tany83
|
evo babe... jaz sem back.... sva se najedla... ne si mislita ancica, da sem kuhala kaj posebnega, ker nisem.. ni blo casa, ker me je moj klical, da bo v 20 min doma in, ce sem kaj nardila za kosilo... sem bla mal jezan , ker me ne prej opozoti na to... sam ponavadi tud on neve, kje bo tocno, v kateri hotel ma za it... tko, da sem pol na hitro mar pire krompirja nardila, pa jajcka ocvrla zdraven in mal sira... midva to doskrat jeva.. zdaj sem sita ... sicer jaz zadnje case ne jem dost... ker ne more, mi dela slabo in se mi hrana ustavlja... ... nimam pojma zakaj, mam pa tud fuuul pogoste napade migren, ce se bo nadeljevalo bom mogla kakega zdravnika obiskat... no ne bom skoz neki jamrala.. sej ni take panike, ce pa mi ne gre zajest ni nc narobe, ker morem mal shujsat.... ... zdaj morem pospravt do konca....pomit posodo, pospravit malo po spalnici in obe kopalnici mal pospravit, pobriast prah, predvsem po dnevni, ter potem se po celem stanovanju potleh pobrisat... ko bo perilo suho, pa se po omarah pospravit.... pole tusiranje... ker je moj reku, da tm okol 6ih, greva v Cabarete (ene 30 min od tle.. fuul lep turisticen kraj) in bova kar tam vrjetno jedla vecerjo v hotelu, ker ma on za it tja, ker jeobljubu enmu gospodu, da mu zdravila prinese... tko, da zdaj grem veselo na delo.. se bom pa javljala tukaj na raport, da ti ne bo tebi spps dolgcas.. tisto tvoje pivce pa me caka v hladilniku, ko koncam ga bom z veseljem spila ... p.s. zdej sem mal vec napisala, da se bos mal motla spps, tko ti ne bo doooolgcas ... jaz pomit posodo...