|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  357 358 [359] 360 361   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.11.2008 11:27:20   
sončnica24
Hojla, kako ste kaj? Mi smo očitno zaprti in nič ne kakamo pa vsak pravi da dokler je dojenček ok, da je to normalno, samo v soboto je kakal za mezinec debelo in full full dosti to se pravi za eno pest - mojo ne njegovo. In od takrat dalje nič. Ima kdo kak predlog kaj naredit, sma mu z mamo že dale sladke kamilice pa nič, ker napenja pa ga in prdi tudi full?

Drugače pa smo pridni in se dosti cartamo, škoda samo da gre očetovski dopust k koncu, čeprav sma bla včeraj dopoldne sama in sma dobro prestala dopoldneuser posted image .

Tany vso srečo pri porodu in upam da bo hitro in čim manj boleče minil. Bo kdo s tabo?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8951
19.11.2008 14:51:22   
spps
ojla sončnica!kako si mami?kako ste se navadli na novega člana?user posted image
a se dojita?če se,potem poskusi ti pojest kaj takega,da bo malega zaprtje spustlo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8952
19.11.2008 16:38:35   
mižek
pozdravljene,

mi2 se vam spet malce oglašava, sva danes že malo boljša, je kakal le zjutraj pol pa več nič, pa jest je začel malo bolj, včeraj ni hotel niti žličko kuhanega riža. Zdaj pa spet pančka, tako da si jaz malce spočijem.
Sem pa se včeraj razkurila in mu dala linex, ki je meni pomagal, pa je za dojenčke tudi namenjen in se mi zdi da mu je pomagalo, je že ponoči bolje spal, tako da mogoče pa gre zdaj vse skupaj k koncu in bo boljši.

sončnica, se mi zdi čudno, da ga je tako hitro zaprlo, kaj če sta se nehala dojit? ker če si mu dala umetno mleko potem se črevesje navaja na novo hrano in ga je zato zaprlo, je Gala tudi, samo njega je ko sva začela uvajat gosto hrano. Pa je se potem sam od sebe pokakal, počakaj, če pa nebo kakal pa idi k Z po nasvet.

tany, želim ti čimmanj boleč porod, pa da bo hitro minil
No vse vas lepo pozdravljam, pa se vam spet jutri kaj oglasim

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8953
20.11.2008 6:23:01   
spps
ojla mižek,ti si pa zgodnja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8954
20.11.2008 9:37:01   
NAJBOLJŠA
Spps, al pa ti?..
Kako ste lohk tko zgodaj na netu?user posted image
Pri nas je lep sonček, pa pri vas?
Grem v gozd, v nakup....user posted image
user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8955
20.11.2008 10:45:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, al pa ti?..
Kako ste lohk tko zgodaj na netu?user posted image
Pri nas je lep sonček, pa pri vas?
Grem v gozd, v nakup....user posted image
user posted image user posted image

brez skrbi,da ne bi bila.moram ob 5.30 peljat mojga v službo,da imam potem avto,da še malo spravim v šolo.
pri nas je sonček,sam mal mrzel veter piha.
jaz se pa spravljam vstran od compa,da kaj koristnega danes naredimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8956
20.11.2008 13:45:29   
Lianna
Ojla. Jaz si pa danes iščem avionske karte za decembra, ko pridem za 2t domov.

Kako ste ve? Pri nas že od včeraj dežujeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8957
20.11.2008 14:37:40   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla mižek,ti si pa zgodnja?

ja, danes pa sem res bila, sem se zbudila že ob petih pa nisem mogla več zaspat, me je mučilo kaj bo z mojim user posted image , če pa je včeraj ful slabo jedel, no in me je razkurilo vse skupaj, ker je bil že tako brez moči da niti hodit več ni mogel. Pa sem mu dala zelenjavno juhico z krompirčkom kuhat, da je lahko jedel, ker driske tak več nisva imela, zdaj že včeraj ni nič kakal, danes pa še tudi ne. No in je danes že boljši, ga lahko vsaj dam na tla in se sam zaigra, je pa še pač malo tečkast, ker mu je mamica odšla v službo, mah to pa se bo že uredilo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8958
21.11.2008 9:09:43   
NAJBOLJŠA
Morgen, punce..
Kje pa ste?
Tany, pa ostale..
Kr neki delam skor samogovore..user posted image
Pri nas v glavnem že malo dežuje, pa taka čudna svetloba je, da bi lohk sneg začel.user posted image .Pa saj je napovedan, a ne?user posted image
Mal sem nostalgična tele dni, pa me zanima kaka vaša prigoda z otroških dni, kar se tiče Miklavža..
Mene je oče prišel iskat en večer ( z mat sta ločena od mojega 4 leta), da bom pri njem prespala.

