Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.11.2008 11:27:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, kako ste kaj? Mi smo očitno zaprti in nič ne kakamo pa vsak pravi da dokler je dojenček ok, da je to normalno, samo v soboto je kakal za mezinec debelo in full full dosti to se pravi za eno pest - mojo ne njegovo. In od takrat dalje nič. Ima kdo kak predlog kaj naredit, sma mu z mamo že dale sladke kamilice pa nič, ker napenja pa ga in prdi tudi full? Drugače pa smo pridni in se dosti cartamo, škoda samo da gre očetovski dopust k koncu, čeprav sma bla včeraj dopoldne sama in sma dobro prestala dopoldne . Tany vso srečo pri porodu in upam da bo hitro in čim manj boleče minil. Bo kdo s tabo?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.11.2008 14:51:22
|
|
|
|
spps
|
ojla sončnica!kako si mami?kako ste se navadli na novega člana? a se dojita?če se,potem poskusi ti pojest kaj takega,da bo malega zaprtje spustlo.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.11.2008 16:38:35
|
|
|
|
mižek
|
pozdravljene, mi2 se vam spet malce oglašava, sva danes že malo boljša, je kakal le zjutraj pol pa več nič, pa jest je začel malo bolj, včeraj ni hotel niti žličko kuhanega riža. Zdaj pa spet pančka, tako da si jaz malce spočijem. Sem pa se včeraj razkurila in mu dala linex, ki je meni pomagal, pa je za dojenčke tudi namenjen in se mi zdi da mu je pomagalo, je že ponoči bolje spal, tako da mogoče pa gre zdaj vse skupaj k koncu in bo boljši. sončnica, se mi zdi čudno, da ga je tako hitro zaprlo, kaj če sta se nehala dojit? ker če si mu dala umetno mleko potem se črevesje navaja na novo hrano in ga je zato zaprlo, je Gala tudi, samo njega je ko sva začela uvajat gosto hrano. Pa je se potem sam od sebe pokakal, počakaj, če pa nebo kakal pa idi k Z po nasvet. tany, želim ti čimmanj boleč porod, pa da bo hitro minil No vse vas lepo pozdravljam, pa se vam spet jutri kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.11.2008 6:23:01
|
|
|
|
spps
|
ojla mižek,ti si pa zgodnja?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.11.2008 9:37:01
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, al pa ti?.. Kako ste lohk tko zgodaj na netu? Pri nas je lep sonček, pa pri vas? Grem v gozd, v nakup....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.11.2008 10:45:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Spps, al pa ti?.. Kako ste lohk tko zgodaj na netu? Pri nas je lep sonček, pa pri vas? Grem v gozd, v nakup.... brez skrbi,da ne bi bila.moram ob 5.30 peljat mojga v službo,da imam potem avto,da še malo spravim v šolo. pri nas je sonček,sam mal mrzel veter piha. jaz se pa spravljam vstran od compa,da kaj koristnega danes naredim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.11.2008 13:45:29
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Jaz si pa danes iščem avionske karte za decembra, ko pridem za 2t domov. Kako ste ve? Pri nas že od včeraj dežuje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.11.2008 14:37:40
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla mižek,ti si pa zgodnja? ja, danes pa sem res bila, sem se zbudila že ob petih pa nisem mogla več zaspat, me je mučilo kaj bo z mojim , če pa je včeraj ful slabo jedel, no in me je razkurilo vse skupaj, ker je bil že tako brez moči da niti hodit več ni mogel. Pa sem mu dala zelenjavno juhico z krompirčkom kuhat, da je lahko jedel, ker driske tak več nisva imela, zdaj že včeraj ni nič kakal, danes pa še tudi ne. No in je danes že boljši, ga lahko vsaj dam na tla in se sam zaigra, je pa še pač malo tečkast, ker mu je mamica odšla v službo, mah to pa se bo že uredilo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.11.2008 9:09:43
