|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   listnato testo
19.1.2008 20:45:35   
gumbek
kaj naj naredim iz njega tko na hitro?

Firbec sem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: listnato testo
19.1.2008 21:01:44   
pilar28
oj, premazi ga s sladkano skuto+ rozine in po vrhu kislo smetano, zavij, kot palačinko in daj pečt na 160 st.c.
Po želji premaži z stepenim jajčkom in dodaj mak:)user posted image
MMMMMM kako dobr, kdaj bo???
Pridem

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 21:08:53   
MID
Razvaljaj testo na tanko,razreži na manjše kvadratke,na vsak kvadratek daj malo šunke in sira in zvij v rogljiček.Peci na peki papirju in jih pred peko namaži s stepenim jajcem.Nam je tale slan prigrizek zelo všeč.user posted image

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 21:11:14   
MID
Še to;ne pozabi konic rogljičev zavit navznoter,ker ti bo sir stekel ven.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2008 21:13:03   
cmokec
Najprej ga odtajaj, nato pa ga razvaljaj. Kozarec naj ti bo merica, da izrežeš kroge. Nato na izsekan krog položiš 1/2 žličke marelične marmelade. Obod namaži z beljakom in prepogni. Beljak bo skupaj vezal dve plasti testa, a moraš po stiku pritisniti še z vilico, da se plasti sprimejo in se marmelada zapre. Nato pečeš na peki papirju par minut pri 180 stopinj in dobiš okusne marelične žepke. Pečene lahko povaljaš v mletem sladkorju, kateremu jaz dodam še vanilijev sladkor.

Lahko pa jutri v testo zaviješ zelenjavo in meso, pa imate narejeno kosilo. Recimo piščanca in blitvo, mleto meso in kislo zelje, goveje meso in por, ...

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2008 21:22:04   
lelaval
Jaz sem ravno včerja kremđnite delala z njim. Njam - nič jih ni ostalo. user posted image Pa šamrole velikokrat delam - narežem na trakce, namažem z jajčko in  navijem na modelčke ter dam pečt. Potem pa jih napolnim s smetano. Ali pa nrežeš na trakce, vsakega posoliš in dodaš malo semen gor, ali pa mak - dobiš slano pecivo. U, pa še je receptov, pa se mi ne da pisat, ker si mi lušte naredila user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2008 7:50:25   
gumbek
Cmokec danes bo po tvoje...user posted image user posted image user posted image

Firbec sem!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2008 8:35:43   
cmokec
A je uspelo?user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2008 9:15:05   
daysi
Razvalaj testo, pomaži z jajčkom( lahko tudi olivno olje), nato čez potresi semena od bučk, sezama, lan, ... lahko malo soli, nareži poljubne oblike , v pekač daj peki papir, nanj položi razrezano testo in daj v pečico na 200. Če nimaš ventilacijske, daj pred pečenjem v pečico pol skodelice vode, ki pomaga pri tem, da testo bolj naraste.

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2008 19:26:52   
gumbek
Cmokec odlično je blo sem jih naredila okoli 25 pa so vse takoj pojedli tako da bo treba ponoviti.

Firbec sem!

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?