|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro
20.1.2005 8:30:47   
Skye
tud pei nas je zdaj pokukal sonček......sem kar boljše volje:)

Andreja kaleni vrata, da :hudicek: M ne bo mogla noter;)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Dobro jutro
20.1.2005 8:31:12   
Skye
zakleni vrata sem mislila;)....joj sem šlampasta

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Dobro jutro
20.1.2005 8:34:23   
žlička
joj kje pa ste ve, Ljubljanska kotlina je se cist oblacna, nobenega duha in sluha o soncku, upam da ga bomo kmalu delezni tudi mi

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Dobro jutro
20.1.2005 8:36:15   
andreja69
sem si že kupla ključavnico z alarmom;)čez en teden pa bi najrajš letela v vesolje, da me ne bi ulovila:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Dobro jutro
20.1.2005 8:38:39   
Skye
andreja pa ne pozabi še mal toka spustiti skoz kljuko na vratih....naj jo še mal strese.....potem se bo sigurno ustrašila;)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Dobro jutro
20.1.2005 8:41:03   
andreja69
havala za nasvet bom upoštevala8)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Dobro jutro
20.1.2005 8:58:16   
baguSka
Ojla punce!:)
Sm tud jst mojmu naročila, nej mi prnese jeklene spodnje hlače z največjo žabico, da tale :hudicek: teta ne uide še k vam!:)-:)-:)-

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Dobro jutro
20.1.2005 9:13:03   
Anonimen
Jutroooooo!!dekleta!!!!

Da skrenem malo iz poti...

Jaz sem pa važna-sem končno vidla sneg:bravo:

Včeraj na poti v LjubljanoGa je samo od Postojne do Vrhnike-pri Lomu je tako romantično...vse belo tudi smreke..kar topile smo se:)-

Neva6:rozica:

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Dobro jutro
20.1.2005 9:18:30   
wawa
Spet čvekate da se kar kadi, se bom mogla pošten potrudit da vse preberem..........:zmeden:

Neva6 tist del je res fullll lep, smreke pa vse....ej a je bla kera zdaj pozimi v Rakovem Škocjanu , menda je tam tud zelllloooo lepo?

Jaz si bom šla, kakšno čarovniško knjigo sposodit, da nam pričaram pikice, al pa če bi Harija Potterja poklicala, al pa Merlina, pa Gandalfa....?:):)Sorry punce men se dons mal rola...

:muca:

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Dobro jutro
20.1.2005 9:20:35   
baguSka
Neva važička!!!:)-:)-:)-

Potem tvoji hormončki sigurno še vedno delajo 100/h, k se spomneš na tisto lepo belino..:)-:)- Saj romantika dela čudeže!:) Zdej pa hitro svečke prižgat pa pod koutrček!:)-:love:

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Dobro jutro
20.1.2005 9:26:26   
koala
Baguska kaj zdaj a te je obiskala al sem jaz kaj zmešala???

Koala

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Dobro jutro
20.1.2005 9:28:06   
baguSka
Ja obiski so pr men!:)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Dobro jutro
20.1.2005 9:30:21   
Anonimen
Baguska:zmeden2:pod kovtrček kdo?:zmeden2:Ti ali jaz?:zmeden2:
Jaz sem malo prej izpod njega zlezla:)-

Mam pa dva moška v postelji:)-:)-Mož in vnuček pravkar veselo drnjohata naprej:)-

:muca::muca:

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   Dobro jutro
20.1.2005 9:30:53   
lana 5
Joj punce kok ste pridne vse delate in služite dnarčke. Jaz pa se doma prekladam iz ene postelje na drugo in probam se učiti farmakologijo. A ima katera kaj pojma o farmakologiji???????

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Dobro jutro
20.1.2005 9:35:04   
Anonimen
lana 5 nič več že dolgo ne..odkar sem zdravstveno končala...dolgo dolgo od tega:ups:se nisem več ukvarjala s tem predmetom,še v šoli bolj mal:ups::ups:

Neva6:rozica:

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   Dobro jutro
20.1.2005 9:41:47   
baguSka
Ja ti neva!!! Ker te je sneg podvrgu romantiki in sm predlagala da prižgi svečke in se vrzi pod kovtr! A potem to pomeni da si ga izkoristla že sinoči!?:):)-

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Dobro jutro
20.1.2005 9:42:07   
Udb
Jaz bi se 100-krat raje učila in prekladala doma!! ;) Ampak na žalost potem ne bi imela s čim plačati položnice! Tako da dopoldne v službi, popoldne pa v šolco!! ;) Učenje - vikend! To ti je življenje! ;)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Dobro jutro
20.1.2005 9:42:52   
lana 5
Neva veš jaz jo že v srednji šoli nisem marala, sedaj pa jo sploh ne maram. Tale dr. Korošec misle da je to tako enostavno.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Dobro jutro
20.1.2005 9:45:16   
lana 5
Udb veš, saj sem jaz to počela pred 3 meseci in je bilo prav super. No sedaj pa poležavam doma, ampak se ne smem preveč pritoževati, ker ležim doma zaradi dobre stvari. Ampak malo pa moram pojamrati, pa sakj me zastopite:)-?

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Dobro jutro
20.1.2005 9:46:17   
Udb
Veš da te zastopimo! Saj zato smo tukaj! ;)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Dobro jutro
20.1.2005 9:46:21   
Anonimen
Nisem mogla izkoristit:((:((je bil v službi:((:((:((

Lana saj vem ti profesorji so tako vsi pametni:)-,da mislijo da mormo bit tudi mi takoj za njimi:((:((

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   Dobro jutro
20.1.2005 9:55:11   
koala
Hojla lana!
Meni je tudi farmakologija smrdela, samo smo meli fajn predavatelco pa je šlo malo lažje, sicer pa fuj in fej!!

Koala

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Dobro jutro
20.1.2005 9:57:54   
Udb
Mah, tisto se že napiflaš!! Saj je velik takih zoprnih predmetov! Jaz sem jo nardila z odlično oceno, samo če bi me naslednji dan kdo kaj vprašal, ne bi skoraj nič znala! ;)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Dobro jutro
20.1.2005 10:00:00   
Anonimen
Kako bi se včasih rada vrnila nazaj v šolske klopi:love::love:Ko pa pomislim da se moraš učit pol pa raje ne:ups::ups::ups:

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   Dobro jutro
20.1.2005 10:01:15   
cuma
Lana 5!!!
Jaz pa sem imela 2cimri farmacevtki in o farmakologiji vem, da obsega tak fascikel, da če se mal z njim okrog prekladaš, ne rabiš fitnesa. Sicer pa če sta se jo moji cimri naučili (mišice od sedenja sta si tudi razvili) se jo boš tudi ti, verjemi! Samo vztrajno!8)
js pa tudi tu sedim in klepetam, namesto, da bi študirala ...:hudicek:
no, saj grem glih zdej ;)
cuma

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.