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morgen, punce.. Kje pa ste? Tany, pa ostale.. Kr neki delam skor samogovore.. Pri nas v glavnem že malo dežuje, pa taka čudna svetloba je, da bi lohk sneg začel. .Pa saj je napovedan, a ne? Mal sem nostalgična tele dni, pa me zanima kaka vaša prigoda z otroških dni, kar se tiče Miklavža.. Mene je oče prišel iskat en večer ( z mat sta ločena od mojega 4 leta), da bom pri njem prespala. Pa se peljeva, je bla že noč, skoz eno vasico.Šla sva bolj počasi, ko oče naenkrat skoraj ustavi.Zunaj okoli avta pa polno parkeljnov.In to velikih , grdih pravih parkeljnov....Obkolili so avto, malo rogovili, in odšli naprej.Mslim, da sem se skor polullala, tko me je blo strah.. Sedaj , ko se bliža ta čas miklavževanja, se vedno tega spomnim, kako me je blo strah..Baje, da se v tem kraju možakarji vedno full našemijo, ter hodijo po vasi, in še malo naokrog.Pa tudi bonbone naj bi delili, samo midva sva bila v avtu, pa nama zato verjetno niso nič dali... Pa ve, kak spomin?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.11.2008 10:35:28
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Jaz sem tukaj=) Pri nas danes ne dežuje. Je pa tudi sneg napovedan, samo ga še ni Jaz danes malo razmišljam o novoletnih darilih. Nekaj že imam, nekaj bo treba pa še kupit. Bi rada vse tukaj opravila, da mi ne bo treba potem decembra doma letat naokoli in iskat stvari. Glede Miklavža nimam nobene zgodbice. Me niso nič strašili. Vse kar se spomnim da sem šla vedno še hitreje spat kot ponavadi, da je bilo čim prej jutro
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.11.2008 15:33:54
|
|
|
|
mižek
|
ojla, tako pa je za nami, prvi delovni teden. Me je prav malce zmozgalo, ampak bolj Galova driska kot pa služba . No danes je že ok, je kakal in ni mel driske, pa jemo tudi že počasi vse, le bolj v majhnih količinah. Tako da sem tudi jaz bolje preživela delovni dan, pa ve kako ste kaj? aja najboljša, nimam nobene zgodbice glede miklavža, nas sta mojadva bolj cartljala in so nas samo počakale sladkarije v čevljih, da nebi potem imel kdo kakih travm, moja sestrična pa je vsako leto imela redne parkljne doma, ampak so take delali z njimi da mi je kar slabo ko se spomnim na zgodbice ko je pripovedovala,...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.11.2008 8:27:06
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro. Snega očitno ni, no, vsaj pri nas ne... Jaz sem "že" vstala, k gremo vsi od doma-dopoldne.Oči ima nekaj v Ljubljano za letet, večja dva pa gresta z planinskim krožkom v hribe.Tako da sva z malo sami.Bova šli na Bled račke mal hranit, pa bo dopoldne minilo.Pol bom pa mal kuhala, pa speč moram piškote... pa ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.11.2008 9:36:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Dobro jutro. Snega očitno ni, no, vsaj pri nas ne... Jaz sem "že" vstala, k gremo vsi od doma-dopoldne.Oči ima nekaj v Ljubljano za letet, večja dva pa gresta z planinskim krožkom v hribe.Tako da sva z malo sami.Bova šli na Bled račke mal hranit, pa bo dopoldne minilo.Pol bom pa mal kuhala, pa speč moram piškote... pa ve? ojla! vi pa imate spet pestro soboto jaz še nimam izdelanega plana za danes,no niti ne morem kaj na veliko planirat,ker sem na bolniški. drugače pa standardno-pospravljanje,kuhanje,lenarjenje....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.11.2008 12:05:11
