mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Ancica, sem imela šele sedaj čas pogledat slike. Dobre. Mogoče nisi vedela, da se tudi jaz z velikim zanimanjem ukvarjam z fotografijo...amatersko seveda, mojih otrok. Jij, Mižek, jaz bi bla pa skoz doma.Če bi imeli pri nas status gospodinje, kot drugje, bi takoj ostala doma. Čedalje bolj uživam v delih okoli hiše in tudi peka oz. kuhanje me privlači, pa nimam nikoli časa... če pomislim, kak žurer sem bla,...sem se 100 % spremenila. Ja tako to je mati narava se poigra z nami ali pa življenske situacije. Jaz sem tudi govorla da nebom nikoli imela hitro otrok oz da bom nekje pri 25 imela otroke, pa sem skozi čas spremenila to mišljenje . Jaz doma glih nebi bila, ker je moja mami ostala doma in vidim da je to še večja "služba " kot pa služba, če me razumeš kaj mislim . Moški se kar hitro razkomotijo in si mislijo saj pa je doma, doma pa res nič kaj ne trpi . Je pa glih obratno, jaz še imam brata in sestro in je bila več kot zaposlena z nami in še z ostalimi opravili, ki jih je bilo treba naredit v in okrog hiše(vrt,...). Tako da raje grem v službo, bom verjetno oz upam majn uničena od dela . Saj ne da bi si bila sama sebi pre fina, skuham, čistim, otroka imam več ali majn jaz, no včasih ga uštulim tudi ateju , ampak moški nas nič nebi "šparali".
|