|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
31.1.2008 21:07:40   
sončnica24
Ja ti smrkci so me tako prešibniliuser posted image , saj zdaj se bom pa počasi poslovila bom šla še malo tv gledat potem pa moj pride domov in počasi spat.

Samo rada bi še vidla če bo tany avatar spremenilauser posted image , ženska radovednostuser posted image - mi ni pomoči

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
31.1.2008 21:08:46   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Kje ste pa zdej?
Jaz sem medtem skor...(ha ha), vse nardila..Grem pa sedaj res še pod tuš, pa lase likat...Kake frizure mate, a ste zadovoljne?

trenutno mam splete lese v kito.. drgac pa si jih bom jaz tud likala jutri user posted image ... mam pa dolge lase in trenutno barvane v blond, vendar bom spremenila v rjavo (svetlo rjavo)...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
31.1.2008 21:09:19   
sončnica24
Jaz mam lase malce čez rame dolge, ravne že po naravi pa ne preveč goste, pa svojo barvo, temno rjavo

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
31.1.2008 21:10:36   
sončnica24
Tany full dobra ta pupa, lepo pride, zdaj pa bom lahko šla spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1454
31.1.2008 21:12:00   
sončnica24
Vidla vse, radovedost potešena zdaj pa grem spat.

Lepo se imejte kaj še napišite in se tipkamo jutri.

Lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1455
31.1.2008 21:12:21   
tany83
lepa je res... user posted image user posted image user posted image .. zdaj bos lahko spala v miru... jaz pa skoncala moj hladilnik user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1456
31.1.2008 21:12:39   
NAJBOLJŠA
Jaz imam natur bolj temno rjave in malo skodrane..Bila sem pa že vse možne barva, saj rada eksperimentiram.Samo hudo mi je , ko peroksid tko uniči lase.Sem bla full rada blond.Trenutno sem pa živo rdečelasa, že mal na pink oranžo...beje je res huda barva. No, pa tud men je všeč.Grem pod tuš.
Later....

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
31.1.2008 21:18:19   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Lahko noc soncnica... lepe sanje... user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1458
31.1.2008 21:29:09   
_ancica_

Jaz mam lase malce čez rame dolge, ravne že po naravi pa ne preveč goste, pa svojo barvo, temno rjavo

ja ti si pa skor k jst...samo da je moja naravna barva malo svetlejsa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1459
31.1.2008 21:30:24   
_ancica_

lahko nocko se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1460
31.1.2008 21:31:16   
_ancica_

Tany full dobra ta pupa, lepo pride, zdaj pa bom lahko šla spatuser posted image

ja tany...tamala je dobra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1461
31.1.2008 21:41:10   
tany83
Haha.. je dobra ne.. ful scenska.. upam, da nam z mojim user posted image  hmal ustvariva eno tako user posted image ...

koncno sem koncala hladilnik... jeeeeuser posted image .. zdej sam se pomijem tla in to bo to....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
31.1.2008 21:44:58   
_ancica_
drzim pesti, da vama rata cimprej eno tako puncko al pa fantka narest user posted image

A si zelis bolj fantka al puncko? Jst mogoce bolj fantka, niti ne vem zakaj ampak vedno sem si se predstavljala s fantkom...no, sej mi je vseno...zdaj upam na to, da nama bo sploh kej ratal user posted image ni vazno kaj je.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
31.1.2008 21:53:19   
tany83
ja jaz si tud bolj fantka zelim za prvega otroka, pol pa se eno puncko... user posted image user posted image user posted image ... sam u bistvu mi je vazno, da bi bil user posted image  zdrav in da bi mi hmal uspelo zagledat user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

sej nam tud bo.. bos vidla in to kmalu...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
31.1.2008 21:54:02   
_ancica_
seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
31.1.2008 21:57:07   
_ancica_
jaz ze postajam malo nervozna...saj ves dnevi pred nepricakovano user posted image Sploh zato, ker niti ne vem kdaj naj bi prisla...imam cudne cikle (tam od nekje 25-35 dni user posted image ), danes je  26 dan, tako da bo se kar treba cakat. user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
31.1.2008 22:01:04   
tany83
hm.. vem kako je to cakanje... jst se tko pocutim zivcno, da to ni res... jst mam sicer cikle od 30-32... kar je se kar fajn...

sej bo... druge ni ko cakat..

