|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
12.12.2008 16:33:40   
Lianna
Ojla. Pa je že tema pri nas. Jaz se čez par minutk odpravljam na lektorske vaje. Potem pa vikenduser posted image   Sem gledala vremensko napoved in vam jaz prinesem v četrtek sonce. Se vidim, sam jaz pridem domov in Lj. bo imela lepše vreme, sonce, sneg.

Uživajte

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 9026
12.12.2008 21:10:10   
NAJBOLJŠA
Lianna, jaz bi pa že jutri rada sneg,user posted image vsaj 5 cm.user posted image Tolk, da je belo.Gremo z otroci v ponedeljek v Ljubljano , na Dedka Mraza. pol pa na sprehod po Stari Ljubljani..Komaj čakaj(m)o..
Mi smo vsak dan malo okrasili, tko, da dekoracija je...približno.Samo še smrekico postavimo, pa jaslice.
No, sedaj zvečer je pa mala začela jamrat, da jo trebušček boli.user posted image .Do sedaj je že ene 3x bruhala...Sedaj je zaspala-bomo videli kako bo.jaz pa zjutraj službo...
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 9027
13.12.2008 10:24:11   
NAJBOLJŠA
Morgen, dame...user posted image
Kaj delate?user posted image Jaz sem v službi, pa sem vas mal pršla prečekirat...user posted image
Kaj ste kr tiho, a nimate kaj čvekat...al kaj?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 9028
13.12.2008 11:22:06   
Lianna
Jutro. Jaz ne počnem nič posebnega. Počasi bom šla na sprehod, potem pa mal brala, delala za faks. Danes je pri nas oblačno, pa še veter pihauser posted image  Upam, da bo kmalu sonce posijalo.

Najboljša kje pa ti delaš?

Neposredna povezava do sporočila: 9029
13.12.2008 15:24:50   
NAJBOLJŠA
Lianna, hojla.
Sem že doma...sem mimogrede vzela  še ene ribe, da jih bom sedaj pripravila...user posted image user posted image
Delam v Ljubljani, v zdravstvu, kirurgija..user posted image .Sem sestra.user posted image
Honorarno sem pa taksist, kuharica, čistilka, perica, ter občasno žena v biblijskem smislu...user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa ti počneš , poleg študija...?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 9030
13.12.2008 19:56:04   
Lianna
Si v KC na kirurgiji? Na otroškem oddelku mogoče?
Jaz pa v Lj. pazim na malega sončka, ki me že nestrpno pričakujeuser posted image  Februarja, ko se vrnem zares domov ga bom še naprej pazila. No tukaj pa malo lektoriram in prevajam. Nič posebnega.

Neposredna povezava do sporočila: 9031
14.12.2008 20:13:33   
NAJBOLJŠA
Oj.
Lianna, ne , nisem v KC-ju, ampak spadamo pod KC.user posted image
Pa tudi na otroškem ne, je pa tko, da so odrasli še slabši od otrok.user posted image .Alko, droga, psiha, luna..user posted image .za popiz.....user posted image
Jutri zjutraj pa moja največja ljubica prvič odhaja za en teden od doma.user posted image user posted image user posted image saj je bla že pr babici, ampak ni isto.user posted image .Me kar zvija pr srcu, ter v želodcu...user posted image
Imajo zimsko šolo na pohorju.Mam jaz bolj raiser fiver kot pa ona.ne vem, če bom sploh lohk zaspala.Pa še  zjutraj je ne bom vidla, k grem v službo.user posted image

No, mal sem pojamrala, mi je mal odleglo..user posted image
kaj delate?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 9032
14.12.2008 20:56:48   
Lianna
Jaz sem danes cel dan lenarila. Nič posebnega. Jutri zjutri se bom pa vn spravla, morm it še po par daril. No to je pa tudi vse. Danes imam bolj dolgočasen dan. Ga imam že kar dovolj, ker se mi vleče.

