Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.12.2008 16:33:40
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Pa je že tema pri nas. Jaz se čez par minutk odpravljam na lektorske vaje. Potem pa vikend Sem gledala vremensko napoved in vam jaz prinesem v četrtek sonce. Se vidim, sam jaz pridem domov in Lj. bo imela lepše vreme, sonce, sneg. Uživajte
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.12.2008 21:10:10
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Lianna, jaz bi pa že jutri rada sneg, vsaj 5 cm. Tolk, da je belo.Gremo z otroci v ponedeljek v Ljubljano , na Dedka Mraza. pol pa na sprehod po Stari Ljubljani..Komaj čakaj(m)o.. Mi smo vsak dan malo okrasili, tko, da dekoracija je...približno.Samo še smrekico postavimo, pa jaslice. No, sedaj zvečer je pa mala začela jamrat, da jo trebušček boli. .Do sedaj je že ene 3x bruhala...Sedaj je zaspala-bomo videli kako bo.jaz pa zjutraj službo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.12.2008 10:24:11
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morgen, dame... Kaj delate? Jaz sem v službi, pa sem vas mal pršla prečekirat... Kaj ste kr tiho, a nimate kaj čvekat...al kaj?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.12.2008 11:22:06
|
|
|
|
Lianna
|
Jutro. Jaz ne počnem nič posebnega. Počasi bom šla na sprehod, potem pa mal brala, delala za faks. Danes je pri nas oblačno, pa še veter piha Upam, da bo kmalu sonce posijalo. Najboljša kje pa ti delaš?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.12.2008 15:24:50
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Lianna, hojla. Sem že doma...sem mimogrede vzela še ene ribe, da jih bom sedaj pripravila... Delam v Ljubljani, v zdravstvu, kirurgija.. .Sem sestra. Honorarno sem pa taksist, kuharica, čistilka, perica, ter občasno žena v biblijskem smislu... Kaj pa ti počneš , poleg študija...?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.12.2008 19:56:04
|
|
|
|
Lianna
|
Si v KC na kirurgiji? Na otroškem oddelku mogoče? Jaz pa v Lj. pazim na malega sončka, ki me že nestrpno pričakuje Februarja, ko se vrnem zares domov ga bom še naprej pazila. No tukaj pa malo lektoriram in prevajam. Nič posebnega.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.12.2008 20:13:33
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Oj. Lianna, ne , nisem v KC-ju, ampak spadamo pod KC. Pa tudi na otroškem ne, je pa tko, da so odrasli še slabši od otrok. .Alko, droga, psiha, luna.. .za popiz..... Jutri zjutraj pa moja največja ljubica prvič odhaja za en teden od doma. saj je bla že pr babici, ampak ni isto. .Me kar zvija pr srcu, ter v želodcu... Imajo zimsko šolo na pohorju.Mam jaz bolj raiser fiver kot pa ona.ne vem, če bom sploh lohk zaspala.Pa še zjutraj je ne bom vidla, k grem v službo. No, mal sem pojamrala, mi je mal odleglo.. kaj delate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.12.2008 20:56:48
|
|
|
|
Lianna
|
Jaz sem danes cel dan lenarila. Nič posebnega. Jutri zjutri se bom pa vn spravla, morm it še po par daril. No to je pa tudi vse. Danes imam bolj dolgočasen dan. Ga imam že kar dovolj, ker se mi vleče.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.12.2008 21:19:47
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kaj bi jaz dala za en dan samega lenarjenja... No, je pa res, da ko imam frej dan, pa samo delam, da v "miru" naredim vse kar drugače ne morem.. .Namesto, da bi se mal na kavč vrgla, pa kako knjigo v roke vzela.. Ma ja. Čakam na Starka, da ga pogledam, pol pa v deželo lenuhov... Grem še mal Emco pogledat...kaj me zvija. Noro.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.12.2008 8:42:25
|
|
|
|
spps
|
oJLA! Včeraj ste pa kar nekaj naklepetale jaz sem pa včeraj mal lenarla,pa trmarla,pa cmerla...vse kaj češ sem imela včeraj tak občutljiv dan moj bo pa znoru ,če bo večkrat tak
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.12.2008 9:36:59
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Jaz sem spila kapučino, samo še zrihtam se in grem še po nekaj daril. Upam, da bom našla kar želim. Lp
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.12.2008 16:00:06
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps oJLA! Včeraj ste pa kar nekaj naklepetale jaz sem pa včeraj mal lenarla,pa trmarla,pa cmerla...vse kaj češ sem imela včeraj tak občutljiv dan moj bo pa znoru ,če bo večkrat tak hej, spps, jaz pa bi se danes najraje vse to, ker sem že totalno izmozgana in komaj čakam da pridejo prazniki, da se malo odpočijem, ker sem že vsega sita! Pa ostale, kaj počnete na ta brezvezen dan?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.12.2008 16:08:14
|
|
|
|
marjetica23
|
mo nč pametnga ,mal po netu brskam , pa učim se ker bom mela izpit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.12.2008 17:00:38
