|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
7.2.2008 20:26:35   
janca77
tinkibinki dobr spakiraj in uživaj na smučanjuuser posted image user posted image user posted image

aischa pozdravite se in tukaj je rožica za vas user posted image user posted image user posted image

Mam zdele user posted image  v naročju in tipkam, bova pa šla kar v posteljo in upam da bo kmalu zaspal in se vrnem nazaj. Če pa ne pa lep večer in še lepšo noč- veliko akcijeuser posted image  vam želim

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
7.2.2008 20:48:20   
*piškotek*
Mojčca: sem ti poslala geslo na ZS

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
7.2.2008 20:59:06   
smotka lonib
Zbilje: Jest bi tud geslo.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
7.2.2008 21:00:45   
mojčca
Piškotek, hvala za geslo.

Lonib, tebi ga pa pošljem za ZS.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
7.2.2008 21:05:47   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Piškotek, hvala za geslo.

Lonib, tebi ga pa pošljem za ZS.

Hvala ti.

A ja, sem ti prej pozabila napisat, da nisva bili na NFZ, ker naju je dopoldne klicala fizioterapevtka in povedala, da  fizioterapevta dons ni in da me bojo poklicali za drug datum. Drugače se Zala non stop tam joka, ker je tok navezana name, da se drugim ne pusti držati v naročju, razen kadar mene ni, jo ima lahko moj dragi, Nejc ali pa moja starša.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
7.2.2008 21:16:07   
mojčca
Lonib, se bo treba dobiti na kakšni kavici, pa boš videla, kako bo vaša princeska spet ogledovala Matica pa Nejca. Potem pa bo čisto pozabila nate, saj bo pri sebi imela dva fanta user posted image user posted image user posted image . Pa močno upam, da ne bo Matic spet vlekel Nejca za lase (no, sva od zadnjega srečanja napredovala, tako da sedaj tudi naš puza in lahko lovi punce).

Sem pa danes v Hoferju kupila Sangrio in če bo vse po sreči, si jo bova jutri privoščili s prijateljico. Moj ima pri gasilcih občni zbor (bi šla tudi jaz pogledati samo ne vem, če ima nečakinja čas, našim dvema ju pa ne bom dajala, ker če ga bosta slučajno kaj biksala, jih težko nosita naokoli).

Neposredna povezava do sporočila: 1481
7.2.2008 21:16:36   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Lonib: kje se pa ti danes potepaš?

Sem vas samo brala. Ni se mi ljubilo pisati. Zala Nejcu pošilja enga lupčka in user posted image user posted image user posted image .

Mojčca!
Sporočilo sem ti poslala na ZS.
Sem prejle pozabila: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za četrti zobek.

Neposredna povezava do sporočila: 1482
7.2.2008 21:20:29   
mojčca
Lonib, dobila in odgovorila user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1483
7.2.2008 21:23:36   
smotka lonib

Lonib, se bo treba dobiti na kakšni kavici, pa boš videla, kako bo vaša princeska spet ogledovala Matica pa Nejca. Potem pa bo čisto pozabila nate, saj bo pri sebi imela dva fanta user posted image user posted image user posted image . Pa močno upam, da ne bo Matic spet vlekel Nejca za lase (no, sva od zadnjega srečanja napredovala, tako da sedaj tudi naš puza in lahko lovi punce).

Je pa naša tud začela počasi puzati. Ima noge tok narazen, da je joj. Gre pa 10 cm naprej in 5 cm nazaj. Se pa zdej bolj z rokami naprej vleče. Upam, da počasi bo, ker je stara že skoraj 10 mesecev in pol.
Kar se tiče vlečenja za lase, je naša zala v torek skoraj eno žensko pocukala, ki je stala pred nama, ko sva bili na pustnem sprevodu. Sem jo komaj nazaj držala. Pa tud, če je kakšen šel mimo, ga je kr hotla pocukatuser posted image .