Neposredna povezava do sporočila: 9033
14.12.2008 21:19:47   
NAJBOLJŠA
Kaj bi jaz dala za en dan samega lenarjenja...user posted image
No, je pa res, da ko imam frej dan, pa samo delam, da v "miru" naredim vse kar drugače ne morem..user posted image user posted image .Namesto, da bi se mal na kavč vrgla, pa kako knjigo v roke vzela..user posted image Ma ja.user posted image
Čakam na Starka, da ga pogledam, pol pa v deželo lenuhov...user posted image
Grem še mal Emco pogledat...kaj me zvija.user posted image Noro.
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 9034
15.12.2008 8:42:25   
spps
oJLA! Včeraj ste pa kar nekaj naklepetaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa včeraj mal lenarla,pa trmarla,pa cmerla...vse kaj češuser posted image user posted image user posted image sem imela včeraj tak občutljiv danuser posted image user posted image user posted image user posted image  moj bo pa znoru ,če bo večkrat takuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 9035
15.12.2008 9:36:59   
Lianna
Ojla. Jaz sem spila kapučino, samo še zrihtam se in grem še po nekaj daril. Upam, da bom našla kar želim.

Lp

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9036
15.12.2008 16:00:06   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: spps

oJLA! Včeraj ste pa kar nekaj naklepetaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa včeraj mal lenarla,pa trmarla,pa cmerla...vse kaj češuser posted image user posted image user posted image sem imela včeraj tak občutljiv danuser posted image user posted image user posted image user posted image  moj bo pa znoru ,če bo večkrat takuser posted image user posted image user posted image

hej,

spps, jaz pa bi se danes najraje vse to, ker sem že totalno izmozgana in komaj čakam da pridejo prazniki, da se malo odpočijem, ker sem že vsega sita!

Pa ostale, kaj počnete na ta brezvezen dan?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9037
15.12.2008 16:08:14   
marjetica23
mo nč pametnga ,mal po netu brskamuser posted image , pa učim se ker bom mela izpituser posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 9038
15.12.2008 17:00:38   
sončnica24
Hojla, se vam malo javim, ja mi smo malce bolani smo bli danes pri zdravnici pa smo virozo staknili, tako da pumpice pihamo, pa železa imamo premalo, še dobro da nas vročina ne kuha in normalno jemo.

Drugače pa nič kaj novega samo časa ni več nič za klepetanje tukaj gori. Še dobro da nas niste pozable.

Slikie pa bom dala en dan v album da jih boste lahko pogledale.

(odgovor članu marjetica23)
Neposredna povezava do sporočila: 9039
18.12.2008 17:50:16   
NAJBOLJŠA
Ahoj   ahoj  ....user posted image
Kje pa ste?user posted image
Moj teden brez Eme počasi mineva, jutri se že vrača....user posted image user posted image user posted image
Z sinkom in malo smo danes naredili jaslice, še možko jutri naredi "ogenj", pa bodo skoraj popolne.
V soboto pa še smrekico z Emo narediva, pa smo zmagali.Jaz sem danes dopoldne delala, sedaj sem pa tri dni prosta.user posted image user posted image noro dober.
Jutri imam shoping, pa mogoče nohte, pa bo...

Kaj počenjate?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 9040
19.12.2008 13:14:55   
sončnica24
Oj najboljša. Jaz imam jutri v planu medenohišo z mamo delat pa zunaj okrasit smreko in balkone. Super plani glede na to da podnevi veliko jokamo in nič ne spimouser posted image - mogočepa mi le uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 9041
19.12.2008 20:50:35   
NAJBOLJŠA
Kakšno medeno hišo?user posted image

No, moja Emca je zdrava, srečna, nasmejana prišla domov.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem zelo vesela.In utrujenauser posted image ,od celega dne pospravljanja, pa še nohte sem si uspela naredit..user posted image .Prima.
Grem še pod tuš...pol pa...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 9042
20.12.2008 18:16:54   
sončnica24
Takšna je bila lanska;

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9043
21.12.2008 13:11:19   
NAJBOLJŠA
Sončnica, tole je pa.....user posted image user posted image user posted image noro, sem brez besed....
Iz česa pa to narediš, pa zakaj-a za roj.dan, al v kak drug namen?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 9044
22.12.2008 11:55:17   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Sončnica, tole je pa.....user posted image user posted image user posted image noro, sem brez besed....
Iz česa pa to narediš, pa zakaj-a za roj.dan, al v kak drug namen?
user posted image

To sva lani z mamo opazle v eni reviji pa sva rekle da jo bova letos tudi naredile. Je pa to iz medenega testa malce časa rabiš ampak gre.

