Dobro jutro (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Skye -> Dobro jutro (20.1.2005 7:06:23)

Dobro jutro punce.

Upam, da ste se naspale. Pred nami je nov dan, za ene bolj deloven za ene manj. Juhuhu jutri je že petek....
mal je še treba zdržati:)

Ta sneg, pa je bil pri nas muha enodnevnica:(....tako da ne bo nič z sankanjem;)

Jaz že pridna v službi ob :kava:, ter čakam in čakam na kakšno veselo novičko;)

Jutranji pozdravček
:rozica:
Skye

Udb -> Dobro jutro (20.1.2005 7:08:46)

Dobro jutro, Skye!

Ti si pa prava pobudnica debat! ;)

Na srečo je jutri že petek!!!!!!!!! :)-

Snega je še malo, ampak nič konkretnega!

Jaz sem že 1 uro v službi! ;)

Bo treba kaj delati!

dory -> Dobro jutro (20.1.2005 7:10:31)

Jutro punce....a katera kaj ve,al so pri baguski kej narocil?:)

Udb -> Dobro jutro (20.1.2005 7:11:21)

Bo danes sporočila!! ;)

Skye -> Dobro jutro (20.1.2005 7:11:48)

oh ti si pa rana.....pa sem mislila, da sem jaz pridna;)

Dela je na žalost vedno dovolj...pa kar počaka te....ne glede na to kako dolgo odlašaš z njim;)

Skye -> Dobro jutro (20.1.2005 7:12:22)

teja vsi čakamo na kakšno novičko od nje;)

Udb -> Dobro jutro (20.1.2005 7:13:20)

Ja, jaz sem najpridnejša!! ;)

Je pa luštno ob 14-ih iti domov!

dory -> Dobro jutro (20.1.2005 7:14:18)

Sem mislila,da je ze kje sporocila ;)...no pa drzimo pestke se naprej :):pujs:

Vera* -> Dobro jutro (20.1.2005 7:23:23)

Dobro jutro!Jaz pa sem ravnokar prišla iz službe.Sem mela nočno.Zdej pa mal preberem pol pa hop v posteljo.:bravo::bravo::bravo::zaspan::zaspan:

Skye -> Dobro jutro (20.1.2005 7:24:57)

oh, oh....boga reva...te pa le čim prej hop v posteljo, da se boš naspančkala;)

dory -> Dobro jutro (20.1.2005 7:27:52)

Uau nocna...moras biti prav clovek za to...men se trga ko moram vsako noc n-krat vstajat zarad tamalga in bit se podnevi vsa polna energije...definitvno nocne niso zame...

žlička -> Dobro jutro (20.1.2005 7:39:00)

zivjo pupe,

udb tudi jaz kaksen dan zacnem ob 6, pa me vsi vprasajo KAKO TO, in ali ni tezko vstat, pa recem, kolikor je tezko vstat s tako vecjim veseljem grem ob 14 domov in je pred mano vsaj se kaj dneva, ne pa vcasih ko pridem ob 16.30-17.00 domov

lp vsem

pi -> Dobro jutro (20.1.2005 7:39:39)

Dobro jutro !
K meni je včeraj prišla ta grdoba :hudicek: in sem danes bolj žalostna. Moje presenečenje za možev rojstni dan je padlo v vodo.
Torej grem v deveti krog, upam da bo uspešen, saj je devet najina srečna številka.

Udb -> Dobro jutro (20.1.2005 7:41:12)

Točno tako, žlička! Ko vsi drugi še sedijo v svojih pisarnah, se jaz vstane in rečem dijo!! ;) Kolk so mi fouš!! :)-:)-:)-

Ne vem če bi zdržala tako dolgo v službi!

Kakšno imate kaj vreme po Slo? Pri nas je megla!!

žlička -> Dobro jutro (20.1.2005 7:43:52)

sem sla gledat kaksno je vreme skozi okno - v Ljubljani je oblacno, megle pa ni, upam da bo kaj soncka pokukajo skozi oblacke kasneje

ja sej pol mi pa nekdo rece, da on nebi dovilil da se hodi ob 14 domov ker tako so delali v socializmu in pol mu jaz nazaj zabrusim a n vazno kdaj hodimo, vazno da oddelam svojih 8 ur in da je delo opravljeno.....joj kolk mi gredo na zivce kake izjave takih ljudi:hudicek:

Udb -> Dobro jutro (20.1.2005 8:03:15)

O, žlička, sorodna duša!!!! ;)

Tudi jaz sovražim take izjave!! Kaj koga briga kdaj jaz hodim v službo?!?!! Zas se naj briga! Glavno da je delo narejeno!

simonas -> Dobro jutro (20.1.2005 8:10:35)

Dobro jutro punce!

Tudi jaz sem že kakšno urco v službi. Sem že skuhala :kava:, ker sem glavna za to. Pravijo, da drugače ni dobra, meni pa je ni problem skuhat, pa čeprav je ne pijem.

:) že prijetno sveti in tako je v moji pisarni že prijetno toplo in svetlo... Mogoče pa mi vlije malo dobre volje. Vidim pa, da mojim rožicam kar ugaja, saj si lepo sončijo liste...

Naj mi nekdo pomaga preživet naslednjih 6 dni do dneva D... Jaz bi jih kar prespala:zaspan::muca:

Simona:muca:

žlička -> Dobro jutro (20.1.2005 8:11:54)

ja, sej taki predvsem veliko govorijo, sami pa niso prov nobeni :angel:, mogoce je pa bila to fovsarija:)-

no, pa drugace, imate ze kaksne plane za vikend, kaj boste pocele?

Skye -> Dobro jutro (20.1.2005 8:14:28)

uh vidim da je kar nekaj punc, ki je ne čakajo konec tedna in naslednji teden.....držim :miska::miska::miska: da je tudi ne bi dočakale in bi postale naše nove srečke :nosecka:

:rozica::rozica::rozica:
za vse va

Skye

Udb -> Dobro jutro (20.1.2005 8:14:45)

Upam da se bom uspela naspati!!
Drugače imam pa tak svinjak doma, da bo treba ornk v roke pljunit in pospraviti!!

Dobro jutro Simona! Ne odštevaj dni - bo hitreje minilo (preizkušeno)! ;)

Udb -> Dobro jutro (20.1.2005 8:16:44)

Grozno....vse je ne čakate!! Samo jaz upam in molim, da bi čimprej prišla!!! :((:((:((:((:(( Danes je namreč že 67.dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grrr::grrr::grrr:

simonas -> Dobro jutro (20.1.2005 8:21:59)

Hvala za nasvet. Bom poskusila ne štet... Morda pa res kaj pomaga...

Sicer pa bo čez vikend bolj kot ne gužva pri nas doma, tako da bom upam vsaj malo pozabila na štetje...

Simona

žlička -> Dobro jutro (20.1.2005 8:24:40)

ko bi rad da pride je ni, ko pa je neces pa pride......narobe svet

Skye -> Dobro jutro (20.1.2005 8:25:56)

žlička vedno je tako....murphy:(

Mormo biti optimistične, pa bo...kar že bo;)

andreja69 -> Dobro jutro (20.1.2005 8:28:24)

Punce, kako ste pridne:bravo: jaz sem šele zdaj prilezla iz posteljčke,delam pa popoldne, do devetih, ampak včasih se je lepo tudi zjutri malo pocrtkat v pojstli in malo:sloncek::sloncek:, a ne? Je pa pri nas danes tak lep sonček, da sem kar dobre volje.M ne čakam še pet dni in naj se pazi če pride:grrr:

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>