posted image ...
K meni se je ne samo na kavico, ampak na daljši obisk napovedala user posted image , tako da grem v 4., predzadnji krog K. Nimam kaj. Sem se pa odločila, da ta mesec delam ovulacijske teste, ki jih v času jemanja K nisem še delala. Pa da vidimo, kaj bo...

Stunfek - a ti kar takoj štartaš s tekom? Kako pa? Tečeš z intervali (komb. tek+hoja)?

Trinity - jaz sem pred K imela abnormalne cikluse (med 35 in 90 dni), ampak mi je K pravilno navil urico, tako da pride M med 29. in 31. dnevom.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 340
9.2.2008 8:45:40   
stunfek
dobro jutro punce.

neela, ja jaz zacnem takoj tect :) ampak ful majhno razdaljo. malo se ravnam po vsem kar sem prebrala na runnersworld.com, da je pomembno, da na zacetku ne povisujes razdalje za vec kot 10% na mesec. Tako zacnem s 15 minutnim tekom 3 krat na teden in potem pocasi dvigujem. 15 minut pa mi tudi z 20 odvecnimi kilami nikoli ni bilo problem pretect. vcasih sem pa takoj zacela z enournimi teki in seveda me je hitreje minilo user posted image . tale varianta malo po malo pa mi je prav pri srcu.

jaz bom v primeru neuspeha v tem ciklusu naslednji ciklus tudi uporabljala ovulacijske teste.

moje joske me se kar bolijo. jih zjutraj prec potipam in ko ugotovim, da me se vedno bolijo si oddahnem...hehehhe.

Stunfek

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 341
9.2.2008 11:50:49   
Fargesia
Ojla! včeraj sem bila na UZ...pa sem bla tako razočarana da sploh nisem nič sem gor prišla...skratka, pridem noter...pozdravim in ne dobim pozdrava nazaj...se uležem na mizo, povem kateri dan sem in da moram dobit stop injekcijo...ona meni...pa sej so sami dorbni, to ni nič za stopirat...sami drobni...16mm...A TO JE ZATE NA 12.DAN DROBNO!???? no, za tega je pomoje čist pomotoma povedala kot je velik...ta je v levem, za desne nič ne vem...no in potem ji sama rečem da sem prejšnič prišla na kontorlo na 14. dan in mi reče, ja sej zdej boste tud tko...pa rečem a v nedeljo...pa ona ja...pa jst rečem a čeprav je nedelja...in ona meni...JA SEJ DANES JE TUDI PRAZNIK, A NE? in sem rekla nasvidenje in se obrnem in grem...tko da...aja dr. Požlep je bila ta cvetka...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 342
9.2.2008 14:34:56   
stunfek
masa, 16 mm res ni droben. cisto pravi je za 12.dan. in zdaj gres v nedeljo nazaj a kako? neverjetno kako so vcasih zdravniki raztreseni. ocitno je bil slab dan :)
no, zaradi velikosti foliklov ti ni treba biti razocarana kar se pa tice odnosa pa sem brez besed. kako pa to, da imas stopko? a gres na IUI? v kaksnih primerih pa sploh dajejo stopko? meni jo se nikoli niso dali ali jo kakorkoli omenjali.

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.2.2008 14:57:58   
neela
joj, maša...kar hudo mi je, ker si morala skoz to. user posted image  sem čisto pissed off, ko slišim kaj takega. Pišuka, saj so dohtarji in sestre tam zaradi nas in ne mi zaradi njih. Kar pa se velikosti folikla tiče - ravno tolikšnega sem imela jaz, ko sem šla na UZ (prvič in edinkrat!) in mi je dr. Drobnič rekel, da je lep in čisto dovolj velik (13. dan), tako da nič skrbet - vidva samo lepo user posted image   in uživajta vikend.
Kar se stopke tiče tudi mene zanima, kar sprašuje štunfek - tudi jaz je nisem nikoli dobila...user posted image

Štunfek - jaz pa sem še bolj 'previdna' in tečem 5 minut in 5 minut hoje in tako ponavljam 5 km (to imam 2 kroga po naši trim stezi). Za letošnjo sezono sem se odločila, da bom res počasi in pa vztrajno povečevala tempo. Jaz moram še posebej pazit, ker sem tud astmatik.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.2.2008 15:13:55   
snežinka7
stunfek in neela, jaz sem tudi imela 12 dan uz in sem dobila takrat stopko, vendar moj  levi folikel je bil velik 25 in polno majhnih, desni pa 14 in polno majhnih.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 345
9.2.2008 15:20:54   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7

stunfek in neela, jaz sem tudi imela 12 dan uz in sem dobila takrat stopko, vendar moj  levi folikel je bil velik 25 in polno majhnih, desni pa 14 in polno majhnih.

Čisto laično razmišljanje... mogoče dajo stop inj. zato, ker so f tako veliki ali pa zato ker jih je več, da se čimprej sprostijo...namreč ker meni je G rekel, češ ''še dobro, da je samo 1 folikl, ker si jih več ne želimo...''user posted image

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 346
9.2.2008 15:40:47   
pike
Jaz pa sem pred kako uro naredila test , ki je bil negativen. Danes je 39 dan mojega ciklusa, ki pa je lahko dolg tudi po 50 dni. Test sem naredila zato, ker sem včeraj in predvčerajšnjim imela svetlo rjav izcedek in ker M nisem dobila sem šla po test. zdaj sem sicer razočarana a bi rada, da user posted image čimprej pride, ker pol začnem prvič s Klomifenom. Zelo sem vesela, da mi je po menjavi G moj novi G takoj predpisal K. Ni mu bilo jasno zakaj mi prejšnja G ni predpisala  K. Rekel je, da je to idealno zdravilo za moje jajčnike, ki so policistični in verjetno nimam vsak mesec O. Tako, da zdaj upam, da bo prišla teta in štartamo na novo. Malce me edino skrbi to, da me G ne bo spremljal na UZ.  Drugače pa sem O.k. Vse vas lepo pozdravljam iuser posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.2.2008 16:26:24   
Fargesia
ja, men se zdi 16mm kr fajn za 12.dan! stopko dobim zato, ker mi folikli nočejo sami od sebe ob uglednem času popokat, ampak kr rastejo in pol pride do hiperstimulacije...tak da jutri po vsej verjetnosti dobim stopko, pol mam pa 21.2 G in zvem več kako naprej...upam da ne več s klomifenom ker očitno to ni za naju taprava kombinacija...

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 348
9.2.2008 16:27:55   
Fargesia
aja, pa za vikend ne smeva bit nič pridna, ker ima moj v ponedeljek spermiogram...in če jutri dobim stopko se glih fajn izzide, ker O naj bi nastopila 32 - 36 ur po stopki...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 349
9.2.2008 17:20:02   
bozza
Meni se pa zdi, da danes ovuliram user posted image , sem pa 9. dan po zadnji tabletki K. Ampak ovulacijski test pa je pokazal rahlo črtico. Kakšen nasvet?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?