Pa se peljeva, je bla že noč, skoz eno vasico.Šla sva bolj počasi, ko oče naenkrat skoraj ustavi.Zunaj okoli avta pa polno parkeljnov.In to velikih , grdih pravih parkeljnov....Obkolili so avto, malo rogovili, in odšli naprej.Mslim, da sem se skor polullala, tko me je blo strah..user posted image
Sedaj , ko se bliža ta čas miklavževanja, se vedno tega spomnim, kako me je blo strah..Baje, da se v tem kraju možakarji vedno full našemijo, ter hodijo po vasi, in še malo naokrog.Pa tudi bonbone naj bi delili, samo midva sva bila v avtu, pa nama zato verjetno niso nič dali...user posted image user posted image
Pa ve, kak  spomin?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8959
21.11.2008 10:35:28   
Lianna
Ojla. Jaz sem tukaj=) Pri nas danes ne dežuje. Je pa tudi sneg napovedan, samo ga še niuser posted image

Jaz danes malo razmišljam o novoletnih darilih. Nekaj že imam, nekaj bo treba pa še kupit. Bi rada vse tukaj opravila, da mi ne bo treba potem decembra doma letat naokoli in iskat stvari.

Glede Miklavža nimam nobene zgodbice. Me niso nič strašili. Vse kar se spomnim da sem šla vedno še hitreje spat kot ponavadi, da je bilo čim prej jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8960
21.11.2008 15:33:54   
mižek
ojla,

tako pa je za nami, prvi delovni teden. Me je prav malce zmozgalo, ampak bolj Galova driska kot pa službauser posted image .
No danes je že ok, je kakal in ni mel driske, pa jemo tudi že počasi vse, le bolj v majhnih količinah.
Tako da sem tudi jaz bolje preživela delovni dan, pa ve kako ste kaj?

aja najboljša, nimam nobene zgodbice glede miklavža, nas sta mojadva bolj cartljala in so nas samo počakale sladkarije v čevljih, da nebi potem imel kdo kakih travm, moja sestrična pa je vsako leto imela redne parkljne doma, ampak so take delali z njimi da mi je kar slabo ko se spomnim na zgodbice ko je pripovedovala,...

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8961
22.11.2008 8:27:06   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.
Snega očitno ni, no, vsaj pri nas ne...
Jaz sem "že" vstala, k gremo vsi od doma-dopoldne.Oči ima nekaj v Ljubljano za letet, večja dva pa gresta z planinskim krožkom v hribe.Tako da sva z malo sami.Bova šli na Bled račke mal hranit, pa bo dopoldne minilo.Pol bom pa mal kuhala, pa speč moram piškote...
pa ve?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8962
22.11.2008 9:36:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Dobro jutro.
Snega očitno ni, no, vsaj pri nas ne...
Jaz sem "že" vstala, k gremo vsi od doma-dopoldne.Oči ima nekaj v Ljubljano za letet, večja dva pa gresta z planinskim krožkom v hribe.Tako da sva z malo sami.Bova šli na Bled račke mal hranit, pa bo dopoldne minilo.Pol bom pa mal kuhala, pa speč moram piškote...
pa ve?
user posted image

ojla!
vi pa imate spet pestro sobotouser posted image user posted image user posted image jaz še nimam izdelanega plana za danes,no niti ne morem kaj na veliko planirat,ker sem na bolniški.
drugače pa standardno-pospravljanje,kuhanje,lenarjenje....user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8963
22.11.2008 12:05:11   
NAJBOLJŠA
Evo, medve sva že z Bleda.
Je pihalo ko pes, pa mrazuser posted image ...norouser posted image .Vmes je tam okrog 11 ure padal celo malo sneg.user posted image .Sedaj je pa tu sonce..user posted image .Hallooo-vsake dve uri drugače.user posted image
Sem dala hitro eno ta umetno juhco gor...da dam malo hitro spat.
Pol moram pa hitro-ne skrivaj-speč piškot, Miklavževe, pa kosilo naredit.Popoldne sem pa frej.user posted image user posted image
A je kak dober film popoldne.?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8964
23.11.2008 9:07:48   
spps
oj!
a ste se že zagrele?user posted image user posted image user posted image
kaj imaš pa danes v planu?