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Evo, medve sva že z Bleda. Je pihalo ko pes, pa mraz ...noro .Vmes je tam okrog 11 ure padal celo malo sneg. .Sedaj je pa tu sonce.. .Hallooo-vsake dve uri drugače. Sem dala hitro eno ta umetno juhco gor...da dam malo hitro spat. Pol moram pa hitro-ne skrivaj-speč piškot, Miklavževe, pa kosilo naredit.Popoldne sem pa frej. A je kak dober film popoldne.?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.11.2008 9:07:48
|
|
|
|
spps
|
oj! a ste se že zagrele? kaj imaš pa danes v planu? tany,se bi že lahko malo oglasila,da bomo počas začele skupaj z njo odštevat dneve... pa ancice,že tud nekaj časa ni bilo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.11.2008 9:58:07
|
|
|
|
Lianna
|
Dobro jutro. Jaz imam od včeraj zvečer avionsko karto za decembra, ko grem malo domov Mi jo je včeraj bodoči tast kupil (posodil kreditno kartico in se ponudil da plača karto). Letim prek London do Benetk, tako da je bilo vse skupaj samo 40€. Sem full happy, ker še malo pa bo december in pridem končno spet v Lj., ki bo takrat že okrašena No danes grem pa v muzej kinomatografije. Upam, da bo fajn. Pri nas še vedno občasno sneži.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.11.2008 13:52:20
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Lianna, men je tud full všeč ljubljana, ko je okrašena. Pa z otroci gremo vedno potem na sprehod po starem delu, k imamo Dedka Mraza-služba ima za otroke. Men j nasploh všeč ta december , okraševanje, lučke. Gužva me ne gane, saj živim na vasi, nakupim pa vse, če se le da, že prej.Rada okrašujem, ravno sedaj sem bla zunaj na terasi, na sončku, ter sem pripravila borovc v posode, da ga bom potem imela za okras po stanovanju.. Kaj ve počnete?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.11.2008 22:43:41
|
|
|
|
mižek
|
Dober večer, se še vam jaz malce javim, vidim da me niste nič pogrešale . No in je naš vikend za nami, ju3 pa je treba spet v službo, imam ta teden malce kasneje službo in bom lahko do 7-ih spala, sem pa že ob pol treh doma, tako da z mojim nebova preveč dolgo ločena, edino ta december bo nori imamo nonstop neke aktivnosti planirane, pa neki aktivi tečni ko se jih moram udeležit, mi je ful bed, ker vem da bom potem cel dan vstran od , to je edino slaba stran tega poklica, da imaš veliko popoldnevov zasedenih z drugimi aktivnostmi in dejansko včasih preživiš več časa z drugimi otroci kot pa z svojimi, ampak kaj čem bom morala potrpeti, sem pa pol cel vikend z njim, tako da bova vse takrat nadoknadila . No zdrava sva tudi, tako da sem sedaj tudi jaz mirna ker vem da nebodo babice in dedki imeli težav z njim, vidim da se že veselite decembra, jaz tudi, upam da bom uspela it malce po MB ko bodo ga imeli okraenega, je najlepše it zvečer, ko je tema in se prižgejo vse lučke . Sicer nisem iz MB ampak sem pa velikokrta tam in tukaj na našem koncu nimamo take okrasitve pa potem rada grem v mesto. Lianna vidim, da prideš malce domov, se verjetno že ful veseliš, a ne? Najboljša, ti pa vidim da si spet "naspidirana" , je lepo slišat, da 100% izkoristiš čas z svojimi . Pa vidim da imate sneg napovedan tako da se boste lahko ta teden že sankali
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.11.2008 11:32:08
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Pri vas sneži, pri nas pa ne No pa saj je mogoče bolje tako. Nekaj snega pa le imamo, čeprav bolj za vzorec. Tukaj je očitno tako da nekaj dni sneži, ampak bolj po malo. Tako, da po slikah ki sem jih vidla imate vi več snega kot mi=) Ja decembra pridem za dobra 2 tedna domov. Sem presrečna. Odštevam dneve
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.11.2008 12:35:50
