![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.9.2008 5:32:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps... se 9 dni do poroke? Uau kako gre hitro!!! Kje pa bo poroka? Glej, da bos kako fotko dala v album! A ves da se men tok ne da selit. Jst bi najraje vidla, ce bi se en dan kr zbudila v novem stanovanju in bi blo vse ze lepo odpakirano aha jaz b tud najraj vidla,da mi ne bi blo treba pakirat in pucat,itd. pa bomo že zmogle,bo pa potem mir s selitvami-saj pri men
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.9.2008 23:26:15
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...ja jst tud upam, da se ne bova vec selila. No vsaj za neki let ne, ker tukaj se folk kr naprej seli Mogoce si bova cez cas umislila kaksno hisco. To bi blo super. Tako z bazenom samo bo se kr treba pocakat ene par deset let Punce moje, zelim vam en fajn vikend, pa se se potem drug teden kaj tipkamo..papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.9.2008 8:31:31
|
|
|
|
spps
|
ja bomo že,saj bo hitro oktober tu,pa bova imeli potem mir kak je hladno,brrr... še zima ni,pa me zebe,pa nisem med onimi bolj zmrzljivimi. ancica uživaj,čez vikend tany,javi se kaj..prav tako ostale. sončnica,kje se skrivaš? najboljša,s tabo si že tud dolg nisem pisala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.9.2008 16:05:29
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce, kako ste kaj? Jaz bom danes pocasi zacela s pakiranjem. Uf kaj se mi ne da. `Selila se bova drug vikend (oktobra), ce ne ze kaj prej, tko da imam en teden casa, da vse spakiram. Mucka sta se kar pridna. Eden naju vedno zbudi okoli 6ih zjutraj. Skoci na posteljo in potem hodi po nama, pa se ful naglas prede, tko da ga ne mors zgresit Dajte se se kaj oglasit punce!!! Kako ste kaj nosecke? Odstevate tedne oz dneve
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.9.2008 18:14:14
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla,punce, kako ste mi? Ančica, kam pa se seliš? Jaz osebno bi se takoj selila, samo mi manjka denarja za parcelo in novo hiško...ha ha. Drugače pa sem danes taxist, vmes pa kuharica.Aja, dopoldne sem bila pa v službi-uradni.. Kaj pa počnete?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.9.2008 19:37:39
|
|
|
|
_ancica_
|
NAJBOLJSA...midva se seliva iz Toronta v Montreal, ker sva tam kupila stanovanje. O kaksni uradni sluzbi pa je govora?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.9.2008 19:42:26
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...se malo pa bo ohcet Imas obleko ze izbrano al si bol tko kot jaz, ko sem si jo kupila par dni pred ceremonijo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.9.2008 19:42:58
|
|
|
|
spps
|
ojla!kako ste kaj?jaz sem utrujena in se mi sam spi-slabo še mi zaenkrat ni mal me nervoza daje.drugače sem pa ok in kaj novega pri vas?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.9.2008 19:46:26
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...ej ce ti do zdej ni blo nc slabo, pol najbrz da ti sploh ne bo Dobra si res! Al si misnla da ti se ni nc slabo zarad poroke?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.9.2008 19:52:00
|
|
|
|
_ancica_
|
Nc zdej pa jst laufam dol dat cunje prat...se se kaj oglasim kasneje, ce bo kera gor ...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.9.2008 19:59:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...ej ce ti do zdej ni blo nc slabo, pol najbrz da ti sploh ne bo Dobra si res! Al si misnla da ti se ni nc slabo zarad poroke? zarad živćkov,ker samo takrat mi gor flikne ampak zaenkrat se še dobr držim ć
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.9.2008 20:42:22
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Midva sva se za poroko tud odločila avgusta na morju, septembra pa sva se poročila.... Po drugem otroku, sta bla stara 3 in 5 let.... Je blo fino, pa še oba sta si zapomnila.. Prima. Ančica, dopoldanska služba, je prava služba, za denar...Delam v zdravstvu .Popoldanska pa je amaterska , pa ne prinese nč denarja, sam žre denar-to so hobiji in aktivnosti otrok, k jih je treba vozit-zato sem taxist...Pa usput še kuharica družine..ha ha.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.9.2008 9:49:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, da se vam malo javim da ne boste mislile da sem že kje rodila. Zaenkrat še vse v najlepšem redu, sedaj imam tudi za vse doma. Sicer sva z mojim mal kiksnila pa kupila plenice od 3kg navzgor tako da grem še zdaj po ene tiste čisto majhne, se mi zdi da bodo te vseeno malo prevelike samo piše gor za novorojenčka. No pa saj se bodo porable . Upam pa da mi sedaj uspe en dan par slikic naredit da vam jih pokažem.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.9.2008 18:52:40
|
|
|
|
_ancica_
|
NAJBOLJSA...aha zdej te pa razumem kaj si misnla, ko si napisala uradna sluzba soncnica... plenicke se bojo itak vse porable, tko da ni panike ti se pa le hitro malo poslikaj, da ne bo prepozno spps... a ti se kaj gor mece?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.9.2008 5:55:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ NAJBOLJSA...aha zdej te pa razumem kaj si misnla, ko si napisala uradna sluzba soncnica... plenicke se bojo itak vse porable, tko da ni panike ti se pa le hitro malo poslikaj, da ne bo prepozno spps... a ti se kaj gor mece? nič še sem se pa že danes zbudila,ker spat ne morem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.9.2008 8:48:00