tany,se bi že lahko malo oglasila,da bomo počas začele skupaj z njo odštevat dneve...
pa ancice,že tud nekaj časa ni bilo...

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8965
23.11.2008 9:58:07   
Lianna
Dobro jutro. Jaz imam od včeraj zvečer avionsko karto za decembra, ko grem malo domovuser posted image  Mi jo je včeraj bodoči tast kupil (posodil kreditno kartico in se ponudil da plača karto). Letim prek London do Benetk, tako da je bilo vse skupaj samo 40€. Sem full happy, ker še malo pa bo december in pridem končno spet v Lj., ki bo takrat že okrašenauser posted image

No danes grem pa v muzej kinomatografije. Upam, da bo fajn. Pri nas še vedno občasno sneži.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8966
23.11.2008 13:52:20   
NAJBOLJŠA
Lianna, men je tud full všeč ljubljana, ko je okrašena.
Pa z otroci gremo vedno potem na sprehod po starem delu, k imamo Dedka Mraza-služba ima za otroke.
Men j nasploh všeč ta decemberuser posted image , okraševanje,user posted image lučke.user posted image Gužva me ne gane, saj živim na vasi, nakupim pa vse, če se le da, že prej.Rada okrašujem, ravno sedaj sem bla zunaj na terasi, na sončku, ter sem pripravila borovc v posode, da ga bom potem imela za okras po stanovanju..

Kaj ve počnete?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8967
23.11.2008 22:43:41   
mižek
Dober večer,

se še vam jaz malce javim, vidim da me niste nič pogrešaleuser posted image . No in je naš vikend za nami, ju3 pa je treba spet v službo, imam ta teden malce kasneje službo in bom lahko do 7-ih spala, sem pa že ob pol treh doma, tako da z mojim user posted image  nebova preveč dolgo ločena, edino ta december bo nori imamo nonstop neke aktivnosti planirane, pa neki aktivi tečni ko se jih moram udeležit, mi je ful bed, ker vem da bom potem cel dan vstran od user posted image , to je edino slaba stran tega poklica, da imaš veliko popoldnevov zasedenih z drugimi aktivnostmi in dejansko včasih preživiš več časa z drugimi otroci kot pa z svojimi, ampak kaj čem bom morala potrpeti, sem pa pol cel vikend z njim, tako da bova vse takrat nadoknadilauser posted image .

No zdrava sva tudi, tako da sem sedaj tudi jaz mirna ker vem da nebodo babice in dedki imeli težav z njim, vidim da se že veselite decembra, jaz tudi, upam da bom uspela it malce po MB ko bodo ga imeli okraenega, je najlepše it zvečer, ko je tema in se prižgejo vse lučkeuser posted image . Sicer nisem iz MB ampak sem pa velikokrta tam in tukaj na našem koncu nimamo take okrasitve pa potem rada grem v mesto.

Lianna vidim, da prideš malce domov, se verjetno že ful veseliš, a ne?
Najboljša, ti pa vidim da si spet "naspidirana"user posted image , je lepo slišat, da 100% izkoristiš čas z svojimi user posted image . Pa vidim da imate sneg napovedan tako da se boste lahko ta teden že sankaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8968
24.11.2008 11:32:08   
Lianna
Ojla. Pri vas sneži, pri nas pa neuser posted image   No pa saj je mogoče bolje tako. Nekaj snega pa le imamo, čeprav bolj za vzorec. Tukaj je očitno tako da nekaj dni sneži, ampak bolj po malo. Tako, da po slikah ki sem jih vidla imate vi več snega kot mi=)

Ja decembra pridem za dobra 2 tedna domov. Sem presrečna. Odštevam dneveuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8969
24.11.2008 12:35:50   
sončnica24
Hojla imam spet malce časa, moje dete spi. No pokakali smo se potem, in smo tri dni lepo kakali včeraj pa spet nič tako da očitno ga malce muči ta hrana ker mu moram dodajati imam premalo mleka pa še črpam si ga ker on pri zizi zaspi pa tako ali tako mu je samo igračauser posted image - že zdajuser posted image .