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
31.1.2008 22:04:33   
_ancica_
ja ni druge  user posted image me pa spet v krizu boli (ze kar skor en teden), kot prejsni mesec, samo malo manj. Sem pa nekje prebrala, da lahko tako boli tudi zaradi endometrioze oz cist, pa jajcniki so me tud bolel tam nekje od O naprej...zdaj je malo boljse. user posted image Samo se to se mi je mankal!  Bo res treba kmalu na pregled!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
31.1.2008 22:11:48   
tany83
ne prevec brat ancica ker to skodi... ne.. glej, kriz te boli tud  pri pms.. in seveda ce si user posted image .. to je eden od pokazateljev... sicer pa jajcniki tud mne skor zmer bolijo okrog O in vse do M in kriz tud...

men se pa tko grozno vrti zdej trenutno, pa sem lih z M koncala.. tko da ves kako je to...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
31.1.2008 22:18:13   
_ancica_
ja vem, samo ponavadi me kriz zacne bolet tam ene par dni pred user posted image zadnja dva ciklusa, me pa ze dva tedna prej user posted image ful cudno. Prevec branja na to temo pa vcasih res skoduje, moram priznat. Glede na vse simptome bi lahko imela raznorazne bolezni itd...ni zdravo in te samo se bolj ob skrb spravlja user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
31.1.2008 22:19:30   
_ancica_
zdaj se grem pa pripravit za na sprehod, preden se znoci user posted image

Lep vecer ti zelim in se lepsi spanec
cau bau

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
31.1.2008 22:22:02   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ne prevec brat ancica ker to skodi... ne.. glej, kriz te boli tud  pri pms.. in seveda ce si user posted image .. to je eden od pokazateljev... sicer pa jajcniki tud mne skor zmer bolijo okrog O in vse do M in kriz tud...

men se pa tko grozno vrti zdej trenutno, pa sem lih z M koncala.. tko da ves kako je to...

aja se to...glede vrtenja...ja men se tud ful vrti...se mi zdi da kar naprej user posted image se posebaj pred user posted image uf, vcasih mi je kar hudo hodit in si kr ne upam sama ven, da me ne bi kam zaneslo (se posebaj zdaj ko je led zunaj) user posted image

no zdaj pa res grem... papa user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
31.1.2008 22:24:41   
tany83
ja nevem.. mene kriz kar pogosto boli... tko, da nevem...

lep sprehod in lep vecer ti zelim...user posted image

jaz pa grem pod tus zdaj user posted image

lepo se imej in se tipkamo jutri....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
31.1.2008 22:40:03   
mayci
Spet pridem, ko nikogar ni, no..user posted image
Ah, samo pozdravit sem vas hotela, punce, pa bom spet jutri poskusila prit malo počvekat!user posted image
Lahko nočko!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
1.2.2008 8:36:23   
spps
pozdravljene!a ste imele včeraj stilsko preobrazbo???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes sem boljše kot včeraj,no saj me je že  popoldan spustilo,kar me je držalo,sem zgledala dop. nekako takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .zvečer sem pa domov prišla polna energijeuser posted image user posted image user posted image .

sem na debelo pogledala,kaj dela naša tema čist na vrhu-sem že mislila,da se nam je čas iztekeluser posted image user posted image user posted image ,pa da bomo morale kaj na novo odpiratuser posted image user posted image -to so bili prv jutranji vtisi.
Pol sem prebrala,da smo dobile častno mesto na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .bravo mi!!!
no,jaz se mal izvisela ta teden-bom naslednjega nadoknadla.user posted image
dopoldan je prava tuga tule gor,ničkaj pametnega ne dogaja,za čvek punce niso razpoložene al pa so večinoma v službiuser posted image
eh,malo še pa se vam tud jaz pridružim med klepetanjem,priznam,da vas kr enmal pogrešamuser posted image ...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.