|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
6.2.2008 19:03:09   
stunfek
snežinka7, ne, nikoli nisem dobila stop injekcije, tudi v prvem ciklusu ko sem zanosila.

oj punce. danes je bil spet naporen delovni dan po krajši odsotnosti na bolniški :) se vidi, da me ni bilo nič gor, a ne? :)

ovulacija je za  mano in je potrjena z dvigom temperature. danes so me celo že bolele joške, kar zame ni običajno :) kar na vodi čutim, da se nekaj dogaja. saj se spomnite, da sem izjavila, da bom ta ciklus noseča a ne? user posted image  danes je tretji dan po ovulaciji in jaz imam že prve znake. user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 301
6.2.2008 20:18:56   
Fargesia
Stunfek, naj bo tako kot si rekla!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 302
6.2.2008 20:23:53   
stunfek
kako ste ounce? kar tiho?
jaz se moram danes pohvalit sem šla po službi tečt. po ful časa sem se končno spet spravil in izredno uživala. mož me je malo prisilil user posted image . je rekel, da mi bo mesec dni težil, naj grem tečt 3 krat na teden, potem po mesecu dni pa lahko neham, če mi ne bo všeč. ampak saj me dobro pozna da samo začnem zelo težko :) potem pa ful uživam.

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 303
6.2.2008 20:41:07   
lučka 25
maša, res naju že zafrkava vse to. A se zavedaš, da sva se ravno pred letom dni spoznali na tej temi - klomifenk? Že toliko časa je,... ampak sedaj nama bo pa ja uspelo! user posted image

stunfek, upam da so znaki pravi in verjamem, da se bo tvoja napoved uresničila in bo user posted image user posted image  test to le potrdil. user posted image

Miska, navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.2.2008 10:39:04   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

maša, res naju že zafrkava vse to. A se zavedaš, da sva se ravno pred letom dni spoznali na tej temi - klomifenk? Že toliko časa je,... ampak sedaj nama bo pa ja uspelo! user posted image

ojoj....mislim da je več kot leto...decembra sva se spoznali, ker sem jst za silvestra prvi dve tableti vzela...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.2.2008 12:47:45   
nf
Punce kako pa to, da že eno leto jeste klomifen?? Meni je Reš rekel, da nima smisla. Kao če pomaga, potem pomaga v tistih prvih nekaj mesecih. Si predstavljam, da če v prvem zdravljenju ne pomaga, da se sproba s čim drugim? Dejte prosim povedat, kako je s tem.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.2.2008 13:58:06   
Petra1111
tudi meni je dr. Reš rekel, da lahko jem klomifen 6 ciklusov, potem pa gremo naprej na laproskopijo. Upam sicer, da bo ratalo že prej, če pa ne bo, mi je pa ok, da grem čim preje naprej na laproskopijo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 307
7.2.2008 16:07:34   
lučka 25
maša, imaš prav. Je že več kot eno leto. user posted image

nf in Petra, midve ne jeva klomifen eno leto. Obe sva imeli eno terapijo, se pravi sva ga jemali 3 cikluse. Ker ni bilo uspeha, sva šli na laparoskopijo. Obe sva lastnici sindroma PCO in nama pač laparoskopija ni pomagala toliko časa, da bi imeli več normalnih, dobrih ciklusov in zato imava sedaj ponovno terapijo.
Moj primer je tak, da so bili prej moji ciklusi dolgi v povprečju 42-49 dni, po laparo pa sta bila 2 ciklusa dolga 27 dni (ampak 1. ciklus nisem še smela zanosit),  kjer sem čutila O in se mi je teža lepo zmanjševala, tudi mozoljev ni bilo. potem pa sem imela naslednji ciklus dolg 32 dni, ter 7 dni preduser posted image  ves čas rjav izcedek, teža se ni več spuščala, na obrazu pa je bila prava eksplozija mozoljev. Sedaj pa je 4. ciklus po laparoskopiji in O nisem čutila, sploh ne vem, če je že bila, saj BT kaže "kar nekaj", je pa že 34 dan. Mi je rekel G, da kljub temu, da so mi prešpikali ovarije, da so se mi že spet začele nabirati cistice in pojavljati hormonske motnje. Če sedaj s klomifenom ne uspe, me pošlje v Ljubljano - gotovo na umetno.

Malo sem se razpisala, na široko in dolgo. Upam pa, da tudi razumljivo. user posted image

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.2.2008 17:43:19   
neela
Evo mene nazaj drage moje! Ciao Italia - benvenuta Slovenija!!

Moram vam priznati dve stvari:
1. da sem vas kar pogrešala....user posted image  in
2. da sem prav žalostna, ker ni uspelo nobeni članici v tem času ugledati user posted image ...najbolj sem stavila ravno na vas nf, Petra in Janney...user posted image ...

