![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:07:40
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja ti smrkci so me tako prešibnili , saj zdaj se bom pa počasi poslovila bom šla še malo tv gledat potem pa moj pride domov in počasi spat. Samo rada bi še vidla če bo tany avatar spremenila , ženska radovednost - mi ni pomoči
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:08:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Kje ste pa zdej? Jaz sem medtem skor...(ha ha), vse nardila..Grem pa sedaj res še pod tuš, pa lase likat...Kake frizure mate, a ste zadovoljne? trenutno mam splete lese v kito.. drgac pa si jih bom jaz tud likala jutri ... mam pa dolge lase in trenutno barvane v blond, vendar bom spremenila v rjavo (svetlo rjavo)...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:09:19
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz mam lase malce čez rame dolge, ravne že po naravi pa ne preveč goste, pa svojo barvo, temno rjavo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:10:36
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany full dobra ta pupa, lepo pride, zdaj pa bom lahko šla spat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:12:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Vidla vse, radovedost potešena zdaj pa grem spat. Lepo se imejte kaj še napišite in se tipkamo jutri. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:12:21
|
|
|
|
tany83
|
lepa je res... .. zdaj bos lahko spala v miru... jaz pa skoncala moj hladilnik
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:12:39
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Jaz imam natur bolj temno rjave in malo skodrane..Bila sem pa že vse možne barva, saj rada eksperimentiram.Samo hudo mi je , ko peroksid tko uniči lase.Sem bla full rada blond.Trenutno sem pa živo rdečelasa, že mal na pink oranžo...beje je res huda barva. No, pa tud men je všeč.Grem pod tuš. Later....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:18:19
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Vidla vse, radovedost potešena zdaj pa grem spat. Lepo se imejte kaj še napišite in se tipkamo jutri. Lahko noč Lahko noc soncnica... lepe sanje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:29:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Jaz mam lase malce čez rame dolge, ravne že po naravi pa ne preveč goste, pa svojo barvo, temno rjavo ja ti si pa skor k jst...samo da je moja naravna barva malo svetlejsa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:30:24
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Vidla vse, radovedost potešena zdaj pa grem spat. Lepo se imejte kaj še napišite in se tipkamo jutri. Lahko noč lahko nocko se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:31:16
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany full dobra ta pupa, lepo pride, zdaj pa bom lahko šla spat ja tany...tamala je dobra
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:41:10
|
|
|
|
tany83
|
Haha.. je dobra ne.. ful scenska.. upam, da nam z mojim hmal ustvariva eno tako ... koncno sem koncala hladilnik... jeeee .. zdej sam se pomijem tla in to bo to....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:44:58
|
|
|
|
_ancica_
|
drzim pesti, da vama rata cimprej eno tako puncko al pa fantka narest A si zelis bolj fantka al puncko? Jst mogoce bolj fantka, niti ne vem zakaj ampak vedno sem si se predstavljala s fantkom...no, sej mi je vseno...zdaj upam na to, da nama bo sploh kej ratal ni vazno kaj je.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:53:19
|
|
|
|
tany83
|
ja jaz si tud bolj fantka zelim za prvega otroka, pol pa se eno puncko... ... sam u bistvu mi je vazno, da bi bil zdrav in da bi mi hmal uspelo zagledat ... sej nam tud bo.. bos vidla in to kmalu...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:54:02
|
|
|
|
_ancica_
|
seveda
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 21:57:07
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz ze postajam malo nervozna...saj ves dnevi pred nepricakovano Sploh zato, ker niti ne vem kdaj naj bi prisla...imam cudne cikle (tam od nekje 25-35 dni ), danes je 26 dan, tako da bo se kar treba cakat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 22:01:04
|
|
|
|
tany83
|
hm.. vem kako je to cakanje... jst se tko pocutim zivcno, da to ni res... jst mam sicer cikle od 30-32... kar je se kar fajn... sej bo... druge ni ko cakat..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 22:04:33
|
|
|
|
_ancica_
|
ja ni druge me pa spet v krizu boli (ze kar skor en teden), kot prejsni mesec, samo malo manj. Sem pa nekje prebrala, da lahko tako boli tudi zaradi endometrioze oz cist, pa jajcniki so me tud bolel tam nekje od O naprej...zdaj je malo boljse. Samo se to se mi je mankal! Bo res treba kmalu na pregled!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 22:11:48
|
|
|
|
tany83
|
ne prevec brat ancica ker to skodi... ne.. glej, kriz te boli tud pri pms.. in seveda ce si .. to je eden od pokazateljev... sicer pa jajcniki tud mne skor zmer bolijo okrog O in vse do M in kriz tud... men se pa tko grozno vrti zdej trenutno, pa sem lih z M koncala.. tko da ves kako je to...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 22:18:13
|
|
|
|
_ancica_
|
ja vem, samo ponavadi me kriz zacne bolet tam ene par dni pred zadnja dva ciklusa, me pa ze dva tedna prej ful cudno. Prevec branja na to temo pa vcasih res skoduje, moram priznat. Glede na vse simptome bi lahko imela raznorazne bolezni itd...ni zdravo in te samo se bolj ob skrb spravlja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 22:19:30
|
|
|
|
_ancica_
|
zdaj se grem pa pripravit za na sprehod, preden se znoci Lep vecer ti zelim in se lepsi spanec cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 22:22:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ne prevec brat ancica ker to skodi... ne.. glej, kriz te boli tud pri pms.. in seveda ce si .. to je eden od pokazateljev... sicer pa jajcniki tud mne skor zmer bolijo okrog O in vse do M in kriz tud... men se pa tko grozno vrti zdej trenutno, pa sem lih z M koncala.. tko da ves kako je to... aja se to...glede vrtenja...ja men se tud ful vrti...se mi zdi da kar naprej se posebaj pred uf, vcasih mi je kar hudo hodit in si kr ne upam sama ven, da me ne bi kam zaneslo (se posebaj zdaj ko je led zunaj) no zdaj pa res grem... papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 22:24:41
|
|
|
|
tany83
|
ja nevem.. mene kriz kar pogosto boli... tko, da nevem... lep sprehod in lep vecer ti zelim... jaz pa grem pod tus zdaj lepo se imej in se tipkamo jutri....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.1.2008 22:40:03
|
|
|
|
mayci
|
Spet pridem, ko nikogar ni, no.. Ah, samo pozdravit sem vas hotela, punce, pa bom spet jutri poskusila prit malo počvekat! Lahko nočko!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.2.2008 8:36:23
|
|
|
|
spps
|
pozdravljene!a ste imele včeraj stilsko preobrazbo??? danes sem boljše kot včeraj,no saj me je že popoldan spustilo,kar me je držalo,sem zgledala dop. nekako takole .zvečer sem pa domov prišla polna energije . sem na debelo pogledala,kaj dela naša tema čist na vrhu-sem že mislila,da se nam je čas iztekel ,pa da bomo morale kaj na novo odpirat -to so bili prv jutranji vtisi. Pol sem prebrala,da smo dobile častno mesto na forumu .bravo mi!!! no,jaz se mal izvisela ta teden-bom naslednjega nadoknadla. dopoldan je prava tuga tule gor,ničkaj pametnega ne dogaja,za čvek punce niso razpoložene al pa so večinoma v službi eh,malo še pa se vam tud jaz pridružim med klepetanjem,priznam,da vas kr enmal pogrešam ...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.