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, se vam malo javim, ja mi smo malce bolani smo bli danes pri zdravnici pa smo virozo staknili, tako da pumpice pihamo, pa železa imamo premalo, še dobro da nas vročina ne kuha in normalno jemo. Drugače pa nič kaj novega samo časa ni več nič za klepetanje tukaj gori. Še dobro da nas niste pozable. Slikie pa bom dala en dan v album da jih boste lahko pogledale.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.12.2008 17:50:16
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ahoj ahoj .... Kje pa ste? Moj teden brez Eme počasi mineva, jutri se že vrača.... Z sinkom in malo smo danes naredili jaslice, še možko jutri naredi "ogenj", pa bodo skoraj popolne. V soboto pa še smrekico z Emo narediva, pa smo zmagali.Jaz sem danes dopoldne delala, sedaj sem pa tri dni prosta. noro dober. Jutri imam shoping, pa mogoče nohte, pa bo... Kaj počenjate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.12.2008 13:14:55
|
|
|
|
sončnica24
|
Oj najboljša. Jaz imam jutri v planu medenohišo z mamo delat pa zunaj okrasit smreko in balkone. Super plani glede na to da podnevi veliko jokamo in nič ne spimo - mogočepa mi le uspe.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.12.2008 20:50:35
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kakšno medeno hišo? No, moja Emca je zdrava, srečna, nasmejana prišla domov. Sem zelo vesela.In utrujena ,od celega dne pospravljanja, pa še nohte sem si uspela naredit.. .Prima. Grem še pod tuš...pol pa...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.12.2008 18:16:54
|
|
|
|
sončnica24
|
Takšna je bila lanska;
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.12.2008 13:11:19
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sončnica, tole je pa..... noro, sem brez besed.... Iz česa pa to narediš, pa zakaj-a za roj.dan, al v kak drug namen?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.12.2008 11:55:17
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Sončnica, tole je pa..... noro, sem brez besed.... Iz česa pa to narediš, pa zakaj-a za roj.dan, al v kak drug namen? To sva lani z mamo opazle v eni reviji pa sva rekle da jo bova letos tudi naredile. Je pa to iz medenega testa malce časa rabiš ampak gre.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.12.2008 11:57:21
|
|
|
|
sončnica24
|
Sva bila danes na kontrli sva že boljša tako da lahko grema ven . Sedaj spi in če še bo en čas bom dala par slikic v album da jih boste lahko pogledale. Drugače pa smo pridni če nas krči ne mantrajo. Po novem zadnje tri dni spimo od 22-4 ali pa od 23-5 odvisno kdaj zadnjo rundo jemo upam da tako ostane . Če ne bom več imela časa vam že sedaj želim vesel in lep božič
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.12.2008 12:35:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Sva bila danes na kontrli sva že boljša tako da lahko grema ven . Sedaj spi in če še bo en čas bom dala par slikic v album da jih boste lahko pogledale. Drugače pa smo pridni če nas krči ne mantrajo. Po novem zadnje tri dni spimo od 22-4 ali pa od 23-5 odvisno kdaj zadnjo rundo jemo upam da tako ostane . Če ne bom več imela časa vam že sedaj želim vesel in lep božič kak so lepe slikce pa kak je že mali princ veliiik-adijo pamet in ostale,ste že pripravljene na praznike? Najboljša ali pa katera druga ,ima katera kak lušten recept za kakšne piškote?mam doma mal mletih orehov,pa narezane mandlje,rozine.kakšna ideja?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.12.2008 9:58:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, ja smo zelo veliki in vsak dan že malce bolj pridni - upam da tako ostane. Drugače pa smo danes spali od 23-6ih , pa bi verjetno še malce delje samo sma mogla pumpice pihat pa malo ga je šraufalo, tako da če ostane samo to spanje ponoči bom jaz presrečna, sem se jaz danes ob pol šestih zbudila pa poslušala če še diha - ko bi lahko spala še kot top ampak sem se očitno navadla na malo manj spanja. No potem sma se še najedla in spala do pol devetih, sedaj je bil eno uro v ležalniku in sedaj spet spi, samo se bo verjetno počasi zbudo ker bo čas za jesti. Tany in Ancica, kje sta se zgubili . Spps kako pa tebi, zdaj se verjetno že kar pozna ha? Pa meseci hitro minejo ne? Jaz trebuha nič kaj ne pogrešam ker mam sončka pri sebi, pogrešam pa brce
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.12.2008 10:02:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Spps kako pa tebi, zdaj se verjetno že kar pozna ha? Pa meseci hitro minejo ne? Jaz trebuha nič kaj ne pogrešam ker mam sončka pri sebi, pogrešam pa brce jaz imam tokrat takšen trebuh,kot sem ,ga imela v prvi nosečnosti v 9.-mesecu tak,da do konca še zna bit vredu pestro saj tvoj sonček bo hitro zrastel,da ne boš imela časa študirat kaj pogrešaš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.12.2008 15:35:44
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ho ho hoj... Kako ste kaj? Spps, ja vsaka nosečnost je drugačna... .Meni lohk verjameš. Jaz grem danes v nočno, imam pa tri.. .No, ja sem pa pol par dni frej... Kje boste praznovale praznike?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?