Drugače bom danes samo na hitrco, ker grem na en žur...jaz se približujem dnevu D (beri: ali test ali user posted image ). Danes me že cel dan zelo boli spodnji del trebuha...verjetno user posted image  že zvoni na vratih...user posted image ...

Še podatek za naše srečanje: sem z Dolenjske. Sicer bi meni najbolj ustrezala Ljubljana...če pa že mora biti Gorenjska (če bom preglasovana...user posted image ) pa tudi ok.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.2.2008 19:08:35   
PENCA
Zdravo, punce
Pr men je pa tko, da se mi je ulila user posted image . Tko, da tud test je negativen. Ja, nč; v nov krog bo treba. Boge tiste ki ste bolane. Tud jaz sem nekaj staknila, verjetno samo prehlad, ker ni tako hudo. Samo eno noč nism spala, ker me je grlo peklo. Ampak saj bo. Pozdravte se vse, da ne bojo spermiji pocrkal od vročine user posted image .

Tud mene lahko date na seznam za srečanje. Vas bo full zanimivo videti pa še v živo poslušati. Upam, da bom frej. Takrat ko ste drugi frej, mi najbolj delamo. Tko, da vikendi so kar težki. Sm namreč v trgovini. Doma sm pa iz Kamnika. Lepo se mejte, punce. Držim pesti, da se bo začel končno seznam user posted image delat. Ne tolk debaterat, več user posted image user posted image ! Dejmo, dejmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 310
7.2.2008 19:25:05   
andre3a
Pozdravček!Komaj sem vas prebrala saj kar nekaj dni nisem bila na računalnikuŽal mi je za tiste ki jih je obiskala user posted image  in ne obupatuser posted image user posted image user posted image .Stunfek držim pesti in da so tvoji občutki pravi.Meni se ta mesec slabo piše.Danes je 22 dan,merim si BT in se sploh še ni dvignila en dan je bila 36.7 drugi dan je že padla na 36,3.Tako da čakam drugi teden user posted image  in potem grem na HSG,saj sem ta mesec brez upanja pa še nobenih takšnih znakov ni bilo ki bi kazali na O.Žal sem ta mesec odreagirala zelo slabo ne vem zakaj,
saj so se videli folikli.
Za vse držim pesti ki še čakate!

ANDREJA

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.2.2008 20:01:27   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • waiting - čaka na pregled
  • janney -  3.ciklus-Reš(drugače 5.ciklus)-6.3. test (14m)
  • nf- 3.ciklus -  3.3. test (18m) 
  • miska73 - 6.ciklus - 6.2. test
  • PENCA - 3.ciklus 
  • neela - 3.ciklus  - 10.2.test (19m)
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test
  • stunfek4.ciklus - 17.2. test
  • maša82 - 5.ciklus (22 m)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 5.ciklus 
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • Čačka - počiva en ciklus (3.ciklusi so za njo - čaka na laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 2.ciklus
  • bozza - 2.ciklus

• snežinka7 - 1.ciklus - 28.1.dobila stopko
  • pike - 1.ciklus
  • trinity22 - 1.ciklus
  • biba77 - 2. ciklus (čaka na user posted image M)
  • kitka1 - 3.ciklus
  • mmanca - 1.ciklus
  • lučka25 - 4.ciklus (34m)

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)

PENCAuser posted image user posted image

Nf, Lučka je tak fajn razložila kako to da sva že eno leto na tej temi, da jst sploh ne bom tratila prostora...user posted image

sem pa t6ud jst v klubu bolanih...me angina spet dohiteva, pa glih dva meseca nazaj sem jo mela...bljak...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 312
7.2.2008 20:33:11   
lučka 25
Ojla punce. Vem, da še nisem začela jesti K v 4. ciklusu, ker še čakam user posted image , ampak na srečanje klomifenk pa bi vseeno šla. Sem pa z Gorenjske in tudi iz šolstva, ampak sem pa vzgojiteljica.

Mejte se, jaz grem sedaj na žurko! user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 313
7.2.2008 20:45:05   
Fargesia

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela
2. janney
3. nf           (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1    (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)

KDAJ BO SREČANJE?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 314
7.2.2008 21:16:20   
stunfek
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

1. neela
2. janney
3. nf           (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
6. bozza 
7. kitka1    (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)

KDAJ BO SREČANJE?

Hmmm.....nismo se nic o datumih govorile. Jaz sem mislila enkrat spomladi user posted image

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 315
7.2.2008 22:00:41   
Petra1111
ciao neela. torej si sedaj ti na vrsti. Žal nam ni uspelo, zato bomo pa user posted image user posted image za tebe. V tretje gre rado.
maša in lučka tudi jaz sem preveč na hitro sklepala, da ste že celo leto na klomifenu. Kako so pa vama ugotovili sindrom PCO? Meni so rekli, da imam PCO. Saj to je razlika,ne?
štunfek- tudi jaz sem za Gorenjsko
penca user posted image user posted image user posted image Saj škorpijončki so super.

