|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
26.11.2008 21:29:51   
NAJBOLJŠA
Spps, kako to misliš-a bruhaš?...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8976
27.11.2008 13:51:02   
Lianna
Pozdravljene!

Kje ste vse danes? Jaz sem bila včeraj čisto zaposlena. Sem imela kar nekaj predavanj na faksu, tako da sem cel dan letala naokoli. Zvečer pa sem spoznala Toma Križnarja in si ogledala njegov film Dar Fur - Vojna za vodo . Ga zelo priporočam. Je res dober dokumentarc.

No danes pa imam malo bolj na izi dan. Sem bila že na faksu ter v knjižnici, sedaj pa počivanje. Sem do torka prosta=)

Pri nas je končno malo bolj toplo.

Lp

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8977
27.11.2008 15:21:03   
NAJBOLJŠA
Lianna hojla.
Jaz sem ravno iz službe, pa čakam večja dva , da prideta iz šole, k potem imajo krožke.Da jih razvozim.Pa po eno darilo moram, pa 10 let je, kar mi je umrla babi....Skratka celo popoldne letanje..
Pa ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8978
27.11.2008 16:15:50   
mižek
ojla,

spps oznam ta filing, ko si sam sbi že tečenuser posted image , jaz sem bila proti koncu nosečnosti že tudiuser posted image , pa zdaj zadnji mesec preden sem šla delat. zdaj pa je ok, ko grem malo od hiše in user posted image , ter nisem nonstop samo znjim, drugače pa je v službi super, samo škoda ker sem tu samo do februarja, pol pa sem brezuser posted image . upam da bom našla pol kaj samo ne verjamem, ker se bodo posledice gospodarske krize, glih takrat pokazale.
moram it ker je mali tečko, se še pol kaj tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 8979
27.11.2008 20:35:57   
NAJBOLJŠA
Gal bo pa kmalu 1 leto star...user posted image user posted image user posted image
Tko sem lena, da mi oke kr skup lezejo..user posted image .Celo popoldne ven , pa not, s toplega na mrzlo...Sedaj sem pa po večerji , pa sem se fino ogrela, pa ..je konec.user posted image
Jutri sem pa prosta!!!user posted image user posted image user posted image user posted image V soboto pa bom ponoči..user posted image
Pa ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8980
28.11.2008 8:35:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, kako to misliš-a bruhaš?...user posted image
nekaj takegauser posted image sam ne vsak dan.sem pa čist povožena-ponoč ne morem spat,ker me medenične kosti,al kol,pač neki in križ bolijo....
konkuriram naši omiuser posted image user posted image user posted image
drugače semm pa kolk tolk okuser posted image
mižek,fajn,da ste se ufuraliuser posted image
najboljša,kaj imaš v planu za vikend?a pri vas je kaj snega?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8981
28.11.2008 10:20:27   
NAJBOLJŠA
Morgen....
Spps, ja imamo kr neki snega, ceste pa so mokre, al pa skor suhe...user posted image Tolk ga je, da je vse lepo belo, kot v pravljici.user posted image user posted image Tam v Kr.Gori ga je pa baje kr dosti.user posted image
Moji srčki komaj čakajo, da pridejo domov, k delajo snežaka.user posted image

Jaz sem danes prosta, jutri pa grem zvečer v nočno službo-HB imam samo dve...user posted image
Drugače pa danes imam dopoldne shoping, popoldne naloge pa pospravljanje, da smo pol soboo in nedeljo frejuser posted image .V soboto smo povebljeni na en Rd, pa Ema ima en nastop zvečer..Nedeljo pa bomo bolj ali manj lagano.Če bo dež-bomo po kavčih..

Kaj boste ostale delale?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8982
28.11.2008 10:27:56   
Lianna
Jutro. Jaz sem prejle šele ustalauser posted image  Danes mi je bilo fajn, ker imam prost dan (kot ponavadi). Tako, da bom dan preživela na izi, brala, si kakšno nanizanko dol z neta povlekla, šla na sprehod (sije sonček tukaj). Jutri grem pa za en dan v Torun, ki je zaščiten pod Unescom. Naj bi bil zelo lepo mesto.

Neposredna povezava do sporočila: 8983
28.11.2008 16:02:42   
NAJBOLJŠA
Hej ho, hej ho....
No, mi smo vsi doma in vsi na kavču.
Men se pa kr spi...
Ne vem, če ne bom mal zaspala...
Kaj delate?

Ej, pr nas je ravno sneg začel...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8984
28.11.2008 16:45:00   
spps

Hej ho, hej ho....
No, mi smo vsi doma in vsi na kavču.
Men se pa kr spi...
Ne vem, če ne bom mal zaspala...
Kaj delate?

Ej, pr nas je ravno sneg začel...user posted image

pr nas so tudi prve snežinke...

drugače pa ne delam čosto ničuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8985
28.11.2008 16:45:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Jutro. Jaz sem prejle šele ustalauser posted image  Danes mi je bilo fajn, ker imam prost dan (kot ponavadi). Tako, da bom dan preživela na izi, brala, si kakšno nanizanko dol z neta povlekla, šla na sprehod (sije sonček tukaj). Jutri grem pa za en dan v Torun, ki je zaščiten pod Unescom. Naj bi bil zelo lepo mesto.

ti si kr privoščiuser posted image
jutri pa uživajuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8986
29.11.2008 9:26:28   
NAJBOLJŠA
Morgen.user posted image

Pri nas sneži....user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8987
29.11.2008 11:55:39   
mižek

Gal bo pa kmalu 1 leto star...user posted image user posted image user posted image
Tko sem lena, da mi oke kr skup lezejo..user posted image .Celo popoldne ven , pa not, s toplega na mrzlo...Sedaj sem pa po večerji , pa sem se fino ogrela, pa ..je konec.user posted image
Jutri sem pa prosta!!!user posted image user posted image user posted image user posted image V soboto pa bom ponoči..user posted image
Pa ve?

ja pa res, naslednji teden, ne morem verjeti da je to leto tako hitro minilo. user posted image user posted image

NAJBOLJŠA, kako fajn da pri vas sneži se boste lahko šli sankat, pri nas pa ni ne duha ne sluha o snegu, včeraj zvečer je edino šel ledeni dež, pa kar en čas. danes zjutraj pa je bilo vse totalno zmrzjeno.

