![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 9:32:15
|
|
|
|
spps
|
zdaj sem si pa za ta mesec tud jaz spremenila avatar,da ne bom imela edina starega to pa za to,da nam bo ta vila mal pomagala , da bo za vse nas februar lepši
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 13:41:19
|
|
|
|
Neža7
|
_ancica_ Jaz nima sladkorno ampak gest.diabetes kar dobijo kar veliko . Sem to tudi imela pri 1. (ampak ne pomeni, da boš imela gest. diabetes pri vsaki nosečnost) mogoče, ko bova delala 2. čez par let ne bom ga dobila. Enkrat, ko to dobiš se ti možnost poveča, da boš zbolel z sladkorno tip 2 v starih letah.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 13:46:18
|
|
|
|
Neža7
|
Opa! sem mislila sončnica24...... _ancica_ ti pa kar lepo čokolado mmmm njami. A ja! saj sploh ne vem kar je čokolada več
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 14:12:17
|
|
|
|
sončnica24
|
Lep dan klepetulje, jaz ne vem kako bom mela danes kaj čas klepetat ampak nekaj si ga bom vzela , ker drug teden bom tako ali tako imela samogovore ker dopoldne vse spite . Sem bol tak volje je včeraj zvečer atijov full dober koglega umrl pa se mi zdaj ati smili ker so bli full dosti skupaj še sploh prav ne vem kaj je blo moram počakat da s službe pride da mi pove. Drugače pa tu pri nas PIHA veter že zdaj pa so rekli da lahko močnejšega pričakujemo šele proti večeru. Katastrofa. Zdaj pa naši zamejki dobro jutro
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 14:56:45
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene.... kako ste kaj??? jaz sem danes grozno... glava me boli za ponoret, sem ze dva aspirina vzela. bruham, mraz mi je in me poti... .. ocitno sem nek virus staknila....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 15:11:59
|
|
|
|
tany83
|
Hvala soncnica... saj po moje je sam napad migrene... ... upam, da tablete kmalu primejo in bo bolje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 15:20:34
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro punce moje Danes sem pa malo bolj zgodaj vstala. Si grem danes koncno zdravstveno zavarovanje zrihtat. Zaenkrat imam samo Asistenco iz Slovenije in mi potece cez tri mesece. Ponocei je pa spet snezilo tukaj, se vedno malo pada...joj, komaj cakam pomlad! Mam ze poln kufr tega snega! tany....bogica upam, da se kmalu pozdravis! soncnica... stari se pa kr ne neha rezat!!! spps... zdaj mamo pa vse novo preobleko Smo ble tok pridne, da so nas kar na vrh dal, potem smo si pa za nagrado nove avatarje gor dale
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 15:22:59
|
|
|
|
_ancica_
|
Neza7...a potem ta sladkorna mine po porodu al kako gre to? Kaj je pa vzrok za nastanek ??? Zelim ti lepo brez kakrsnihkoli komplikacij
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 15:24:15
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci Spet pridem, ko nikogar ni, no.. Ah, samo pozdravit sem vas hotela, punce, pa bom spet jutri poskusila prit malo počvekat! Lahko nočko! mogoce nas bos pa enkrat le ujela na delu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 15:29:36
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro ancica.. sam danes si pa res pridna in si ze zgodaj vstala.... jst sem pa danes mal bolj kasno... ker sem bolj taka ... sej bo boljs....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 15:31:37
|
|
|
|
_ancica_
|
imas dostkrat migrene?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 15:40:54
|
|
|
|
tany83
|
Ma ja kar pogoste so... sam ponavadi imam napad pred M... tak hud, kot je danes, da bruham sam zdej je pred M ni blo.. tko, da je danes... drgac mam pogoste migrene sam ne nekih hudih napadov.... moram pa kar pogosto pit tablete proti bolecinam in to zmer neki mocnega, kr lekadol mi ne prime... aspirin tud ne... danes sem dva vzela, ker nimam nc... sem pozabla kupit... upam, da bo boljs...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 15:50:43
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz sem mela migreno samo ene parkrat v zivljenju, pa res ni fajn, se posebej ce jih imas redno na urniku Upam, da bo kmalu minilo. Verjetno bos pa malo bolj pocivala danes. Jaz sem pa revnokar klicala tasco, ker naj bi sla z njo in tastom rihtat tisto zdravstveno , pa je rekla, da danes ne bo nic ker je prevec snega na cestah, pa piha ful mocno, tako da bom kar doma ostala. Jutri greva pa placat najemnino za novo stanovanje Komi cakam da se preseliva. Mi kar pase, da bom imela kaj za delat pospravljat in pakirat itd...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:00:28
|
|
|
|
tany83
|
.. jaz pa zdravstveno ze mam... me je pa moj dragi zdaj klical, da ga je klical odvetnik glede mojih papirjev, da more na ambasado poklicat... upam, da bo vse v redu in sem vesele, ker se koncno stvari malo premikajo... .... kdaj se vidve selita??? ze zdaj februarja al marca????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:13:59
|
|
|
|
_ancica_
|
uau...mene se noben ni poklical v zvezi s papirji! Upam, da jih dobis kmalu! Midva se seliva prvega marca (ce bo vse po sreci), tako da imava se cel mesec. Ampak bo hitro minil, saj ves...teden je brz naokoli
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:20:05
|
|
|
|
tany83
|
ja.. jst upam, da bodo se stvari mal premaknile... kr bi res rada mela papirje... ja itak 1. marec bo hmal tle, sploh ker je februar kratek.. midva pa greva 1. aprila.. sicer mava lte do 15. aprila, sam vrjetno bova enkrat v zacetku se selila... tko da ... juhuuu.. sej tle mi je fajn, sam vseeno bi rada mal spremembe...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:20:38
|
|
|
|
sončnica24
|
Sta že kar nekaj naklepetale , jaz sem zdaj atiju pa sebi kosilo naredla sedaj pa bom spet malce počivala , saj druga tako nimam za delat sem kar sem mislila že danes dopoldne naredla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:22:06
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica kaj si pa danes kuhala??? spet kako ribo???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:30:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Ne ne danes pa ni bilo ribe je bil pečen krompir in pečenka pa zelena solata. Sicer nisem vsega sama skuhala ja pečenko že mama spekla tako da sem samo krompir jaz naredla.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:37:19
|
|
|
|
tany83
|
mmmmm... sej neki podobnega kot pecenko bom tud jaz danes delala, sam da ne bo v peci.... ker jo se zmer ne znam uporabljat ... sam to bo za vecerjo.... si bom pa mogla neki nardit za kosilo... ma nevem kaj bi to blo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:39:09
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz pa danes ne bom nic kuhala , ker je moj rekel da bo nekaj prinesel. Za kosilo bom mela pa se tisto juhco od vceraj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:42:33
|
|
|
|
tany83
|
.. hura za tvojega dragega... jaz sem se pa danes odlocla, da mu neki dobrega in posebnega nardim.... bova sla jutri kam ven jest.... sva tud vcerej nameravala, sam sva se pol na balkon vsedla in klepetala in pol se nama ni dalo, tko da sva pol kar neki nahitrco pojedla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:46:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Potem pa res ne rabita posode danes mazat, bosta mele manj dela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 16:47:06
|
|
|
|
_ancica_
|
ja hura za mojga! sem prav vesela, ker mi ni treba packat kuhinje
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.