zoom zoom
|
Dobro jutro. Naša noč je minila kar dobro, se je sicer zbudila 3x. Enkrat sem ji samo dudo popravila, 2 x pa je jedla (prvič ob 21.30, drugič ob 3h, tako da ni bilo panike). Zbudila pa se je že ob 6h. Aja pa uro so danes prestavili, se pravi, da je spala do 7h. Mi imamo đe vse ure po starem. Bo treba naštimat. Glede RD vsem čestike za 1 leto oz. 11 mesecev. Mi bomo praznovali v soboto čez 3 tedne. Bomo pa naredili eno večjo žurko pri nas doma (povabljenih je kar precej, samo ponavadi niti ne pridejo vsi), sem imela v načrtu, da bom sama naredila torto pa slikco gor nalimala, da bi bila lepša, pa je moj rekel, da bi vsaj 2x na leto rad jedel dobro torto, zato jo bom dala delat bivši sodelavki, ki peče res ful dobre torte in bo naredila eno veliko (za 30 ljudi) torto, dala pa ji bom 45€. Za zraven bo pa še malo narezka, pa pizza muffini, kakšna sladkarija in prigrizek, pa bo pomoje dovolj. Mi tobogan že imamo, je visok kakšen meter in je fajn. Sicer je bolj v uporabi tam od leta in pol do dveh, ker prej niti ne znajo samo gor, če jih pa ti daješ gor in potm še držiš ko se spušča pa hrbtenica zeo trpi. Peskovnik smo tudi sedaj v Hoferju kupili, zgleda vredu. Gugalnice še nimamo, jo bodo pa baje v roku enega meseca prišli naredit. Jaz bi imela še kakšno hiško, da bi jima res bilo fino zunaj, pa zame en ležalnik, pa senčnik, pa nekoga, da bi muhe odganjal, pa pijačo nosil,... Plenice mi ponavadi kupujemo Hoferjeve ali leclercove. Plenice iz Mullerja sem upila samo 1x pa so se mi zdele preveč debele, ampak baje so jih sedaj zamenjali in so tanjše. Katera ve kaj o tem? KEr cena teh plenic je bila res super. Samo meni se zdi tako čudno, če primeš otroka in čutiš tisto debelo plenico. Saj tudi jaz ne bi nosila ne vem kako debelih vložkov, ker prvo niso udobni, kot drugo pa bi mislila, da me vsak v rit gleda. SIcer vložkov itak nimam, ler sem pristaš tamponov. Ampak to je itak že druga tema. Čez dan naša spi v delno zatemneni sobi, če smo pa zunaj pa itak ne moreš zatemnit. Sem pa mislila, da se mi bo 2 dni nazaj pri večerji zadušila.Sem ji naredila čokolino, pa ga ni hotela, ker je hotela kroglice v mleku (kot bratec - jeprav s prstom tja kazala in za čokolino ni hotela odpret ust). PA ji je par žlic šlo prav dobro, potem pa kar naenkrat ratala čisto rdeča, vijolčna, sem jo takoj obrnila z glavo navzdol in trepljala med lopaticami, tako da je košček šel ven, a,mpak ga ni hotela dat ven, pač pa ga je pjeda. Potem je še kake pol ure kašljala in na srečo ni bilo nič hujšega. Moiram končat,. ker jo imam v naročju in ne morem več pisat. Smo še bolnim zaželim, da se čim prej pozdravijo. Lp
|