|
RE: zakaj začet, če je konec očiten 22.1.2008 9:02:54
|
|
|
|
*alja*
|
Ja imam še dva izpita do diplome, ampak ne iz slovenskega jezike (tega tudi cel študij nisem imela), sem pa imela celo srednjo šolo 4 slovenščino, če nebi v spisah in pri esejih delala tolk slovničnih napak bi imela 5, ker drugo obvladam. Mi je sama gospa ki me je učila rekla, da če nebi bila tolk površna pri pisanju in bi razmišljala polek bi bilo dost boljše. Tudi maturo sem naredila 4+2 točki (me je zajebal esej in slovnica, da bi bila petka). Ste zaj zadovolne? Nismo vsi popolni,v znanju, jas sem se z mojo slovnico že sprijaznila, vsako seminarsko,... dam tudi prebrat nekomu ki obvlada . Glede teme pa! Danes je že dosti boljše. Pa saj se trudim, da nebi razmišljala tako, ampak včasih me spet zagrabi. Glede kuhne, saj še nisva sploh začela to so šele načrti (moram najprej študij končat, upam da letos do oktobra bo konec diploma), potem služba itd. Ker zdaj itak nemoreva si privoščit. Komaj sva privarčevala toliko da sva dala narest otroško sobo za Aljo, ki jo pridejo zmontirat ta teden, vsaj tako so obljubili (se je že tako veseli, da skače in se smeje po prazni sobi in razlaga da bo tukaj ona spala). Pa oba se trudiva da bi nama uspelo, ampak on je bol močen od mene in se ga problemi ne dotaknejo tako močno kot mene. Potem imamo cel direndaj z tastom (grožnje, z taščo se ločujeta), moram skos pazit otroka, v vrtecu sem opozorila da je nebi slučajno odpeljal, zaklepamo se kot kriminalci,.... in potem te to vse skup pripelje tako daleč da pozabiš zakaj se trudiš in čemu se truditi. Saj hvalabogu da je vsaj on zaj dobil službo in bo mogoče malo lažje živet. Konc leta pa še jas grem v napat za službo. Hvala da ste mi prisluhnile in mi svetovale, obljubim da moje misli več nebodo tako črne.
|