|
|
|
|
Šarki
|
ČAU punce! kak ste?? pr ns full dogaja ampak nč kej preveč dobrga prejšni teden je ta večja ustnco razbila... bi mogla en šiv dobit, ampak smo se na koncu odločil da jo sam ornk zaflajštramo... lastnica stanovanja je mojga moža klofnla kr neki, pa plača zamuja... 10. bi mogla bit pa še kr čakamo... upam da se mate ve fejst fajn, sej glede na okoliščini sm super volje pa vam želim vse naj, naj spps s poroko tany s porodom... kokr vem še ni rodila... a se motim?? ancica za selitev najboljša za plačo sončika za bejbeka pa sončnica tud za porod se tipkamo papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.9.2008 9:29:26
|
|
|
|
spps
|
tanchi,vi imate pa kr naprej smolo ,držim pesti,da se bo kmal vse uredilo. ma,ko je kislo vreme,mene pa že slabost lovi ,živčki in hormončki delajo 300 na uro
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.9.2008 9:58:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla mene pa že spet zob boli zdaj čakam da začne zobozdravnik delat pa grem k njemu, upam da zadnjič pred porodom, ker me to sedenje in čakanje ubija. Samo kaj ko tako boli da bi lahko tja padla, tako da danes nisem najbolj razpoložena. Spps saj v soboto bo lepo vreme tako da ne rabijo živčki nič kaj delat. Tany kako pa je kaj s tabo?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.9.2008 10:49:22
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro še od mene. Imam prost dan.Mala je v vrtcu.In se še kar ne morem navadit, da sem dopoldne sama doma...cool. Ko sem jih zjutraj zvozila v šolo in vrtec, sem šla še mal nazaj v toplo posteljo... In spala do 10.Prima. Sem kot nova. Grem si naredit nekaj za v usta, pa pomit flet.... Kako ste mi ve? Tanchi, a mala pa tko uboga.Kako je prenesla.?Sine si je podobno razbil zg.obrv, pa je blo tud kr globoko.Tud kaplja krvi ni pritekla, k je bil tko šokiran.Do zdr.doma.Tam pa je kri začela teč...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.9.2008 13:29:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa sem od zobozdravnika in upam da bom sedaj mela mir, čeprav moram 10. še enkrat k njemu. Jutri pa spet na pregled da vidimo kako najina raste, že komaj čakam. upam da se Tany kaj oglasi da pove kako pa kaj je novega pri njej. Spps kdaj pa maš ti pregled?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.9.2008 13:42:54
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sončnica, kaj pa ti je delal?Je bolelo? Jaz sem vedno sovražila it k zobarju...Pa sem sedaj zamenjala zobarja, in je pol bolje.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.9.2008 15:58:20
|
|
|
|
tany83
|
ojla punce kako sta kaj??? jaz sem ok... počas oblekce in vse za mojo štimam in tko... pa še sobo bomo pobelili tko, da je kar velik dela morem zdaj v teh dveh mescih še to lepo poštimat... na pregledu je blo vse ok, ko sem ga mela, smo sam srček poslušal in lepo bije, maličico sem pa itak na 3D vidla ancica ti želim, čim uspešnejšo odselitev in seveda velik sreče v novem domu ... upam, da se ti zdaj pa res za neki časa ne bo treba selit, ker je to res zoprno.... spps tebi želim čim lepši in seveda najsrečnejši dan v soboto, velik velik sreče in dobre volje ter seveda sončka sončnica jaz sem ok... ti pa vidim kar okol zobarja hodiš... na ti poštima zobe, ker zdaj pa res še mal in greš rodit... joj kak je hitro pršlo... a že kaj delajo živčki??? tanchi upam, da se vam vse poštima, ker maš pa res vse na kupu no lepo se mejte dekleta in se vam kaj oglasim, ma saj veste kako je... trnutno vse štimam in pol ni časa... ko sem pa fraj se pa oddiham... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.9.2008 16:10:49
|
|
|
|
Šarki
|
Tanchi, a mala pa tko uboga.Kako je prenesla.?Sine si je podobno razbil zg.obrv, pa je blo tud kr globoko.Tud kaplja krvi ni pritekla, k je bil tko šokiran.Do zdr.doma.Tam pa je kri začela teč... ble smo na sprehodu, tm nek sred polja, pa se je razbila, tapru je bil šok k je kri vidla, preden smo do doma prišle ji je že nehala kri tečt, v ZD so rekli da gremo lah po en šiv na jesenice al pa v LJ, pa sm rekla da nej jo zalimajo, da morm do našga, da se odločva a gremo na šivanje e ne, pa se je tamala tok limanju upirala, da sva rekla da bog ve kako grdo jo bodo zašil k se tko upira, tko da smo pr tistmu ta tenkmu flajštrčku ostal. poj, proti koncu naslednjega dne, ji je to dol padlo, pa sploh ni mela hrastice sam mal se ji brazgotina pozna. tko, roza. tkole no, ona je drgač čist na izi vzela. tud pojamrala ni nč da jo kej boli, al pa da bi kej praskala ali trgala pridna punca, jo morm pohvalt čist po mamici
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.9.2008 16:33:27
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Čist po mamici, a ne...hi hi. Mene je blo vedno strah, k se tukej sprehajamo po polju, če se kdo sesuje prav grdo, pa ni prav blizu doma...Sploh, če so otroci sami z babi.Pa kot vedno nima s sabo GSmja.....klasika. Sem mala dva peljala na folkloro, sedaj imam pa mir ....da bom lohk pekla.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.9.2008 7:15:01
|
|
|
|
spps
|
jutro! da še vas danes hitro pozdravim potem ne bo časa lep vikend želim vsem,jaz imam pa taaakoooo gužvo danes,da ne vem,če ne bo danes dan prekratek pa-pa
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.