Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.11.2008 21:29:51
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, kako to misliš-a bruhaš?...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.11.2008 13:51:02
|
|
|
|
Lianna
|
Pozdravljene! Kje ste vse danes? Jaz sem bila včeraj čisto zaposlena. Sem imela kar nekaj predavanj na faksu, tako da sem cel dan letala naokoli. Zvečer pa sem spoznala Toma Križnarja in si ogledala njegov film Dar Fur - Vojna za vodo . Ga zelo priporočam. Je res dober dokumentarc. No danes pa imam malo bolj na izi dan. Sem bila že na faksu ter v knjižnici, sedaj pa počivanje. Sem do torka prosta=) Pri nas je končno malo bolj toplo. Lp
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.11.2008 15:21:03
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Lianna hojla. Jaz sem ravno iz službe, pa čakam večja dva , da prideta iz šole, k potem imajo krožke.Da jih razvozim.Pa po eno darilo moram, pa 10 let je, kar mi je umrla babi....Skratka celo popoldne letanje.. Pa ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.11.2008 16:15:50
|
|
|
|
mižek
|
ojla, spps oznam ta filing, ko si sam sbi že tečen , jaz sem bila proti koncu nosečnosti že tudi , pa zdaj zadnji mesec preden sem šla delat. zdaj pa je ok, ko grem malo od hiše in , ter nisem nonstop samo znjim, drugače pa je v službi super, samo škoda ker sem tu samo do februarja, pol pa sem brez . upam da bom našla pol kaj samo ne verjamem, ker se bodo posledice gospodarske krize, glih takrat pokazale. moram it ker je mali tečko, se še pol kaj tipkamo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.11.2008 20:35:57
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Gal bo pa kmalu 1 leto star... Tko sem lena, da mi oke kr skup lezejo.. .Celo popoldne ven , pa not, s toplega na mrzlo...Sedaj sem pa po večerji , pa sem se fino ogrela, pa ..je konec. Jutri sem pa prosta!!! V soboto pa bom ponoči.. Pa ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.11.2008 8:35:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Spps, kako to misliš-a bruhaš?... nekaj takega sam ne vsak dan.sem pa čist povožena-ponoč ne morem spat,ker me medenične kosti,al kol,pač neki in križ bolijo.... konkuriram naši omi drugače semm pa kolk tolk ok mižek,fajn,da ste se ufurali najboljša,kaj imaš v planu za vikend?a pri vas je kaj snega?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.11.2008 10:20:27
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morgen.... Spps, ja imamo kr neki snega, ceste pa so mokre, al pa skor suhe... Tolk ga je, da je vse lepo belo, kot v pravljici. Tam v Kr.Gori ga je pa baje kr dosti. Moji srčki komaj čakajo, da pridejo domov, k delajo snežaka. Jaz sem danes prosta, jutri pa grem zvečer v nočno službo-HB imam samo dve... Drugače pa danes imam dopoldne shoping, popoldne naloge pa pospravljanje, da smo pol soboo in nedeljo frej .V soboto smo povebljeni na en Rd, pa Ema ima en nastop zvečer..Nedeljo pa bomo bolj ali manj lagano.Če bo dež-bomo po kavčih.. Kaj boste ostale delale?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.11.2008 10:27:56
|
|
|
|
Lianna
|
Jutro. Jaz sem prejle šele ustala Danes mi je bilo fajn, ker imam prost dan (kot ponavadi). Tako, da bom dan preživela na izi, brala, si kakšno nanizanko dol z neta povlekla, šla na sprehod (sije sonček tukaj). Jutri grem pa za en dan v Torun, ki je zaščiten pod Unescom. Naj bi bil zelo lepo mesto.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.11.2008 16:02:42
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hej ho, hej ho.... No, mi smo vsi doma in vsi na kavču. Men se pa kr spi... Ne vem, če ne bom mal zaspala... Kaj delate? Ej, pr nas je ravno sneg začel...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.11.2008 16:45:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Hej ho, hej ho.... No, mi smo vsi doma in vsi na kavču. Men se pa kr spi... Ne vem, če ne bom mal zaspala... Kaj delate? Ej, pr nas je ravno sneg začel... pr nas so tudi prve snežinke... drugače pa ne delam čosto nič
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.11.2008 16:45:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Jutro. Jaz sem prejle šele ustala Danes mi je bilo fajn, ker imam prost dan (kot ponavadi). Tako, da bom dan preživela na izi, brala, si kakšno nanizanko dol z neta povlekla, šla na sprehod (sije sonček tukaj). Jutri grem pa za en dan v Torun, ki je zaščiten pod Unescom. Naj bi bil zelo lepo mesto. ti si kr privošči jutri pa uživaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.11.2008 9:26:28
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morgen. Pri nas sneži....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.11.2008 11:55:39
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Gal bo pa kmalu 1 leto star... Tko sem lena, da mi oke kr skup lezejo.. .Celo popoldne ven , pa not, s toplega na mrzlo...Sedaj sem pa po večerji , pa sem se fino ogrela, pa ..je konec. Jutri sem pa prosta!!! V soboto pa bom ponoči.. Pa ve? ja pa res, naslednji teden, ne morem verjeti da je to leto tako hitro minilo. NAJBOLJŠA, kako fajn da pri vas sneži se boste lahko šli sankat, pri nas pa ni ne duha ne sluha o snegu, včeraj zvečer je edino šel ledeni dež, pa kar en čas. danes zjutraj pa je bilo vse totalno zmrzjeno. No midva pa danes samevama, je ata šel fušat, da nekaj zasluži, jaz pa si kuham makarone z omako, pa ve? Sem bila včeraj cel dan v službi, sem komaj ob šestih prišla domov, ker smo še imeli sestanek z ravnateljico, pa sem kar malo razočarano-jezna šla domov. Se mi zdi da ne vedo cenit čisto nič!