Bomo videli, ko se bomo s Piškotkom srečali, kaj bodo delali naši trije črvičkiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
7.2.2008 21:25:22   
Anonimen
hojla!
se na brzino javim. sem tudi jaz ful utrujena danes....
smo bili popoldan na sprehodu. je skoz šipo tako lepo zgledalo zunaj, potem pa tak veter, da je joj. tako da smo kar na brzino opravili sprehod. edini, ki je užival je bil pes. smo bili v parku in če ni nikjer nikogar, potem ga spustim malo z vrvice, da s emalo razleče, in je tako šibal za listi, ki jih je veter naganjal sem in tja, tako da ga je bilo prav luštno gledat.

no, pri nas je pa user posted image  nekaj bolan. so zadnjič nekaj prekladali te kamione, in je šel dež, in je prišel cel premražen in premočen domov - sedaj pa ga je začelo kuhat.... tako da pri nas akcija user posted image odpade....

thumbelina - sem se morala nasmejat Janci in njeni izjavi o porokiuser posted image . joj, kaj vse ne spravijo ven ti mali. naj povem, da je imela eva v vrtcu tudi simpatijo in to po imenu Žan. in zgleda, da je bila Sofija tudi zagledana v njega. in naša eva je kar veselo razlagala, kako se bo ona poročila z Žanom, in da se bo Sofija tudi poročila z njim, ampak ONA (eva) bo pa komandiralauser posted image user posted image user posted image user posted image  - crkneš od smeha

sem prejle šla še s pesom na zadnji večerni sprehod in je vmes Eva spet priturala iz postelje (mene ni blo) - in pravi user posted image , da se je spet jokala, da se ji je sanjalo o okostnjakihuser posted image . mislimuser posted image . včeraj pa, da se ji je sanjalo, da sem jaz umrlauser posted image . pa mislim, same neke grozne ima??????

nič, se grem stuširat, pa potem še pokukam kaj sem gor - ker k mojemu se ne grem tiščat, da s eše česa ne nalezem - sedaj si pa res ne smem privoščiti bolezni....

Neposredna povezava do sporočila: 1485
7.2.2008 21:36:05   
smotka lonib
No, zdej pa jest grem, ker se moram iti še k mojemu malo stisnituser posted image . Me v noge zebe in mi jih mora pogreti.

NOČKO!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
7.2.2008 21:36:17   
*piškotek*
Ja danes mi gre pa res vse narobe!!! Sem imela cel roman napisan, in sem imela vmes en telefonski pogovor in hočem zdele še nekaj dopisat in poslat, pa mi je vse zbrisalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uglavnem: dan je bil naporen z našim user posted image  ker od 11 dopldan ni nič več spal - le 2 x po 15 minut, kar pa je za našega katastrofa in sva imela tudi z večernim uspavanjem težave in se je potem še več kot 1 uro jokal! Zdej je trenutno tišina, bomo videli kaj bo. Nosek ima malo boljši, vročine tudi danes ni imel več, tako da upam da je mimo.

Slike s srečanja: super ste se mele, vidim, sem kar žalostna, ker nisem mogla prit na Zbilje. Upam da se v kratkem spet zmenimo.

Mojčca: za sredo kamot, ti samo pokliči za k Greti, si bom planirala da bom fraj
Matičku pa čestitke za zobke user posted image user posted image user posted image

Lonib: Nejc se zahvaljuje Zali za objeme in poljubčke

Pa za večerni "izhod" se moramo zmenit, a ne Mojčca in Lonib??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
7.2.2008 21:40:48   
thumbelina
hej sem glihkar naredila mulčku hlače. Ene so mi dobr ratale, tadruge pa bolj tako tako. Ampka za doma bo ok.

CUKANJE - JOj naš je tud čist nor na lase. Sam da ima nekje v dosegu rok kakšno bučo, se zakadi z rokami v lase inpotegne da boli za znoret. zdaj ima najraje Jerčine lase in to jo tok pocuka, da mu v rokah ostane šop lasuser posted image . Pa ga skoz opozarjam, da naj boža in v bistvu kr uboga, ampak takoj ko nehaš opozarjat, se "spozabi" in tako nahitro šopne po laseh, da je za opozorila že prepozno....
HRANA - Jaz semmu danes skuhala hruško in mu jo za foro dala kr v kockah da jo je pobiral in jedel in mulc sploh ni grizel ampak je kr na trdo tiste kocke dol požiraluser posted image user posted image user posted image . Na vsake kvatre mu je užgalo, da pa bi blo mogoče fajn ponucat dlesni, ker zob ima bolj malo, sam tole njegovo žvečenje je ena velika žalost....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
7.2.2008 21:42:12   
mojčca

Pa za večerni "izhod" se moramo zmenit, a ne Mojčca in Lonib??? user posted image user posted image user posted image

Ja, pa močno upam, da še letos. Lani smo se začele meniti in do danes še nismo šle ven. Pa Thumbelina je tudi rekla, da bi se nam pridružila, če me spomin ne vara. Samo povejte, kdaj in kje.

