|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
1.2.2008 16:49:39   
_ancica_
a sta vidle tole tamalo? Ful je lustna user posted image http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2396033

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
1.2.2008 16:49:53   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... sicer jaz fuul rada packam po kuhinji... mi je vsec kuhanje... sam pa tud pase vsake toliko kam ven it na vecerjo, da ti lepo prinesejo in odnesejo user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
1.2.2008 16:52:58   
_ancica_
ja res je...men tud ni odvec kaj skuhat, se posebi za mojga mozeka user posted image it ven je pa itak super user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
1.2.2008 16:58:09   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... una tamala k plese je fuuuk dobra... prav srcek...

ja itak za mozeke user posted image  je zmer lepo kuhat, se sploh ce jim je vsec kar je skuhano user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
1.2.2008 16:58:34   
NAJBOLJŠA
Zdravo.
Sem sama doma. Kak mir.
Iz službe sem prišla tko utrujena, da bi ..ne vem kaj.
Kaj počnete ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
1.2.2008 17:01:43   
sončnica24
Jaz še kuham rada, samo posode se mi potem ne da pospravljat, najhujše pa je ko jo je treba iz pomivalca ven zložituser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
1.2.2008 17:07:22   
Pikec
Zelo uporaben gospodinjski aparat je mož. Edini problem je, da ga je treba futrat, pa da govori.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
1.2.2008 17:10:21   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... ta pa je dobra... pr meni ni lih uporaben gospodinijski aparat moj moz... skuha ze in to odlicno... sam posoda pa zmer mene caka... pranje perila tud, tko da user posted image

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
1.2.2008 17:10:47   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Zelo uporaben gospodinjski aparat je mož. Edini problem je, da ga je treba futrat, pa da govori.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
1.2.2008 17:20:40   
sončnica24
Me zanima če bo moj tudi tako kuhal ko boma za sebeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1510
1.2.2008 17:22:35   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image ... ta pa je dobra... pr meni ni lih uporaben gospodinijski aparat moj moz... skuha ze in to odlicno... sam posoda pa zmer mene caka... pranje perila tud, tko da user posted image

moj je bolj aparat za razmetat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
1.2.2008 17:24:00   
Pikec

Vidiš bi morala vzet tacga k ima VSE funkcije. Model PRO PLUS user posted image user posted image user posted image ... Tko pa je če šparaš kjer ni treba user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
1.2.2008 17:24:47   
Neža7
Lep pozdrav punce user posted image

Jaz sem pravkar prišla domov. Sem mali sestri pripravila kopel jaz bi pa morala sedaj malo likat ampak sem prišla vas malo pozdravit user posted image
Ima govejo juhu za skuhat za vikend ampak ga bom jutri zjutri, ker itak greva v Domžale jutri na rojstni dan, da za jutri juhu na rabiva. Moj možek je tudi krasen. Sedaj jeva VELIKO količino zelenjava in je čist za zaradi moje diete user posted image  Ampak mu vedno še dober steak naredim mmmmm user posted image

_ancica_  Prav imaš user posted image  po porodu izgine.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1513
1.2.2008 17:25:09   
_ancica_
no, sej moj tud kdaj skuha kaj in to kar dobro, pa tudi pomije posodo...kdaj pa kdaj...ampak cunje pa razmece po vsemu stanovanju user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
1.2.2008 17:25:27   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

moj je bolj aparat za razmetat. user posted image user posted image user posted image user posted image

haha... sej moj tud... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
1.2.2008 17:27:06   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

_ancica_  Prav imaš user posted image  po porodu izgine.

zanimivo, a pa ves kaj naj bi bil vzrok da sploh pride do tega med nosecnostjo?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
1.2.2008 17:28:52   
Neža7
Pikec RR..... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sončnica24..... Kar naprej ga pohvali in boš videla, da bom še naprej kuho user posted image user posted image user posted image  Mogoče je pač kot moj možek kar rad kuha "hvala bogu" Kosilo narediva v polovico časauser posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
1.2.2008 17:28:52   
tany83

Vidiš bi morala vzet tacga k ima VSE funkcije. Model PRO PLUS user posted image user posted image user posted image ... Tko pa je če šparaš kjer ni treba user posted image

user posted image user posted image user posted image ... bom dokupla kose in ga nadgradila user posted image user posted image

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
1.2.2008 17:30:23   
NAJBOLJŠA
Pikec, se skoraj stinjam s tabo...Jaz moram reči imam še boljšo verzijo.Sine.Pa niti preveč ne je, niti čveka...

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 1519
1.2.2008 17:31:38   
smrka
jejeje sem  se mal kar pozabla javljat. O cem tece debata o kuhanju? Jest rada kuham v soboto in nedeljo imam obiske, tako da bom vecino casa stala pred stedilnikom... sej je to po en strani shit... sam.... ko je pa na krozniku se pa oblizujemo mmmmm rada kuham. Krofe bo tudi treba pect.. mmmmm

Kako vreme mate kaj... pri nas piha in dez pada.. grozno res....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
1.2.2008 17:31:40   
sončnica24
Vam se pa da nasmejatuser posted image .

Če slučajno zginem, ker ne vem če bo moj prej domov prišo potem še nekam grema se potem slišimo v ponedeljek drugače pa če ga nebo pa se me še ne boste znebile tako hitrouser posted image .

Toliko samo da veste, da nebote smilile da sem se v zemljo pogreznilauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
1.2.2008 17:32:52   
Neža7
tany83.... Boš morala poslat tvojega user posted image  k meni, da mu moj možek pokaže kako se lepo posoda pere user posted image user posted image user posted image  Moj tudi ne dala perila zate, ker jaz ima svoj način kako perilo obesim user posted image  user posted image  in če ni prav Neža7 ne bo najbolj vesela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
1.2.2008 17:32:59   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image ... bom dokupla kose in ga nadgradila user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
1.2.2008 17:35:18   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

jejeje sem  se mal kar pozabla javljat. O cem tece debata o kuhanju? Jest rada kuham v soboto in nedeljo imam obiske, tako da bom vecino casa stala pred stedilnikom... sej je to po en strani shit... sam.... ko je pa na krozniku se pa oblizujemo mmmmm rada kuham. Krofe bo tudi treba pect.. mmmmm

Kako vreme mate kaj... pri nas piha in dez pada.. grozno res....

pogovarjamo se o nasih dragih mozekih...ene pravjo, da niso zadovoljne in da jih bo potrebno update-at oz nadgradit user posted image

vreme tukaj je grdo...snezi in ful piha user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
1.2.2008 17:36:52   
NAJBOLJŠA
Pri nas na Gorenjskem je tudi tko, neprijazno vreme, mal piha, mal rosi..A bo sneg?
Švedska?A je tebe tud ljubezen tja odnesla..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.