Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.9.2008 16:26:38
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce Kako ste kaj? Jaz sem kar fajn, malo me sicer glava boli, ampak bo ze. Ce imate kaj casa si lahko tukaj pogledate mojo galerijo. Kot nekatere ze veste se rada ukvarjam z manipulacijo fotografij v Photoshopu. http://www.advancedphotoshop.co.uk/user/ancica Upam, da link dela kot je treba. Lepo se imajte, pa se se kaj kmalu oglasim. papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 9:06:43
|
|
|
|
mižek
|
dobro jutro, midva sva že vstala, je moj mali mucek rekel ob sedmih da je bilo dovolj spanja . Bodoče mamice , ki pričakujete , privoščite si še sedaj, dokler si lahko in se dodobra naspite , še posebej če rade spite zjutraj bolj dolgo- tako kot jaz . Ker pol bo ritem podrejen vašim malčkom, razen če bodo pridni in bodo zjutraj zelo radi pančkali . Ancica sem si ogledala tvoje slikice, so zanimive, posebne , kaj to si jih ti posnela, ali kaj pomeni manipulacija, da jih je nekdo drugi poslikal, ti pa si jim dodala svoje posebnosti?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 9:54:56
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla čvekice. Mižek dobrodošla . Rade volje sprejmemo vsako novo čvekico. Ancica slike so fenomenalne, ne vem katera je lepša. Spps, upam da sta v soboto uživala 100 na uro in da vama bo ostal ta dan v najlepšem spominu. Z nama je vse ok, dojenček lepo brca in res upam da pride čim prej na svet. Najboljša rok pa imam jaz 24. oktobra.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 10:17:13
|
|
|
|
tany83
|
Ojla dekleta kako ste kaj??? jaz sem ok... mal delavno, ker prenavljam sobo, da bo lepa ko pride moja deklica na svet, pa nakupujem že za , da pol kar operem in ko bo nova soba kar zložim vse lepo po v predalnik... ancica mene danes tud glava boli se mi prav nič ne da... ker spala bi skoz... slike so full, full dobre... res lepo mižek dobrodošla med nami sončnica še malo pa boš imela v naročju ... spps Čestitke za soboto, upam, da sta se imela super in, da ste uživali... naprej pa vama v zakonu želim čim več sreče in medesebojnega spoštovanja... pa kako slikco pošlji
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 10:48:15
|
|
|
|
mižek
|
Punce hvala, me veseli, počitku, da sem dobrodošla med vami, vam vračam Tako, sedaj pa imam malo časa, ker je na dopoldanskem počitku, mami pa si še je privoščila eno , ter klepet z vami internacionalkami Vidim, da se je ena izmed vas poročila ta vikend, tudi od naju(z Galom) čestitke . Sončnica, vidim da boš tudi kmalu med nami , ta dan ki pride to malo drobceno bitje na svet, je res nekaj posebnega, vse kar se dogaja okrog tebe pozabiš in tvoje očke bodo kar naprej strmele v . Upam da nebo preveč hudo in bo čimprej mimo(beri, porod). tany vidim, da si tudi ti v veselem pričakovanju, sicer še boš morala malce dlje počakati , ampak tudi to obdobje je prečudovito . Uživaj v opremljanju . No tako kot sem napisala že prej, če se vam spi, si kar privoščite
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 14:44:29
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro, dame. Tany, a mene sploh ne opaziš? Kak lep sončen dan imamo ....Pa ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 15:59:46
|
|
|
|
mižek
|
Mi tudi, mi tudi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 16:45:38
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Dobro jutro, dame. Tany, a mene sploh ne opaziš? Kak lep sončen dan imamo ....Pa ve? mene tudi ne pa ni edina
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 17:01:11
|
|
|
|
mižek
|
tanchi saj vem, da ne misliš mene, ampak se boš počutila kaj bolje če sem te jaz opazila .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 17:09:57
|
|
|
|
mižek
|
da vam pokažem mojega zlatega sončka, upam da sem pravilno dala sliko gor . sem malce štorasta za računalnikom
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 17:15:39
|
|
|
|
mižek
|
sory, res sem štorastaaaa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 17:46:21
|
|
|
|
Šarki
|
oooo frajerček
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 18:25:52
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tanchi, a se ti tud počutiš zapostavljeno..? Dejva skup jokat. No, jaz sem sedaj z vrta pršla, k sem pripravla deske za balkonsko ograjo, da jih bom jutri pop. poštrihala.. Komaj čakam, k to rada delam. Grava z sinetom vadit branje.In se oglasim mal kasneje. A prov?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 18:57:53
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Tanchi, a se ti tud počutiš zapostavljeno..? Dejva skup jokat. No, jaz sem sedaj z vrta pršla, k sem pripravla deske za balkonsko ograjo, da jih bom jutri pop. poštrihala.. Komaj čakam, k to rada delam. Grava z sinetom vadit branje.In se oglasim mal kasneje. A prov? najboljša nalepkice še čakajo sej ti jih bom kmal poslala a maš dost tri?? jest tud to rada delam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.9.2008 22:04:40