NAJ SE SEZNAM user posted image KONČNO ZAČNE POLNITI!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 316
8.2.2008 1:32:13   
neela
Sem ravno prišla iz žura in prinesla s seboj user posted image . Pa sem ravno nekaj ur nazaj še tle na RR jamrala, da me neki trebuh boli... e to je to. Hudega razočaranja ni.... zato ker se mi nekje meseca maja ali junija obeta dobro napredovanje, katerega si želim že 2 leti (sem ravno danes zvedela). Povejte mi punce, svetujte mi, kaj bi ve naredile na mojem mestu....ali naj do spomladi prekinem s Klomifenom in začnem z jemanjem po napredovanju ali naj še naredim ta 2 ciklusa K, ki sta mi ostala???? user posted image user posted image user posted image  Resnično sem v strašanski dilemi....kaj ve mislite?!?!? HELP!!!

Maša - daj me prosim v seznam za srečanje, da sem iz Dolenjske...vsaj ena...user posted image ...ali je še kje kakšna dolenjska klomifenka?!?!?

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 317
8.2.2008 9:57:04   
stunfek
neela, fajn da nisi razocarana. itak, da si v taki nenavadni situaciji. malo premisli o tem koliko casa se ze trudis in koliko casa mislis cakati, ce bos napredovala. sama najbolje poznas odgovor na tvojo dilemo, saj le ti ves kaj te zene, kaj te motivira in konec koncev kaj ti najvec pomeni.
kakorkoli, zivljenje itak ubere svojo pot ne glede na to kako jo planiramo user posted image . veliko je dejavnikov, ki vplivajo na tvojo odlocitev in odloci se za nekaj, kar te notranje pomirja. brez veze je sploh govoriti "jaz bi na tvojem mestu naredila..." ker nobena ni na tvojem mestu. user posted image

Stunfek

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 318
8.2.2008 9:58:29   
Fargesia

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)

Neela, jst na tvojem mestu ne bi prenehala s klomifenom. sploh na ne ker se že 19 mesecev trudita.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 319
8.2.2008 10:01:18   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

neela, fajn da nisi razocarana. itak, da si v taki nenavadni situaciji. malo premisli o tem koliko casa se ze trudis in koliko casa mislis cakati, ce bos napredovala. sama najbolje poznas odgovor na tvojo dilemo, saj le ti ves kaj te zene, kaj te motivira in konec koncev kaj ti najvec pomeni.
kakorkoli, zivljenje itak ubere svojo pot ne glede na to kako jo planiramo user posted image . veliko je dejavnikov, ki vplivajo na tvojo odlocitev in odloci se za nekaj, kar te notranje pomirja. brez veze je sploh govoriti "jaz bi na tvojem mestu naredila..." ker nobena ni na tvojem mestu. user posted image

jst sem pa glih tak stavek uporabila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 320
8.2.2008 10:10:13   
nf
Dobro jutro punce! user posted image
joj ne, nič me ni zadnje par dni tu. Neela user posted image , bomo imele pa škorpijončka ane? user posted image  Stunfek je fino povedala za tvoje vprašanje o napredovanju in štručkah, me ti v bistvu ne moremo svetovati. Jaz ti lahko samo rečem, da če bi se meni obetalo neko hudo napredovanje, se ne bi preveč ozirala na to. Očitno si ga že zaslužim s tem, kar počnem sedaj. Vprašanje je, ali te bo to napredovanje tolk napsihiralo, da ne boš mogla sproščeno izkoriščat sadove klomfena user posted image
Lučka in Maša, hvala za odgovor! Res bedno, da imata te probleme user posted image  Upam, da bo ratalo kljub temu čim hitreje!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 321
8.2.2008 10:11:42   
nf
haha Maša, te je Stunfek zatrla v kali pametovanja user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 322
8.2.2008 10:12:10   
stunfek
user posted image masa82user posted image , saj jaz bi tudi nekaj takega napisala, samo se mi zdi, da se mora res vsak sam odlocit. nikoli ne ves. mogoce pa bi ravno malo pavze in nov zagon z napredovanjem pomagal k zanositvi user posted image . no, jaz sem napredovala in mi nic nepomaga user posted image
zdele se odpravljam v ZOO s ta malo. Se mi ne ljubi prevec ampak si cverglc mali zeli it. Kaksno je vreme v ljubljani? pri nas pa niti ni soncno za enkrat.

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 323
8.2.2008 10:23:02   
nf
Stunfek, sončeeeek mamo tuki! Kr pejta v Zoo, pomoje mora biti prav fino. Potem pa še na Gorenjsko!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 324
8.2.2008 10:25:34   
stunfek
hvala za info nf...se bom bolj smelo odpravila, ker vem, da me za tuneli caka sonce...hihihi. ob 12ih sem dogovorjena, da se dobim z mozekom, ki celo na praznik skace po sestankih user posted image in bomo sli druzno v zoo.

Stunfek

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?