Neposredna povezava do sporočila: 9045
22.12.2008 11:57:21   
sončnica24
Sva bila danes na kontrli sva že boljša tako da lahko grema venuser posted image . Sedaj spi in če še bo en čas bom dala par slikic v album da jih boste lahko pogledale.

Drugače pa smo pridni če nas krči ne mantrajo. Po novem zadnje tri dni spimo od 22-4 ali pa od 23-5 odvisno kdaj zadnjo rundo jemo upam da tako ostaneuser posted image .

Če ne bom več imela časa vam že sedaj želim vesel in lep božič

Neposredna povezava do sporočila: 9046
22.12.2008 12:35:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Sva bila danes na kontrli sva že boljša tako da lahko grema venuser posted image . Sedaj spi in če še bo en čas bom dala par slikic v album da jih boste lahko pogledale.

Drugače pa smo pridni če nas krči ne mantrajo. Po novem zadnje tri dni spimo od 22-4 ali pa od 23-5 odvisno kdaj zadnjo rundo jemo upam da tako ostaneuser posted image .

Če ne bom več imela časa vam že sedaj želim vesel in lep božič

kak so lepe slikceuser posted image user posted image user posted image  pa kak je že mali princ veliiik-adijo pametuser posted image user posted image user posted image

in ostale,ste že pripravljene na praznike?
 Najboljša ali pa katera druga ,ima katera kak lušten recept za kakšne piškote?mam doma mal mletih orehov,pa narezane mandlje,rozine.kakšna ideja?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 9047
23.12.2008 9:58:18   
sončnica24
Hojla, ja smo zelo veliki in vsak dan že malce bolj pridniuser posted image - upam da tako ostane. Drugače pa smo danes spali od 23-6ih user posted image user posted image user posted image , pa bi verjetno še malce delje samo sma mogla pumpice pihat pa malo ga je šraufalo, tako da če ostane samo to spanje ponoči bom jaz presrečna, sem se jaz danes ob pol šestih zbudila pa poslušala če še dihauser posted image - ko bi lahko spala še kot top ampak sem se očitno navadla na malo manj spanja. No potem sma se še najedla in spala do pol devetih, sedaj je bil eno uro v ležalniku in sedaj spet spi, samo se bo verjetno počasi zbudo ker bo čas za jesti.

Tany in Ancica, kje sta se zgubiliuser posted image .

Spps kako pa tebi, zdaj se verjetno že kar pozna ha? Pa meseci hitro minejo ne? Jaz trebuha nič kaj ne pogrešam ker mam sončka pri sebi, pogrešam pa brceuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9048
23.12.2008 10:02:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Spps kako pa tebi, zdaj se verjetno že kar pozna ha? Pa meseci hitro minejo ne? Jaz trebuha nič kaj ne pogrešam ker mam sončka pri sebi, pogrešam pa brceuser posted image

jaz imam tokrat takšen trebuh,kot sem ,ga imela v prvi nosečnosti v 9.-mesecuuser posted image user posted image tak,da do konca še zna bit vredu pestrouser posted image user posted image saj tvoj sonček bo hitro zrastel,da ne boš imela časa študirat kaj pogrešašuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 9049
23.12.2008 15:35:44   
NAJBOLJŠA
Ho ho hoj... Kako ste kaj?
Spps, ja vsaka nosečnost je drugačna...user posted image .Meni lohk verjameš.user posted image user posted image
Jaz grem danes v nočno, imam pa tri..user posted image .No, ja sem pa pol par dni frej...user posted image user posted image Kje boste praznovale praznike?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?