< Sporočilo je popravil mižek -- 29.11.2008 11:57:21 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.11.2008 12:13:49
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Mižek, se strinjam s tabo... Tudi pri nas ni nič več toliko važno, kaj in kolkio narediš, saj boš dobro ocenjen za napredovanje le , če boš všeč šefu...šefici. Mi je kar slabo ob tem... Mi smo bli do sedaj zunaj-kidali...pa je sedaj spet začel..Pa zvečer moram v Ljubljano...groza.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.11.2008 12:29:20
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Mižek, se strinjam s tabo... Tudi pri nas ni nič več toliko važno, kaj in kolkio narediš, saj boš dobro ocenjen za napredovanje le , če boš všeč šefu...šefici. [image] ja točno tako kot si rekla, samo jaz pa sem nažalost tak tip karakterja ko e sekiram, pa ne zato da šefici nisem všeč ampak zato ker se mi zdi pa grdo da naredim veliko pa to tisti ki bi moral ne posreduje vodilnim, ne vem no bom že potrpela do februarja potem pa upam da kje najdem službo, tukaj so mi tak že dali vedt danebom nikoli dobila zaposlitve. Ne vem edino zakaj bi jim potem pomagala več kot pa je potrebno
< Sporočilo je popravil mižek -- 29.11.2008 12:32:20 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.11.2008 13:32:51
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
A to imaš začasno službo?Učiteljica, če prav sklepam...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.11.2008 20:43:33
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA A to imaš začasno službo?Učiteljica, če prav sklepam... ne vzgojiteljica, imam pa pripravništvo, sem ga pa že pričela opravljati med nosečnostjo, sedaj pa še mi je ostalo 3,5 mesecev, pol pa strokovni izpid in lov na službo, samo težko verjamem da bo kaj v tej stroki, ne vem če bo sploh v kateri, upam no da se bo našlo kaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.11.2008 15:15:33
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Povej mi, a so tvoje sodelavke zadovoljne z novim pl.razredom..?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.11.2008 23:58:59
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Povej mi, a so tvoje sodelavke zadovoljne z novim pl.razredom..? ne razumem, kako misliš zadovoljne. Se mi zdi da se ukvarjajo bolj z stvarmi, ki niso njihova stvar in se jih sploh ne tiče, ne vem so me razočarali na celi črti
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.12.2008 15:29:36
|
|
|
|
tany83
|
pozdravljene klepetulje kako ste kaj??? končno se vam mal oglasim... vmes sem rodila 22. 11. ob 11. 14 lepo punčko z imenom Melanie... zdaj smo lepo doma, jemo, spimo in se veliko crtamo... komaj zdaj sporočam, ker prej res ni bilo časa... saj veste kako je ... no lepo se mejte in se vam bom še kaj oglasila, ko bom mela kaj več časa... lepo bodite vse... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.12.2008 15:43:56
|
|
|
|
African queen
|
Tany,čestitke za pupiko !!!Kako lepo ...Veš,da sem vsak dan čekirala,če bom kje zasledila,da si rodila...Sem zelo vesela za vas!Pa kakšno slikico dej gor,please!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.12.2008 15:51:58
|
|
|
|
kokosowa palmica
|
kaj delate čveke
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.12.2008 15:54:29
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tany, č e s t i t k e....!!!!!!!! Vesela sem , da je vse ok,; želim vama veliko prespanih noči, in luštnih , lepih, sončnih dni... Predvsem pa zdravja. Mi smo vsi pod vplivom lune, tko, da je popoldne se pestro začelo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.12.2008 18:31:30
|
|
|
|
mižek
|
Tany, čestitamo , vi se kar cartajte in čimbolj uživajta druga ob drugi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.12.2008 20:34:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 pozdravljene klepetulje kako ste kaj??? končno se vam mal oglasim... vmes sem rodila 22. 11. ob 11. 14 lepo punčko z imenom Melanie... zdaj smo lepo doma, jemo, spimo in se veliko crtamo... komaj zdaj sporočam, ker prej res ni bilo časa... saj veste kako je ... no lepo se mejte in se vam bom še kaj oglasila, ko bom mela kaj več časa... lepo bodite vse... papa tany,čestitke ko boš pa kaj časa imela,pa nam posreduj kakšno slikco vaše princeske
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?