|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
1.2.2008 9:32:15   
spps
zdaj sem si pa za ta mesec tud jaz spremenila avatar,da ne bom imela edina staregauser posted image user posted image user posted image user posted image
to pa za to,da nam bo ta vila mal pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image , da bo za vse nas februar lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
1.2.2008 13:41:19   
Neža7
_ancica_  Jaz nima sladkorno ampak gest.diabetes kar dobijo kar veliko user posted image .
Sem to tudi imela pri 1. user posted image  (ampak ne pomeni, da boš imela gest. diabetes pri vsaki nosečnost) mogoče, ko bova delala 2. user posted image  čez par let ne bom ga dobila.
Enkrat, ko to dobiš se ti možnost poveča, da boš zbolel z sladkorno tip 2 v starih letah.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
1.2.2008 13:46:18   
Neža7
Opa! sem mislila sončnica24......

_ancica_ ti pa kar lepo čokolado mmmm njami. A ja! saj sploh ne vem kar je čokolada več user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
1.2.2008 14:12:17   
sončnica24
Lep dan klepetulje, jaz ne vem kako bom mela danes kaj čas klepetat ampak nekaj si ga bom vzelauser posted image , ker drug teden bom tako ali tako imela samogovore ker dopoldne vse spiteuser posted image .

Sem bol tak volje je včeraj zvečer atijov full dober koglega umrl pa se mi zdaj ati smili ker so bli full dosti skupaj še sploh prav ne vem kaj je blo moram počakat da s službe pride da mi pove.

Drugače pa tu pri nas PIHA veter že zdaj pa so rekli da lahko močnejšega pričakujemo šele proti večeru. Katastrofa.

Zdaj pa naši zamejki dobro jutro user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
1.2.2008 14:56:45   
tany83
Pozdravljene....

kako ste kaj???

jaz sem danes grozno... glava me boli za ponoret, sem ze dva aspirina vzela. bruham, mraz mi je in me poti... user posted image .. ocitno sem nek virus staknila.... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
1.2.2008 15:05:36   
sončnica24
Za dobro voljo in malce smeha sem mojega smeškota našla celega

http://www.yourdailymedia.com/media/1168179986/Contagious_Laugh_

Meni ne dela v mozzili v explorerju pa dela.

Tany upam da se čim prej pozdraviš

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
1.2.2008 15:11:59   
tany83
Hvala soncnica... saj po moje je sam napad migrene... user posted image ... upam, da tablete kmalu primejo in bo bolje...

Neposredna povezava do sporočila: 1482
1.2.2008 15:20:34   
_ancica_
Dobro jutro punce moje user posted image
Danes sem pa malo bolj zgodaj vstala. Si grem danes koncno zdravstveno zavarovanje zrihtat. Zaenkrat imam samo Asistenco iz Slovenije in mi potece cez tri mesece. Ponocei je pa spet snezilo tukaj, se vedno malo pada...joj, komaj cakam pomlad! Mam ze poln kufr tega snega! user posted image

tany....bogica user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se kmalu pozdravis!

soncnica...user posted image user posted image user posted image stari se pa kr ne neha rezat!!!

spps... zdaj mamo pa vse novo preobleko user posted image Smo ble tok pridne, da so nas kar na vrh dal, potem smo si pa za nagrado nove avatarje gor dale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1483
1.2.2008 15:22:59   
_ancica_
Neza7...a potem ta sladkorna mine po porodu al kako gre to?  Kaj je pa vzrok za nastanek ??? Zelim ti lepo user posted image brez kakrsnihkoli komplikacij user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
1.2.2008 15:24:15   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Spet pridem, ko nikogar ni, no..user posted image
Ah, samo pozdravit sem vas hotela, punce, pa bom spet jutri poskusila prit malo počvekat!user posted image
Lahko nočko!user posted image

mogoce nas bos pa enkrat le ujela na delu user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
1.2.2008 15:29:36   
tany83
Dobro jutro ancica.. sam danes si pa res pridna in si ze zgodaj vstala....