No midva pa danes samevama, je ata šel fušat, da nekaj zasluži, jaz pa si kuham makarone z omako, pa ve?

Sem bila včeraj cel dan v službi, sem komaj ob šestih prišla domov, ker smo še imeli sestanek z ravnateljico, pa sem kar malo razočarano-jezna šla domov. Se mi zdi da ne vedo cenit čisto nič! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 29.11.2008 11:57:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 8988
29.11.2008 12:13:49   
NAJBOLJŠA
Mižek, se strinjam s tabo...user posted image
Tudi pri nas ni nič več toliko važno, kaj in kolkio narediš, saj boš dobro ocenjen za napredovanje le , če boš všeč šefu...šefici.user posted image user posted image
Mi je kar slabo ob tem...user posted image
Mi smo bli do sedaj zunaj-kidali...pa je sedaj spet začel..Pa zvečer moram v Ljubljano...groza.
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8989
29.11.2008 12:29:20   
mižek

Mižek, se strinjam s tabo...user posted image
Tudi pri nas ni nič več toliko važno, kaj in kolkio narediš, saj boš dobro ocenjen za napredovanje le , če boš všeč šefu...šefici.user posted image [image]

ja točno tako kot si rekla, samo jaz pa sem nažalost tak tip karakterja ko e sekiram, pa ne zato da šefici nisem všeč ampak zato ker se mi zdi pa grdo da naredim veliko pa to tisti ki bi moral ne posreduje vodilnim, ne vem no bom že potrpela do februarja potem pa upam da kje najdem službo, tukaj so mi tak že dali vedt danebom nikoli dobila zaposlitve. Ne vem edino zakaj bi jim potem pomagala več kot pa je potrebnouser posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 29.11.2008 12:32:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 8990
29.11.2008 13:32:51   
NAJBOLJŠA
A to imaš začasno  službo?Učiteljica, če prav sklepam...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8991
29.11.2008 20:43:33   
mižek

A to imaš začasno  službo?Učiteljica, če prav sklepam...user posted image

ne vzgojiteljica, imam pa pripravništvo, sem ga pa že pričela opravljati med nosečnostjo, sedaj pa še mi je ostalo 3,5 mesecev, pol pa strokovni izpid in lov na službo, samo težko verjamem da bo kaj v tej stroki, ne vem če bo sploh v kateri, upam no da se bo našlo kaj

Neposredna povezava do sporočila: 8992
30.11.2008 15:15:33   
NAJBOLJŠA
Povej mi, a so tvoje sodelavke zadovoljne z novim pl.razredom..?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8993
30.11.2008 23:58:59   
mižek

Povej mi, a so tvoje sodelavke zadovoljne z novim pl.razredom..?

ne razumem, kako misliš zadovoljne. Se mi zdi da se ukvarjajo bolj z stvarmi, ki niso njihova stvar in se jih sploh ne tiče, ne vem so me razočarali na celi črtiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8994
1.12.2008 15:29:36   
tany83
pozdravljene klepetulje

kako ste kaj???

končno se vam mal oglasim... vmes sem rodila 22. 11. ob 11. 14 lepo punčko z imenom Melanie... zdaj smo lepo doma, jemo, spimo in se veliko crtamo... komaj zdaj sporočam, ker prej res ni bilo časa... saj veste kako je user posted image ...

no lepo se mejte in se vam bom še kaj oglasila, ko bom mela kaj več časa... lepo bodite vse...user posted image

papauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8995
1.12.2008 15:43:56   
African queen
Tany,čestitke za pupiko !!!Kako lepo user posted image ...Veš,da sem vsak dan čekirala,če bom kje zasledila,da si rodila...Sem zelo vesela za vas!Pa kakšno slikico dej gor,please!!!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8996
1.12.2008 15:51:58   
kokosowa palmica
kaj delate čvekeuser posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 8997
1.12.2008 15:54:29   
NAJBOLJŠA
Tany, č e s t i t k e....!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Vesela sem , da je vse ok,; želim vamauser posted image veliko prespanih noči,user posted image in luštnih , lepih, sončnih dni...user posted image
Predvsem pa zdravja.user posted image

Mi smo vsi pod vplivom lune, tko, da je popoldne se pestro začelo...user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 8998
1.12.2008 18:31:30   
mižek
Tany, čestitamo user posted image user posted image user posted image , vi se kar cartajte in čimbolj uživajta druga ob drugiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8999
1.12.2008 20:34:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

pozdravljene klepetulje

kako ste kaj???

končno se vam mal oglasim... vmes sem rodila 22. 11. ob 11. 14 lepo punčko z imenom Melanie... zdaj smo lepo doma, jemo, spimo in se veliko crtamo... komaj zdaj sporočam, ker prej res ni bilo časa... saj veste kako je user posted image ...

no lepo se mejte in se vam bom še kaj oglasila, ko bom mela kaj več časa... lepo bodite vse...user posted image

papauser posted image user posted image user posted image user posted image

tany,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko boš pa kaj časa imela,pa nam posreduj kakšno slikco vaše princeskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 9000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?