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla imam spet malce časa, moje dete spi. No pokakali smo se potem, in smo tri dni lepo kakali včeraj pa spet nič tako da očitno ga malce muči ta hrana ker mu moram dodajati imam premalo mleka pa še črpam si ga ker on pri zizi zaspi pa tako ali tako mu je samo igrača - že zdaj . Nas pa tudi zelo šraufa tako da sprobavamo kapljice in iščemo tiste taprave. Upam samo da en bo spet štiri dni zaprt - na srečo vsaj prdi tako kot kak velki al pa še malo bolj.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.11.2008 18:45:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla imam spet malce časa, moje dete spi. No pokakali smo se potem, in smo tri dni lepo kakali včeraj pa spet nič tako da očitno ga malce muči ta hrana ker mu moram dodajati imam premalo mleka pa še črpam si ga ker on pri zizi zaspi pa tako ali tako mu je samo igrača - že zdaj . Nas pa tudi zelo šraufa tako da sprobavamo kapljice in iščemo tiste taprave. Upam samo da en bo spet štiri dni zaprt - na srečo vsaj prdi tako kot kak velki al pa še malo bolj. ojla sončnica-sej čez čas se bo vse uredilo si kaj utrujena? kje ste ostaleeee?????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.11.2008 16:20:03
|
|
|
|
mižek
|
heeeey, kako ste kaj, je že katera snežinke lovila . sončnica vidim da še imate kar težavice, no upam da se čemprej porihta in boste lahko spali. spps, kako si pa ti, kaj?Še vedno na bolniški? Bebica raste, a ne? No mi2 sva se tudi navadila, eden in drugi da mora mami delat, edino ko pridem domov je obvezno na zizi, sem ga hotela počasi odvajat, pa ne vem kako bo to, se do sedaj nisva zdaj pa bova po moje imela prave borbe, ima katera kakšen nasvet? nič grem še nekaj skuhat pol pa bo tak že auf
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.11.2008 17:15:31
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Mižek, hojla, ter ostale. Glede odvajanja, bom rekla, da je vsak otrok drugačen... Emo sem dojila 13 mesecev, potem sem jo morala nehat-ker me je dala šefica takoj v popoldansko izmeno.Me pač ni bilo popoldne doma, in je šla lepo spat brez mene...Ni blo cirkusa, lepo ji je dal zvečer pred spanjem pol deci, al pa deci toplega navadnega mleka, pa je blo. Matic, je pri 4 mesecih dobil eno vročino, visoko, pa sva bila še na šestih obrokih...Sploh ni hotel povohat-dobesedno-joške...Nisem vedela kaj naredit, prsi sem imela ko P.Andersson...mleka ko toče, pa to tko boli, da jokaš.Tudi njemu sva dala kar navadno mleko, pa je blo čist ok. Pri Emi smo enkrat na začetku hotl dodajat ta umezna mleka-fuj....Tko, da pri Maticu nisva nit probala.Pa še draga so kot žefran, smrdeča pa tko, da ...ne vem kdo bi to jedel.. Zala je pa bila na prsih do osmega meseca, pol sem jo pa sama odstavla, ker sem bila z svojo težo že kar v minus-kot bi me en iz daschaua potegnil...Pa je šla ravno tko na navadno mleko.Brez problema. Saj otroci so bolj trpežni, kot mi mislimo... A sem se razpisala, a ne?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.11.2008 21:19:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek spps, kako si pa ti, kaj?Še vedno na bolniški? Bebica raste, a ne? oj.bebica raste,jaz sem pa iz dneva v dan bolj zjamrana-tk,da grem sama sebi na živce zdaj,ko me bolečina v križu popušča ,pa se mi je vse prestavlo pod trebuh ,pa tri dni zapored se z wc školjko zrema ena proti drugi in kako je v službi?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.11.2008 21:20:03
|
|
|
|
spps
|
ojla najboljša-sej je prav,da se razpišeš
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?