jst sem pa danes mal bolj kasno... ker sem bolj taka user posted image user posted image ... sej bo boljs....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
1.2.2008 15:31:37   
_ancica_
imas dostkrat migrene? user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
1.2.2008 15:40:54   
tany83
Ma ja kar pogoste so... sam ponavadi imam napad pred M... tak hud, kot je danes, da bruham sam zdej je pred M ni blo.. tko, da je danes... drgac mam pogoste migrene sam ne nekih hudih napadov.... moram pa kar pogosto pit tablete proti bolecinam in to zmer neki mocnega, kr lekadol mi ne prime... aspirin tud ne... danes sem dva vzela, ker nimam nc... sem pozabla kupit... upam, da bo boljs...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
1.2.2008 15:50:43   
_ancica_
jaz sem mela migreno samo ene parkrat v zivljenju, pa res ni fajn, se posebej ce jih imas redno na urniku user posted image Upam, da bo kmalu minilo. Verjetno bos pa malo bolj pocivala danes.
Jaz sem pa revnokar klicala tasco, ker naj bi sla z njo in tastom rihtat tisto zdravstveno , pa je rekla, da danes ne bo nic ker je prevec snega na cestah, pa piha ful mocno, tako da bom kar doma ostala. Jutri greva pa placat najemnino za novo stanovanje user posted image Komi cakam da se preseliva. Mi kar pase, da bom imela kaj za delat user posted image user posted image user posted image user posted image pospravljat in pakirat itd...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
1.2.2008 16:00:28   
tany83
user posted image user posted image user posted image .. jaz pa zdravstveno ze mam... me je pa moj dragi zdaj klical, da ga je klical odvetnik glede mojih papirjev, da more na ambasado poklicat... upam, da bo vse v redu in sem vesele, ker se koncno stvari malo premikajo... user posted image user posted image user posted image ....

kdaj se vidve selita??? ze zdaj februarja al marca????

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
1.2.2008 16:13:59   
_ancica_
uau...mene se noben ni poklical v zvezi s papirji! Upam, da jih dobis kmalu! user posted image
Midva se seliva prvega marca (ce bo vse po sreci), tako da imava se cel mesec. Ampak bo hitro minil, saj ves...teden je brz naokoli user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
1.2.2008 16:20:05   
tany83
ja.. jst upam, da bodo se stvari mal premaknile... kr bi res rada mela papirje...

ja itak 1. marec bo hmal tle, sploh ker je februar kratek.. midva pa greva 1. aprila.. sicer mava lte do 15. aprila, sam vrjetno bova enkrat v zacetku se selila... tko da user posted image user posted image user posted image ... juhuuu.. sej tle mi je fajn, sam vseeno bi rada mal spremembe...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
1.2.2008 16:20:38   
sončnica24
Sta že kar nekaj naklepetaleuser posted image , jaz sem zdaj atiju pa sebi kosilo naredla sedaj pa bom spet malce počivalauser posted image , saj druga tako nimam za delat sem kar sem mislila že danes dopoldne naredla

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
1.2.2008 16:22:06   
tany83
Soncnica  kaj si pa danes kuhala??? spet kako ribo??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
1.2.2008 16:30:29   
sončnica24
Ne ne danes pa ni bilo ribe je bil pečen krompir in pečenka pa zelena solata. Sicer nisem vsega sama skuhala ja pečenko že mama spekla tako da sem samo krompir jaz naredla.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
1.2.2008 16:37:19   
tany83
mmmmm... sej neki podobnega kot pecenko bom tud jaz danes delala, sam da ne bo v peci.... ker jo se zmer ne znam uporabljat user posted image ... sam to bo za vecerjo....
si bom pa mogla neki nardit za kosilo... ma nevem kaj bi to blo...

Neposredna povezava do sporočila: 1496
1.2.2008 16:39:09   
_ancica_
jaz pa danes ne bom nic kuhala , ker je moj user posted image rekel da bo nekaj prinesel. Za kosilo bom mela pa se tisto juhco od vceraj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1497
1.2.2008 16:42:33   
tany83
user posted image user posted image user posted image .. hura za tvojega dragega... jaz sem se pa danes odlocla, da mu neki dobrega in posebnega nardim.... bova sla jutri kam ven jest.... sva tud vcerej nameravala, sam sva se pol na balkon vsedla in klepetala in pol se nama ni dalo, tko da sva pol kar neki nahitrco pojedlauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
1.2.2008 16:46:04   
sončnica24
Potem pa res ne rabita posode danes mazat, bosta mele manj delauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
1.2.2008 16:47:06   
_ancica_
ja hura za mojga! user posted image user posted image user posted image sem prav vesela, ker mi ni treba packat kuhinje user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.