Nas pa tudi zelo šraufa tako da sprobavamo kapljice in iščemo tiste taprave. Upam samo da en bo spet štiri dni zaprt - na srečo vsaj prdi tako kot kak velki al pa še malo bolj.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8970
25.11.2008 18:45:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla imam spet malce časa, moje dete spi. No pokakali smo se potem, in smo tri dni lepo kakali včeraj pa spet nič tako da očitno ga malce muči ta hrana ker mu moram dodajati imam premalo mleka pa še črpam si ga ker on pri zizi zaspi pa tako ali tako mu je samo igračauser posted image - že zdajuser posted image .

Nas pa tudi zelo šraufa tako da sprobavamo kapljice in iščemo tiste taprave. Upam samo da en bo spet štiri dni zaprt - na srečo vsaj prdi tako kot kak velki al pa še malo bolj.

ojla sončnica-sej čez čas se bo vse uredilouser posted image  
si kaj utrujena?

kje ste ostaleeee?????

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8971
26.11.2008 16:20:03   
mižek
heeeey,

kako ste kaj, je že katera snežinke lovilauser posted image .
sončnica vidim da še imate kar težavice, no upam da se čemprej porihta in boste lahko spali.user posted image

spps, kako si pa ti, kaj?Še vedno na bolniški? Bebica raste, a ne?

No mi2 sva se tudi navadila, eden in drugi da mora mami delat, edino ko pridem domov je obvezno na zizi, sem ga hotela počasi odvajat, pa ne vem kako bo to, se do sedaj nisva zdaj pa bova po moje imela prave borbe, ima katera kakšen nasvet?

nič grem še nekaj skuhat pol pa bo user posted image  tak že auf

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8972
26.11.2008 17:15:31   
NAJBOLJŠA
Mižek, hojla, ter ostale.
Glede odvajanja, bom rekla, da je vsak otrok drugačen...
Emo sem dojila 13 mesecev, potem sem jo morala nehat-ker me je dala šefica takoj v popoldansko izmeno.Me pač ni bilo popoldne doma, in je šla lepo spat brez mene...Ni blo cirkusa, lepo ji je dal zvečer pred spanjem pol deci, al pa deci toplega navadnega mleka, pa je blo.
Matic, je pri 4 mesecih dobil eno vročino, visoko, pa sva bila še na šestih obrokih...Sploh ni hotel povohat-dobesedno-joške...Nisem vedela kaj naredit, prsi sem imela ko P.Andersson...mleka ko toče, pa to tko boli, da jokaš.Tudi njemu sva dala kar navadno mleko, pa je blo čist ok.

Pri Emi smo enkrat na začetku hotl dodajat ta umezna mleka-fuj....Tko, da pri Maticu nisva nit probala.Pa še draga so kot žefran, smrdeča pa tko, da ...ne vem kdo bi to jedel..
Zala je pa bila na prsih do osmega meseca, pol sem jo pa sama odstavla, ker sem bila z svojo težo že kar v minus-kot bi me en iz daschaua potegnil...Pa je šla ravno tko na navadno mleko.Brez problema.

Saj otroci so bolj trpežni, kot mi mislimo...
A sem se razpisala, a ne?user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8973
26.11.2008 21:19:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

spps, kako si pa ti, kaj?Še vedno na bolniški? Bebica raste, a ne?

oj.bebica raste,jaz sem pa iz dneva v dan bolj zjamrana-tk,da grem sama sebi na živceuser posted image user posted image user posted image zdaj,ko me bolečina v križu popušča ,pa se mi je vse prestavlo pod trebuhuser posted image ,pa tri dni zapored se z wc školjko zrema ena proti drugiuser posted image user posted image user posted image
in kako je v službi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8974
26.11.2008 21:20:03   
spps
ojla najboljša-sej je prav,da se razpišešuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  357 358 [359] 360 361   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  357 358 [359] 360 361   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?