Neposredna povezava do sporočila: 1489
7.2.2008 21:50:33   
*piškotek*

Ja, pa močno upam, da še letos. Lani smo se začele meniti in do danes še nismo šle ven. Pa Thumbelina je tudi rekla, da bi se nam pridružila, če me spomin ne vara. Samo povejte, kdaj in kje.

Recimo naslednji petek 15.02.2008, ob 20 uri, kje???? Pojma nimam.
Še vaši predlogi!!!

Seveda ste vabljene še ostale, če želite, a ne?!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
7.2.2008 21:53:27   
thumbelina
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz sem za. Mi je vseeno kje. No v Prekmurju glih ne, k pol nima za bencinuser posted image , k smo vse za avto dali....
DRgača pa jaz sem za, upam da ne pride kaj vmes...

Neposredna povezava do sporočila: 1491
7.2.2008 21:55:00   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaz sem za. Mi je vseeno kje. No v Prekmurju glih ne, k pol nima za bencinuser posted image , k smo vse za avto dali....
DRgača pa jaz sem za, upam da ne pride kaj vmes...

No me zeloooo veseli. Počakajmo da se javijo še ostale, pa da vidimo kje bi bilo nabližje za vse (itak, razen Prekmurja user posted image user posted image user posted image , ker drugače bankrotiramo user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
7.2.2008 21:56:58   
*piškotek*

HRANA - Jaz semmu danes skuhala hruško in mu jo za foro dala kr v kockah da jo je pobiral in jedel in mulc sploh ni grizel ampak je kr na trdo tiste kocke dol požiraluser posted image user posted image user posted image . Na vsake kvatre mu je užgalo, da pa bi blo mogoče fajn ponucat dlesni, ker zob ima bolj malo, sam tole njegovo žvečenje je ena velika žalost....

Pri nas tudi včasih kar celo dol požira, ne vem zakaj ima tistih 7 zobkov v ustih user posted image user posted image

Je pa danes zelo lepo pojedel pol mandarine, sem mu tiste krhlje dala na pol oz. manjše koščke in je pa lepo pojedel in celo malo grizel zraven user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1493
7.2.2008 22:45:54   
hariba
Na pol sem vas prebrala, zdaj grem pa spat. Zoja je šele pol ure prej zaspala, sem jo mogla dat iz spalne vreče, danes je bila ful besna nanjo.
Zoja tudi zadnej čase ful vleče za lase,najbolj laro, Denisu pa iz nosa očala, danwes mu jih je skoraj strla, ko jo je dvignil. Grize pa fino tako hrano kot igrače in ljudi, če pravi čas roke ne umaknemo.  Se pa tudi še zgodi, da tu in tam prevelik kos odgrizne, ga ne razgrize in se ji zaleti. Iz lončka pa očitno ne bo nikoli znala oziroma hotela piti. Ona ga obrača naokrog in opazuje kapljanje tekočine ali pa grizlja nastavek. Če ji dam iz kozarca pa steče vse za vrat, pa dere se zraven.
No grem spat, pa lahko noč želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1494
7.2.2008 22:52:48   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Iz lončka pa očitno ne bo nikoli znala oziroma hotela piti. Ona ga obrača naokrog in opazuje kapljanje tekočine ali pa grizlja nastavek. Če ji dam iz kozarca pa steče vse za vrat, pa dere se zraven.

Tole  lončkom je pa pri nas ravno tako, nastavka še v usta noče dat oz. ga samo grize iz kozarčka pa tudi skoraj vse teče user posted image

Nič, jaz grem tudi spat, sem kar utrujena danes, pa še noč vprašanje kaka bo, ker smo imeli 15 minut nazaj že bujenje in jok.

Nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
8.2.2008 7:55:57   
Anonimen
dobro jutro!!!
danes pa vas jaz častim s kavicouser posted image , čeprav je sama še vedno ne pijem... se vidi, da so vaši user posted image  doma - moj pa neuser posted image  - no, pa od juniorke verjetno tudi neuser posted image
eva še spi, midve z laro pa že samevama v dnevni sobi....
noč je bila standardna, s tem, da se je zbudila malo kasneje za dojenje in sicer ob 4.00 - potem pa je brez problema zaspala nazaj - jaz pa sem se že toliko prespala, da sem potem imela problem za nazaj zaspat - in sem danes kar malouser posted image .

uživajte danes ob svojih velikih in majhnih sončkih, ter user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 1496
8.2.2008 8:08:03   
zoom zoom
NAša noč kar dobra.

Smo pokonci od 7.30. Sem tudi po Haribinem receptu (če se ne motim) dala tamali na majhne koščke narezen sir in kruh im moram reč, da sem presenečena, ker to s takim veseljem je. Samo sir, da ne bo pomote, kruh je takoj na tleh. Sir pa košček za koščkom daje v usta.

Zdej grem pa poćasi pod tuš, pa lase umit, potem se pa počasi odpravimo v Postojno (v jamo) imajo dane s imajo dan atrakcij in je zastonj. A gre še katera?

'p

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
8.2.2008 8:08:32   
thumbelina
DOBRO JUTRO.

Noč presenetljivo mirna, sem se bala da bomo imeli budnice, glede na to kako je bila zaradi zoba popoldne in zvečer siten... Pa je spal celo noč...

Je pa zato z levo nogo vstala hčerka. Pa to je za znoret kok kje sitna.

LONČEK - Naš pa presenetljivo je sprejel lonček. V bistvu imam kr tamalo aventovo flaško, pa sem kupila samo un nastavek za magični lonček. Se mi zdi škoda dajat **** € za te plastik fantastik lončke, pol pa pogruntaš, da itak vse pušča. Včasih so bli ti nastavki boljši. Še pri hčerki so bli malo drugačni in ni nič teklo, zdaj pri Matevžu sem pa opazila rahlo drugačen patent in tista micena luknjica za izmenjavo zraka pra curljaje pušča vodo ven, če flašo "prav" obrneš. No to je naš mulček že pogruntal in veselo opazuje kapljice, mamica pa peni, ker je v momentu čist moker. Med kosilom in nasploh hranjenjem mu dajem kr iz kozarca za pit. Se mu tok fino zdi, da se kr trese od veselja, ko mu ponudim kozarec. Če ni žejen, vseeno odpre usta, pol pa kr mimo spušča tisto vodo, al pa grize kozarec. Včeraj sem mu stisnila pomarančni sok in je popil vse brez polite kapljice.... Se pravi da zna, sam če hočeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
8.2.2008 8:20:04   
thumbelina
JOj, hvala zoom zoom. Mi imamo itak namen nekam jit, pa sem videla, d aimajo predstavo Sapramiška v Jamskem dvorcu. Mi bomo najbrž šli, sam se kr malo bojim, ko bo tok otrok na kupu in lahko kaj stakneta...

Neposredna povezava do sporočila: 1499
8.2.2008 8:31:39   
zoom zoom

JOj, hvala zoom zoom. Mi imamo itak namen nekam jit, pa sem videla, d aimajo predstavo Sapramiška v Jamskem dvorcu. Mi bomo najbrž šli, sam se kr malo bojim, ko bo tok otrok na kupu in lahko kaj stakneta...

Ja ni za kaj. Glede skrbi, da lahko kje kaj stakneta, si pa jaz mislim, da lahko stakneta tudi kje drugje. Če ne drugje pa v kakši trgovini ali pa kdo od obiskov prinese. No pa pri nas je vrtec tudi aktualen.  Sicer je hudo, če je kdo bolan, še posebej tamali, še huje pa je če jih skozi v vato zavijaš in si kar naprej doma. Mi bomo šli. Starejši bo itak z veseljem gledal, tamali pa če ne bo zanimivo, bo šel moj z njo ven in bosta pač tiste pol ure sama zunaj na svežem zraku. Glede vlakca pa upam, da bo tamala uživala in da se ne bo bala. lAnsko le6to je naš tako užival (ok je bil star 2 leti).

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?