|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro
20.1.2005 10:29:33   
Udb
Danes ste pa vsi tako prizadevni! Se vidi da se začenja sezona kolokvijev in izpitov! ;) Držite se vsi!

Jaz sem pa kar nekam :( ratala! Mah,...to ni pravično! Zakaj moram imeti toliko problemov z :hudicek:!? Saj vem da se smilim sami sebi, ampak ne morem si pomagati! :((:((:(( Sploh ne vem - ali bi bilo bolj pametno spet h G, ali naj čakam...ali ....ali... Eni pravijo tako, drugi drugače, moja G bi raje čakala, Pušenjak je rekel, da nismo več v kameni dobi in da imamo zdravila zato, da jih uporabljamo... :grrr::grrr::grrr:
Res mi gre kar na :((! To pa v službi ni najbolje!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Dobro jutro
20.1.2005 10:33:56   
Skye
udb mogoče pa bi bilo vseeno boljše da poslušaš dr. Pušenjaka, obiščeš svojega G in zahtevaš, da naj ukrepa, saj se boš drugače verjetno požrla od nervoze in čakanja na M.

želim ti, da se čim prej vse uredi
:miska::miska::miska:

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Dobro jutro
20.1.2005 10:39:19   
baguSka
Udb nikar ne :((! Res je da s tem malenkost odpraviš bolečino, ampak odpraviš je pa ne! Vse se bo uredilo boš vidla in tud jst mislm da bi blo boljš če bi poslušala dr.Pušija :) in čimprej ukrepala, ker takole čakanje ubija!

:rozica: zate in :)- na usta! Boš vidla da bo čist hitr še vse OK!:)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Dobro jutro
20.1.2005 10:56:14   
Udb
Imaste prav punce. Res bom kar G poklicala. Jutri, ko bodo šle sodelavke na malico! Mi je zoprno klicat h G, ko vsi poslušajo!:zmeden::(:((

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......