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Čakam, in čakam, in čakam.....Ti kr pošlji.. Evo sem si ravno lase zlikala, pa navila, pa...uredila. Hitro moram spat, k po nočnih sem čist out, pa še jutri sem zjutraj v službi.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.9.2008 10:41:58
|
|
|
|
mižek
|
Dobro jutro punce, pri nas spet sonček sije . Sva bila že zunaj na sprehodu, saj sva že od sedmih budna .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.9.2008 15:37:04
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla. Mižek in ostale. Jaz sem iz službe, sedaj pa peljem mala dva na folkloro...Komaj čakata... Očitno danes ne bom deska malala, ker bo ravnokar dež začel.V Ljubljani je bil pa sonček..??? Kaj počenjate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.9.2008 15:49:56
|
|
|
|
mižek
|
ojla, NAJBOLJŠA vidim, da si zaposlena, meni pa je že včasih malce dolgčas, bi kar šla v službo za kak teden , pol pa bi nadaljevala z porodniško , škoda da to ne gre . Punce so se kar skrile, jaz pa sem upala, da jih bom lahko malo boljše spoznala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.9.2008 17:07:29
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ancica, sem imela šele sedaj čas pogledat slike. Dobre. Mogoče nisi vedela, da se tudi jaz z velikim zanimanjem ukvarjam z fotografijo...amatersko seveda, mojih otrok. Jij, Mižek, jaz bi bla pa skoz doma.Če bi imeli pri nas status gospodinje, kot drugje, bi takoj ostala doma. Čedalje bolj uživam v delih okoli hiše in tudi peka oz. kuhanje me privlači, pa nimam nikoli časa... če pomislim, kak žurer sem bla,...sem se 100 % spremenila.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.9.2008 17:44:53
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Ancica, sem imela šele sedaj čas pogledat slike. Dobre. Mogoče nisi vedela, da se tudi jaz z velikim zanimanjem ukvarjam z fotografijo...amatersko seveda, mojih otrok. Jij, Mižek, jaz bi bla pa skoz doma.Če bi imeli pri nas status gospodinje, kot drugje, bi takoj ostala doma. Čedalje bolj uživam v delih okoli hiše in tudi peka oz. kuhanje me privlači, pa nimam nikoli časa... če pomislim, kak žurer sem bla,...sem se 100 % spremenila. Ja tako to je mati narava se poigra z nami ali pa življenske situacije. Jaz sem tudi govorla da nebom nikoli imela hitro otrok oz da bom nekje pri 25 imela otroke, pa sem skozi čas spremenila to mišljenje . Jaz doma glih nebi bila, ker je moja mami ostala doma in vidim da je to še večja "služba " kot pa služba, če me razumeš kaj mislim . Moški se kar hitro razkomotijo in si mislijo saj pa je doma, doma pa res nič kaj ne trpi . Je pa glih obratno, jaz še imam brata in sestro in je bila več kot zaposlena z nami in še z ostalimi opravili, ki jih je bilo treba naredit v in okrog hiše(vrt,...). Tako da raje grem v službo, bom verjetno oz upam majn uničena od dela . Saj ne da bi si bila sama sebi pre fina, skuham, čistim, otroka imam več ali majn jaz, no včasih ga uštulim tudi ateju , ampak moški nas nič nebi "šparali".
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.9.2008 18:02:50
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Mižek, tle se pa ne strinjam s Tabo... Moški so taki, kake naredimo.No, veliko tudi že prinesejo s seboj.Moj npr. zna vse, le likanje se mu upira, pa ga tudi ne silim. Od začetka zveze delava pol pol. Vsak nekaj , en drugemu pomagava.In moram reč, da uživava v tem. Če pa pogledam svakinjo, sta pa z možem čist kontra...in je vedno vik in krik, ko kaj skupaj delata..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.9.2008 19:58:13
|
|
|
|
spps
|
ojla punce! kako ste?juaz se preživela,poročni dan je uspel sem še pa danes utrujena.nekaj slikc sem pripopala,ta boljše še pa pridejo,ko jih bom skenirala kaj novega?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.9.2008 20:02:15
|
|
|
|
mižek
|
No če je tak, pol še maš bolj porihtano kot jaz . Moj kuhat, likat ipd. noče, ker ga nisem nikol gnjavila, da pa ima , vsaj kako uro, ko pride domov pa mi ogromno pomeni. Saj je mali pridn pa vse, ampak, se čez dan naveličaš, in ti paše da imaš kako urco čisto zase . No mislim pa, da ti pri treh , še to bolje veš kot pa jaz . Sedaj se ravnokar kopata. Naj se navadita drug na drugega
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.9.2008 20:48:21
|
|
|
|
mižek
|
Spps, sem vidla tvoje slike na forumu, od poroke, bila si prečudovita nevesta
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.9.2008 21:15:50
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, iskrene čestitke, in veliko ljubezni in potrplenja v zakonu ti želim.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?